Semnificații, idei și imagini despre tatuaje stelare

Jaymz a deținut numeroase locuri de muncă în mai multe state, dar indiferent unde locuiește, are întotdeauna o slujbă de tatuator.

modele-tatuaje-stele

Există mai multe motive și semnificații în spatele tatuajelor de stea. Uneori simbolizează una'Speranța de a deveni o stea sau una'Obiectivele și determinarea de a ajunge la stele. Există, de asemenea, anumite tipuri de modele de tatuaje de stele care au semnificații specifice atașate lor. Gândiți-vă la simbolism și design împreună cu tatuatorul dvs. De obicei, ei pot lua ideea ta și o pot transforma în ceva și mai bun.

Semnificații comune asociate cu tatuajele stelelor

 • Speranţă
 • Ambiţie
 • Găsirea unuia'în felul acesta
 • Stardom
 • Dorința de a atinge obiective înalte
 • Succes sau realizare
 • Un punct luminos și strălucitor în viața ta
 • Un interes pentru astronomie
 • O provocare de cucerit
 • Credința religioasă (vezi mai jos)
 • Transformare
 • Ești pescar sau marinar
 • Navy Seal sau Garda de Coastă
 • Individualitate sau unicitate
 • Nașterea unui copil

Desigur, ca la orice alt tatuaj, vedetele nu'Nu trebuie să aibă o semnificație specială – pot fi doar un design frumos.

Fotografii cu Tatuaje Stelare

Idei și semnificații ale tatuajelor stelelor

Există o multitudine de modele de tatuaje de stele și fiecare poartă propriul simbolism.

