33 de tatuaje uimitoare ale picioarelor care nu put

33 Tatuaje uimitoare ale picioarelor care nu put! TattooBlend

Dintre toate locurile pentru a-ți face un tatuaj, piciorul este de departe unul dintre cele mai interesante. Deși tatuajele la picioare pot să nu fie cele mai populare modele, cu siguranță sunt în creștere. Există doar ceva despre privirea în jos a unui tatuaj pe picior, care vă oferă un nivel de satisfacție care nu este asociat cu alte tatuaje. Desigur, veți obține designul corect, desigur. Oricum, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai uimitoare tatuaje la picioare din întreaga lume, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Acest craniu decorativ.

Tatuaj decorativ al craniului pe picior

OK Sasha s-a descurcat în mod clar cu această piesă uimitoare de craniu ornamental care ar arăta grozav pe piciorul oricui. (Foto: Sasha Masiuk)

Aceste florale dezactivate.

Tatuaj Floral Picior de Jordan Busbea

Tatuajele florale sunt cele mai bune prietene ale fiecărei fete. Și această superbă piesă de picior neo tradițională nu face excepție. Liniile moi și umbrirea unică fac din această piesă o plăcere de vizionat.  (Foto: Jordan Busbea)

Acești palmieri hawaieni.

Design de tatuaj hawaian la picioare de Lauren

Tatuajele de stat sunt întotdeauna distractive. De fapt, am scris câteva articole care prezintă unele dintre modelele noastre preferate de tatuaje inspirate de stat. Acest exemplu de dotwork folosește inteligent spațiul negativ pentru a ilustra insulele vulcanice din Hawaii. (Foto: Lauren)

Acest koi minuscul.

Tiny Koi Fish Tattoo on Foot de Doy

Tatuajele mici sunt la fel de populare ca oricând. Tu stii. Acele tatuaje minimaliste de 10 minute, care sunt perfecte pentru persoanele care caută un tatuaj accesibil cu angajament redus, constând de obicei dintr-un contur simplu de cerneală neagră. Acest design creativ creează acea minimalistă (doar abia) adăugând câteva flori colorate de cerneală. (Foto: Doy)

Această violetă.

Violet Tattoo on Foot de Yeliz Ozcan

Nu trebuie confundat cu un pansel, această violetă de acuarelă nu este decât spectaculoasă. (Foto: Yeliz Ozcan)

Această scoică turcoaz.

Seashell Tattoo on Foot

Nu știm exact ceea ce ați numi această parte a piciorului. Poate că se califică drept călcâiul sau călcâiul interior? (Foto: Katrina Botell)

Aceste plante botanice negre.

Tatuaj Blackwork Floral Foot de Anna Bravo

Un alt tatuaj elegant al piciorului floral al talentatei Anna Bravo. Dacă acesta este stilul dvs., asigurați-vă că verificați portofoliul Instagram al Anna pentru toate tatuajele florale negre pe care le puteți manipula. (Foto: Anna Bravo)

Acest lup singuratic.

Wolf Tattoo on Foot de Nirvana Tattoo

Cine nu și-ar dori acest pachet de lupi cu un singur tatuaj? Lupul este un animal extrem de simbolic în multe culturi, astfel popularitatea sa extremă în lumea largă a cernelii. Lupul simbolizează instinctele puternice și loialitatea printre altele. (Foto: Nirvana Tattoo)

Aceste pisicuțe drăguțe.

Tatuaje drăguțe de pisică pe jos de Lauren Winzer

Accentuat cu o notă de ojă neagră pentru a face cu adevărat acele linii negre să apară. (Foto: Lauren Winzer)

Această simplă pană de păun.

Peacock Feather Tattoo on Foot de Cynthia Finch

Albastru, violet și turcoaz alcătuiesc acest tatuaj minunat de capricios al piciorului.  (Foto: Cynthia Finch)