Tatuaje Colibri: Semnificații, modele, istorie și fotografii

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje Colibri: Istorie, Înțeles, & amp; Proiecta

Tatuaje Colibri: Istorie, Înțeles, & Proiecta

Tatuajul colibri este considerat a fi un tatuaj principal pentru femei, deși unii bărbați le au și ele. Ele pot fi proiectate într-o varietate de moduri diferite și prezentate cu o serie de simboluri și elemente diferite, în diferite culori și dimensiuni. Din acest motiv, pot fi tatuate aproape oriunde pe corp.

În acest articol, vom discuta despre semnificațiile și diferitele modele ale acestora. Veți avea ocazia să vizualizați multe fotografii. Sperăm că vei putea găsi idei și inspirație pentru următorul tău tatuaj.

tatuaje-colibri-istorie-și-semnificații-simbolism-colibri

Jen Schuetz (folosit cu permisiune)

Un fulger de fulger inofensiv, O ceață de vopsele curcubeu, Razele de soare arse strălucind De la floare la floare zboară.

– John Banister Tabb

tatuaje-colibri-istorie-și-semnificații-simbolism-colibri

Will Keightley prin Flickr Commons

Proiecte și semnificații

Tatuajele păsărilor devin din ce în ce mai populare, iar colibriul este unul dintre cele mai populare dintre toate.

Păsările colibri trăiesc în America – la nord până în Alaska și la sud până în Chile – și au fost descrise în legendele, literatura, folclorul și mitologia nativilor americani, unde sunt adesea folosite ca simbol al iubirii. De asemenea, sunt puternic asociați cu aztecii, ai căror regali și lideri religioși purtau pene și colibri morți la gât în ​​saci mici. Aztecii credeau că războinicii morți erau reîncarnați ca colibri. Trinidad și Tobago sunt cunoscute sub numele de "țara colibriilor."

Colibriul este o pasăre unică și grațioasă. Poate zbura în toate direcțiile, chiar și înapoi și cu susul în jos, până la 25 de mile pe oră, și apoi se poate opri pe un ban. Mănâncă de până la cincizeci de ori pe zi doar pentru a rămâne în viață, datorită arderii sale constante de energie. Colibriul este adesea cernelit cu flori, deoarece nu ar putea supraviețui fără flori și florile nu ar putea supraviețui fără colibri.

Ca un tatuaj, designul colibri este un cap de cotitură. Modele frumoase de tatuaje de acest gen atrag cu siguranță atenția, la fel cum face colibriul în viața reală.

Deoarece colibriul este atât de mic, trebuie să lucreze din greu pentru a supraviețui. Un tatuaj al unei colibri poate reprezenta această dificultate și ar putea avea un sens pentru o persoană care a trecut prin multe în viață. Mulți oameni se pot lega de acest lucru și colibriul a devenit un simbol al puterii necesare pentru a se ridica deasupra necazurilor și greutăților. Da, reprezintă trecerea prin momente grele, dar înseamnă că le depășești. Poate reprezenta pe cineva care trăiește viața la maximum și iubește viața și fiecare respirație. Ni se spune adesea să ne bucurăm de fiecare moment, dar trăim așa? Tatuajul colibriului vă poate aminti acest lucru.

Autoportret cu colier cu spini și colibri, (1940) de Frida Kahlo

Autoportret cu colier cu spini și colibri, (1940) de Frida Kahlo

tatuaje-colibri-istorie-și-semnificații-simbolism-colibri

Ish Frost prin Flickr Commons

Colibriul în zbor este o scânteie de apă, o picătură incandescentă de foc american.

– Pablo Neruda

Poze Tatuaje Colibri

Sensuri

Deși tatuajul colibriului reprezintă adesea depășirea momentelor dificile, are și multe alte semnificații, inclusiv dragoste, bucurie, speranță, viață și farmec și pentru multe culturi și oameni diferiți, colibriul este un simbol al păcii.

