Tatuaje cu lumânări: semnificații, modele și idei

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje cu lumânări: semnificații, modele și idei

Tatuaje cu lumânări: semnificații, modele și idei

Domeniu public

Este un tatuaj cu lumânări pentru tine?

Adesea considerat unul dintre cele mai creative tipuri de tatuaje, tatuajul cu lumânări poate fi doar alegerea perfectă pentru tine. Ele pot fi proiectate în mai multe moduri diferite – ele'este tipul de tatuaj care vă oferă posibilitatea de a adăuga propria dvs. creație care se potrivește stilului și personalității dvs. Ele pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei și adesea dețin valoare simbolică pentru cei care o poartă. În acest articol, vom discuta tatuajele în sine, semnificațiile lor și veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizualiza mai multe modele. În cele din urmă, sperăm că veți găsi idei și inspirație pentru următorul dvs. proiect de tatuaj.

De-a lungul istoriei, lumânarea a fost folosită pentru o varietate de lucruri diferite. Cel mai frecvent, lumânarea este un simbol al religie și spiritualitate. Lumânările sunt utilizate în mod obișnuit în biserică și pentru mai multe ceremonii religioase. Lumânările sunt folosite și pentru sărbători, cum ar fi o zi de naștere, o aniversare sau o nuntă. Lumânarea poate reprezenta lumina peste întuneric, bine peste rău. Tatuajul cu lumânări poate reprezenta lumina din viața ta care poartă onora și înţelepciune prin vremuri întunecate. Păstrați aceste lucruri în minte atunci când alegeți ce tip și stil de tatuaj doriți să fie lumânarea dvs..

Idei de proiectare a tatuajelor cu lumânări

Semnificații tatuaj lumânare

Tatuajul cu lumânări are o valoare simbolică pentru bărbații și femeile care poartă acest tip de tatuaj. Dar amintiți-vă, în cele din urmă, al vostru va simboliza și ceea ce doriți. Acestea fiind spuse, mai jos puteți găsi semnificațiile care pot fi aplicate propriului dvs. design:

 • Religie
 • creştinism
 • Onora
 • Credinţă
 • Dragoste
 • Înţelepciune
 • Bun
 • Energie
 • Viaţă

Culoarea tatuajului dvs. poate determina, de asemenea, semnificația. Fiecare lumânare colorată poate reprezenta o varietate de semnificații diferite care pot fi aplicate tatuajului tău. Ca și înainte, în cele din urmă, va reprezenta și ceea ce doriți. Mai jos, puteți găsi semnificațiile din spatele fiecărei culori.

 • Albastru: Adevăr, Înțelepciune, Protecție, Înțelegere, Răbdare
 • Verde: Abundență, creștere, succes, vindecare, noroc
 • Portocale: Puterea, norocul, atracția, prosperitatea, ambiția, curajul
 • Roz: Iubire, prietenie, afecțiune, iubire necondiționată, grijă
 • Violet: Spiritualitate, încredere, succes, vindecare, recunoaștere
 • Roșu: Vitalitate, forță, dragoste, protecție, dorință, curaj
 • Alb: Vindecare, puritate, unitate, inocență, pace, spiritualitate
 • Galben: Înțelepciune, onoare, inspirație, energie, stabilitate

Modele și aspectul tatuajelor cu lumânări

Un lucru grozav despre acest tip de tatuaj este faptul că pot fi create și proiectate în atât de multe moduri diferite. Proiectele lor pot descrie o varietate de elemente și simboluri diferite – adevărul să fie spus, multe lucruri pot fi considerate adecvate atunci când sunt proiectate cu lumânarea. Astfel de simboluri și elemente pot include:

 • Flori
 • Oglinzi
 • Viță de vie
 • Iederă
 • Pene
 • Cranii
 • Cărți

Acestea sunt doar câteva dintre celelalte accente și însoțiri pe care le vedem adesea cu tatuajele cu lumânări. Acestea se numără printre tipurile rare de tatuaje care pot fi proiectate cu orice îți vine în minte, așa că folosește-ți imaginația!