 1. Stea căzătoare: A steaua căzătoare este adesea asociată cu un moment special într-unul'viața care a lăsat o impresie durabilă, fie că este vorba despre o poveste de dragoste scurtă, un eveniment special, o persoană, o slujbă sau orice altceva care ar fi putut schimba una'viața lui. Stelele căzătoare sunt, de asemenea, asociate cu a fi un visător sau cu cineva care iubește să-și facă dorințe. Puteți descrie steaua căzătoare în mai multe moduri. Dacă obțineți o cometă, designul va avea o stea cu o coadă în flăcări. Cel mai popular design de stea căzătoare este cel cu mai multe stele. Acestea au o urmă de mai multe stele mici care se întind pe o zonă a pielii. Uneori, toate au o singură culoare, dar unii oameni preferă ca fiecare stea să aibă o culoare diferită.
 2. Stea nautică: Înainte de navigația modernă, marinarii navigau folosind stelele – de obicei Steaua de Nord. Acești marinari au avut adesea tatuaje de stele nautice sau "stele busolă" din motive superstițioase, sperând că vedeta îi va ajuta să-și ghideze drumul prin noapte și să-i ducă acasă în siguranță. Acum este un simbol al protecției, îndrumării și norocului. Unii văd stelele nautice ca un memento simbolic pentru crearea unuia'Calea proprie sau navigarea printr-un anumit punct dintr-unul'viața lui. Tatuajul cu stea nautică a devenit, de asemenea, popular printre membrii Navy Seal și Coast Guard. Designul de stea nautică roșie și neagră reprezintă culorile alternative ale trandafirului busolei găsite pe hărțile nautice. Aceasta este uneori numită o urmă de sclipici.
 3. Tatuaj cu trei stele: Dacă stelele sunt aliniate într-o succesiune, fiecare stea fiind mai mare decât prima, atunci acest tatuaj reprezintă o călătorie care a fost făcută. Un actor sau actriță s-ar putea să facă acest tatuaj pentru a marca călătoria pe care au făcut-o de la a fi un actor de oraș mic până la a deveni o stea în mișcare din lista A.
 4. Stele multiple: Un șir de stele mici este un design foarte popular, mai ales pentru femei, deoarece arată frumos. Majoritatea oamenilor vor adăuga o stea la design de fiecare dată când realizează ceva, astfel încât fiecare stea să devină un simbol al realizării.
 5. Pentagramă: Această stea cu cinci colțuri are două semnificații, în funcție de faptul că pentagrama arată în sus sau în jos. Se consideră că unul orientat în jos imită un berbec'capul lui și este adesea văzut ca semnul Diavolului. O pentagramă orientată în sus este un simbol al protecției și echilibrului. În Wicca, cele cinci puncte ale sale reprezintă cele patru elemente (apă, foc, aer și pământ), al cincilea și vârful punctului reprezentând Duhul, care prezidează celelalte elemente. Pentagrama a fost adoptată și ca simbol creștin în creștinismul timpuriu, iar cele cinci puncte îl reprezintă pe Hristos's-au produs cinci răni în timpul răstignirii sale.
 6. Hexagrama sau steaua lui David: Cunoscut și sub numele de "Scutul lui David," acesta este un simbol puternic al iudaismului. Steaua cu șase colțuri simbolizează interacțiunea Divinului cu oamenii. Când este denumit "Creator'Stea," cele șase puncte reprezintă fiecare o zi a săptămânii, iar centrul corespunde cu Sabatul.
 7. Septagramă: Această stea cu șapte colțuri simbolizează integrarea și mistica. Poate reprezenta cele șapte planete, sistemele de șapte ori (cum ar fi chakrele hinduse) sau cele șapte zile de creație în creștinism.
 8. Octogramă: Această stea cu vârfurile de opt simbolizează plinătatea și regenerarea. Este adesea asociat cu sisteme de opt ori, cum ar fi trigrame, roata păgână a anului și Ogdoadul Egiptului antic.
 9. Nonogramă: Această stea cu nouă colțuri simbolizează realizarea și stabilitatea. Adesea, steaua cu nouă colțuri este asociată cu sisteme de nouă ori, cum ar fi cele nouă kanji taoiste.
 10. Lumina și speranța: Steaua este, de asemenea, un simbol al speranței, deoarece stelele sunt mici pete de lumină care apar într-o lume întunecată.
 11. Afișați Biz: Acesta este prost, dar unele vedete poartă tatuaje de stea pentru a simboliza statutul lor de "stele" a lumii divertismentului.
 12. Tatuaje cu stele tribale: Dacă sunteți membru al unui trib polinezian, puteți combina una dintre semnificațiile tatuajului stelelor de mai sus cu un design care vă reprezintă moștenirea. Acestea sunt făcute în negru.
 13. Steaua steagului filipinez: Oricine de origine filipineză ar putea fi interesat să obțină un soare de aur cu 8 colțuri, cu trei stele de aur cu cinci colțuri, așa cum este prezentat pe steagul Filipinelor.
 14. Tatuaj stea celtică: Aceasta este o mare fuziune a mândriei celtice și a stelei. Un design foarte cool este un tatuaj al unei stele care se transformă într-un nod celtic.
 15. Fluture și stea: Fluturii simbolizează renașterea și stelele simbolizează atingerea unui obiectiv. Împreună, designul ar putea reprezenta un moment din viața ta când te-ai întors și ai lucrat spre o realizare notabilă.
 16. Stea și nori: Stelele dintr-un cer înnorat reprezintă speranța într-o perioadă mohorâtă și sumbru din viața ta. Acest tatuaj ar putea fi un memento important că există întotdeauna lumină, chiar și într-o noapte întunecată.
 17. Soare si Luna: Aceste două simboluri sunt împerecheri populare cu steaua. Unora le place, de asemenea, să adauge planete.
 18. Floare și stea: Stelele sunt simbolice ale realizărilor, iar florile înflorite reprezintă promisiune și rodnicie. Împreună, acest design ar putea simboliza creșterea dvs. personală.
 19. Zana: Zânele sunt asociate cu misticul și cu dorințele. Ele reprezintă, de asemenea, inocența și mirarea copiilor.

 20. Craniu și stea: Aceasta reprezintă moartea cuceritoare sau este doar o idee de design foarte interesantă pentru cineva căruia îi plac craniile.
 21. Stele și note muzicale: O idee minunată de tatuaj pentru un muzician care se străduiește să fie cunoscut.
 22. Foc: Tatuajele cu stele în flăcări sunt un simbol puternic al unuia'Dorința de a arde prin orice pentru a realiza unul'obiectivele lui. Acest design reprezintă rezistență, curaj și transformare.
 23. Tatuaj Star of Life: Purtat de medici și de cei din profesia medicală. De obicei este albastru și are tija lui Asclepius.
 24. Tatuaj sub steaua ochiului: Kat Von D a făcut acest design popular. Nu suntem siguri de semnificația acestuia sau dacă există chiar un sens atașat acestuia. Poate că a ales designul și locația pur și simplu pentru estetică. Cu sau fără semnificație, arată fantastic!
 25. Hoți ruși' Tatuaj stea (Vor V Zakone): The "hoţ'stea" sau "fura'stea" este purtat de membrii bandelor rusești, criminali și prizonieri. Termenul vor v zakone înseamnă "hoț prin lege," și este un termen acordat membrilor de elită ai criminalității organizate. Are mai multe semnificații în funcție de locație. Dacă este purtat pe piept sau pe umăr, înseamnă că infractorul are o autoritate înaltă. Dacă stelele sunt purtate pe genunchi, acestea implică faptul că acest membru al bandei nu va îngenunchea pentru nimeni.

