20 de tatuaje peisagistice pitorești

20 de tatuaje peisagistice pitorești

Tatuajele peisajului sunt un concept relativ nou. Lasă-mă să reformulez asta. Tatuajele de calitate peisaj color sunt un concept relativ nou. De ce întrebi asta? Totul se reduce la o combinație de doi factori.

În primul rând, dezvoltarea cernelurilor de calitate superioară cu culori vibrante le-a oferit artiștilor instrumentele de care aveau nevoie pentru a executa lucrări cu detalii mai mari și scheme de culori mai largi. Limitările anterioare datorate calității cernelii și disponibilității culorii erau acum lucruri din trecut. Acest lucru, coroborat cu apariția tendinței de hiperrealism, nu înseamnă că tot ceea ce ar putea visa artiștii ar putea acum și acum era înscris.

Tatuajele pitorești care cuprind priveliști cuprinzătoare și apusuri de soare pitorești au o atracție unică care le pune într-o categorie specială singure. În acest articol vom explora o varietate de exemple diferite; de la mici și creative, la capodopere grandioase care te vor lăsa înfricoșat.

Acest iaz liniștit

tatuaj-peisaj-uimitor

Această scenă de iaz magică, aproape strălucitoare, este dincolo de suflarea minții. Îmi amintește că m-am trezit în zorii zorilor pentru a merge la pescuit cu bunicul meu când eram doar un mic tike. (Foto: Kyle Cotterman)

Acest orizont montan

Tatuaj Scenic Mountain

Florile frumoase din prim-plan dau loc unor priveliști uluitoare cu vârfuri acoperite de zăpadă. (Foto: Chung Tattoo)

Acest apus de soare pitoresc

Frumos Peisaj Tatuaj

Un soare apus luminează această mică felie de cer. Această pictură are o asemănare extraordinară cu o pictură în ulei. Perfectiune pura. (Foto: Kyle Cotterman)

Acest râu sinuos

natura-peisaj-tatuaj

O scenă minunată de medalion în care râul curge din cadru. Cine nu și-ar dori asta? (Foto: Supergenius)

Acest câmp de toamnă

Tatuaj cu acuarela natură

Verdele, portocalele și galbenele se combină pentru a forma un minunat efect asemănător unui Marker Magic.

muntele Fuji

Tatuaj peisaj japonez

O frumoasă vedere înaltă a vârfului acoperit de zăpadă al Muntelui Fuji, împreună cu un pavilion vechi din lemn și câteva flori de cireș înflorite. (Foto: Matteo Pasqualin)

Trandafirii ăștia roșii

Tatuaj peisaj superb

Munții cu zăpadă aruncă o reflecție stelară pe suprafața sticloasă a lacului.  (Foto: Marie Terry)

Acest apus de soare stâncos

Manșon de peisaj uimitor

De la alegerea culorii până la aspectul creativ, acest uimitor apus de munte stâncos urcă rapid pe lista mea de favorite din toate timpurile. (Foto: Nickhole Arcade)

Muntele Taranaki

Tatuajul Muntelui Taranaki

Cunoscut și sub numele de Muntele Egmont, acest vârf acoperit permanent de zăpadă este unul dintre cei mai simetrici vulcani din lume. Arată cunoscut? Asemănarea cu Muntele Fuji din Japonia i-a adus un loc în filmul Ultimul samurai. (Foto: Pepa)

NU RATA: 34 de tatuaje uimitor de frumoase ale globului ocular

Acest paradis tropical

Tatuaj peisaj tropical

O vedere spectaculoasă deasupra și dedesubtul apei. (Foto: Den Yakovlev)