Tatuajele lui David Beckham

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

David Beckham's Artă corporală

Starul de fotbal David Beckham este cunoscut la fel de mult pentru simțul său de modă și tatuaje, precum și pentru abilitățile sale pe terenul de joc. După ce a început cu Manchester United în Marea Britanie, Beckham a plecat apoi să joace pentru Real Madrid înainte de a semna un contract pentru a juca în SUA pentru Major League Soccer'Echipa LA Galaxy. Dupa o "multiproprietate" afacere care l-a împărțit din timp între LA Galaxy și AC Milano în Italia, Beckham este acum retras din jocul de fotbal. Una dintre noile sale întreprinderi este un restaurant din Londra.

Cu toate acestea, indiferent de ceea ce face această vedetă sportivă, discuția revine întotdeauna la tatuajele sale. Cu o excepție rară, în sporturile din SUA, recomandările mari și ofertele externe tind să nu meargă la tipul cu cea mai mare colecție de tatuaje, ci cu Beckham,'s-a întâmplat aproape invers. El'S-a confruntat chiar cu artistul său de tatuaje față de arta corpului său, devenind trăsătura unor campanii publicitare.

Majoritatea tatuajelor lui Beckham au fost realizate de tatuatorul din Manchester, Louis Malloy, unul dintre cele mai proeminente din Marea Britanie. Malloy a spus că vorbește nu mai mult sau mai puțin cu celebrul său client despre arta sa, la fel ca orice alt client, preferând să discute detaliile tehnice ale designului, permițându-i clientului să își păstreze propriile motivații pentru design. În afară de momentul în care Beckham a plătit pentru biletul de avion al tatuatorului către Madrid, Spania, pentru a-și face crucea înaripată de pe gât, Malloy a spus că îl taxează pe David la fel ca orice alt client.

Tatuajul nr. 33 este piesa din pectoralul drept, cumpărat cu un certificat cadou pentru tatuaj de la soția Victoria

Tatuajul nr. 33 este piesa din pectoralul drept, cumpărat cu un certificat cadou pentru tatuaj de la soția Victoria

David și tatuajele Sale

Colecția de tatuaje a lui David Beckham a crescut în sus și în jos pe brațe și pe trunchi de-a lungul anilor ...

David Beckham'Colecția de tatuaje a crescut în sus și în jos pe brațe și pe trunchi de-a lungul anilor…

Amabilitatea lui David Beckham pe Facebook

David Beckham's Tatuaje la spate și piept

Beckham și-a păstrat cerneala pe jumătatea superioară a corpului, adăugându-i spate, coaste și piept de-a lungul anilor. Până în prezent, colecția include:

  • Brooklyn: Numele primului său fiu îi trece prin spate.
  • Romeo: Numele celui de-al doilea fiu al său se află chiar sub baza gâtului.
  • Cruz: Numele celui de-al treilea fiu al său este plasat chiar sub figura înaripată.
  • Inger pazitor: Acesta este modul în care Beckham a descris figura cu brațele întinse care se află între omoplați. Acest tatuaj a fost ulterior extins pentru a include aripi mai mari.
  • Crucea înaripată: Beckham se afla în plin campionat UEFA 2004 când l-a făcut să-și zboare tatuatorul său britanic, Louis Malloy, pentru a face această piesă pe ceafă. Fanii britanici' reacțiile au fost puțin amestecate, unii spunând că acest tatuaj și capul ras au făcut ca Beckham să arate ca un huligan.
  • Caractere chinezesti: Acesta a fost dezvăluit martie '08, apropiindu-se de călcâiul antebrațului stâng complet pe care îl făcuse la începutul anului 2008. Surse spun că tatuajul văzut curgând pe partea stângă a trunchiului pe coaste este chinezesc mandarin și citește 'Moartea și viața au determinat numiri, bogății și onoruri depind de cer. ”Lucrarea a fost realizată în Hong Kong, deoarece LA Galaxy a făcut câteva apariții în pre-sezon..
  • Isus pe drumul spre cruce: Dezvăluit în ianuarie 2010, această piesă pe Beck'Costitele din dreapta jos sunt inspirate din pictură "Omul durerilor" de Matthew R. Brooks. S-a văzut când Beckham și-a scos tricoul în urma unui meci de fotbal.
  • Iisus și heruvimi: Cea mai recentă piesă de cerneală (lansată la începutul anului 2011) a fost ceva ce David a primit în LA de la artistul Mark Mahoney. Portretul lui Isus este conceput pentru a semăna cu Beckham însuși (fără cerneală) și îl arată ridicat din mormântul său de trei heruvimi, care sunt reprezentări ale celor trei băieți Beckham.
  • Harper: Nu ai făcut-o'Nu cred că David n-ar fi'nu-ți faci un tatuaj în onoarea noii sale fetițe, nu-i așa? Când micuța doamnă învață să citească, ea'Îi voi putea citi numele tatuat la baza tăticului ei'gâtul este chiar peste inima lui.

