21 de tatuaje de diamant executate expert

 Acest diamant cu tematică spațială.

Tatuaj cu diamant tematic spațial de Adrian Bascur

(Foto: Adrian Bascur)

Acest tatuaj al Diviziei Speranței.

Speranța diviziunii lipiți de tatuajul armelor voastre

Acest tatuaj este o grafică folosită de formația Orange Country ”Rămâi la armele tale.„Designul minimalist cu cerneală neagră este izbitor în mod dramatic și, după cum puteți vedea, face un tatuaj destul de minunat.  (Foto: Antal Tamasi)

Această decorație în spatele gâtului.

Frumos tatuaj cu diamante pe spatele gâtului

Acest diamant strălucitor prezintă o umbră care creează un contrast minunat cu culorile mai deschise ale pietrei.  (Foto: Pinterest)

Acest diamant abstract colorat.

Tatuaj colorat abstract cu flori de diamant

Dacă ești Sahsa Unisex fan, atunci probabil că ai recunoscut deja această piesă încântătoare ca fiind una a ei. Stilul ei distinctiv a căpătat o viață proprie, mulți artiști imitându-i stilul.

Acest tatuaj de diamant dotwork.

Tatuaj Dotwork Diamond

Probabil cel mai „perfect” diamant din această listă, ar fi greu să observi orice imperfecțiune pe acest diamant punctat, chiar dacă ai lua un microscop la el. (Foto: Uls Metzger)

Acest frumos diamant albastru.

Tatuaj cu Diamant Albastru

Acest superb tatuaj de diamant de culoare albastră este conturat de o cerneală neagră în stil schiță, care face cu adevărat acest diamant strălucitor. Cuvintele „nu muri niciodată” plutesc sub diamant într-un font unic și stilistic. Tribut piesa Rihanna, eventual? Artist polonez Ewa Sroka este unul dintre cei mai subestimați artiști de pe Instagram. Asigurați-vă că verificați munca ei.

Această lucrare în acuarelă.

Tatuaj cu acuarelă de diamant de Camilo Gonzalez

(Foto: Camilo Gonzalez)

Această piesă din spate umbrită.

Tatuaj hiperrealist cu diamante

Acest diamant proaspăt cernelit nu are culoare, bibelouri sau exces de decor. Doar un design simplu, elegant, decisiv uluitor. Dacă am avea o fotografie mai bună a acestui lucru!

Acest diamant mare purpuriu.

Tatuaj cu diamante violet

În cazul în care vă întrebați, da, diamantele violete există în mod natural și se găsesc mai des decât s-ar crede. Diamantele care apar în culoarea violet sunt adesea denumite diamante de struguri, diamante de prune, diamante de lavandă, diamante de liliac și diamante de orhidee, printre alte nume. Ca și în cazul tuturor diamantelor colorate, diamantele violete își câștigă culoarea din prezența altor elemente pe lângă cea a carbonului pur. În acest caz, urme de hidrogen sunt responsabile pentru culoarea violet a diamantului. (Foto: Kyle Cotterman)

Această pereche de tatuaje cu degetele de diamant asortate.

Cuplu Tatuaje cu degetele de diamant

Mic și simplu. Am simțit că această listă nu ar fi completă fără câteva modele mai mici, deoarece acestea sunt mult mai populare decât omologii lor mai mari. (Foto: Ivy Saruzi)

Acest grup de diamante.

Tatuaj cu diamante albastre

(Foto: Maya A)

Tot pe TattooBlend:

50 de tatuaje uimitoare la încheietura mâinii & femei

40 de frumoase tatuaje de brățară pentru bărbați & femei

40+ tatuaje Blackwork Rose pe care le vei iubi instantaneu