40+ Idei de tatuaje super drăguțe pentru femei

40+ Idei de tatuaje super drăguțe pentru femei

Căutați cel mai drăguț tatuaj posibil? Desigur ca esti. La urma urmei, nu-i așa că toate fetele visează? Poate că nu. Dar dacă curtea dvs. nu este suficient de mare pentru un ponei, un tatuaj drăguț este cu siguranță următorul lucru cel mai bun.

Pe tot parcursul anului avem un folder special pentru cele mai drăguțe tatuaje pe care le putem găsi și, când avem destule, iese un articol. Iată lista acestui an. Sperăm că vă va plăcea să răsfoiți această listă la fel de mult cum ne-am bucurat să o creăm pentru dvs. De la felii mici de fructe, până la tatuaje florale super drăguțe uluitoare, această listă are ceva pentru toată lumea. Așezați-vă, relaxați-vă și inspirați-vă.

Această superbă pană de păun.

Peacock Tattoo Design by Balazs Bercsenyi

În trecut am făcut articole complete despre pene de păun și trebuie să recunoaștem că acesta este unul dintre cele mai bune exemple pe care le-am văzut vreodată. Tatuatorul maghiar Balazs Bercsenyi reușește întotdeauna să impresioneze prin atenția acordată detaliilor și lucrărilor foarte originale. (Foto: Balazs Bercsenyi)

Această piesă de coapsă florală incredibil de drăguță.

Tatuaj drăguț al coapsei florale de către Graffittoo

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj floral drăguț, pagina Instagram a studioului de tatuaje Graffittoo ar trebui să fie prima dvs. oprire pentru inspirație de design. Lucrările lor florale colorate variază de la mici flori cu o singură tulpină la aranjamente mai mari, precum cea din imaginea de mai sus.  (Foto: Graffittoo)

Acest avion de hârtie colorat.

Tatuaj Avion Hârtie de Graffittoo

Aici avem un alt design drăguț de la studioul de tatuaje sud-coreean Graffittoo. Avioanele din hârtie și, în general, origami-ul fac câteva tatuaje destul de interesante. (Foto: Graffittoo)

Acest tatuaj simbol feminin infinit.

Girly Infinity Symbol Tattoo de There Tattoo

Deși nu suntem toți conștienți de toate evenimentele din acest simbol matematic categoric feminin, câteva stele și, eventual, chiar un fluture sau două pot fi văzute clar. (Foto: There Tattoo)

 Această agrafă. Design de tatuaj cu agrafe

Obiectele mici minimaliste fac adesea cele mai bune tatuaje minuscule. Această singură agrafă arată chiar acasă printre aceste rude împrăștiate. (Foto: Pam Pastor)

Acest nor de tunet.

Proiectare tatuaj Thunder Cloud de către Graffittoo

Cloud nor cu fulger pentru a fi mai precis. Am văzut o proporție echitabilă de tatuaje cu șuruburi de iluminat, dar puțini au detalii atât de vii precum designul de mai sus. Fapte amuzante: Fulgerul lovește de aproximativ 40 de ori pe secundă pe pământ și la o temperatură de peste 50.000 de grade Fahrenheit, de 5 ori mai fierbinte decât suprafața soarelui. (Foto: Graffittoo)

Această felie de pepene galben.

Felie de Watermelon Watercolor Tattoo de Simona Blanar

Mic de schiță în stil acuarelă pepene verde cineva? Da, te rog. Sunt modele simple, dar creative, ca acestea, care vă fac să doriți să renunțați la toate și să vizitați tatuatorul local. (Foto: Simona Blanar)

Acest tatuaj drăguț de pene.

Cute Tattoo Feather on încheietura mâinii de Jon Boy

Probabil cel mai mic tatuaj cu pene din existență. Totul începe cu o mică penă inocentă la încheietura mâinii. Înainte de a-ți da seama, ești curtat de diverse circuri itinerante care doresc să te angajeze cu normă întreagă.  (Foto: Jon Boy)

Această crenguță florală.

Design drăguț de tatuaje florale de către Doy

Aceste petale delicate de flori apar ca și când ar fi aproape făcute din sticlă suflată. Tonurile roz, violet și albastru deschis imită reflexia luminii atunci când intră în anumite tipuri de sticlă. (Foto: Doy)