25 de tatuaje Panda perfect drăguțe

Panda Tattoo Designs & amp; Idei

Panda sunt la fel de drăguți pe cât de drăguți pot fi. Dar nu lăsa aspectul lor blând și videoclipurile adorabile de pe YouTube să te păcălească. Panda sunt urși și la fel de feroce. Din punct de vedere tehnic, există două tipuri diferite de panda; panda roșie și panda gigant. În timp ce ambii panda sunt la fel de adorabili, panda uriaș – cred Kung Fu Panda – primește toată publicitatea și, prin urmare, cea mai mare parte a timpului cu cerneală. Există câteva exemple excelente de tatuaje panda roșu acolo, dar, din păcate, niciunul nu a intrat în acest articol.

De la mici tatuaje la picioare până la mari lucrări grandioase în acuarelă, tatuajele panda sunt o alegere surprinzător de populară pentru tatuaje. Iată câteva dintre modelele noastre preferate de tatuaje panda de pe web.

Acest gest de mână în formă de inimă.

Minunat tatuaj Panda de Anna Yeshova

De data aceasta este piesa noastră preferată mai întâi. Acest panda amuzant aruncă în mod sumbru o formă adorabilă a inimii cu dexteritatea unui om. De fapt, pandele au degetele mari opozabile, tot ce au nevoie pentru a scoate acest lucru este posibil un pic de îndrumare și un creier puțin mai mare. (Foto: Anna Yershova)

Acești munți minunați.

Tatuaj Panda de IDA

Nebunie minunat? Verifica. (Foto: IDA)

Această piesă spațială negativă.

Design negativ de spațiu Panda Tattoo

Tatuaje spațiale negative. O nouă tendință care se răspândește ca un incendiu în toată industria. Această formă de panda este umplută cu un minunat cer suprarealist de noapte, cu portocale strălucitoare și tonuri violete moi. (Foto: Faith Odabas)

Această piesă de panda low poly.

Design de tatuaj Panda geometric de Sven Rayen

În cazul în care nu ați auzit, Sven Rayen este regele low poly. Și în cazul în care nu știți ce este low poly, Google it. Glumeam. Dar este practic ceea ce vedeți în fotografia de mai sus – poligoane utilizate pentru a crea forme tridimensionale. Este folosit pentru a reda grafică / animații pe computer etc. și se întâmplă să creeze câteva modele destul de interesante. (Foto: Sven Rayen)

Această schiță în acuarelă.

Tatuaj Panda acuarelă de Szabi

Stilul de schiță se întâlnește cu umplutura de acuarelă cu acest tatuaj panda aproape abstract cu barbă înțepătoare. Linia zgârcită de pe fruntea panda, minunată. (Foto: Szabi)

Acest adorabil panda agățat de o ramură de bambus.

Tatuaj Panda de Donna

Cineva se distrează. Dieta unui panda constă aproape în întregime din frunze și tulpini de bambus. Cu toate acestea, se știe că panda își aruncă ocazional alte plante și chiar uneori carne. Datorită valorii nutritive incredibil de scăzute a bambusului, panda trebuie să mănânce noaptea și ziua pentru a consuma necesarul de 20-30 kg de bambus necesar pentru a-și menține greutatea corporală.. (Foto: Donna)

Acest design dotwork.

Dotwork Panda Tattoo Design de Eva

Aici avem un panda mare care se plimba printr-o pădure de bambus. Artista, Eva, este cunoscută pentru tatuajele miniaturale uluitoare pline de detalii și mirare. (Foto: Eva)

Acest drăguț panda pentru copii.

Tatuaj Baby Panda

Acest tip mic / gal este cu siguranță în fuga pentru cel mai drăguț panda de pe listă. Cu nasul micuț și picioarele adorabile orientate spre exterior, acest tatuaj are cu siguranță partea corectă de „aww’s”. (Foto: Instagram)

Această piesă de piept în acuarelă.

Tatuaj Panda acuarelă de Alana Forsyth

Această piesă artistică afișează cât de frumoase pot fi lucrările de acuarelă neagră și gri. Fără îndoială, unul dintre cele mai mari tatuaje panda existente, această piesă are un aspect jucăuș, în ciuda acestor dinți ascuțiți. (Foto: Alana Forsyth)

Acest logo WWF.

WWF Panda Logo Tattoo de Gabrielle Brownfield

Celebrul logo-ul World Wildlife Fund. Acest logo adorat a ajuns să fie în cinstea uriașului panda Chi-Chi al Grădinii Zoologice din Londra. În 1961, unul dintre membrii fondatori ai WWF, Sir Peter Scott, a ales acest logo pentru reprezentarea unei specii pe cale de dispariție, precum și pentru capacitatea de a economisi banii fundației pentru costurile de imprimare. Logo-ul alb-negru familiar a ajuns să reprezinte conservarea faunei sălbatice pe tot globul, inspirând în același timp câteva tatuaje pe parcurs. (Foto: Gabrielle Brownfield)

Acest panda bine îmbrăcat.

Panda Tattoo Design de Amy Shapiro

Un panda frumos desenat, purtând o papion roșu. Cât de potrivit. (Foto: Amy Shapiro)

Acest panda agățat.

Tatuaj Panda agățat de Girth Brookes

Pandasii sunt alpiniști buni în mod natural și își petrec mult timp atârnând în copaci mâncând bambus, dar din când în când, asta se intampla(Foto: Girth Brookes)