Poze și modele de tatuaje portret

Eu'Am avut întotdeauna o slujbă lucrând într-un magazin de tatuaje ca străpungător (lateral).

Portret Tattoo

Majoritatea tatuajelor de portret sunt amintiri pentru cei dragi: membrii familiei, prieteni și chiar animale de companie care au murit. În aceste cazuri, tatuajul face parte din procesul de durere. Deci, vrei să te asiguri că poți găsi un tatuator care să poată reproduce o imagine a persoanei iubite și să fie sensibil și respectuos cu ceea ce vrei în tatuaj.

Portrete Tatuaje ale copiilor

Alegerea imaginii pentru tatuajul dvs. de portret

Tatuajele de portret sunt foarte complexe în ceea ce privește detaliile. Acestea implică un nivel ridicat de umbrire și amestecare.

Așadar, asigurați-vă că aveți o imagine bună și clară a persoanei dragi de care doriți un tatuaj de portret. Amintiți-vă că cu cât imaginea este mai bună, cu atât rezultatul tatuajului este mai bun.

Cea mai bună imagine pe care o puteți găsi nu'Înseamnă doar că este clar și clar. De asemenea, ar trebui să aibă o dimensiune adecvată. Veți dori să găsiți cea mai bună imagine posibilă's cel puțin 3" x 3" dar nu mai mic.

Amintiți-vă că, cu cât vă doriți mai mult tatuajul, cu atât imaginea ar trebui să fie mai mare. Acest lucru va facilita urmărirea imaginii, astfel încât artistul nu trebuie să întindă imaginea înainte de urmărire, ceea ce o poate distorsiona.

Tatuaje portret memorial

Alegerea unui artist de tatuaje pentru un tatuaj de portret

Tatuajele de portret necesită o mare îndemânare pe care nu orice tatuator o are sau este capabilă să o posede. Uită-te în jur înainte de a lua decizia finală despre care tatuator va tatua portretul persoanei iubite.

Uită-te la prietenul tău'tatuaje. Prietenii lor. Poate au un tatuaj de tip portret. Sau poate vă pot îndruma către cineva, cum ar fi un artist sau un magazin de tatuaje.

Încearcă să nu-ți bazezi decizia pe un tatuator pe care tu'Am văzut că lucrează online. Cereți să vedeți munca lor personal în prealabil.

Majoritatea artiștilor tatuatori vor avea un portofoliu de lucrări. Dacă artistul tatuator este cu adevărat de arta și priceperea sa, veți vedea imaginea originală deoparte tatuajul. Acest lucru vă va oferi și mai multe informații despre ceea ce poate face.

Uneori, artiștii tatuatori vă vor recomanda cuiva specializat într-un anumit tip de tatuaj. Deși acest lucru nu este de obicei cazul, nu'Nu te doare să te întrebi dacă tatuatorul tău obișnuit este familiarizat cu un bun tatuator de portrete din zonă.

Tatuaje portret celebrități

Unde să puneți un tatuaj de portret

Atunci când alegeți o dimensiune pentru tatuajul dvs. de portret, veți dori să vă amintiți că cu cât este mai mic tatuajul, cu atât veți vedea mai puține detalii. Mai puține detalii în tatuajul tău finalizat pot duce la un design portret de calitate mai mică. Deci, veți dori să vă dimensionați tatuajul cu cel puțin 4" x 6."

Cele mai frecvente destinații de plasare pentru tatuaje portret includ:

  • Partea superioară a brațului
  • Vițel
  • Înapoi
  • Umăr

© 2008 jaymz

Comentarii

Moș Crăciun pe 01 decembrie 2018:

chiar dacă unii oameni nu'Nu am tatuaje'e bine

cheechee pe 13 iunie 2010:

da, sunt alături de tine, Cecelia, are o umbră groaznică, sunt sigur că acest loc funcționează bine, nu la orice portret, aș vrea să am asupra mea pentru totdeauna

Brandon Clark pe 06 decembrie 2009:

Aceasta'este o replică exactă. Urăsc copilul, nu tatuajul.

cecelia pe 15 septembrie 2009:

nu nu nu iad nu aș vrea'Nu-ți face un tatuaj portret din acest loc …. acel copil'Fața lui pare groaznică! in niciun caz

negă pe 19 ianuarie 2009:

tatuajele copiilor este o adevărată inspirație

Krista Hankins pe 17 septembrie 2008:

Îmi place portretul tatuajelor, mi-ar plăcea să iau una dintre surorile mele pentru că a fost ucisă de un șofer beat. iar ea are un fiu și eu și mama mea încercăm atât de mult să-l creștem pe cât credem că ar avea. Dumnezeu să vă iubească pe toți pacea