David Beckham

David's Tatuaje la brațul stâng

Brațul stâng

David Beckham'Brațul stâng are o mulțime de modele care par să se concentreze asupra soției sale și asupra vieții sale personale. Soția Victoria, cunoscută și sub numele de fostă Spice Girl "Condimentul Posh," a fost comemorată cu redarea numelui ei în script hindi. Interesant este că unii au susținut că acest tatuaj are o greșeală de ortografie, notat ca includerea unui "h."

Sub acel tatuaj este o frază în latină. "Ut Amem Et Foveam" se traduce prin "astfel încât să iubesc și să prețuiesc." O frază ebraică a fost adăugată și deasupra soției sale'numele lui. Un simbol cu ​​semnificație nedeterminată se află și în interiorul încheieturii mâinii

În ianuarie '08, Becks și-a făcut un tatuaj nou-nouț al soției sale, Victoria. Aceasta'este o reproducere a unei posturi asemănătoare lui Brigitte Bardot, care a fost luată pentru revista Pop în 2004 și acoperă întreaga parte exterioară a antebrațului său stâng. O varietate de surse raportează că acesta este David'poza preferată a ei. Tatuajul are câteva stele în jurul său și fraze "Pentru totdeauna alaturi de tine" și "'Pana cand moartea ne va desparti."

În decembrie 2008, un heruvim nou a fost văzut în interiorul brațului stâng superior, care se echilibrează cu un alt heruvim de pe brațul drept în același loc. Zicala ebraică "Fiul meu, nu uita învățătura mea, dar păstrează poruncile mele în inima ta" a fost de asemenea adăugat.

În iulie 2009, în timpul unei apariții la US Today Show, un inel de 10 trandafiri a fost văzut în jurul bicepului inferior. Se spune că această bucată de cerneală marchează Beckham'a zecea aniversare a nunții.

În martie 2010, după un joc din Roma, Italia, o piesă nouă a fost vizibilă în partea superioară a brațului său stâng, aducând mâneca în creștere aproape până în vârful umărului. Aceasta'este o imagine renascentistă a lui Cupidon care își duce soția Psyche până la cer. A fost făcută o mică modificare a imaginii din secolul al XV-lea: o eșarfă se drapă delicat peste Psyche, acoperindu-și trupul altfel gol..

În octombrie 2011, Victoria însăși a dat vestea despre David'Cea mai recentă bucată de cerneală, tweeting o imagine absolut adorabilă a cuvântului "Dragoste" tatuată pe spatele soțului ei'mâna stângă, în timp ce noua fiică Harper'Degetele pot fi văzute strângând unul dintre ale sale. S-ar părea că cuvântul se aplică întregii familii'sentimentele în general.

Mai multe despre Beckham's Tatuaje

David's Tatuaje de braț și mâini drepte

Brațul drept și antebrațul

Beckham'Brațul drept conține o varietate de modele care par să vorbească despre cariera sa. Există cifra romană VII, ca. "Șapte" a fost numărul său din Manchester United. El'De asemenea, am primit expresia latină "Perfectio In Spiritu" care se traduce prin "perfecțiunea spirituală."

Brațul său dreapta sus are un înger mare pe el și există heruvimi în interiorul bicepului său, reprezentând băieții săi.

În aprilie 2007, Beckham l-a pus pe artistul Malloy să transforme piesele într-o manșetă completă pentru tatuaj, adăugând un alt înger, flăcări și expresia "Lasă-i să urască atâta timp cât se tem." Aceasta'E interesant cât de multe agenții de știri au enumerat tatuajul ca fiind asemănător desenelor văzute în emisiunea TV "Evadare din pușcărie" când, de fapt, desenele sunt destul de diferite. De asemenea, acea emisiune TV nu a inventat ideea mânecilor de tatuaj.

După mulți ani, David "terminat" brațul său drept. În septembrie 2013, a avut tatuat partea din spate a mâinii drepte cu numele "Victoria." Acest tatuaj era în același scenariu înflorit ca și "dragoste" tatuaj care se află pe spatele mâinii stângi.

tatuaje-david-beckhams

prin amabilitatea lui H&M

Crezi că David Beckham va avea în cele din urmă un tatuaj complet "Cămaşă?"

