Tatuaje de clovni: semnificații, modele, fotografii și idei

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje de clovni: semnificații, modele, fotografii și idei

Tatuaje de clovni: semnificații, modele, fotografii și idei

CC-BY Danny PiG, prin Flickr — Efect și text adăugat

Filmele de groază au dat un context complet nou clovnului tradițional. Bărbații și femeile care aleg să pună cerneală pe aceste piele nu sunt cu siguranță obișnuite în lumea tatuajelor. Clovnii dețin o valoare simbolică specială pentru cei care îi poartă drept artă. Tatuajele de clovn fericit, trist, amenințător, rău sau rău lasă întotdeauna o impresie. Aflați despre semnificația din spatele acestui tatuaj interesant și descoperiți idei creative pentru propriul design unic.

Soiuri comune de tatuaje de clovni

 • fericit
 • trist
 • ameninţător
 • rău
 • rău
 • demon
 • craniu
 • joker
 • ucigaş

Idei de tatuaj clovn

Ce înseamnă tatuajele de clovn?

Mai multe semnificații diferite pot fi asociate cu aceste tatuaje. Semnificațiile pot depinde de variația care este tatuată. Amintiți-vă, totuși, că, în cele din urmă, tatuajul dvs. simbolizează ceea ce doriți. Acestea fiind spuse, mai jos sunt câteva semnificații asociate în mod obișnuit cu fiecare tip de tatuaj de clovn.

 • Clovn fericit: Fericire, râs, bucurie, veselie, farsă
 • Clown Gangsta: Viața pe străzi, criminal, bani, structură
 • Clovn ucigaș: Încarcerare, Crimă, Rău, Disperare
 • Clovn trist: Nefericire, Mizerie, Depresie, Greșeli

Mulți bărbați și femei cred că aceste tatuaje sunt folosite pentru a simboliza modul în care ne simțim sau persoana care suntem. Pentru cineva căruia îi place să glumească pe alții, poate doriți să alegeți un clovn fericit. Acest lucru poate reprezenta, de asemenea, abordarea fără griji a vieții. daca tu'Am făcut câteva greșeli și încerc să-ți găsesc drumul, s-ar putea să ți se potrivească clovnul trist. Clovnii ucigași și clovnii gangsta sunt adesea aleși de deținuți sau de cei care nu respectă autoritatea. Aceste modele de tatuaje nu'Nu înseamnă că ești o persoană rea – s-ar putea să-ți placă doar desenele ticăloase care sunt prezentate. Cu toate acestea, trebuie să știți că este probabil să primiți critici pentru aceasta.

Diferite texte, elemente și simboluri sunt adesea incluse în clovni pentru a le oferi contexte diferite. În cele mai multe modele, doar fața sau capul sunt prezentate. Textul "Râzi acum plângi mai târziu," este adesea ales pentru a însoți clovnii – acest motto reprezintă că veți savura viața și veți trăi pentru moment. Inclusiv bani, trabucuri, fum, flăcări, foc și arme accentuează, de asemenea, diferite semnificații în designul clovnului. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vizualiza toate imaginile și ideile diferite de pe această pagină, astfel încât să vă puteți face o idee despre ceea ce este disponibil și să găsiți puțină inspirație.

Poze cu tatuaje de clovni

Istoria și simbolismul tatuajelor de clovni

Persoanele complexe sunt deseori atrase de tatuajul clovnului, deoarece acesta poate simboliza atât binele, cât și răul în același timp – rău Totuși, clovnul tinde să fie cea mai populară alegere. Modelele prezintă adesea clovnul singur, dar uneori sunt însoțite de alte simboluri și elemente care dau un nou context sensului său. Fie că vă doriți designul într-un tatuaj cu jumătate sau cu mânecă completă, distracția noului dvs. tatuaj va veni din proiectarea sa unică cu culorile, dimensiunea, simbolurile și emoțiile alese de dvs..

Simbolismul clovnilor datează de secole. Cunoscuți și sub numele de bufeuri, clovnii au distrat în mod obișnuit curțile regale. Clovnii își distrau publicul făcându-i să râdă. Adesea, ar face orice pentru a râde bine. Jesterii sunt simbolizați prin pălăriile lor, care au vârfuri cu clopote la capete. Chiar și atunci, clovnii erau cunoscuți să poarte ținute colorate și vibrante. Deși clovnii păreau fericiți să joace în rândul regalității, aceștia își batjocoreau adesea regele, regina și curtea. Chiar și astăzi, clovnii reprezintă bătaie de joc și gelozie.