Una dintre caracteristicile principale ale colibriului este modul în care acestea sunt în permanență în mișcare, merg atât de repede încât fredonează. Acest tatuaj poate reprezenta energie și vigoare, muncă grea și efort neîncetat. Poate fi o persoană care se străduiește să facă o treabă bună și să facă lucrurile. Oricare dintre aceste semnificații poate fi bine reprezentat de tatuajul colibri.

O frumoasă colibri poate apărea pentru câteva secunde, făcându-ne să ne simțim norocoși; dar dacă le lăsăm mâncare în afara lor și se simt în siguranță și neatenți, pot deveni vizitatori obișnuiți. Cu această asociere, colibri ar putea fi proiectate cu porumbei sau alte simboluri ale păcii. Colibriul reprezintă, de asemenea, grijă, atracție și fericire, iar oamenii din relații primesc adesea tatuaje gemene de colibri – tatuaje potrivite sau două colibri care să le reprezinte relația. Unii primesc un nume pe tatuaj, partenerul lor's sau o persoană dragă's.

Acest tatuaj poate reprezenta și libertatea. Deși colibriul este adesea asociat cu atracție și afecțiune, este un călător singuratic. Colibri sunt păsări independente care își petrec cea mai mare parte a timpului singure. Tatuajul colibriului poate simboliza acea libertate independentă.

Ține-te tare de vise, căci dacă visele mor, viața este o pasăre cu aripi rupte care nu poate zbura.

– Langston Hughes

Modele și stiluri

Colibriul poate fi un design creativ pentru a lucra, cu multe opțiuni de culoare și, de obicei, însoțit de flori, nori, curcubee, fluturi, libelule și plante.

În ceea ce privește localizarea corpului unor astfel de tatuaje, depinde într-adevăr de mărime. Colibriul în sine poate fi modificat în câteva moduri diferite: pene de coadă scurte sau lungi, aripi întinse sau înfipte în cioc lung sau scurt. Apoi, desigur, poate fi cernelit într-o varietate de culori diferite. Unele culori pot fi foarte vibrante, în timp ce altele pot fi mai realiste cu culorile naturale.

Un mic tatuaj de colibri se poate potrivi în tot felul de locuri diferite ale corpului: gât, stomac, gleznă, partea superioară a pieptului sau în spatele unei urechi. Pentru modele mai mari, spatele, umerii, spatele inferior, părțile laterale și partea superioară a spatelui funcționează bine.

Înainte de a alege un design colibri, uitați-vă la multe fotografii și gândiți-vă la tot ce puteți face pentru a vă personaliza tatuajul. Fii creativ și distrează-te.

Nici o pasăre nu urcă prea sus dacă se înalță cu propriile aripi.

– William Blake

Înainte să-ți faci tatuaje

Indiferent dacă tatuajul colibriului este sau nu pentru tine, asigură-te că cercetezi toate desenele, stilurile și semnificațiile posibile. Vrei să te asiguri că știi ce reprezintă. Nu vă grăbiți să vă faceți un tatuaj. Luați-vă timp și asigurați-vă că alegeți un design cu care aveți încredere. Oamenii care se grăbesc să-și facă un tatuaj de obicei ajung să aibă ceva pe care să-l facă'Îmi place mai târziu. Dacă vă luați timp și vă uitați la toate stilurile și desenele diferite, veți fi mult mai fericiți cu selecția dvs. Asigurați-vă că verificați alte stiluri și modele în linkurile de mai jos. Multumesc pentru vizita.

tatuaje-colibri-istorie-și-semnificații-simbolism-colibri

Alexander Lawrence (folosit cu permisiune)

"Când descoperi că nu poți merge nici înapoi, nici înainte, când descoperi că nu mai ești capabil să stai, să stai sau să te întinzi, când copiii tăi au murit de malnutriție și părinții tăi în vârstă au fost trimiși la casa săracă sau la camera de gazare, când îți dai seama că nu poți nici să scrii, nici să nu scrii, când ești convins că toate ieșirile sunt blocate, fie te duci să crezi în miracole, fie stai nemișcat ca colibriul."

