Tatuaje japoneze Koi

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

Despre tatuajele Koi

Istoria și mitologia koiului se întorc în China, în urmă cu peste 2.000 de ani. Aceste imagini și povești au fost absorbite în cultura japoneză. Au fost păstrați ca animale de companie de bun augur de sute de ani. Au fost imagini populare de-a lungul istoriei desenelor de tatuaje japoneze și sunt acum foarte răspândite în cultura tatuajelor occidentale.

În viața reală, acești pești sunt crapuri ornamentali păstrați în iazuri din curte și grădini de apă. Au fost crescuți din pești obișnuiți pentru a-și dezvolta modelele și culorile distincte și fantastice. Singurele lucruri mai fantastice decât gama de culori pe care acești pești le au în lumea reală sunt modelele și culorile cu care sunt descrise în tatuaje.

Această varietate a făcut ca designul să fie popular atât în ​​tatuajul estic, cât și în cel occidental de zeci de ani. Desenele și formele pot fi adaptate oricărei părți a corpului și aproape orice schemă de culori și stil.

  • De ce un tatuaj Koi?

    Iată o relatare personală a unui singur om'Alegerea de a-ți face un tatuaj koi. El detaliază motivele pentru care a ales acest design și modul în care acesta se încadrează în istoria sa personală.

Sângerarea Koi Design

Un koi de la Folsom Street Fair, San Francisco, CA.

Un koi de la Folsom Street Fair, San Francisco, CA.

fotografie de Relache / Rae Schwarz

Istoria lui Koi

Koi este cuvântul japonez pentru "crap brocat" și se referă la peștele mare și colorat care a fost crescut și ținut în iazuri de secole. Numele lor formal se traduce nishigikoi "bijuterii vii." Creșterea atentă a acestor pești a avut un punct de sprijin modern în anii 1800 și a produs un curcubeu de culori și marcaje în anii de după.

Acestea fac parte din mitologia japoneză și sunt simboluri ale forței, perseverenței și curajului. Acești pești au o viață foarte lungă în condițiile potrivite și acest lucru a contribuit la aceste interpretări și asociații. În mit, koiul foarte puternic va putea înota în amonte și sări cascade, fiind recompensați la sfârșitul călătoriei lor prin transformarea într-un dragon.

De la schiță la tatuaj terminat

Povestea cristalului's Koi

Tatuajul pe care îl vedeți aici este pe piciorul prietenului meu Crystal. Ea'Am avut câteva tatuaje mai mici înainte, dar când a venit timpul pentru ceva mare, ea a ales un koi. Cred că simbolismul perseverenței se potrivește bine cu modul în care ea'A depășit multe provocări din viața ei.

Tatuajul a fost proiectat și tatuat de Bill Liberty. Magazinul său, Liberty Tattoo, este situat în Sacramento, CA, unde locuiește Crystal. Ea'E o doamnă mare și a decis să-și pună acest tatuaj pe coapsă, așa că'e destul de mare. Începe chiar deasupra genunchiului stâng și ajunge până la vârful coapsei. Întregul tatuaj a durat câteva sesiuni. Tatuajele mari și complexe se fac cel mai adesea în etape, culorile fiind adăugate de la cel mai întunecat la cel mai strălucitor. Mai întâi au fost făcute conturul negru și umbrirea. Apoi, s-a făcut toată colorarea și umbrirea apei albastre. Și, în cele din urmă, peștii și florile viu colorate au fost terminate.

Vedeți un Koi care vine la viață

© 2007 Raye

Comentarii despre tatuajele Koi

Michael Adams din SUA pe 13 ianuarie 2012:

Într-o zi eu'Îmi voi face un tatuaj … Doar că nu'încă nu știu ce. Acestea sunt desene frumoase!

FrugalandFab din New Hampshire pe 13 ianuarie 2012:

Pur și simplu ador tatuajele koi. Am avut norocul ca un prieten drag să aibă unul dintre cele mai uimitoare tatuaje plasate pe spate de un artist uimitor în timp ce îl priveam, de când am o imensă afinitate pentru ei. Postarea dvs. a fost minunată, mulțumesc mult pentru că ați scris-o.

David Stillwell din Sacramento, California pe 13 ianuarie 2012:

Relache: Ce mică descoperire minunată în această dimineață. Mi-a plăcut foarte mult acest hub. Îmi plac tatuajele și am avut ideea unui tatuaj koi ascuns în fundul minții. Cred că cea mai grea parte a unui tatuaj este găsirea unui artist în care ai încredere. Detaliile hub-ului dvs. sunt minunate. Acesta cuprinde istoria peștilor și a peștilor ca un tatuaj perfect. Îmi place, de asemenea, că ați inclus linkuri externe către informații mai profunde. Un exemplu minunat despre cum ar trebui să circule un hub. Vă mulțumim că ați scris acest lucru.

kendall pe 19 octombrie 2011:

iv'Am avut o acoperire foarte bună cu un bujor japonez și un design koi în jurul brațului meu inferior drept. în acest moment iv'Am avut 2 ședințe's și despre alte 3 și să nu se facă. când ai terminat rău, îți arată o imagine bună. tatuaj fericit și multe altele de la mine în curând………

seousman din Pakistan pe 06 iulie 2011:

Tatuaje cu adevărat minunate, culori frumoase strălucitoare și foarte frumoase. marele său hub

Raye (autor) din Seattle, WA pe 20 ianuarie 2011:

C, dacă îmi citești de fapt Hub-ul, tu'Voi observa că nu'Nu conectați deloc Yakuza cu imagini koi. Kat Von D este cunoscută pentru opera de artă, nu pentru creierul ei.