După ce și-a crescut încet colecția de tatuaje de la câteva piese aleatorii la mâneci pline, David Beckham și-a adăugat cea mai mare parte a noii sale cerneluri la piept și trunchi. El'Încă păstrează imaginea alb-negru, așa că piesele de-a lungul anilor curg toate frumos împreună și el'S-a făcut opera de artă astfel încât să aibă umplutură de fundal și să nu fie'doar o colecție de imagini plutitoare.

Crezi că el'Voi continua să adaug mai multe tatuaje până când întregul său corp de la brâu în sus este solid acoperit? Crezi că el'Voi completa spațiile deschise pe acest spate? Și vreodată crezi că el'Voi începe să-mi fac tatuaje pe picioare? Sau asta va aștepta până când el'S-a retras din jocul de fotbal?

Împărtășiți-vă gândurile în capsula de comentarii de mai jos!

Ai Beckham? – comentarii și feedback

Raye (autor) din Seattle, WA pe 20 iunie 2014:

Mulțumesc, Torrilyn!

torrilynn pe 20 iunie 2014:

Îl iubesc absolut pe David Beckham! Mai ales datorită aspectului său, accentului și tatuajelor sale. mulțumesc pentru hub. foarte informativ. a votat.

Robin Milton pe 27 septembrie 2013:

eu'm impresionat

Raye (autor) din Seattle, WA pe 6 aprilie 2013:

Linia fină neagră este un stil foarte popular. Louis Malloy, Beckham'Artist, este unul dintre cei mai buni tatuatori din Anglia.

Michelle pe 06 aprilie 2013:

OMG I'Nu am văzut niciodată astfel de tatuaje de prostie, arată ca niște tatuaje de închisoare. Ai crede că cineva faimos ar avea mai multă clasă și ar primi un tatuator decent. Nicio artă … nedorită.

aquaapple pe 09 februarie 2012:

Omg david beckham ur art woeks r nebun fierbinte nebun și drăguț îmi plac pe toți pentru că toți au un rău sperăm că vei pune numele fetei tale chiar lângă inima ta poze frumoase la

SANKET pe 20 decembrie 2011:

Beckham's Vist tatuaj este awsm

Într-adevăr arată foarte fierbinte & Cred că el este zeul fotbalului

LOUISE pe 26 august 2011:

David este atât de mult SEXY

Obscure_Treasures din SUA pe 27 iulie 2011:

Hub minunat …….. Foarte grozav. Sunt un mare fan al șuncii David Beck și în special a tatuajelor sale. Mi-aș dori să am unul. Am votat în sus

denise Clark pe 22 iunie 2011:

David este eroul meu, tatuajul lui'Sunt fabuloși, fiul meu a copiat unele dintre ele și arată uimitor.

Sammy pe 09 mai 2011:

Arată bine, tipule, sper să devin la fel de bun..

safiq ali patel din Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2011:

Relache …. Până când nu am citit acest hub, n-aveam nicio idee cât de mult a crezut David în tatuajele sale. Centrul dvs. poartă niște detalii fantastice, spunându-mi mie și altor cititori că viața sa personală este exprimată în tatuaje pe brațul stâng și cariera sa este exprimată pe brațul drept. Da, David Beckham'Tatuajele au fost în centrul atenției media, dar niciodată nu au avut același detaliu pe care l-ați oferit în hub-ul dvs. Excelent. Mi-a plăcut să citesc acest hub și am aflat lucruri pe care chiar nu le știam despre David Beckham și despre tatuajele sale.

jeremysharon pe 07 noiembrie 2010:

David Beckham și tatuajul său îi înnebunesc pe fiecare fotbalist!

awsmmmmmm tatuaje pe corpul lui.

Îmi place cel de pe spatele său unghiul.

Mare fotbalist golul său de la mijloc a fost awsmm.

pasiunea sa pentru fotbal și modeling este superbă.

Un articol minunat și un hub excelent care explică despre David Beckham Tattos.

El a zguduit Manchester United, Real Madrid și alții, dar acestea sunt cluni de fotbal superbi și el este pilonul echipei de fotbal din Anglia.

Du-te David du-te.

Multumesc pentru acest Hub

curajos pe 26 august 2010:

supehhhh frumos….

riminiurlauber pe 16 iunie 2010:

angeli, imaginea publică a lui David Beckham este foarte distractivă, crede-mă!