Plasări comune ale corpului tatuajului stelelor și semnificațiile lor

Aceasta este o listă cu cele mai frecvente locații pentru a obține un tatuaj de stea atât pentru femei, cât și pentru bărbați și ce înseamnă aceste plasări de tatuaje. Desigur, aceste locații nu sunt atașate niciunui sex, dar sunt, în general, mai populare la un sex decât la celălalt.

Pentru femei:

 • Gleznă: Ești umil cu o dungă sălbatică.
 • Spatele inferior: Poate fi un simbol al sexualității. A lua ceva pe spate reprezintă, de asemenea, a pune acel trecut în spatele tău.
 • Șolduri: Ești senzual, seducător și secret.
 • Umăr: Un loc important pentru memento-uri importante.
 • Încheietura: Obținerea unui tatuaj de stea pe încheietura mâinii interioare reprezintă o realizare care vă este specială și dragă. Poate fi, de asemenea, o afirmare pozitivă zilnică, deoarece vă uitați la încheieturi în fiecare zi. Indiferent dacă îl primiți pe încheietura mâinii stângi sau pe mâna dreaptă, va depinde de mâna dominantă. În cazul în care tatuajul va servi drept memento, atunci luați în considerare să îl luați pe încheietura mâinii pe care o utilizați cel mai mult.
 • Claviculă: Vrei să faci o declarație și tu'nu îți este frică să-ți spui mintea.
 • Piept sau sub sân: Datorită apropierii sale lângă inimă, un tatuaj pe piept sau pe sân ar putea simboliza dragostea și afecțiunea sau ceva care îți este foarte apropiat și drag.
 • Deget: Dacă îți faci un tatuaj pe degetul inelar, acesta reprezintă angajamentul sau loialitatea ta față de ceva. Degetul mijlociu este, de asemenea, un loc popular pentru un tatuaj sacru, deoarece există o venă situată în acest deget care duce direct la inimă. A lua o stea pe deget ar putea reprezenta devotamentul tău față de un obiectiv.
 • Gât: Ești un riscant sau un temerar. Faci alegeri îndrăznețe și tu'Nu îți este frică să fii puțin nebun.
 • Antebraț: Forță și muncă grea.
 • Coaste: A obține o tat în partea stângă este puternic simbolic pentru ceva ce iubești, deoarece este pe aceeași parte pe care se află inima.
 • În spatele urechii: Acum este un moft pentru fete să aibă două sau trei stele în spatele urechii. De obicei, nu are niciun sens, dar ar putea reprezenta ascultarea de sine și urmarea propriei căi.
 • Picior: Steaua nautică este cel mai popular design pentru această locație, deoarece reprezintă urmarea stelei nordice. Un tatuaj cu steaua piciorului ar putea reprezenta și urmarea unei căi care te duce acasă sau către o destinație importantă.

Pentru bărbați:

 • Partea superioară a brațului: Forță, rezistență și îndrăzneală.
 • Antebraț: Forță și muncă grea.
 • Umerii din spate: În mod tradițional, se crede că umerii sunt locul în care se află aripile. Să-ți faci un tatuaj pe umăr simbolizează dorința ta de a zbura sus sau de a te ridica deasupra unei provocări.
 • Încheietura: (Vezi deasupra.)
 • Deget: Dacă îți faci un tatuaj pe degetul inelar, acesta reprezintă angajamentul sau loialitatea ta față de ceva. Degetul mijlociu este, de asemenea, un loc popular pentru un tatuaj sacru, deoarece există o venă situată în acest deget care duce direct la inimă.
 • Cot: Această locație este populară în rândul membrilor bandelor sau a persoanelor care fac timp în închisoare. Este, de asemenea, o locație proeminentă, deci este un loc minunat pentru a vă face un tatuaj pe care îl faceți'Nu vreau să lipsească nimănui.

