Tatuaje cu baloane: semnificații, modele, imagini și idei

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje cu baloane: semnificații, modele, imagini și idei

Tatuaje cu baloane: semnificații, modele, imagini și idei

CC-BY Wikimedia Commons

Când vine vorba de modele unice și interesante, balonul se potrivește cu siguranță facturii. Ele au o semnificație simbolică pentru bărbații și femeile care le poartă, reprezentând o varietate de lucruri diferite, la fel ca în viața noastră de zi cu zi. În acest articol, vom discuta despre tatuaje, modele și semnificații cu baloane și veți avea, de asemenea, ocazia să vizualizați mai multe modele diferite pentru a vă ajuta să găsiți inspirație pentru următoarea dvs. cerneală.

Deși pot fi proiectate în multe moduri, cel mai popular stil este tatuajul cu balonul cu aer cald. Le puteți găsi în toate tipurile diferite de culori și dimensiuni. Deși tatuajele cu baloane cu aer cald (și tatuajele cu baloane în general) nu sunt obișnuite, mulți sunt atrași de aceste modele unice și înălțătoare.

Un fapt izbitor despre tatuajele cu balonul cu aer cald este că multe sunt realizate în detaliu. Când este realizat corect, un design cu balonul cu aer cald poate fi absolut uimitor. Cu toate culorile și modelele diferite care pot fi folosite, uneori poate aduce cele mai bune rezultate la un artist. Este tipul de design care poate fi distractiv de cernelit.

Mulți aleg și baloane obișnuite ca design. De ce ar vrea cineva asta? Ei bine, există de fapt câteva posibilități diferite. Baloanele sunt drăguțe și sunt adesea portretizate cu un personaj de desene animate preferat sau un simbol semnificativ. Cineva ar putea avea un tatuaj al unei fetițe cu baloane, poate pentru a simboliza fiica sau nepoata lor. Baloanele sunt de fapt o alegere solidă ca accent la un design existent sau ca un plus la un tatuaj mai vechi care trebuie îmbunătățit.

Semnificații pentru tatuaje cu baloane

La fel ca majoritatea tatuajelor, tatuajele cu baloane pot avea o valoare simbolică pentru bărbații și femeile care le poartă. De fapt, aproape toate semnificațiile designului balonului sunt pozitive și inspiraționale. Dar amintiți-vă, în cele din urmă, tatuajul dvs. va reprezenta ceea ce doriți. Acestea fiind spuse, mai jos sunt câteva dintre semnificațiile mai frecvente asociate cu baloanele.

12 frumoase semnificații ale tatuajului cu baloane

1. Libertate

5. Zbor

9. Fără limite

2. Înălțare

6. Sărbătoare

10. Iubirea

3. Realizare

7. Fericirea

11. poftă de rătăcire

4. Inspirație

8. Acceptare

12. Pace

Modele de tatuaje cu baloane

Proiectele cu baloane pot fi realizate într-o varietate de moduri diferite și pot fi portretizate cu mai multe simboluri și elemente diferite, în special personaje de desene animate. După cum ați citit mai sus, desenele cu baloane cu aer cald sunt cea mai populară variantă a tatuajului cu baloane și pot fi proiectate într-o varietate de forme, dimensiuni și culori diferite. Acesta este un mare avantaj atât pentru artist, cât și pentru receptorul tatuajului. Există atât de multe modele și modele care pot fi cernelite, încât dacă primești o piesă personalizată, tu'Vi se garantează un design unic pe care nimeni altcineva din lume nu îl are. Indiferent dacă sunt mici sau mari, proiectele cu baloane cu aer cald arată întotdeauna uimitor. Datorită acestui fapt, puteți să vă faceți lucrurile aproape oriunde pe corp și fiți siguri că va arăta uimitor.

Dacă te crezi'La fel ca un design obișnuit cu balon, există și o mulțime de opțiuni. O mare parte din varietate vine cu ceea ce însoțește balonul în proiectarea dvs., care poate fi orice doriți. Deoarece acest balon este adesea considerat drăguț, probabil că ați găsi interes pentru un ursuleț care ține baloane. Poate doriți să alegeți un desen animat preferat sau orice personaj la alegere. Unele modele de baloane pot înfățișa o fetiță sau un băiețel care țin baloane, adesea utilizate pentru a simboliza pe cineva'copilul lui.

Dacă doriți, puteți oricând să vă proiectați baloanele în moduri diferite. Cineva poate considera un design care descrie baloanele ca pe inimi sau chiar trifoi. Desigur, baloanele pot fi proiectate și în multe culori și forme diferite. Folosește-ți imaginația!

Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vizualiza toate diferitele idei de design din acest articol. Acest lucru vă va oferi o idee generală despre cum arată și puteți alege sfaturi și idei pentru propriul design al balonului.

Înainte de a vă face un tatuaj!

Există câteva lucruri importante de reținut înainte de a-ți face tatuajul cu balonul sau orice altul. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a face cercetările și că înțelegeți complet ceea ce reprezintă și reprezintă designul și stilul ales. Tu nu'Nu vreau să mă fac cerneală și să aflu mai târziu că reprezintă ceva diferit de ceea ce ai crezut pentru prima dată.

Don'Nu te grăbi să te înnegrezi! Bărbații și femeile care se grăbesc să se pună la cerneală regretă de obicei mai târziu. Tu nu'Nu vreau să fac această greșeală. Dacă aveți gânduri secundare sau dumneavoastră'nu sunteți complet sigur, așteptați pentru a fi cerneală. Amintiți-vă, intenționați să purtați această artă pentru tot restul vieții.

Desenele cu baloane pot face tatuajul perfect pentru unii, în timp ce alții pot gândi diferit. În plus, sunt un simbol excelent pentru a reprezenta un copil. Modelele cu baloane cu aer cald sunt o alegere interesantă pentru orice bărbat sau femeie. daca tu'Revenind la body art, balonul cu aer cald poate fi doar pentru dvs. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru vizită.

Comentarii

b. Malin pe 12 noiembrie 2012:

Bună Lyric, Baloanele sunt distractive, am putut vedea de ce oamenii ar dori oricare dintre aceste tatuaje capricioase. Îmi place cel de pe spatele Doamnei, care arată ca un balon cu flori, It's Violet & Roz … Foarte vesel!

Shining Irish Eyes din Upstate, New York pe 11 noiembrie 2012:

Sus, sus și departe. Proiecte frumoase prietenul meu

Dianna Mendez pe 10 noiembrie 2012:

Arată foarte distractiv. Preferatul meu este ceasul cu alarmă care atârnă sub balon.

Thomas Silvia din Massachusetts pe 10 noiembrie 2012:

Bună, prietene, mari tatuaje colorate de baloane, bine făcut !

Votează și mai mult !!!

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 09 noiembrie 2012:

Tatuajele cu balon sunt strălucitoare și distractive, sunt sigur. Nu pentru mine, dar tot cred că sunt drăguțe. Noroc Ricky..

Frank Atanacio de la Shelton pe 09 noiembrie 2012:

acesta a fost un alt centru pe care l-am văzut pe tattos cu balon .. dar cred că tocmai i-ai scolarizat .. tu ești omul când vine vorba de detalii .. imagini și semnificații .. da completează prietenul meu

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 09 noiembrie 2012:

Eu'Am văzut câteva dintre acestea și ele'Toate am fost la fel de colorate ca imaginile dvs. de probă. Îmi place capriciul fetiței care plutește cu mai multe baloane. Votând asta sus și frumos.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 09 noiembrie 2012:

Tatuaje grozave și colorate.

Randi Benlulu din Mesa, AZ pe 8 noiembrie 2012:

kj este atât de corect! Ați compilat absolut cel mai cuprinzător material cu privire la subiectul dvs. N-am știut niciodată, darămite să mă gândesc la existența tuturor acestor tatuaje și acum, sunt prins! Buna treaba! Sus + Mulțumesc!

Linda Bilyeu din Orlando, FL pe 8 noiembrie 2012:

Ricky, baloanele sunt minunate! Dacă aș lua vreodată în considerare un tatuaj, aș putea primi unul dintre acestea. Pe cine glumesc, eu'Nu voi avea niciodată un tatuaj, dar apreciez cu siguranță timpul și efortul pe care îl depuneți în centrele dvs. pline de artă. Bine făcut!

kjforce din Florida pe 8 noiembrie 2012:

thelyricwriter … hub-urile tale au făcut o lectură foarte interesantă..N-aș fi crezut niciodată să iau o carte despre acest subiect. Vă spun o carte de măsuță de cafea frumos făcută, cu fotografii și explicații, deoarece informațiile pe care le-ați cercetat s-ar vinde..deoarece sunt mulți oameni care se tatuează în aceste zile..și aș crede că ar fi foarte unic … încercați pentru a obține un artist de tatuaje în zona dvs., care poate ajuta la finanțare, doar o idee … fotografiile / cercetările dvs. sunt atât de frumos realizate…