Robino pe 15 mai 2010:

OMG Beckham este uimitor și fierbinte!!!!!!

emily pe 26 februarie 2010:

David Beckham este HOTTT

dinkan53 din India pe 17 ianuarie 2010:

cu sau fără tatuaje, Beckham este încă fierbinte

dimas pe 03 noiembrie 2009:

wao….

moe z pe 30 septembrie 2009:

este atât de deștept cu tatuajele sale. îmi place așa de mult

Petru pe 17 septembrie 2009:

Îmi place doar mâneca lui, cred că mâneca lui este foarte inteligentă și mă uit să obțin ceva simular

Amra pe 13 septembrie 2009:

NU-MI VINE SĂ CRED!!!!!!!!!!!!!!! el's soo soo soos soo sooo hoooooottttttt !!!!!!!!!!!!! DIAGNOS

Akankshi pe 03 septembrie 2009:

Îmi place doar să-l văd așa…..

[tele] patty pe 29 iunie 2009:

Îmi plac tatuajele lui … Foarte stupid…!!!

Melissa W pe 02 iunie 2009:

Beckam'Tatuajul este foarte cool.

roxy pe 30 mai 2009:

Îmi place dragostea dragostea IUBESC tatuajele sale, în special brațul plin de tatuaje … asta'E atât de sexy … Îmi place David Beckham și mai mult cu tatuajele sale

Căţea. pe 16 martie 2009:

Asasinului tăcut; Știu un număr nenumărat de oameni cu tatuaje pe tot corpul, cu o mare parte din istoria lor. Nu't "miros de nesiguranță", ar putea fi amintiri și părți importante din viața lui.

Nu-mi place fotbalul, așa că mie'Nu comentez cât de mult ar putea fi un fotbalist genial sau la fel de rău. Cred că persoanele cu tatuaje care spun o poveste sunt personaje interesante și cred că este o idee bună să ai amintiri constant acolo cu tine. Cred că i se potrivește tatuajelor.

vârtej pe 07 martie 2009:

beckham este cel mai bun

shopbright din Londra pe 01 martie 2009:

Cred că tatuajele lui arată foarte tare

febriano pe 18 februarie 2009:

BACKHAM COOL……..

MILICA pe 20 ianuarie 2009:

asta e grozav … LOWE DAWID BECKHAM … El este …. cel mai bun!!!

livelovecoffee din Georgia pe 24 decembrie 2008:

hah foarte frumos – eu personal nu'Nu am tatuaje, dar, din nou, am de făcut lucruri mai bune, care mă preocupă de altcineva, consideră că este potrivit pentru ei (să nu fie luate negativ). După ce a citit acest hub, el pare să aibă o mulțime de gânduri în tatoo's – acele ziceri nu sunt ceva ce găsești în fiecare zi. Hub excelent! Cred că devin unul dintre numeroșii tăi adepți – păstrează'em'venire

ajcor din NSW. Australia pe 10 septembrie 2008:

Doar un gând aleatoriu – atât de mult sacrificiu de sine și depășirea limitelor personale se îndreaptă spre atingerea vârfului oricărui sport, așa că mă întreb dacă a face toate aceste tatuaje este un fel de despărțire fără calorii. Îi admir tenacitatea și impulsul.

angeli b. pe 07 august 2008:

David Beckham este într-adevăr genul de bărbat pe care l-ai putea cere, un soț perfect și un tată responsabil, sper să pot găsi pe cineva ca el.

Jeniferr din Statele Unite pe 04 august 2008:

Sunt de acord super-fierbinte! Vă mulțumesc pentru acest hub, pot'Nu privesc în altă parte.

Cailin Gallagher din New England pe 18 iulie 2008:

Beckam este atât de tare că pot'Nu suport. Ține-te înapoi de foc. Hub foarte misto.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 29 iunie 2008:

Cheryl, de ce îți pasă dacă el'ești tatuat sau nu? La urma urmei'e corpul lui, nu'Nu interferează cu munca lui și soției sale pare să-i placă…

Cheryl pe 29 iunie 2008:

Este un fotbalist minunat, dar toate aceste tatuaje sunt doar dezgustătoare. Până când el'50 fiecare parte a lui va fi acoperită în ele.

Constant Walker din Springfield, Oregon pe 03 iunie 2008:

Atâția băieți și fete fac asta. Lucrați atât de mult pentru a obține acest fizic grozav, apoi acoperiți-l cu multe tatuaje aleatorii. Tatuajele ar trebui să le îmbunătățească, nu să le diminueze'corpul s. Beckham pare să le facă doar pentru că poate – el'S-a întâmplat chestia asta cu cerneală.

nixxi pe 22 martie 2008:

el este fierbinte. Victoria este cu adevărat norocoasă. Dar nu-mi plac brațele lui complet tatuate

unul sau doi ar fi fost de ajuns!

love ya becks xx Lol

Mndeni pe 19 februarie 2008:

Mare flăcău, mare tată și mare fotbalist..

