Modele, idei și semnificații pentru tatuaje Grim Reaper

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Grim Reaper este un tatuaj extrem de simbolic și semnificativ. În acest articol, voi discuta despre diferite modele și semnificațiile din spatele acestui design întunecat și îndrăzneț. Sper că vei putea găsi idei și inspirație pentru următorul tău tatuaj.

Grim Reaper reprezintă moartea. El a fost descris în arta antică, literatură, tatuaje și filme de mai mulți ani. Mantia sa lungă și neagră și coasa ascuțită ca briciul sunt suficiente pentru a pune frică în oricine îi surprinde. El face un tatuaj unic și cu un aspect feroce, care va prinde pe oricine'ochiul. Când este făcut corect, tatuajul secerător este absolut uimitor.

Legenda spune că Grim Reaper apare atunci când cineva este la doar câteva momente de moarte. Se crede că el își folosește coasa ascuțită pentru a separa sufletul uman de trup. Apoi însoțește sufletul până la ultimul său loc de odihnă, care este fie Raiul, fie Iadul.

Tatuajul Grim Reaper este un design de tatuaje din vechea școală care există de mai mulți ani. Există o varietate de moduri diferite prin care Grim Reaper poate fi descris ca un tatuaj:

 • Cei mai mulți îl portretizează pe secerător într-un halat negru lung cu faimoasa sa coasă lungă.
 • El poate fi prezentat ținând coasa într-o varietate de moduri, cum ar fi în fața corpului sau peste umăr.
 • Datorită lungimii halatului, sunt prezentate de obicei doar anumite părți ale secerătorului.
 • Mâinile scheletului sunt de obicei văzute ținând coasa lungă.
 • Chipul său este de obicei descris ca un craniu schelet. Cu toate acestea, unele tatuaje arată Grim Reaper ca "fără chip."
 • Aceasta'De obicei, sunt realizate în negru sau în nuanțe de gri închis. Deoarece secerătorul reprezintă moartea, este asociat cu culoarea neagră.
 • Cu tot mai mulți artiști de tatuaje care își testează laturile creative, unii Grim Reapers pot fi cernelați în culori vibrante. Aceste tipuri de tatuaje câștigă de fapt popularitate și permit purtătorului un design mai puțin intimidant.

Istorie

Grim Reaper este cel mai frecvent asociat cu o poveste din Biblia creștină. El este asociat cu cei patru călăreți ai apocalipsei menționați în cartea Apocalipse. Al patrulea călăreți reprezintă moartea, călare pe un cal palid și poartă o coasă. Nu este neobișnuit să vezi tatuaje care îl arată călărind pe un cal pal sau negru din această cauză.

Datorită asocierii sale cu moartea, Grim Reaper este de obicei descris negativ sau într-un mod rău. Unele culturi, însă, îl privesc mai mult într-un mod neutru decât pozitiv sau negativ. În mitologia romană, colecționarul de suflete a fost de fapt descris într-o manieră pozitivă ca un semn de noroc. Dar, în majoritatea cazurilor, el este asociat cu moartea.

Semnificații și simbolism

Deși Grim Reaper reprezintă în mod obișnuit "moarte," el poate lua o varietate de semnificații. În cele din urmă, totuși, tatuajul tău Grim Reaper va reprezenta ceea ce vrei. Iată câteva semnificații comune:

 • Moarte
 • Noroc
 • Vitejie
 • Curaj
 • Viaţă
 • Fragilitate
 • Rău
 • Negativitate
 • Fără emoții
 • Curaj
 • Întuneric

Grim Reaper poate reprezenta "cercul vietii," arătând că înțelegeți că viața și moartea ni se întâmplă tuturor și este un eveniment cu care ne vom confrunta cu toții în cele din urmă. El poate reprezenta, de asemenea, curaj și curaj, arătând că nu vă este frică să muriți sau să vă îndepliniți credința. Din această cauză, acest tatuaj poate fi văzut în mod obișnuit la soldați.

Aceasta'Se vede și în cultura gotică. Unora le place să aibă cerneală cu aspect acerb, indiferent dacă are sau nu valoare simbolică. Înainte de a alege un design final, asigurați-vă că vizualizați cât mai multe. Proiectele pot include cranii, corbi, flăcări, lanțuri, vârtejuri și multe altele.

