Opțiuni de proiectare a tatuajelor păianjen

Îmi plac tatuajele și scriu despre acest subiect de câțiva ani.

Tatuaj 3D foarte păianjen pe umăr

Tatuaj 3D foarte păianjen pe umăr

Tatuaje realiste de păianjen

Tatuajele cu păianjen devin uimitor de realiste și sunt surprins de cât de mulți oameni le-au inscripționat. Designul păianjenului 3D poate arăta extraordinar. Nu numai că arată bine din perspectiva designului și a artei, dar arată atât de real încât aș imagina că oamenii care îi poartă au un număr de spectatori îngrijorați care strigă: "Atenție! Acolo'e un păianjen pe brațul tău!" S-ar putea chiar să încerce să-l dea jos, în special pe cei de pe umeri și gât.

Tu'Voi vedea voi înșivă când vă uitați la aceste fotografii pe care le văd'sunteți atât de bine făcut și realist încât ar fi ușor să le confundați cu păianjeni adevărați, ceea ce este probabil o parte a motivului pentru care le obțineți.

Tatuaj realist Tarantula Spider pe spate

Tatuaj realist Tarantula Spider pe spate

Modele de tatuaje 3D Spider

Nu toate modelele de tatuaje de păianjen sunt tridimensionale, dar multe sunt, iar cele mai frumoase tatuaje de păianjen sar cu siguranță la tine.

Tatuajele 3D cu păianjen includ umbrirea corpului și / sau a picioarelor păianjenului pentru a vă păcăli ochii, astfel încât să vă'Voi crede că creatura cu cerneală stă cu adevărat pe piele, aruncând umbre.

Tatuaj de păianjen cu coaste laterale.

Tatuaj de păianjen cu coaste laterale.

Tatuaj mare de păianjen pe spate

Acesta este un tatuaj de păianjen uimitor de mare, unul care este destul de unic printre toate cele prezentate aici. După cum puteți vedea, se răspândește de la spate la coaste, creând un design extraordinar. Îmi place culoarea închisă a cernelii care se adaugă la impactul aspectului general. Arată, de asemenea, cool este scrisul kanji în interiorul corpului păianjenului.

Tatuajul picioarelor și corpului unui păianjen cu capul unei femei.

Tatuajul unui păianjen'picioarele și corpul cu o femeie'capul lui.

Half-Spider, Half-Woman Tattoo

Acesta este un tatuaj drăguț al unui păianjen cu fața unei femei pe el. Eu'Nu sunt sigur dacă a fost menită să transmită ideea unei femei ca un păianjen negru văduv care își ucide partenerul, dar'e un aspect diferit pentru un design.

Deși acesta este singurul tatuaj de păianjen cu o pânză inclusă în această galerie, acesta arată o parte din potențialul utilizării unei pânze de păianjen ca parte a designului.

Tatuaj mare cu păianjen în cerneală întunecată

Tatuaj cu păianjen mare în cerneală întunecată

Un tatuaj de păianjen trebuie să fie cerneală neagră?

Folosirea cernelii întunecate în body art este o alegere excelentă. Acea'Este cazul cu acest păianjen mare, care a fost făcut foarte frumos folosind culoarea mea preferată de cerneală. Ar fi putut fi chiar o nuanță mai întunecată care să o facă să iasă în evidență și mai mult, dar așa cum este'Încă arată foarte frumos.

Ai observat utilizarea fascinantă a unghiei la vârful piciorului păianjenului? Foarte creativ.

Tatuaj mic 3D păianjen negru văduvă pe gâtul femeii

Tatuaj mic 3D păianjen negru văduvă pe femeie'gâtul

Tatuaj pe gât de păianjen

A avea un tatuaj cernelit pe gât poate fi o alegere bună, dacă este's-a făcut cu atenție. Imi amintesc de tine'Vreau întotdeauna opțiunea de a acoperi un tatuaj pe gât. În acest caz, păianjenul poate fi ușor acoperit de părul lung pentru a-l ascunde atunci când este necesar, astfel încât acesta'nu este un impediment pentru anumite situații sociale în care ar putea fi dăunătoare, lucruri precum locuri de muncă sau evenimente speciale care necesită mai puțină dramă și declarații prin body art.

Abilitatea de a acoperi un tatuaj este una importantă și una care ar trebui luată în considerare de majoritatea oamenilor care se cerneală.

Calitatea tatuajelor 3D Spider

Un lucru este sigur, calitatea tatuajelor 3D păianjen este importantă. Este nevoie de un artist cu experiență și talent pentru a obține nuanțarea corectă, iar un artist grozav îți poate crea unul'a jura că era adevăratul lucru. Acea'E destul de o realizare.

În general, tatuajele cu păianjen au un aspect unic, care sigur atrage atenția și generează comentarii și conversații. Și când te gândești la asta, asta'Probabil că sunt cele două motive principale pentru a obține cerneală în primul rând.

Tatuaj Păianjen pe Picior

Tatuaj Păianjen pe Picior

© 2009 MakinBacon

Comentarii

edwin pe 26 februarie 2012:

frumos tatuaj 3d, de unde ai asta? imi place!

sarah pe 09 octombrie 2011:

salut acolo, tatantula de pe umăr este absolut grozavă, o treabă grozavă!

Mama Jorje pe 24 august 2011:

OMG, imaginea de top este exact designul I'De ani de zile doresc să obțin! Aceasta'este o Tarantula Brachypelma smithi (Mexican Redknee), care este prima specie care a început colecția mea. Săpat păianjeni și mi-ar plăcea o tată care să reprezinte asta.