În ceea ce privește tatuajele, asta înseamnă că el va decide ce îi place, nu noi

Raye (autor) din Seattle, WA pe 11 februarie 2008:

Tatuajul lui nu are'I-a afectat în mod negativ cariera și, de fapt, o parte din publicitatea pe care el'A fost angajat să se concentreze pe tatuajele sale. În plus, soția lui nu'Nu mi se pare. Deci cui îi pasă dacă el'e tatuat sau nu?

mmdz ! pe 11 februarie 2008:

el'Cel mai bun jucător de fotbal al meu! dar cred că ar trebui să înceteze să facă tatuaje pe corp! corpul lui este acoperit de tatuaje aproape !! și acoperirea corpului cu mai multe tatuaje nu ar fi'Nu fii bun, cred … el'Este dureros și are un corp sexy, dar nu ar trebui'Nu face nimic care să-i afecteze aspectul! totuși'este o opinie la sfârșit !

Raye (autor) din Seattle, WA pe 7 februarie 2008:

Nancy, brațul stâng nu este încă tatuat, dar el'Tocmai mi s-a terminat întregul antebraț stâng cu un portret al Victoriei.

Nancy pe 29 ianuarie 2008:

Are tatoo pe brațul stâng sus?

Hector Herrera din Republica Dominicană pe 27 ianuarie 2008:

Rose Tatoo, Anna Magnani și Burt Lancaster. Film fierbinte.

Fun Hub

Hector

imarketing4s pe 18 ianuarie 2008:

wow asta e mult. sexy. XD

lamia pe 23 decembrie 2007:

Pot spune doar că David este fierbinte!!!

Bucuria666 pe 8 noiembrie 2007:

Beckham este unic, el are totul.

GreatTattoosNow din San Jose pe 24 octombrie 2007:

Un centru frumos adoră tatuajele, desigur!

euchrefreak55 din Sault Ste. Marie pe 03 octombrie 2007:

Cu siguranță poate juca fotbal, dar acoperindu-ți întregul corp cu tatuaje's mă sperie. Cum vei arăta când vei fi mai mare ?? Poate'Nu fi atât de multe lucruri care sunt atât de speciale pe care le-ai dori pentru totdeauna pe corpul tău!

o lege pe 13 august 2007:

unghiurile ne-au distrat … bun venit în SUA

Prunc pe 06 august 2007:

cui îi pasă … David este solid! fierbinte fierbinte fierbinte … Tatoo-ul lui'Sunt sexy ca fața lui

aleish din Las Vegas pe 27 iulie 2007:

Este atât de supărător! Vă mulțumim că ați creat acest hub!

Katie pe 23 iulie 2007:

David Beckham este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, iar Los Angeles are norocul să-l aibă

gretch pe 23 iulie 2007:

Salut! tuturor … BD este cel mai bun jucător de fotbal vreodată, hehehehe, frumosul tatuaj, corpul mai ales norocul lui Dumnezeu în cariera ta

Therant pe 18 iulie 2007:

Sunt o vedetă a sportului, trebuie să obțin 100's de tatuaje nerezolvate pe corpul meu. 🙂

tezzer pe 18 iulie 2007:

omg becks este atât de potrivit !!! Are cel mai bun corp și câteva tatuaje grozave este superb. luvzya x xx x

doogoo pe 17 iulie 2007:

el este cel mai bun fotbal din lume. Îmi place să mă uit la meciul lui. coog noroc!!!!!!!!!!!!!

ashish pe 5 iulie 2007:

el este un model grozav & un mare jucător de francă

mărturisind7fată pe 18 iunie 2007:

wow hub fantastic !! Cred că acoperi cam fiecare tatuaj pe care l-ar putea avea!!

ultima pauză de închisoare ca tatuajul nu-mi place cu adevărat … dar oricum este încă fierbinte!

taylorblue din Canada pe 17 iunie 2007:

are câteva tatuaje minunate

j.f. pe 13 iunie 2007:

tipul acesta poate face practic orice vrea!

Angela pe 11 iunie 2007:

Beckham este cel mai bun din toate timpurile și nu înțeleg de ce oamenii spun că arată ca un hoț, întreabă orice femeie sau om gay despre cum arta corpului său este sexy la fel ca el 🙂

Este un jucător de fotbal minunat și abia aștept până vine în SUA și îl voi vedea 🙂

luv ya becks pace be with you in all time = D <3

SuthenMomma pe 20 mai 2007:

Este un mare fotbalist!!!