Tatuaje Panda Bear: Înțelesuri, modele, imagini și idei

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje Panda Bear: Înțelesuri, modele, imagini și idei

Tatuaje Panda Bear: Înțelesuri, modele, imagini și idei

CC-BY Pixabay

Tatuaje Panda Bear

daca tu'Căutați un tatuaj unic de animal, nu căutați mai departe decât ursul panda. În mod normal, acesta nu este considerat un tatuaj de masă, dar a devenit mai popular în anumite sfere. Aceasta'Este purtat atât de bărbați, cât și de femei și reprezintă trăsăturile și atributele animalului. Sunt adesea singuri în tatuaje, dar uneori sunt văzuți cu diferite simboluri și elemente care îl însoțesc. Indiferent de stil, acesta deține o valoare simbolică profundă pentru toți cei care îl poartă.

În acest articol, vom discuta despre urșii panda, valoarea pe care o dețin în diferite culturi și vom arunca o privire asupra a 38 de modele de tatuaje diferite. În cele din urmă, sperăm că veți putea găsi idei și inspirație pentru următorul tău tatuaj unic.

Idei de tatuaj Panda Bear

Semnificații de tatuaj Panda

Există mai multe semnificații diferite care înconjoară aceste animale. Majoritatea semnificațiilor sunt de natură pozitivă. Dar amintiți-vă, în cele din urmă, tatuajul dvs. simbolizează ceea ce doriți. Acestea fiind spuse, în tabelul de mai jos sunt cele mai comune semnificații ale tatuajului urs panda.

Acesta este unul dintre puținele tatuaje care reprezintă atât masculinitatea, cât și feminitatea. Accentuează echilibrul, deoarece este frecvent asociat cu simbolul yin yang. Panda'Culorile, alb-negru, prezintă, de asemenea, echilibru și se crede că reprezintă diferite culturi.

daca tu'Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj de inspirație, se poate potrivi cu factura, deoarece reprezintă de obicei o perspectivă pozitivă asupra vieții. Chiar daca tu'Încearcă să realizezi un "o pot face" atitudine sau încercarea de a spune "da" la viață mai des, tatuajul panda poate ajuta. Poate simboliza sufletul, corpul și mintea. Deoarece specia este pe cale de dispariție, bărbații și femeile care își trăiesc viața pentru a proteja această frumoasă creatură pot alege să o onoreze cu un tatuaj. Adesea sunt concepute să mănânce iarbă sau bambus, deoarece panda își petrece o mare parte din viață mâncând aceste două substanțe.

Există modalități nesfârșite de a-ți proiecta tatuajul, așa că vorbește cu artistul tău pentru a te asigura că vor putea să-ți ofere ceea ce cauți.

18 semnificații comune ale tatuajului ursului panda

1. Puterea

7. Yin-yang

13. Cunoașterea

2. Liniște

8. Grațios

14. Suflet, Corp, Minte

3. Pace

9. Nobilime

15. Magie

4. Masculinitatea

10. Optimism

16. Noroc

5. Feminitatea

11. Seninătatea

17. Ecologism

6. Echilibru

12. Înțelepciunea

18. Puterea

Poze cu tatuaje Panda Bear

Simbolismul ursului panda

Când vine vorba de simboluri simbolice profunde ale culturii estice, panda se situează printre cele mai înalte. Aceasta'Este cunoscut faptul că a fost un animal simbolic pentru cultura asiatică de secole. Acest tatuaj poate fi ales de bărbați și femei care lucrează cu acest iubit animal pașnic sau purtat de cei care se referă la calitățile unice despre care se știe că au panda. De mulți ani, acest animal a fost un simbol de mult timp pace și seninătate.

Deși ursul panda este un urs real, nu este ca orice alt urs din lume – are o caracteristică deosebit de uimitoare pe care majoritatea nu o'Nu știu despre: ochii unei pisici. Chinezii se referă la aceasta drept "Da xiong mao," care înseamnă "pisica urs gigant." Deși din punct de vedere tehnic sunt clasificate ca carnivore, 99% din dieta lor este bambus. ei'De asemenea, sunt diferiți de alți urși în ceea ce privește personalitatea. Aproape toți urșii sunt agresivi și vicioși, dar urșii panda nu – personalitatea lor este foarte relaxat, motiv pentru care multe culturi le asociază seninătate.