—Henry Miller

© 2012 Richard Ricky Hale

Comentarii

Puteri pe 29 noiembrie 2019:

Am petrecut o cantitate considerabilă de timp în locuri în care nu faci'Nu cumpărați tatuaje pe care le câștigați. Și pot spune fără îndoială că colibriul poate fi considerat unul dintre cele mai periculoase tatuaje pe care le poate obține o persoană. În mitologia aztecă, colibriul este reprezentativ pentru zeul războiului. Eu nu'Nu știu exact cerințele, dar am trăit cu cei mai nemiloși ucigași de mai bine de un deceniu în California'Închisorile de maximă securitate și încă nu am văzut o singură sudică care să poarte sport … deci dacă nu'Dacă sunteți un ucigaș contractual pentru eme, aș fi atent înainte de a-l pune pe acesta.

Candice Ramos pe 27 septembrie 2019:

Am un tatuaj de colibri care o reprezintă pe bunica mea, pentru că îi vedeam împreună pe fereastră când ea murea. De asemenea, am primit aproximativ 4 flori pentru copiii mei și o jumătate de mugur, ceea ce înseamnă copilul pe care l-am pierdut. Știu că bunica mea vine încă sub formă de colibri. Așadar, tatuajul meu înseamnă maternitate și ea veghează asupra copiilor mei

anonim pe 30 martie 2019:

Provin dintr-o familie de școală veche. O vizită de colibri a însemnat întotdeauna că o persoană dragă care a trecut mai departe se întoarce pentru o vizită.

D'Wayne pe 24 martie 2019:

Vă mulțumim pentru articol și imagini. Eu'Sunt în procesul de selectare a unui stil și a plasării unui tatuaj colibri în amintirea mamei mele recent plecată. Acest lucru va ajuta la luarea deciziilor și cercetarea mea.

alfi pe 24 mai 2018:

doar îmi fac tatuajul cu pasăre colibri și îmi place..nu știu sensul .. mă gândeam doar la cei doi copii ai mei în momentul în care aleg designul .. dar când citesc semnificația mă uimește coz se potrivește cu personalitatea și percepția vieții..vieță independentă și vie, ca și cum nu ar exista mâine într-un mod pozitiv .. viața este atât de colorată 🙂

Niamh pe 20 aprilie 2018:

Articol fascinant. În prezent, planific un tatuaj de colibri în memoria tatălui meu. Ne-am întâmplat să vedem unul când eram în vacanță în Orlando, fabulos pentru noi în timp ce nu'Nu le am în Irlanda. Încerc să decid unde să-l fac pe corpul meu, deși se dovedește provocator, deoarece am deja câteva.

Charez pe 10 februarie 2017:

Salut! Articol foarte interesant … da, noi'Am primit primul nostru tatuaj clavicula colibri cu cel mai bun prieten al meu Jean. Și niciodată nu mi-am dat seama că colibriul era un tatuaj atât de popular..

bomboane pe 30 aprilie 2015:

Păsările care fredonează sunt preferatele mele. Amintește-mi de bunicii mei adoptivi acum plecați … Spune-le întotdeauna de fiecare dată când vine o colibri

sunt puțini n aici, în Albuquerque, NM, așa că atunci când îi văd este doar un zâmbet ….

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 februarie 2014:

Păsărică, ce comentariu grozav! Îmi place acest sens profund în tatuajul tău. Pentru mine, simbolismul este atât de bogat și de semnificativ. Dacă găsești vreodată timpul, treci și postează o poză. Eu'Îmi place să vă văd spatele !! Vă mulțumim că v-ați acordat timp pentru a împărtăși!

