Tatuaje de nave pirate

Eu'Sunt un mare fan al tuturor tatuajelor și vreau să împărtășesc pasiunea mea pentru lumea artei tatuajelor.

Tatuaje de pirați

Orice lucru nautic este de mare interes pentru mine, iar o mare parte din mitologia și adevărul din jurul istoriei piraților sunt fascinante, în special navele pe care le-au folosit pentru a-și jefui victimele nefericite..

Imaginați-vă într-o călătorie undeva și întâlnind steagul și corabia pirat de rău augur, care vă pot schimba viața pentru totdeauna. Acea'este premisa din spatele artei navei pirat și, prin extensie, design-uri de tatuaje care includ o temă de navă pirat. Pânzele ondulate și senzația de spaimă însoțesc imaginile piraților care se apropie și acest lucru este afișat frumos în tatuajele navei pirați de mai jos..

Popularitatea navei pirat

Pirații și navele de pirați s-au bucurat de o creștere a popularității în ultimii ani, probabil din cauza Hollywood-ului'descrierea lui Jack Sparrow și a echipajului său.

Desigur, acea versiune romantizată este departe de realitate, deoarece pirații moderni de pe coasta Africii sunt departe de a fi prietenoși și au luat o serie de vieți. Ei nu'Totuși, nu călătorești în nave tari ca pirații de odinioară, așa că nu'Faceți o alegere bună pentru un tatuator sau cineva care dorește o navă convingătoare pe pielea lor.

Nava pirat care iese din tatuaj de ceață

Acest tatuaj de navă pirat a fost ales pentru a fi prezentat mai întâi, deoarece are câteva calități bune și rele.

 • Bine este că avea o idee grozavă în spate și surprinde spiritul a ceea ce era un pirat și cum ar putea apărea brusc victimelor dorite.
 • Rău este că ar fi trebuit să se facă într-un mod în care nava să iasă mai mult în evidență, de parcă ar fi lăsat doar ceața. Cu alte cuvinte, fundalul ar fi trebuit să fie mai deschis, evidențiind nava. În schimb, nava este amestecată cu fundalul într-un mod care îi ascunde impactul.
 • Aceasta'Încă este un tatuaj minunat, dar un fundal mai deschis ar fi făcut-o minunat.

o navă pirat ieșind din ceață

o navă pirat ieșind din ceață

Nava pirat tăind apele

Motivul pentru care a fost plasată următoarea navă a fost să arate cum poate fi prezentată ca centrul designului, mai degrabă decât să se amestece cu fundalul într-un mod de a ascunde efectul.

Acea'Nu trebuie să spun asta'E un tatuaj mai bun decât cel de mai sus, pentru că nu este't. Arată doar cât de bine ar fi putut fi.

În ceea ce-l privește pe cel de mai jos, singurul lucru care îmi place cu adevărat este modul în care nava este arătată tăind apele pe măsură ce accelerează înainte. Îmi place și marginea din jur, care scoate în evidență nava.

nava pirat roșie și neagră care se mișca prin ape

nava pirat roșie și neagră care se mișca prin ape

Tatuaj de navă pirat scufundat

Ce idee grozavă să proiectezi un tatuaj al unui pirat naufragiat pe fundul oceanului. Un alt element interesant al tatuajului este decizia de a-l reprezenta o navă pirat care a rămas blocată acolo de mult timp. Aspectul obsedant al navei fără viață oferă o imagine grozavă.

tatuaj navă pirat scufundată

tatuaj de navă pirat scufundat

Artist: xxmatt-thomasxx

 • Tatuaje Majestic Ship

  Cine nu'Nu visam să navighezi pe mări în vremurile de demult, deoarece marinarii și căpitanii de nave din acele zile erau exploratorii și cei mai mari riscanți ai timpului lor. Acolo'Întotdeauna ceva despre navele maiestuoase și mările care aruncă pe noi…

 • Nave și tatuaje de viață marină

  Deși, de obicei, îmi place să vizez o anumită temă atunci când scriu pe tatuaje, am fost motivat să prezint o varietate de tatuaje legate de oceane, nave și viața marină în general. Uneori, privirea la o varietate de modele de tatuaje poate declanșa idei care pot…

 • Modele de tatuaje USMC

  Marinele Statelor Unite au o tradiție mândră, datând (instituțional) din 1775, în timp ce operațional cu mult înainte. Marinarii sunt desfășurați prin intermediul mării prin nave navale pentru a răspunde rapid la amenințările emergente. Bogatul…

Tatuaj cu umărul navei pirat

 • Deși nu este un adevărat fan al cernelirii unui tatuaj care necesită o pânză mai mare pe braț, acest tatuaj este la fel de bun pe cât îl puteți obține în spațiul limitat oferit.
 • Partea mea preferată este modul în care artistul a proiectat imaginea, folosind cu pricepere culori mai închise și mai deschise pentru a crea un rezultat foarte frumos.
 • Ai observat nava pe foc în fundal? Arata bine.
 • Singura mea reclamație referitoare la design este că mi-aș fi dorit să văd mai clar steagul pirat. Ce'este o navă de pirați fără steagul piraților văzut suflând în vânt?

tatuaj cu umărul navei pirat

tatuaj cu umărul navei pirat

 • În acest design final al tatuajului navei pirați, vedeți unul care include culoarea, ceva ce eu'Nu îmi place în mod deosebit în general pentru orice tatuaj, dar în acest caz, este'S-a făcut destul de bine.
 • Partea superioară este deosebit de frumoasă, deoarece par să se îmbine frumos cu culoarea mai închisă.
 • Singura zonă pe care aș fi schimbat-o este culoarea verzuie a valurilor, care se ciocnesc în opinia mea. Totuși, un tatuaj foarte bine făcut.

tatuaj mare, colorat al navei pirat

tatuaj de corabie mare, colorat

Misterul, explorarea și drama rezultată din marea liberă mi-au captat întotdeauna imaginația, precum și mulți alții, iar pirații și modul lor de transport au fost, până în prezent, o parte integrantă a poveștii.

Un tatuaj al unei nave pirat ne ajută să păstrăm în amintire pericolele de a traversa oceanele lumii.