Clovnul este de fapt un personaj cunoscut în întreaga lume. Chiar și acum, clovnii încă distrează bărbați și femei din întreaga lume. Spectacolele de clovni sunt adesea savurate la carnavaluri și petreceri de ziua de naștere. Un element cunoscut distinct al clovnilor este că își pictează adesea fețele. Mulți oameni cred că clovnii își pictează fețele ca o modalitate de a-și simboliza personalitatea și caracterul. Clovnii își pot vopsi fața pentru a le arăta că ei're fericit, trist, nebun, sau orice altă emoție pe care o simt.

Deoarece există atât de multe modalități de a vă personaliza designul, rezultatul acestuia va depinde în totalitate de ceea ce căutați. Fie că este fericit, nebun, trist sau rău, veți găsi că două dintre cele mai frecvente variante de tatuaje sunt gangster clovn și ucigaş clovn. În multe cazuri, acestea sunt două variante ale aceluiași. Desenele gangsterilor descriu adesea un clovn cu o armă, cum ar fi un cuțit sau o armă. Acestea pot fi portretizate cu un trabuc, bani sau bijuterii. Clovnii ucigași pot fi, de asemenea, înfățișați cu aceleași simboluri, precum și cranii și sânge. Acești doi sunt considerați a fi un favorit printre bande și deținuți. Poate doriți să luați în considerare acest lucru cu atenție dacă sunteți unul care îi pasă de modul în care vă privesc alte persoane. Tatuajul de bufon rău poate fi, de asemenea, clasificat în același mod.

Tatuajele cu clovni fericiți sunt adesea văzute cu un zâmbet, cu copii sau distractiv. Clovnii tristi sunt adesea aratati cu lacrimi sau cu un rânjet pe fața lor. Dacă aveți în vedere oricare dintre acestea, asigurați-vă că înțelegeți conotațiile fiecărui design.

Inspirație tatuaj clovn

Ia-ți timpul înainte de a-ți face un tatuaj

Există câteva lucruri foarte importante de care trebuie să vă amintiți înainte de a vă face tatuajul. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă cerceta tatuajul. Vrei să înțelegi complet ceea ce reprezintă și reprezintă tatuajul tău. Tu nu'Nu vreau să-ți faci un tatuaj și să afli mai târziu că reprezintă ceva diferit de ceea ce ai crezut prima dată. Don'Nu te grăbi să te înnegrezi! Bărbații și femeile care se grăbesc să-și facă un tatuaj sfârșesc de obicei cu regrete cu privire la alegerea lor. Don'nu face această greșeală. Chiar și cu îndepărtarea leneșului și cu acoperiri, toate tatuajele pot'nu fi reparat! Ca întotdeauna, mulțumesc pentru vizită.

Comentarii

James pe 8 octombrie 2015:

Tatuajele de clovn înseamnă că persoana este un criminal polițist sau urmează să-l omoare pe unul

I.W. McFarlane din Philadelphia pe 06 august 2012:

Trebuie să acord credit acolo unde se datorează creditul! Ceea ce văd aici este cu siguranță opera de artă. Deși unele dintre aceste modele de tatuaje sunt puțin înfricoșătoare, trebuie să spun, sunt niște lucrări de artă plastică.

Dianna Mendez pe 04 august 2012:

Acest lucru doar validează "clovnii sunt înfricoșători" gândurile multor oameni. Subiect interesant și didn'Nu știu că clovnii au fost oferiți ca tatuaje.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 03 august 2012:

Da, doar clovnii răi. laugh out Loud

Dincolo de Max din Sydney, Australia pe 03 august 2012:

Acest lucru este doar uimitor, într-adevăr! Îmi plăceau clovnii când eram copil, dar odată ce au început să-mi dea târâtoare LOL Totul din lumea asta se răstoarnă acum…

Ruby Jean Richert din sudul Illinois, 02 august 2012:

Sunt de acord cu Frank, tatuajele tale sunt cele mai bune, acestea sunt foarte colorate, îngrijite..

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 02 august 2012:

Cred că aceste tatuaje de clovn mă sperie mai mult decât cele care prezintă cranii și moarte. Votând acest lucru sus și interesant.

Frank Atanacio de la Shelton pe 02 august 2012:

știi când faci aceste hub-uri'nu sunt al doilea la nimeni .. Am văzut mulți, dar ai tăi sunt topuri !!! 🙂 Frank

Alastar Packer din Carolina de Nord pe 02 august 2012:

Rău rău, oh băiete. Unele dintre acestea sunt măiestrie – altele nu atât. Hei Ricky, crezi că oamenii care primesc acest stil își dau seama că ar putea speria serios o mulțime de oameni care au coulrofobie – frică de clovni?