Simbolismul tatuajului: șerpi, ciuperci și luni

Sunt un avid oportunist, antreprenor, contribuitor la viață, multi-tasker, producător de răutate și jill al tuturor meseriilor.

Acesta este un tatuaj pe care l-am primit recent ca parte a tatuajului cu mânecă completă.

Acesta este un tatuaj pe care l-am primit recent ca parte a tatuajului cu mânecă completă.

Trăiți mult și prosperați

Șerpi

Șerpii au fost emblematici în desenele de tatuaje atâta timp cât tatuajele au fost în jur. Unele sunt adăugate ca un compliment unui tatuaj mai mare, în timp ce unele tatuaje se bazează pe șarpe în sine. Are mult sens când înțelegi simbolismul șerpilor. Ele reprezintă putere, fertilitate, spiritualitate, sexualitate, prosperitate, auto-vindecare și noi începuturi.

Desigur, puteți găsi și mai multă putere în simbolurile șarpelui atunci când vă transformați apoi în oroborus sau "fără sfârșit" cerc. Șarpele care își mănâncă propria coadă este un super simbol al abundenței și este ales pe scară largă. Cadicul este un alt popular, deoarece simbolizează mari puteri de vindecare.

Când alegeți un tatuaj de șarpe, acesta'De asemenea, este important să luați în considerare culoarea șarpelui. Fiecare culoare îi conferă o vibrație diferită. White vorbește cu puterile noastre subconștiente. Negrul îi oferă un plus de putere. Verde și aur vă vor aduce multă abundență și prosperitate. Roșu este o culoare foarte sexuală, dar de bază pentru un tatuaj de șarpe. Purpuriu îți scoate în evidență natura spirituală. Treceți prin culorile disponibile și luați în considerare care dintre ele vă vorbește cel mai mult.

simbolism-tatuaj-șerpi-ciuperci-luni

Tatuajul meu cu ciuperci

Ciuperci

Ciupercile au fost simboluri de putere. Ele reprezintă puterile din lumea noastră care există din abundență, dar sunt adesea nevăzute. Din această cauză, acestea sunt adesea considerate simboluri psihice, precum și simboluri ale chemării magiei. Deoarece sunt legate de arta veche și modernă, ele sunt, de asemenea, considerate ca o mare inspirație și o sursă de manifestare creativă.

Micii ciuperci nu sunt adesea respectate pentru legătura lor simbiotică cu copacii și viața vegetală pe care o cresc în apropiere, dar totuși simbolizează cercul vieții. Ele sunt conectate la toate lucrurile și toate lucrurile sunt conectate la ele. Având un tatuaj cu ciuperci pe corpul tău, ți se va aminti de câte moduri ești conectat la tot ceea ce te înconjoară și cum totul este legat de tine (chiar dacă observi doar subconștient).

Lunile

Dacă sunteți în căutarea unui mare simbol al fertilității, abundenței, iluminării și misterului, atunci un tatuaj lunar este pentru dvs. Luna stă peste noi cu un zâmbet grațios, ea este acolo chiar și atunci când putem'Nu o văd și mereu grijulie. Mulți spiritualiști și-au bazat întreaga viață în jurul lunii și mulți alții sunt extrem de fermecați de ei fără niciun motiv explicabil.

Puterea lunii face un tatuaj grozav pentru a completa alte modele sau de la sine. Alege-l pentru a simboliza mama ta interioară, natura ta feminină, puterile tale supranaturale, viața ta abundentă sau ca o amintire a frumuseții în toate lucrurile.