30 de tatuaje elegante pe umeri pentru femei cu stil

30 de tatuaje elegante pentru umeri pentru femei | TattooBlend

Deci ești o femeie, care te gândești să-ți faci un tatuaj nou, dar nu prea știi unde să-l pui. Alegerile sunt nesfârșite. Glezna, încheietura mâinii, stomacul și spatele sunt locații populare, dar ce zici de umăr? Este un loc incontestabil seducător, la fel de ușor de ascuns pe cât este de arătat. Ca să nu mai vorbim de o scuză grozavă pentru a merge la o cumpărături în afara umărului. Dar orice tatuaj pe umeri nu va face. Veți dori să îl păstrați elegant, desigur, pentru a reflecta stilul și rafinamentul dvs..

Dacă sunteți pe piață pentru un tatuaj pe umeri și aveți dificultăți în găsirea inspirației, luați în considerare unele dintre aceste modele.

Acest trandafir colorat.

Tatuaj trandafir colorat de Ewa Sroka

Dacă sunteți în căutarea unui adevărat captator de atenție și nu vă deranjează să zburați în Polonia, atunci Ewa este prietenul vostru. Stilul ei de acuarelă, dacă așa îl numiți, este unul fără egal. (Foto: Ewa Sroka)

Acest maltez.

Tatuaj de catelus maltez de Grain

Această piesă de umăr din spate prezintă un câine mic care se uită printr-o coroană în formă de u. Indiferent dacă este în partea din față sau în spatele umărului, această lucrare arată la fel de minunată pe cât de minunată poate fi. (Foto: Cereale)

Aceste rechini geometrici.

Rechini geometrici pe umăr de Tattoo Me Pink

Aici avem ceea ce pare a fi doi rechini sau, eventual, pești, realizați cu cerneală neagră și gri. Corpurile în sine sunt alcătuite din forme geometrice umbrite cu diferite grade de linii care arată aproape ca un yin yang. (Foto: Tatuaje roz)

Aceste valuri.

Tatuaj elegant Wave pe umăr de CJ

(Foto: CJ)

Această inimă minimalistă.

Tatuaj minim pe inimă pe umăr de Anna Bravo

Nimic nu este mai elegant decât un simplu contur bine desenat al unei inimi. Amplasarea și simetria aproape perfectă fac din acest design o plăcere de vizionat. (Foto: Anna Bravo)

Lucrări cu scrisori florale.

Tatuaj Floral Umar de Ilwol

Deși nu putem distinge literele de pe tulpină, designul general țipă doar eleganță și rafinament. (Foto: ilwol)

Această linie de flori colorate.

Tatuaj floral pe umăr de micuța domnișoară Jess

Aici avem patru flori de culori diferite, toate la rând. Mărimea și detaliile lor mici fac din această compoziție ceva pe care orice femeie l-ar trece. (Foto: Micuța Miss Jess)

Această balenă neagră.

Whale Tattoo de XKM

Doar pe baza mărimii sale, acest tatuaj mare de umăr de balenă ar putea să nu fie pentru toată lumea. Dar dacă căutați ceva de această dimensiune, atunci executarea pură a acestui design îl face un concurent demn. (Foto: XKM)

Frunziș încrucișat.

Tatuaj de umăr mic de Lara M. J.

Nu este nimic mai elegant decât un mic tatuaj floral. Mai ales când este situat pe umăr. (Foto: Lara M. J.)

Această minunată tat lunară.

Tatuaj lunar pe umăr de Sou

Luna cu toate craterele și petele întunecate. Craterele lunii sunt bine conservate din cauza lipsei atmosferei și a vremii. (Foto: Sou)