Păsărică pe 03 februarie 2014:

Mulțumesc pentru imaginea și teoria simbolismului. Am o piesă completă, realizată în diferite etape de artiști separați. Pe umărul meu stâng până la jumătatea spatelui este un păun. De-a lungul părții mele stângi spre spatele inferior sunt flori; trandafiri, orhidee, flori de cireș. Acest lucru a fost făcut în urmă cu ani în urmă, cu o instalație în stil negru cu un singur ac. Partea dreaptă spre partea din spate este un dragon minunat, mai ales negru și gri; cu doar un indiciu de roșu. M-am născut în anul dragonului și am iubit întotdeauna florile și păunii (masculi) datorită frumuseții și unicității lor exotice. Sunt un tip patru pe Eanneagram. Arhotipurile sunt romantice, individualiste, mistice. Tipul patru personalitate'Dragostea de a fi unică și văzută ca unică. Le plac obiectele și împrejurimile plăcute. Sunt profund intuitivi și sensibili. Interesant este că numărul meu de numerologie este 5. Caracteristica principală a 5'Este să ai un sentiment de libertate. Colibriul este totemul meu spiritual / înaripat' și tot simbolismul rezonează cu mine. Tipul 4'Și despre aceștia se știe că iau greutăți și o transformă sau o folosesc ca instrument de transformare. În ultimii patru ani am suferit de o boală autoimună sistemică care m-a cicatrizat fizic și chiar până la sufletul meu. Acum am 61 de ani și m-am simțit terminat cu completarea tatuajului'Am. (partea din spate este un lotus înconjurat cu scriere "Iubitul mă iubește cu o iubire veșnică" Dar acești patru ani în "deşert" mă cheamă să-mi pun colibriul pe piele pentru a simboliza forța durabilă pentru acest cel mai dificil din viață's încercări. Se apropie un nou zor.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 octombrie 2013:

Acaetnna, mulțumesc că ți-ai făcut timp să comentezi. Acea'ce învăț eu. Știu că unii nu vor primi niciodată cerneală sau nu o vor lua în considerare vreodată, dar arta și sensul le fac speciale. Tatuajele Colibri sunt întotdeauna colorate și foarte frumoase.

acaetnna din Guildford pe 07 octombrie 2013:

Acestea sunt uimitoare, apreciez atât de mult măiestria de aici. Nu aș avea niciodată un tatuaj, dar apreciez frumusețea lor, oricum aceste modele speciale.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 03 octombrie 2013:

Dave, mulțumesc pentru distribuire și o întrebare minunată. Personal, nu văd nimic în neregulă cu un bărbat care poartă colibriul. Valoarea simbolică a acestei idei este mult mai semnificativă în acest mod. Eu'Am văzut zeci de colibri purtate de bărbați, toate într-o temă sau cu alte simboluri. Din cei pe care îi cunosc, nu văd niciun bărbat care să judece acest tatuaj, cel puțin niciunul dintre cei care cunosc simbolismul tatuajului. Simbolurile descriau materia și tema culorilor. Nu văd nimic în neregulă cu asta. Oamenii judecă întotdeauna, dar purtând un astfel de sens, le spun ce reprezintă și eu'Sunt destul de sigur că ei'Mă voi gândi de două ori înainte să mai spun ceva Dave.

Dave h. pe 03 octombrie 2013:

Am o idee de design pentru un tatuaj colibri / trandafir ca simbol al dragostei mele și luptă logodnicul meu și am fost prin. Intrebarea mea este? Cum s-ar lua așa ceva cu un bărbat care o are?

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 5 septembrie 2013:

Mulțumesc pentru comentariul Peggy! De asemenea, mi se pare interesant faptul că fiecare tatuaj are sau deține semnificații speciale. Înțeleg, tatuajele nu sunt pentru toată lumea. Da, tatuajele sunt foarte populare și acel parvenit s-a datorat Marinei, Armatei și armatei. Mulțumesc din nou!

Peggy Woods din Houston, Texas pe 5 septembrie 2013:

Învățare interesantă despre semnificația tatuajelor colibri. Nu aș face niciodată un tatuaj personal, dar pare să fie mai popular ca niciodată astăzi. Când eram tânăr, oamenii din Marina păreau predispuși să-și facă tatuaje. Fratele meu a fost unul dintre ei!

