31 de modele uluitoare de tatuaje pe spate

Tatuaje TattooBlend pe spate complet

Să recunoaștem, tatuajele sunt captivante. Atât de captivant, de fapt, că oricine a primit vreodată chiar și cel mai mic tatuaj de delfin are, la un moment dat sau altul, viziuni grandioase despre mâneci fără gură, picturi murale pe spate și relații permanente cu artistul lor preferat de tatuaje, care le-ar face pe ceilalți semnificativi să fie verzi de invidie. Dar lucrările mai mari nu sunt pentru toată lumea. Lucrările semnificative cu cerneală sunt consumatoare de timp, costisitoare și, pentru unii, stigmat social. Așadar, pentru cei dintre voi care nu se pot angaja chiar acum sau chiar pot fi în plină planificare a piesei perfecte, iată câteva tatuaje pe spate care să vă țină peste.

Acest leu magnific.

Tatuaj complet spate leu de Paul Tougas

Paul Tougas vine cu un uimitor leu semitransparent asezat pe un design îndrăzneț în fagure de mână. (Foto: Paul Tougas)

Această gesha colorată.

Tatuaj complet spate Gesha de xixinka

Această pictură murală din spate oferă o combinație fascinantă de culori și tonuri monocromatice. O gheișă poate fi văzută în prim-plan înconjurată de pedale plutitoare de floare de cireș. În fundal, pagodele tradiționale japoneze se estompează pe vârfurile muntoase. (Foto: xixinka)

Această pisică de junglă spectaculoasă.

Tatuaj Jungle Cat Full Back de Oleg Shepelenko

Există ceva despre tigri și picturi murale mari pe spate care merg doar împreună. Sau cel puțin așa pare din nenumăratele exemple care plutesc pe web. Acest exemplu particular este suficient de bun pentru a inspira cel puțin încă o jumătate de duzină. (Foto: Oleg Shepelenko)

Aceste linii ridicate.

Tatuaj Lines Full Back de Chaim Machlev

Cunoscute ca „pauze”, aceste linii se combină pentru a forma un bust abstract al unui om. (Foto: Chaim Machlev)

Acest craniu uimitor.

Tatuaj craniu în spate complet de New Image

Un craniu amănunțit care se întinde pe întregul acestui tip înapoi. Observați porțiunea roz care indică cerneală nouă. (Foto: Imagine nouă)

Acest eșantion ornamentat.

Tatuaj ornamental pe spate complet de Dermadonna

Aici avem un smorgasbord tentant de diferite forme și stiluri. Mandala definită se transformă liber una în cealaltă decorată cu umbrire profundă pentru un efect 3D îndrăzneț. (Foto: Dermadonna)

Acest copac magic.

Tatuaj Pegasus pe spate complet de Danielius Djačkovas

Un trunchi de tip bonsai se răsucește și se rotește până când devine centrul universului cosmic. Observați scara mică care vă invită să vă ridicați. (Foto: Danielius Djačkovas)

Acești îngeri sculptați în piatră.

Tatuaj Full Back Angel de Jun Cha

Lucrările în stil renascentist ale lui Jun Cha continuă să uimească și să inspire. Afișarea sa strălucitoare de porțiuni și detalii ar face pe oricare dintre vechii maeștri mândri. (Foto: Jun Cha)

Aceste pene de păun.

Full Back Piece de Ael Lim Singapore

(Foto: Ael Lim Singapore)

Această reflecție a mandalei.

Mandala Full Back Piece de Daniel's Djackovas

Dacă numai cernelurile nu s-au estompat niciodată. Această lucrare creativă prezintă două lumi paralele separate de un orizont iluminat.  (Foto: Danielius Djackovas)

Acești iubitori de jad.

Superb tatuaj pe spate complet de Dmitriy Samohin

Acest superb tatuaj feminin din spate complet prezintă doi iubiți sculptați în jad închiși într-un sărut pasional. (Foto: Dmitriy Samohin)

Această privire laterală.

Full Back Fact Tattoo de Victor Portugal

Privit din unghiul drept, obțineți această privire vicleană de la o sirenă incontestabil seducătoare. (Foto: Victor Portugalia)