40 de fotografii care demonstrează că există tatuaje perfecte

Această floare de lotus.

de Fatih Odabas

(Foto: Fatih Odabas)

Dacă te îmbolnăvești de toate tatuajele cu flori cu raze X care plutesc în aceste zile, atunci e ceva grav în neregulă cu tine. Indiferent de câte ori am dat peste acest frumos concept executat cu atâta claritate, pierd cel puțin trei sau patru minute din ziua mea.

Acest triunghi de galaxie.

de Kity

(Foto: Kity)

Fiecare artist ilustrează spațiul puțin diferit. Cu toate acestea, încă nu am descoperit un artist care a înțeles atât de ferm acest domeniu special al designului. Constelațiile, formele și accentele de cerneală neagră oferă un efect frumos de încadrare și adaugă doar contrastul potrivit designului.

Aceste buze.

de Puch

(Foto: Puch)

Poate suna ciudat, dar când văd buzele împrăștiate cu un strat gros de buze de buze profund pigmentate mă înghesuie puțin în interior. Pe lângă faptul că este o ilustrație epică de la sine, efectul întunecat pe care artistul l-a încorporat în design este destul de superb.

Această piesă de picior botanic.

de Daria Razovskih

(Foto: Daria Razovskih)

Este plăcut să vezi un design cu frunze de calitate ilustrat de cineva care nu este Lindsay April. Lindsay are propriul ei stil unic pentru care nu am decât dragoste și apreciere, dar această abordare a întregului lucru „cu frunze” este cu siguranță o priveliște binevenită. Daria, tu rock!

Aceste păsări.

de Siyeon

(Foto: Siyeon)

Aici avem un alt apus de soare frumos, cu ceea ce pare un cartier din Coreea. Teancul de aparate de aer condiționat LG a fost un cadou mort.

Acest înger.

de Youyeon

(Foto: Youyeon)

Ca cineva care ar putea petrece o lună în Luvru fără să se îmbarce vreodată, această statuie a unui înger îmi vorbește pe atât de multe niveluri. Toți artiștii studiază de obicei sculptura clasică la un moment sau altul în timpul vieții lor. Așadar, nu ar trebui să surprindă faptul că mulți dintre cei mai buni artiști creează în mod constant lucrări inspirate din sculptura greacă și romană.

Acest tatuaj de călătorie.

de Iris

(Foto: Iris)

Se pare că fiecare listă pe care am lansat-o în ultimul an sau doi a inclus un fel de tatuaj tematic de călătorie. Ne pare rău, oameni, este cu adevărat inevitabil! Iată un alt tatuaj minunat de călătorie pentru plăcerea dvs. de a vedea.

Acest petic de carouri.

de Saegeem

(Foto: Saegeem)

Saegeem eșantionează aceste modele în carouri, care sunt foarte distractive de vizualizat. Original, atractiv și fascinant fantastic, multe variante ale acestui model pot fi găsite în portofoliul Saegeem.

Acest piersic.

de Sol

(Foto: Sol)

Pentru cei care nu știu, florile de piersic sunt aproape identice cu florile de cireș, iar unii ar susține că sunt chiar mai frumoase decât renumitul copac de cireș.

Trandafirii ăștia.

de Dragon

(Foto: Dragon)

Când vine vorba de tatuaje cu trandafiri, nimeni nu o face chiar ca Dragonul. Din motive de timp de încărcare, suntem obligați să optimizăm fiecare imagine pe care o încărcăm, ceea ce are ca efect nefericit să scadă calitatea imaginii. Imaginea originală este destul de uimitoare și, într-o zi, sper să am ocazia să văd de aproape și personal unul dintre desenele florale proaspăt cernelite ale lui Dragon..