Richard Ricky Hale (autor) din West Virginia pe 04 septembrie 2013:

Lisa, LOL. Cum aș putea să nu-ți iubesc frumoasa poezie 🙂 Vă mulțumim pentru vot și împărtășiți Lisa, să aveți o zi minunată 🙂

Lisa J Warner AKA Lisa Luv din Conneticut, SUA pe 04 septembrie 2013:

WOW!!! MINUNAT!!! Mă bucur atât de mult că v-ați oprit și ați vizitat scrierile mele … Ce centru minunat! Votez și împărtășesc!

PS. Am scris o poezie despre o PĂSĂRIE FANCY despre o femeie care mi-a amintit de o pasăre colibri fantezie … 🙂 Să aveți o zi minunată!!!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 2 septembrie 2013:

Kim, mulțumesc că ți-ai făcut timp să vizitezi, să comentezi, să votezi și să împărtășești. Apreciez acest comentariu special. Îmi place să-i învăț pe alții că tatuajele sunt mult mai mult decât un marcaj'Arta frumoasă, arta semnificativă. Majoritatea tatuajelor reprezintă pe cineva sau ceva special pentru acea persoană. Kim, dacă te-ar face fericit, zic să mergi. Doriți să vă faceți un tatuaj atât de mult timp, voi'Probabil că mă voi simți mult mai bine dacă vei reuși. Încă o dată, mulțumesc mult.

fluturii ochi din Carolina de Nord pe 01 septembrie 2013:

Stimate scriitor de teatru,

În primul rând, îmi place numele hub-ului tău. În al doilea rând, hub-urile dvs. sunt doar spectaculoase. Planul meu a fost întotdeauna să-mi fac un mic tatuaj al unei gândaci care se aprinde când am împlinit 40 de ani, dar când a venit momentul, am făcut pui. De asemenea, nu sunt sigur dacă există cineva pe aici care ar putea de fapt să facă tatuajul să pară o eroare ușoară și nu doar câteva 'ol beetle. După ce am citit acest hub și unii dintre ceilalți ai tăi, mă simt de parcă voi primi curajul din nou. A votat! Minunat! Impartit! Nu știu dacă vreunul dintre hub-urile dvs. a primit HOTD, dar cu siguranță ar trebui.

Cel mai bun pentru tine,

ocfireflies aka Kim

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 24 august 2013:

Sgbrown, mulțumesc că te-ai dus. Înțeleg, tatuajele nu sunt pentru toată lumea, dar apreciez faptul că ești dispus să afli despre ele. Recunoscător ca întotdeauna, ne vedem în jur și vă mulțumim din nou.

Sheila Brown din sudul Oklahoma pe 24 august 2013:

Eu nu sunt o persoană cu tatuaje, dar mi-a plăcut să aflu despre semnificațiile tatuajelor colibri. Există câteva modele cu adevărat frumoase aici. Votând acest lucru și interesant! 🙂

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 august 2013:

Credință, mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să vă prezentați și să comentați. Modelele de tatuaje Colibri sunt foarte frumoase, uimitoare și colorate. Tatuajele Colibri fac un tatuaj grozav pentru orice femeie. Semnificațiile din spatele tatuajului colibri sunt foarte simbolice, reprezentând multe atribute pozitive. Mulțumesc pentru marele comentariu Faith, sper să aveți unul grozav și mulțumesc din nou!

Faith Reaper din sudul SUA pe 19 august 2013:

Ce modele minunate, atât de frumoase și colorate … designul colibriului. Mi-a fost dor de acesta, așa că mă bucur că l-ai evidențiat aici.

Fiecare dintre ele este atât de unic și foarte frumos. Wow, cei de pe picioare și sus în spatele urechii, trebuie să fi rănit, așa cum știu vârful unuia'picioarele sunt atât de sensibile. Cu toate acestea, ambele sunt modele frumoase.

