40+ modele incredibile de tatuaje far

40+ modele de tatuaje far incredibile | TattooBlend

De la legendarul Far din Alexandria până la futuristul Far Yehliu din Taiwan, farurile au servit ca un far primitor de familiaritate pentru nenumărați marinari care se întorc acasă din călătorii lungi pe mare. De când primul far a fost aprins de un foc primitiv plasat pe o platformă ridicată, farurile au fost oameni fascinanți din toate categoriile sociale. Astăzi, pasionații de faruri fotografiază structurile ca pe un hobby.

Modelele de tatuaje far sunt surprinzător de populare. Dacă poți să-l visezi, probabil că a fost deja făcut. Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai bune exemple de tatuaje pe faruri pe care internetul le poate oferi. Bucurați-vă!

Acest far dotwork.

Tatuaj Far Dotwork de Sasha MasiukUnul dintre cele două tatuaje pentru picioare de pe listă, acest tatuaj cu faruri dotwork prezintă doi șerpi înfășurați în jurul bazei structurii. (Foto: Sasha Masiuk)

Acest far într-o sticlă.

Lighthouse in a Bottle Tattoo Design de Niky Boni

(Foto: Niky Boni)

Acest tatuaj far cu cerneală neagră și gri.

Tatuaj Far cu cerneală neagră și gri de Sven Rayen

Arătând similar cu o schiță în creion, acest design elegant al farului decorează întreaga parte a acestui individ norocos. Observați păsările mici în zbor.  (Foto: Sven Rayen)

Acest tatuaj far dotwork.

Dotwork Lighthouse Tattoo Design by Rachainsworth

(Foto: Rachainsworth)

Acest far cu frânghie.

Design realist de tatuaje far de John Barrett

Acest uber portret realist al unui far la amurg are o margine tradițională de frânghie care contrastează bine cu interiorul realist. Fâșiile roșii și albe spiralează în jurul farului ca cele ale unui baston de bomboane. Dungile roșii și albe sunt o vedere obișnuită în lumea farurilor, pictate pentru a se potrivi cu ajutoarele roșii de navigație pe mare. (Foto: John Barrett)

Acest design geometric.

Design de tatuaj far de către Sanghyuk Ko

(Foto: Sanghyuk Ko)

Acest tatuaj far acuarelă.

Tatuaj far acuarelă de Sasha Unisex

Dacă sunteți familiarizat cu munca Sasha Unisex, atunci veți recunoaște instantaneu această piesă de antebraț ca aparținând ei. Stilul ei de acuarelă, care poate fi ușor distins de alții prin utilizarea liniilor dure, i-a adus următoarele. Pentru mai multe modele de acuarelă unice, asigurați-vă că verificați portofoliul ei. (Foto: Sasha Unisex)

Această muncă minunată a brațului.

Lighthouse Tattoo Design by Uncl Paul Knows

Cel mai vechi și probabil cel mai cunoscut far care se află și astăzi este Turnul lui Hercule, un far roman vechi de 1900 de ani, cu vedere la coasta Atlanticului de Nord al Spaniei. Farul în sine a fost modelat după Farul Alexandrei și se bucură de un statut protejat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, precum și de un monument național al Spaniei. (Foto: Uncl Paul Knows)

Această lucrare creativă cu tematică nautică.

Design de tatuaj far de Anna Yershova

De la valurile care se prăbușesc până la cârma navei, această operă de artă este unul dintre cele mai tari modele de pe listă. Fapte amuzante: Pentru a aprinde lămpile farului, au fost folosite primele focuri mari, urmate de fitile cu ulei de balenă. Ambele au fost în cele din urmă înlocuite de invenția sistemului de reflector parabolic care, la rândul său, a fost înlocuit cu lentila fresnel în anii 1950, care este încă în uz astăzi. (Foto: Anna Yershova)

Acest stil de schiță cool funcționează.

Sketch Style Lighthouse Tattoo Design by Szabi

Farurile sunt pictate în diferite modele. Dungi orizontale, spirale, culori solide și diamante sunt alternate în mod regulat pentru a distinge un far de altul. (Foto: Szabi)

Acest design extrem de detaliat dotwork.

Design Dotwork Lighthouse Tattoo de către Parvick

Aici avem un far îmbătrânit care este depășit de viile groase ale naturii. Se pot observa fisuri la suprafață, precum și schele de lemn șubrede și un cer plin de nori dotwork. (Foto: Parvick)

Acest design de ambalare.

Design de tatuaje far de Farbschock

Acest tatuaj tradițional cu faruri cu dungi roșii și albe prezintă un inel mare de viață în prim-plan blocat în nisip. Valurile albastre și verzi care se prăbușesc în fundal adaugă un efect calmant frumos lucrării. (Foto: Farbschock)

Această mică gleznă.

Tatuaj far mic pe gleznă de Sven Rayen

Fapt amuzant: cel mai mic far din lume este situat în North Queensferry, Scoția și are o înălțime de doar 11 metri. (Foto: Sven Rayen)