Tatuaje de pește Betta și idei de design

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje de pește Betta

O mulțime de oameni au și adoră pești betta. De asemenea cunoscut ca si "Pești luptători siamezi," betele sunt cunoscute atât pentru frumusețea lor, cât și pentru agresivitatea lor. Sunt atât de teritoriale încât pot'nu pot fi păstrați într-un rezervor cu alte bete și prosperă singuri, dar adesea dezvoltă legături puternice cu îngrijitorii lor, așa că'Nu sunt complet introvertiți. Acești pești mici au multă personalitate.

Deoarece acești pești vin într-o mare varietate de culori și diferite stiluri și forme de aripioare în sălbăticie, aveți frâu liber în ceea ce privește culoarea și forma.

Semnificațiile tatuajului Betta Fish

 • Agresiune
 • Individualitate
 • Introversiune
 • Putere
 • Autonomie
 • Putere
 • Autoritate
 • Fertilitate
 • Sexualitate
 • Frumuseţe
 • Dominanta
 • Vointa puternica
 • Noroc

Idei de design Betta Fish Tattoo

Tatuajele de pește Betta pot fi portretizate cu multe elemente și simboluri pentru a le spori semnificația și frumusețea.

 • Mergeți cu un stil asiatic: Peștele betta este simbolic pentru Malaezia și Thailanda. Oamenii din aceste țări au jucat adesea pe acești pești de luptă. În sălbăticie, vânătoarea de betta tot timpul. Când oamenii au început să-i păstreze, a existat un mare interes în lupta împotriva peștilor betta. Acesta este unul dintre motivele pentru care acest tatuaj ar putea reprezenta șansă sau noroc.
 • Alegeți diferite varietăți de culori: Acești pești vin într-o varietate uimitoare de culori și combinații de culori, iar aripioarele lor pot crește destul de lungi, zburlite și complicate, astfel încât tatuatorul se poate distra mult cu acest design.
 • Adăugați alte elemente: Deoarece peștele betta este asociat cu culturi asiatice, este posibil să-l vedeți proiectat cu pește koi sau flori de cireș.
 • Plantele fac ornamente minunate: Le vezi și proiectate cu apă sau plante.
 • Gândiți-vă la obținerea unei perechi: Acestea sunt pești solitari, așa că de obicei vedeți doar unul înfățișat într-un tatuaj. Cu toate acestea, ei se reunesc pentru a se împerechea, deci tu'Voi vedea uneori un tatuaj de doi beta care fac un tango rar împreună.

Înainte să-ți faci tatuaje

Există câteva lucruri foarte importante de care trebuie să vă amintiți înainte de a alege să vă faceți tatuajul de pește betta (sau orice tatuaj).

 • Asigurați-vă că vă faceți timp pentru cercetare. Asigurați-vă că înțelegeți pe deplin ce reprezintă și reprezintă tatuajul dvs. înainte de a afla prea târziu.
 • Don'Nu te grăbi să te încuiești! Cei care de obicei își urăsc tatuajul mai târziu pe drum.
 • Dacă nu sunteți complet sigur de un design, nu'nu te tatuezi.

Comentarii

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 ianuarie 2016:

Nu este o problemă Amanda. Eu'Toate pentru partajarea artistului. Mi-aș dori să-i am pe toți să fie sinceri pentru că le-aș acorda creditul într-o clipă. Eu'Am avut probleme cu unele tatuaje care pretind că nu sunt ale lor, după cum vă puteți imagina. Tu'sunteți creditat corect draga mea. Vă mulțumesc că ați venit, întotdeauna mișto pentru ca artistul să vină.

Amanda pe 09 decembrie 2015:

Ar fi grozav dacă ai acorda credit artiștilor, eu'Sunt artistul celei de-a doua betta pe șold. Cu toții muncim din greu pentru a ne întâlni cu clienții și pentru a lăsa o impresie bună, opera noastră de artă se vinde presupunând că noi'ești bun la ambarcațiunile noastre. Acestea fiind spuse, munca noastră este ca o carte de tort, dacă ești tu'Vei folosi o lucrare de artiști pentru a-ți promova propria sursă (scrisul) informațiile tale. Doar un cap în sus, eu'Am găsit prea multe dintre imaginile mele partajate peste tot, dar numele meu nu este niciodată menționat.

Amanda Lopez, vt

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 23 august 2012:

Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii, timp, ect. Toți mă faceți să mă simt grozav și minunat 🙂 Atât de mult timp între muncă și copii. Îmi cer scuze, încerc să rămân treaz cu toată lumea. KJ, mulțumesc pentru asta. Trebuie să primesc un nou e-mail, așa că voi lua legătura cu dvs. în curând. Kash, Frank, Alocsin, Alastar, Ruby, Snowdrops, Necunoscut, Predă, Max, mulțumesc tuturor pentru comentarii! Mult apreciat. Țigan, mulțumesc din nou pentru tot ce ai făcut! Eu pot'Nu o spun niciodată suficient, înseamnă foarte mult și a fost un lucru foarte bun și pentru tine faceți 🙂 🙂

Dincolo de Max din Sydney, Australia pe 23 august 2012:

Acesta … nu va mușca =) Atât de colorat!

Dianna Mendez pe 21 august 2012:

Peștele purpuriu este foarte drăguț. Aceasta'Este puțin mare pentru gustul meu, dar o versiune simplă mică ar fi perfectă.

Viața în construcție din Neverland pe 20 august 2012:

designuri foarte frumoase din nou! sunt atât de uimit.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 20 august 2012:

Desene colorate și minunate. O treabă frumoasă ca întotdeauna. Hei Ricky, tatuajele tale sunt fixate.

ghiocei de la A doua stea la dreapta pe 19 august 2012:

Wow!! acestea sunt frumoase! peștele beta poate fi un design minunat

Alastar Packer din Carolina de Nord pe 19 august 2012:

Acesta trebuie să fie unul dintre cele mai unice stiluri de până acum, Ricky. Cu siguranță în afara mainstream-ului. Sfaturi bune pentru a nu obține o tată de genul asta fără să vă gândiți serios în prealabil.

Ruby Jean Richert din sudul Illinois, pe 19 august 2012:

Acestea sunt cu adevărat colorate..A votat minunat..Mulțumesc'Ricky..

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 19 august 2012:

Nu mi-am dat seama că aceste tatuaje erau ale unui anumit pește – am crezut întotdeauna că sunt pești aurii. Votează acest lucru sus și frumos. Votând acest lucru sus și frumos.

Frank Atanacio de la Shelton pe 19 august 2012:

poze foarte frumoase mai întâi cârligele .. acum peștele LOL mare treabă thelyricwriter

Thomas Silvia din Massachusetts pe 19 august 2012:

Bună prietene, modele de tatuaje foarte colorate, fotografii minunate și frumoase !

Votează și mai mult !!!

kjforce din Florida pe 18 august 2012:

thelyricwriter … frumos și atât de colorat..o altă treabă minunată … poate'Înțeleg de ce HP a schimbat paginile de profil așa cum au făcut-o … [email protected]