Păsările colibri sunt una dintre cele mai fascinante dintre micile sale creaturi, pentru mine, cu planul, frumusețea și viteza lor!

Îmi place foarte mult că reprezintă pe cineva care a trecut prin multe în viața lor, dar continuă să persevereze. Minunat

A votat în sus și peste tot și a distribuit!

Dumnezeu sa te binecuvanteze. În dragostea Sa întotdeauna, secerător de credință

Kellee Bowman pe 19 februarie 2013:

foarte frumos

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 20 septembrie 2012:

Dani, îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să trec. Acest stil este o alegere excelentă, deoarece conferă tatuajului aspectul de mișcare. Ele sunt întotdeauna o alegere populară. În plus, veți obține o combinație excelentă de culori și artă.

Dani pe 19 septembrie 2012:

IUBIREA Colibri. Primesc idei pentru tatt-ul meu. Cel care îmi place cel mai mult dintre acestea este cel care pare ca zboară sau bate din aripi, dar toate sunt superbe.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 04 septembrie 2012:

CC, mulțumesc că ai trecut pe aici. Am avut norocul cu câteva dintre articolele mele. Apreciați întotdeauna complimentul CC. Sunteți binevenit să îl folosiți dacă doriți. Mulțumesc și ai grijă.

Cynthia Calhoun din Western NC pe 22 august 2012:

Trebuie să vă complimentez! Eu"Fac cercetări despre faptele și simbolismul colibriului pentru un hub viitoare, iar hub-ul tău a ajuns pe primul loc în rezultatele căutării Google! Eu'Cu siguranță va trebui să vă conectați! Aceste imagini sunt frumoase și îmi plac explicațiile tale. Grozav!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 6 iulie 2012:

Moonlake, mulțumesc că ai trecut pe aici. LAUGH OUT LOUD. Iubesc acestea. Părea să sară peste o generație. Astăzi, acestea sunt mai populare decât în ​​întreaga lume. Dreptul tău, în special armata.

moonlake din America pe 29 iunie 2012:

Tatuajele sunt frumoase. Eu nu'Nu am tatuaje, dar câțiva copii și nepoții mei au tatuaje. Tatăl meu'Generația s-a tatuat mai ales dacă erau în armată. Sunt sigur că sunt populare acum. Mi-a plăcut hub-ul tău.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 8 iunie 2012:

Maran, mulțumesc mult pentru comentarii! Esti bine venit. Mă bucur că ți s-a părut util. Mi-ar plăcea să-l văd când îl terminați. Cele mai bune gânduri.

maran pe 8 iunie 2012:

Aveți un favorit care îmi va împodobi piciorul 🙂 mulțumesc pentru inspirație minunată și informații despre aceste îmbrățișări speciale vibrante și colorate din Suedia

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 23 ianuarie 2012:

Billips, vă mulțumim că ați vizitat și pentru comentariu. Mă bucur că ți s-a părut interesant. Sper sa ai o zi buna. Ai grijă.

billips din centrul Texasului pe 22 ianuarie 2012:

Foarte interesant hub – semnificația tatuajelor este la fel de interesantă ca și motivele pentru care oamenii le primesc – imaginile sunt superbe – B.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 20 ianuarie 2012:

AE, mulțumesc că ai trecut și pentru comentariu. Ma bucur ca ti-a placut. Sunt niște păsări răcoroase.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 20 ianuarie 2012:

Bobbi, mulțumesc că ai venit și pentru timpul și comentariul tău. Eu zic să mergi. Multe dintre ele sunt simbolice. S-ar putea să găsiți unul care să vi se potrivească perfect.

Ruby Jean Richert din sudul Illinois, pe 19 ianuarie 2012:

Tatuajele Colibri sunt frumoase. Colibriul este pasărea mea preferată .. Îi hrănesc tot sezonul .. Urăsc să-i văd plecând .. Mulțumesc..Un alt hub interesant…

Barbara Purvis Hunter din Florida pe 19 ianuarie 2012:

Bună, scriitor de texte,

Îmi plac păsările colibri și mi-am dorit un mic tatuaj cu unul în urmă cu ani, și nu'Nu primesc unul – pentru că familia mea s-a descurcat. Totuși, aș putea primi încă unul – HA!