Un alt lucru grozav despre ei este că există multe modalități diferite de a proiecta lumânarea. Lumânările pot fi lungi, scurte, înalte sau late. Ei pot înfățișa lumânarea pe o farfurie, într-un suport de lumânări victorian, pot înfățișa o singură lumânare sau mai multe lumânări. Un alt aspect al modelelor de tatuaje cu lumânări este faptul că pot fi proiectate fie aprinse, fie suflate – ambele având sentimente și semnificații distinct diferite. De asemenea, puteți crea artă interesantă cu fumul de lumină din lumânare. Indiferent de stilul pe care îl preferați, este ocazia perfectă pentru cineva de a-și crea propria capodoperă.

Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vizualiza toate diferitele modele din acest articol. Acest lucru vă poate oferi un mare avantaj atunci când vă gândiți la designul perfect, deoarece veți avea o idee mai bună despre ce stiluri sunt disponibile – în plus, puteți ridica sfaturi și idei pentru a vă crea propria capodoperă unică.

Înainte de a vă face un tatuaj

Există câteva lucruri importante de reținut înainte de a alege să-ți faci tatuajul la lumânare sau orice tatuaj. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă cerceta tatuajul. Este important pentru tine să înțelegi complet ceea ce reprezintă și reprezintă tatuajul tău. Tu nu'Nu vreau să mă cerneală și să aflu mai târziu că tatuajul tău reprezintă ceva diferit de ceea ce ai crezut prima dată.

Don'Nu te grăbi să te înnegrezi! Bărbații și femeile care se grăbesc să se tatueze de obicei își regretă tatuajul mai târziu pe drum. Dacă nu sunteți complet sigur sau dumneavoastră'Dacă aveți alte gânduri, așteptați-l. Tu nu'Nu vreau să fac greșeala de a fi cerneală fără a gândi întregul proces. Când sunteți complet sigur fără întrebări, sunteți gata să vă cerneală.

Tatuajele cu lumânări sunt o alegere excelentă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Puteți face multe cu ele, astfel încât acestea să vă ofere posibilitatea de a crea tatuajul perfect care să se potrivească stilului și personalității dvs. Amintiți-vă, gândiți-vă în afara cutiei! Ca întotdeauna, vă mulțumim pentru vizită!

© 2012 Richard Ricky Hale

Comentarii

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 05 octombrie 2012:

Factură

Spion

Toombs

Tom

Rubin

SGE

Țigan

Alocsin

Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să comentați și să vă prezentați. Îmi plac tatuajele ca lumânarea. Poți face atât de mult cu ei și sunt simbolici pentru multe lucruri. Puncte minunate și vă apreciez cu adevărat pe toți. Vă voi vedea în curând.

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 26 septembrie 2012:

Se pare că există o mulțime de variante pentru lumânare și ele'sunteți atât de colorat. Votând asta sus și frumos.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 26 septembrie 2012:

Câteva tatuaje fierbinți și arzătoare.

Shining Irish Eyes din Upstate, New York pe 26 septembrie 2012:

Acest lucru conferă un nou sens expresiei "Du-te spre lumină."

Fotografii și descrieri grozave

Ruby Jean Richert din sudul Illinois, pe 25 septembrie 2012:

Chiar sunt destul de încântătoare..

Thomas Silvia din Massachusetts pe 25 septembrie 2012:

Tatuaje grozave colorate și toate fotografiile au fost uimitoare! Bine făcut !

Votează și mai mult !!!

Terrye Toombs din Undeva între Rai și Iad fără o hartă rutieră. pe 25 septembrie 2012:

lirica, lumânările nu ar fi'Nu sunt prima mea alegere pentru un tatuaj, dar îmi plac definițiile culorilor. Informații și imagini fantastice ca întotdeauna. Buna treaba!

Viața în construcție din Neverland pe 25 septembrie 2012:

wow a fost grozav, dar mi se pare înfricoșător și înflăcărat dacă văd pe cineva care poartă acest design pe pielea lor 🙂 Un hub grozav! Sunt întotdeauna uimit de design-uri .. nu știu niciodată că există oameni cărora le placeau designurile de lumânări!

Bill Holland din Olympia, WA pe 24 septembrie 2012:

Mare treabă ca întotdeauna Ricky! Nu modelele mele preferate, dar tu l-ai acoperit bine.