Tatuajele acestui animal liniștit se găsesc într-un număr nenumărat de modele. De fapt, când vine vorba de tatuajul panda, nimic nu este exclus. Aceștia pot înfățișa animalul cu un aspect realist sau cu un desen animat. Unele modele îi înfățișează doar capul, în timp ce altele îl transformă în cap "cap de panda de zahăr" tatuaj. ei'Sunt deseori concepute pentru a fi drăguțe și pașnice, potrivite cu personalitatea animalului, dar pot fi simultan descrise ca fiind fericite, nebune și chiar rele. Asigurați-vă că vizualizați toate diferitele modele de tatuaje pe această pagină, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee despre tot ceea ce este disponibil pe piață. În plus, este posibil să câștigi idei proprii uitându-te la modele de tatuaje.

Modele de tatuaje Panda Bear

Înainte de a vă face un tatuaj!

Există câteva lucruri importante pe care trebuie să le amintiți înainte de a alege să vă faceți tatuajul cu ursul panda sau orice tatuaj. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă cerceta tatuajul. Vrei să te asiguri că înțelegi pe deplin ce reprezintă și reprezintă tatuajul tău. Nu doriți să vă faceți un tatuaj și să aflați mai târziu că reprezintă ceva total diferit. Don'Nu te grăbi să te înnegrezi! Bărbații și femeile care se grăbesc să-și facă un tatuaj sfârșesc de obicei cu regrete cu privire la decizia lor. Totuși, nu toți, dar un procent mare dintre ei și-ar dori să nu meargă niciodată să se înscrie. Ia-ți timp și, dacă nu ești sigur, nu't face saltul. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru vizită.

Comentarii

Kathryn Oleson pe 31 martie 2019:

De fapt, am un tatuaj Panda drăguț pe pieptul drept superior. Îmi place doar și se pare că și ceilalți care o văd o fac. Primesc tot timpul complimente.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 05 august 2012:

Factură

Max

Sincer

Rubin

Rosemay

Țigan

Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii. Oricare femeie caută un tatuaj drăguț, mic sau mare, panda este minunat. HBN și Rosemay, mulțumesc pentru voturi și aprecierea muncii grele.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 04 august 2012:

Adoră doar aceste tatuaje panda.

Rosemary Sadler din Hawkes Bay – Noua Zeelandă pe 03 august 2012:

Acestea sunt absolut cele mai tari tatuaje, cu adevărat adorabile și drăguțe. Iubesc pandele care arată întotdeauna atât de curioși și nu observasem niciodată că ochii lor sunt ca pisicile … dar sunt.

Votând peste tot, inclusiv amuzant pentru cei cu desene animate.

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 03 august 2012:

Toate sunt drăguțe, foarte colorate…

Frank Atanacio de la Shelton pe 03 august 2012:

versiunile de desene animate sunt, probabil, cele mai bune, dar încă o dată, le-ai ascultat aceste intrări prietene 🙂

Dincolo de Max din Sydney, Australia pe 03 august 2012:

OH migosh. Pot doar'Nu te opri din chicotit. Sunt atât de drăguți, dar serios? … =)

Gail Sobotkin din Carolina de Sud pe 02 august 2012:

Sunt de acord cu Billybuc, acești urși panda sunt foarte cool. Unele dintre ele sunt absolut adorabile, deși trebuie să mărturisesc că eu'Nu am văzut niciodată un tatuaj panda pe cineva.

Încă o dată, ați arătat cât de artistice, colorate și creative pot fi tatuajele.

Am votat peste tot, inclusiv o cauză amuzantă, unii au fost atât de drăguți încât m-au făcut să chicotesc.

Bill Holland din Olympia, WA pe 2 august 2012:

Eu'Râd din nou …. bine, m-ai cucerit …. aceste tatuaje sunt foarte cool. Un hub grozav și mi-au plăcut pozele.