Culorile tatuajului stelelor și semnificațiile lor

 1. Roz: Obținerea unui tatuaj de stea roz este simbolic pentru unul'Lupta cu cancerul de sân și una's triumf asupra bolii.
 2. Violet: Violetul reprezintă echilibrul – conține înverșunarea roșu și calmul albastrului. O stea purpurie ar putea simboliza realizarea unui fel de echilibru.
 3. Aur: O stea de aur reprezintă succesul.
 4. Roșu: Roșul reprezintă o pasiune intensă, deci o stea roșie simbolizează pasiunea pentru realizare sau pasiunea pentru găsirea uneia'drumul spre ceva.
 5. Verde: Combinat cu simbolul stelei, acest tatuaj reprezintă norocul în timpul unuia'Călătoria către un scop.
 6. Albastru: Aceasta reprezintă oceanul sau pacea. O stea albastră ar putea însemna găsirea păcii sau ghidarea spre pace.
 7. Curcubeu: Mândria gay.
 8. Negru: Un tatuaj simplu cu stea neagră ar putea reprezenta un mesaj foarte puternic, fiind în același timp modest și elegant.

modele-tatuaje-stele

Celebrități cu tatuaje de stea

 1. Aaron Carter
 2. Bruce Willis
 3. Britney Spears
 4. Kelly Osbourne
 5. Megan Fox
 6. Lindsay Lohan
 7. Roz
 8. Aaliyah
 9. Bill Kaulitz de la Tokio Hotel
 10. Ashlee Simpson
 11. Eva Longoria
 12. Gisele bundchen
 13. Victoria Beckham
 14. Joss Stone
 15. Rihanna
 16. Boy George
 17. Avril Lavigne
 18. Bjork
 19. Gerry Halliwell
 20. Kate Hudson
 21. Norah Jones
 22. Anna Kournikova
 23. Tila Tequila

© 2008 jaymz

Comentarii

J pe 20 august 2019:

Kat Von D.'Stelele au sens. Inspirația este piesa lui Mötley Crüe "ochi sclipitori". S-a întâlnit și cu Nikki Sixx

Martin pe 30 martie 2019:

Don'Nu uitați de rapperul / producătorul, BIRDMAN, Bryan Christopher Williams.

Înger pe 09 noiembrie 2018:

Eu'Mai fac ceva tatuaj

DEEna pe 02 iunie 2018:

Ma poate ajuta cineva? Continuă să caut articole și să caut pe internet, dar nu-mi pot da seama ce înseamnă semnificația unui raport de stele sub ochi, cineva mă ajută

blahguy pe 10 aprilie 2017:

Cum omiteți semnificația cea mai comună? Stelele reprezintă sexul în grup, mai multe stele reprezintă cât de mare era grupul. Aceasta'Este de departe cel mai frecvent motiv pentru care oamenii primesc steaua obișnuită de 5 puncte

Cal pe 10 ianuarie 2017:

Am văzut un tip cu o stea a lui David peste o curbă răsturnată (aproape ca o cimitară) pe mâna stângă între degetul mare și arătătorul. Ce înseamnă? Tipul era foarte bine îmbrăcat și umbla de parcă ar fi fost în armată.

lee pe 19 octombrie 2016:

steaua din rusia înseamnă respect sau moarte. deci fiți băieți atenți

elisia pe 26 aprilie 2016:

nu se răcească acolo în afară de o bandă

elisia pe 26 aprilie 2016:

Stelele cu 6 puncte sunt mișto doar pentru că tu'Nu voi fi într-o bandă'Nu înseamnă nimic

fencertattoo pe 22 aprilie 2014:

Am mai multe stele în culori curcubeu, atât ca declarație a drepturilor homosexualilor, cât și ca un tribut adus persoanelor care mi-au influențat viața. Stelele țin sufletele morților, dar simbolizează și speranța.

abanos pe 16 septembrie 2013:

Ce se întâmplă dacă ai trei stele pe șoldul tău … dar fiecare stea are doar 5 puncte ce înseamnă asta?

