38 de tatuaje de ambigramă pe care va trebui să le vedeți pentru a crede

cele mai bune-ambigrame-tatuaje

Tatuajele Ambigram au devenit rapid o cerere populară în rândul căutătorilor de cerneală care caută un mod unic și creativ de a se exprima. Aceste opere de artă inteligente se bucură de o creștere recentă a popularității datorită autorului best-seller al New York Times, Dan Brown, care avea tipograf John Langdon întocmește câteva ambigrame strălucitoare pentru cartea sa foarte populară Angels & Demoni.

Tatuajele Ambigram variază de la spectaculos de clare și bine concepute până la câteva exemple mai puțin impresionante, care sunt aproape indescifrabile. Dacă intenționați să obțineți una dintre aceste piese, datorită complexității fiecărui design, vă recomand să faceți tatuajului un test drive transformând schița dvs. într-un tatuaj temporar cu câteva consumabile din TattooForAWeek.

Iată câteva dintre cele mai bune tatuaje de ambigramă din jur.

Acest tatuaj al Marine Corps

Semper-Fidelis-ambigram-tatuaj

Acest tribut de familie

familie-ambigramă-tatuaj

Există o serie de tatuaje familiale ambigram plutind acolo. Acesta este unul dintre cele mai bune exemple pe care le-am văzut până acum.

Credință speranță iubire

adevăr-speranță-dragoste-ambigramă-tatuaj

Nu este nici o îndoială că mult timp și efort au intrat în proiectarea acestei piese uimitoare. Formația de diamant îi conferă un plus de formă în formă, făcându-l extrem de plăcut pentru ochi.

Artă & Știință până la filosofie

art-știință-ambigramă-tatuaj

Această piesă pare că aparține unuia dintre romanele lui Dan Brown.

Tatuaj mama fiică

mama-fiica-ambigrama-tatuaj

Dacă aș fi mamă și aș avea o fiică, acestea sunt tatuajele pe care le-am primi.

Visează și crede

vis-ambigramă-tatuaj

Porțiunea „Vis” durează câteva secunde înainte să iasă la tine, dar în general aceasta este o piesă superbă. Decolorarea albastră în negru este o atingere plăcută unui stil de tatuaje care sunt văzute în mod normal doar în alb și negru.

Acest mesaj religios

Iisus-ambigram-tatuaj

Acum știu că Biblia spune să-ți tratezi corpul ca pe un templu, dar cred că Tipul Mare ar da o trecere acestui individ. Atât de simplu, dar atât de genial.

Muncește din greu joacă din greu

mare-ambigram-tatuaj

Dragoste de familie

tatuaj-familie-onelove-ambigram

O viziune citește „familie”, cealaltă „o iubire”. Se pare că Bob Marley a avut o influență pozitivă asupra cuiva. Acest subiect a fost retatat în mai multe stiluri și modele diferite. Acest anume folosește un font cursiv slab în loc de tipul englezesc vechi obișnuit.

Prințesa Isabelle

Desenele de tatuaje Ambigram sunt o lucrare creativă a pielii. Această formă de două cuvinte cu cerneală poate fi citită ca un sunet și un sens diferit de pe dos.

Ce frumos act de devotament față de cel pe care îl iubești. Mă întreb cât costă acest tip pentru procesul de proiectare.