40 de tatuaje potrivite pe care fiecare cuplu le poate lua în spate

Aceste păsări în acuarelă.

de Jules Boho

(Foto: Jules Boho)

Am fost un pasionat pasionat al lucrării lui Jules Boho de când am început să scriu acest blog încă de pe vremuri. Lucrările sale în acuarelă sunt frumoase, creative și extrem de originale – ceea ce în zilele noastre nu este ușor de tras. Pentru mai mult din munca ei, accesați Instagram-ul ei în linkul de mai sus pentru portofoliul complet.

Aceste ancore.

de doctorul Woo

(Foto: Doctor Woo)

Întregul concept „Tu ești ancora mea”, desigur, nu este atât de obraznic pe cât pare. Adică, aceasta este o listă de tatuaje de cuplu, așa că nu există cu adevărat așa ceva ca „brânză”. Ancora sunt tatuaje comune de cuplu și unul dintre desenele mai semnificative dacă mă întrebați.

Aceste păsări.

de Michelle Santana

(Foto: Michelle Santana)

Michelle Santana este una dintre artiștii mei preferați la Bang Bang. Dacă ar fi să aleg un cuvânt pentru a-i descrie stilul și munca, ar fi „curat”. Fiecare dintre desenele ei este atât de precis și clar încât, dacă mi-ai spune că nu sunt într-adevăr modele de tatuaje, te-aș crede.

Mereu.

de Witty Button

(Foto: Witty Button)

„Întotdeauna” este poate cel mai mare angajament pe care l-ai putea lua vreodată față de o altă persoană – de aceea are atât de multă greutate. Un font frumos pentru o promisiune frumoasă.

Acest design de familie.

de Jay Shin

(Foto: Jay Shin)

Nu am să mint, nu mi-am dat seama cu adevărat de acest design, dar compoziția este ceea ce am vrut să le arăt cititorilor. O mulțime de idei de design îmi trec prin cap când mă uit la această ecuație simplă.

Aceste modele de mandala.

de Ira Shmarinova

(Foto: Ira Shmarinova)

Fie că sunt vulpi de lupi, acești tovarăși blănoși sunt drăguți. Stilul ornamental de mandala conferă instantaneu oricărui design o aură de eleganță.

Acești elefanți origami.

de Playground

(Foto: Loc de joacă)

Elefanții Origami sunt la fel de drăguți pe cât de drăguți pot fi. Dacă urmărești mici tatuaje potrivite, mergi la pagina de Instagram a Playgound și îți garantez că vei primi mult mai mult decât poți face față.

Acești copaci.

de Ch Ahn

(Foto: Ch Ahn)

Iată o idee: începeți cu un copac mic și, pe măsură ce relația dvs. crește, adăugați încet pe acel design. În acest fel, puteți stabili un ritual semnificativ, având în același timp un design proaspăt cernelit în orice moment. Cum ți se pare?

Aceste mici creaturi.

de Playground

(Foto: Loc de joacă)

Din nou, dacă sunteți în căutarea unui design mic și drăguț, Instagram-ul Playgound este locul ideal pentru inspirație. Pe lângă faptul că lucrează aproape exclusiv în miniatură, Playgound a avut tendința de a posta noi modele potrivite lunar.

Aceste date.

de CHOLO

(Foto: CHOLO)

Presupun că acestea sunt întâlniri. Marcând poate o aniversare de nuntă sau altă ocazie specială. Un mic simbol infinit poate fi văzut semnificând o legătură de-a lungul vieții.