Bretania pe 8 iulie 2012:

Am o piesă din spate cu 56 de stele pe o cale și apoi trei stele mari cu portrete în ele pentru stelele vieții mele

Jayson pe 31 mai 2012:

imi place o stea…………

Gaboss pe 28 ianuarie 2012:

există un alt lucru pe care ar trebui să-l știți … în Rusia, tatuajul mafiei pe stele

Marlene Bertrand din SUA pe 10 ianuarie 2012:

Informații excelente despre tatuaje. Mulțumesc.

shayne pe 18 noiembrie 2011:

Cu siguranță am iubit informațiile despre star tats. Pentru a adăuga, știu o mulțime de persoane care au tatuaje cu stea (5 puncte) pe gât, inclusiv eu. Nu ai făcut-o'Nu am asta pentru un tatuaj

mitchie pe 11 noiembrie 2011:

îmi place steaua căzătoare

Elvis / Evoo pe 30 octombrie 2011:

Îmi plac tatuajele, îmi dau bucurie de fiecare dată când o văd pe corpul meu, dar nu o văd ca pe un păcat, nu sunt 4.

pompier151 pe 12 octombrie 2011:

Primul meu tat este de o stea neagră solidă de 5 inch până la cot. La întrebarea de ce o stea? le spun " Eu'm o stea, jumătate din timp i'strălucesc, jumătate din timp i'm jos și afară"

fata de peste pe 12 octombrie 2011:

atât de bucuros că nu'Nu ai un tatuaj de stea. Deci neimaginat.

mardon pe 24 septembrie 2011:

eu'Sunt un dependent de stele! un lucru i'sunt sigur de? aceasta'e misto !

brennawelker pe 22 august 2011:

Ah … Așa că sunt semnificații! Mă bucur să știu despre ele.

rabia pe 19 august 2011:

cancer

Bonneyblu pe 09 iulie 2011:

Iubeste-mi tattii !!! Eu'Sunt un profesionist care vinde o persoană, cu propria afacere și am mai multe. Eu'Am 40 de ani'Și am început să-i iau când aveam 18 ani. I-am reîncărcat la nevoie, astfel încât să arate frumos.

kimmymac pe 13 iunie 2011:

Acea'tu ești!

kimmymac pe 13 iunie 2011:

Băieții și fetele sunt nebuni. Chiar să-ți folosești corpul ca și cum ar fi un blocnotes este dezactivat, adică când devii mai mare, ei devin mai bătrâni și arată foarte rău. Ai văzut vreodată o persoană în vârstă cu tatuaje'Arătați foarte bine, căutați pe cineva vechi cu tatuaje și vedeți-vă sinele în următorii 20 sau 30 de ani

ziggy pe 10 februarie 2011:

ce înseamnă steaua pe lobii urechii unui om (văzut doar pe britanic)

tatuaj fluture din Dallas Texas, pe 20 septembrie 2010:

Tatuajele cu stele, dacă sunt așezate frumos, arată fantastic, dar să ai un tatuaj cu stea mare poate arăta oribil

Nathan pe 13 octombrie 2009:

Uau, am un tatuaj de stea nautică pe umăr, dar nu am făcut-o'Nu-l obțineți pentru niciuna dintre semnificațiile lor

Regina pe 29 august 2009:

Foarte util

simone pe 11 iulie 2009:

mann idc ce înseamnă dacă ai un tatuaj de stea și este curat asta'Tot ce contează. dacă primești o stea care înseamnă ceva ce faci mult prea mult, primește doar o stea sau un tatuaj obișnuit pentru că vrei una.

deestew din Kentucky pe 18 ianuarie 2009:

Informații excelente și utile.

Alice pe 24 decembrie 2008:

Uau, am vrut una dintre acele stele nautice, dar nu am știut niciodată ce înseamnă. Eu'Sunt prea tânăr pentru a-mi face în mod legal un tatuaj, prietenul meu mi-l dă, dar asta l-a făcut mai semnificativ, deoarece înseamnă rebeliune pentru mine. Și acest site spune că poate însemna să-ți faci propria cale, care este similară. Acum sunt super pompat pentru a-l face pentru că este mai semnificativ! Mulțumesc mult.

Jennalynn pe 11 septembrie 2008:

whoa că pic de top cu steaua verde este friccen fierbinte..

starrkissed din Arizona pe 28 iulie 2008:

wow unele dintre acestea sunt minunate!

stilzink din Atlanta, GA. pe 8 iunie 2008:

Ați făcut o treabă minunată pe toate hub-urile dvs., descriind diferitele semnificații din spatele tipurilor de tatuaje's. Continua sa scrii!

Tony Sky din Londra Marea Britanie pe 22 martie 2008:

foarte educativ !! Nu mi-am dat seama niciodată de semnificațiile acestor tatuaje!!

hub grozav!