Bobbi

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 ianuarie 2012:

Franci, apreciază amicul de vizită. Vreau să obții una, chiar o fac. Atât de multe modele, semnificații și stiluri, am putea găsi "cel corect" Pentru dumneavoastră. sunt sigur.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 ianuarie 2012:

Sofs, mulțumesc pentru timpul acordat și comentează prietenul meu. Tatuajele nu sunt pentru toată lumea, dar este minunat să fii apreciat pentru munca și dedicația ta, așa că mulțumesc mult Sofs. Înseamnă foarte mult pentru mine, chiar înseamnă.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 ianuarie 2012:

B Malin, mulțumesc că ai trecut pe aici și pentru comentariu. Bucur că vă place. Îmi place să-i văd zburând. Sunt atât de grațioși și fermecători. Foarte priceput. Multumesc mult si ai grija fata.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 ianuarie 2012:

Țigan, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci și mulțumesc pentru comentariu. Vă mulțumesc că țineți pasul cu toți și vă listați preferatele. Mă bucur că vă bucurați de ele și vă mulțumesc pentru sprijinul continuu.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 19 ianuarie 2012:

Nell, mulțumesc că ai venit și ai citit acest articol. Poveste interesantă și subliniați un fapt foarte important. Atât de mulți oameni se grăbesc în procesul de tatuare și au sfârșit cu un tatuaj care le place la început, dar mai târziu regretă. Este atât de important să-ți faci cercetările, să-ți iei timp, apoi să-ți faci tatuajul. Dacă da, sunt șanse, veți obține ceva care vă place.

Frank Atanacio de la Shelton pe 19 ianuarie 2012:

Nu-mi plac tatuajele și primesc unul .. LOL acestea sunt mai moi .. mulțumesc pentru o parte minunată încă o dată 🙂

Sophie pe 18 ianuarie 2012:

Nu-mi plac tatuajele și nu voi primi niciodată unul .. dar hub-ul tău este atât de frumos .. design-urile sunt uimitoare. Este o plăcere vizuală, este un mare compliment care vine de la mine, un tatuator … și vorbește atât de mult despre hub-ul tău !! Sa ai o zi minunata.

b. Malin pe 18 ianuarie 2012:

Tu'M-am întrecut cu adevărat acum "Liric" cum ai de gând să-l sus pe acesta? Îmi plac păsările colibri, le aducem pe malul Jersey și sunt atât de delicioase de văzut … Dacă clipi, îți este dor de ele, sunt atât de rapide. Tatuaje minunate, minunate!

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 18 ianuarie 2012:

A votat și ce tatuaje minunate. Iubiți colibri. Țin evidența favoritelor mele. Ar trebui să spun dacă am înnebunit vreodată tatuajul pe care nu mi-l dau'Nu intenționez să fac, dar dacă eu'Am găsit spațiu pentru fluturi, colibri și zâne până acum.

Nell Rose din Anglia pe 18 ianuarie 2012:

Bună, ce tatuaje minunate! Nu mi-am dat seama niciodată că Colibriul era atât de popular. Personal îmi place primul tatuaj pe picior pe care îl ai mai sus, dar celelalte sunt foarte drăguțe. Sunt total de acord cu tine în legătură cu faptul că nu mă grăbesc să-mi fac un tatuaj, îmi amintesc că am fost în vacanță pe coastă și căutam prin imaginile din salonul de tatuaje, când o tânără a venit cu prietenii ei și a stat acolo, uitându-se la fotografiile, i-au întrebat prietenii ei, ce primești? și ea a răspuns, nu, cred că asta! apoi s-a dus și a făcut-o! Am fost surprins și cam derutat, prea repede! hub grozav! urale nell