C pe 07 ianuarie 2011:

Yakuza nu are nicio asociere directă doar cu Koi, deși acest lucru nu înseamnă că nu se reprezintă în această formă de artă. În principal, stilul de tatuaj Yakuza se reflectă în formele de artă moderne folosind simbolurile mai puternice și mai periculoase, cum ar fi tigrul sau șarpele, acestea fiind mult mai proeminente în formele de artă ale tatuajelor Yakuza. De fapt, mai proeminent este stilul războinicului japonez în actul uciderii fiarelor mitice japoneze, acest stil este foarte popular și mult mai proeminent decât cel al artei peștelui koi.

Descartes din Marea Prerie din 05 decembrie 2010:

Îmi plac tatuajele Koi care fac un model Ying / Yang. Fotografii interesante.

taipan pe 19 octombrie 2010:

primesc un koi tatt săptămâna viitoare nu pot aștepta 🙂

tatuaj fluture din Dallas Texas, pe 19 septembrie 2010:

Culori frumoase. Cu siguranță, unele dintre cele mai interesante modele oferite

floare pe 04 septembrie 2010:

Îmi plac culorile din koi. florile sunt, de asemenea, drăguțe, aș obține acest lucru

wency5000 pe 31 iulie 2010:

minunat … am un tatuaj japonez de koi în brațul meu de ridicare .. rău….

pur și simplu pe 23 iulie 2009:

Tatuaje uimitoare .. Îmi iubesc și am și unul chinezesc pe brațul drept – deși nu are nimic ca acestea 🙂 lol

Reynolds_Writing din Atlanta, Georgia pe 5 iulie 2009:

Îmi plac culorile strălucitoare din tatuajele Koi .. Subiect extraordinar.

muiomuio din Portugalia, Lisabona pe 18 ianuarie 2009:

Tocmai am terminat de desenat un pește koi la un posibil tatuaj, dar am avut o greșeală pe koi'fata lui 🙁

taylorblue din Canada pe 10 septembrie 2008:

@relache … eu'Sunt în proces de a obține acea mânecă acum … Am trei sesiuni făcute. Am luat peștele de aici, dar el l-a schimbat … Eu'Voi posta poze atunci când's-a terminat. 🙂

Raye (autor) din Seattle, WA pe 19 ianuarie 2008:

Tatuajul pe tot corpul are cele mai puternice conotații Yakuza. Și femeile tatuate sunt uneori considerate a fi proprietatea Yakaza. Cu toate acestea, persoanele mai tinere îmbrățișează percepția occidentală a tatuajelor mai mult ca modă, iar într-o generație sau două, atitudinea cea mai plăcută s-a schimbat..

Robinson Rex de la Lowell, MA pe 19 ianuarie 2008:

Ar putea fi benefic pentru oameni să știe că tatuajul Koi (și cele mai multe totto-uri din Japonia) sunt legate în mintea publicului de mafia japoneză. Există chiar semne în băile publice care spun "Fără tatuaje". Acesta ar putea fi motivul pentru care a câștigat Kat Von D.'nu le faci.

ElatedState din Edmonton pe 12 decembrie 2007:

Se pare că acestea sunt unul dintre singurele lucruri pe care Kat Von D. din spectacolul L.A. Ink nu le va tatua. Eu'Nu sunt sigur de ce…

Kiz Robinson din New Orleans, Louisiana pe 05 decembrie 2007:

Fapt interesant: peștele auriu comun este legat de koi / crap. Poveste adevarata.

În altă ordine de idei, mare relache hub. I-iubesc- hub-uri de tatuaj.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 26 noiembrie 2007:

Patty, dacă participi vreodată la o convenție de tatuaje, asta'unde ești tu'Voi găsi concursurile de tatuaje.

trakker14 de la Franklin pe 26 noiembrie 2007:

Uau tatuaje minunate, am câteva eu ​​însumi, dar acestea sunt grozave..

Patty Inglish MS din SUA și Asgardia, prima națiune spațială din 26 noiembrie 2007:

Acea'E o investiție destul de mare! Mă uit uneori la Miami Ink – câțiva artiști din acel magazin sunt extrem de profesioniști și își pun tot eul în lucrările lor de artă. Cel mai bun succes cu acea mânecă!

Există concursuri de tatuaje sau spectacole în care oamenii pot intra și câștiga premii – ar fi mai bine decât o competiție anuală de culturism pe care o avem aici, imo.

taylorblue din Canada pe 25 noiembrie 2007:

Cred că mâneca mea va fi de cel puțin 1000 de dolari … Am deja tatuaje în valoare de 600 de dolari chiar acum … 🙂

Volatto pe 25 noiembrie 2007:

Drăguț hub! Întotdeauna am vrut să știu ce înseamnă koi. Arta tatuajului este atât de frumoasă: D

Raye (autor) din Seattle, WA pe 24 noiembrie 2007:

Tatuaje don'Nu trebuie neapărat să fie scump, dar sigur nu sunt'nici ieftin!

Patty Inglish MS din SUA și Asgardia, prima națiune spațială din 24 noiembrie 2007:

Ce lucrare minunată! Este scump?

taylorblue din Canada pe 22 noiembrie 2007:

Am făcut un pic de cercetare și unii au ales…

Raye (autor) din Seattle, WA pe 20 noiembrie 2007:

Aveți deja un design elaborat sau faceți cercetări?

taylorblue din Canada pe 20 noiembrie 2007:

Este minunat … primesc o mânecă koi în iunie … pot'nu așteptați!