28 de tatuaje geniale pentru bebeluși numai pentru cei mai mândri dintre părinți

28 de tatuaje geniale pentru bebeluși numai pentru cei mai mândri dintre părinți

Ei spun că întâmpinarea unui nou-născut în lume este cel mai profund și cel mai schimbător moment de viață pe care un individ îl poate experimenta. O versiune minusculă a ta, care intră în lume pentru prima dată, complet inocentă și complet dependentă de tine. O nouă cerșitură atât pentru părinte, cât și pentru copil. Acestea fiind spuse, există puține sentimente care se pot compara cu mândria pe care o simți ca un nou părinte. Și ca o modalitate de a exprima noua mândrie găsită, tot mai mulți părinți optează pentru a obține amintiri de durată ale copiilor lor tatuate pentru totdeauna în pielea lor. De la tatuajele cu numele și data bebelușului până la cele mai populare piese drăguțe de amprentă mică, tatuajele pentru copii sunt cu siguranță printre cele mai sentimentale modele de tatuaje pe care le poți obține. Așadar, așezați-vă, relaxați-vă și inspirați-vă din aceste exemple minunate de tatuaje pentru bebeluși părinți.

Această piesă de umăr din spate.

Tatuaj de picioare pentru bebeluși de Julio Roslindo

Aici avem două mici picioare cocoțate perfect deasupra numelui fiicei. Deși realizate în întregime cu cerneală neagră, picioarele au un aspect aproape în stil acuarelă.  (Foto: Julio Roslindo)

Această mână minusculă.

Tatuaj de mână pentru bebeluși de Tonik Tattoo

Unul dintre cele mai memorabile momente pe care le au părinții alături de nou-născuți este acela de a ține acele mâini mici și mici. Este o acțiune care pune într-adevăr în perspectivă cât de prețioasă este acea mică viață.  (Foto: Tonik Tattoo)

Această frumoasă piesă de piept.

Picioarele bebelușului pe piept de Sarah Pearson

Acest design unic prezintă un gest de mână în formă de inimă care încadrează două picioare ciudate. (Foto: Sarah Pearson)

Acest fluture creativ.

Tatuaj Picioare Bebeluș de Pride Tattoo

Acest design frumos de fluture poate fi găsit în diverse iterații de pe web – probabil pentru că este un design atât de uimitor.  (Foto: Pride Tattoo)

Aceste frumoase flori albastre.

Tatuaj pentru bebeluși de Tanya Heathcote

Această mamă poartă pe braț un nume floral superb și o dată de naștere, ca o insignă de onoare. Perfect.  (Foto: Tanya Heathcote)

Această nouă tat tradițională.

Tatuaj pentru bebeluși de Thiago C. Costa

Cu toții am auzit zicala „o mamă iubește”, dar tăticilor? Șansele sunt că acest mic tip ar putea ajunge să arate exact ca această ilustrație când va crește.  (Foto: Thiago C. Costa)

Acest înger adormit.

Sleeping Baby Tattoo de Jeremy Scott

Aripa este următoarea pe blocul de colorat, dar arată destul de cool, așa cum este dacă mă întrebi. Aripa albă pură simbolizează protecția și inocența.  (Foto: Jeremy Scott)

Această lucrare în acuarelă.

Watercolor Baby Footprint de Ale

Acuarela întâlnește o galaxie sclipitoare? (Foto: Ale)

Aceste blocuri pentru copii.

Tatuaj Baby Blocks de Poppycock

Aici avem un set minunat de blocuri care afișează atât numele bebelușului, cât și data nașterii pe un teanc de blocuri de lemn care s-au întins pe generații și încă se găsesc în majoritatea lăzilor de jucărie pentru copii până în prezent.  (Foto: Poppycock)

Triplete.

Tatuaj Triplet de Poppycock

Sau, probabil, doi gemeni și un alt frate? Este plăcut să vezi modele care se îndepărtează de tema amprentei. Aceste creații drăgălașe au obraji minunați roșii roz și ochi verzi delicati.  (Foto: Fearless)

Această sirenă mămică.

Tatuaj Mama Sirenă de KOZMO

O sirenă minimalistă își alăptează nou-născutul. (Foto: KOZMO)

Aceste picioare minuscule.

Tatuaj Picioare pentru bebeluși pe spate

Numai cerneală neagră și gri. (Foto: Annelinde)