Comentarii

Brandon Kearney pe 05 octombrie 2017:

Eu personal am tatuat pe umăr un secerător sumbru. Am obținut-o într-o perioadă întunecată din viața mea, deoarece mama și tatăl meu mă alungaseră pentru că îmi luasem mașina și eram într-un accident grav. Am primit tatuajul nu ca o parte negativă în viața mea, ci ca un nou început. Am luat-o acum aproape un an și toată lumea care o vede întreabă ce înseamnă, așa că le spun că dacă nu a fost'Nu aș vrea să intru în acel accident de mașină'Nu fiu la fel de fericit ca și mine aș face'Nu fiu în armată și aș fi putut să mă urăsc încă, așa că acest tatuaj înseamnă un nou început pentru mine

Johnny pe 17 octombrie 2015:

Mi-ar plăcea să am acest tatuaj, dar nu știu cum să-l văd

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 25 mai 2014:

Mulțumesc pentru comentariul Raymond. Da eu'sunt cu tine. Adorați secerătorul de cerneală neagră clasic. Am văzut-o zilele trecute făcute în negru tradițional, dar cu flăcări în portocaliu strălucitor, roșu și galben. Flăcările erau în fundal, cu detalii deosebite pe față, probabil unul dintre cele mai bune tatuaje de grim reaper colorate I'am văzut vreodată. Raymond, asigură-te că te întorci când îl primești, împărtășește-l cu noi. Cel mai bun pentru tine..

Raymond Lopez pe 25 mai 2014:

Format grozav pe secerător. Mi-au plăcut întotdeauna craniile și culoarea neagră. Sunt de acord și mă asociez cu diferitele moduri în care s-ar putea relaționa cu secerătorul. Pentru mine este stilul de viață."neînfricat" O să iau marele secerător pe antebraț cu litere pe partea care scrie"lasă-i să urască atâta timp cât se tem"

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 05 octombrie 2012:

Ron, mulțumesc că ai trecut pe aici. Un mod minunat de a arăta asta. Atât de mulți oameni văd tatuajele într-un mod negativ. Încerc să îi învăț pe alții că există o artă și un sens în spatele multor tatuaje. Trebuie doar să fii deschis despre asta.

Ron Hites pe 28 septembrie 2012:

Am Grim Reaper pe ambele brațe, sus și jos…

Eu'm ceea ce ai numi a "Old Skool Biker" tip…

Secerătorul face parte din stilul de viață…

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 28 mai 2012:

Services4all, apreciază timpul și comentează-ți. Mă bucur că ți s-a părut interesant. Cele mai bune gânduri.

services4all din SUA pe 22 mai 2012:

Îmi plac diferitele tipuri de tatuaje, este foarte interesant.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 10 mai 2012:

Stars439, mulțumesc din nou pentru că v-ați făcut timp să vă opriți. Este foarte apreciat. Ai grijă.

stele439 din Louisiana, statul Magnolia și Pelican. pe 10 mai 2012:

Misto. GBY.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 8 martie 2012:

Tbrian123, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci. Sper că ți s-a părut util. Ai grijă.

tbrian123 din colombo, Sri Lanka pe 04 martie 2012:

Bun … aș vrea foarte mult să citesc acest tip de articole 🙂 A votat (Y)

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 23 februarie 2012:

* Acaetnna, este întotdeauna o plăcere să te prezinți. Apreciez sincer timpul acordat și vă mulțumesc pentru lectură.

* Alastar, mulțumesc din nou pentru că ai trecut de un prieten. Acesta este un design pe care l-am obținut aproape o dată. Eu nu'Nu știu de ce, dar sunt atras de designul secerătorului. Cred doar că este mișto. Ce pot sa spun.

Alastar Packer din Carolina de Nord pe 22 februarie 2012:

Oh, versurile mele, acestea sunt rele. Arta's uimitor și poate eu'Sunt doar un vechi fuddy-duddy, dar pot'Nu văd trecerea prin viață cu una dintre acestea permanent cernelate. Informații bune despre ele, totuși.

acaetnna din Guildford pe 22 februarie 2012:

Informații grozave ca întotdeauna!!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 22 februarie 2012:

* Bri, mulțumesc pentru timpul acordat și pentru cuvintele tale amabile. Sper că ți-a plăcut acest articol.

* AE, întotdeauna minunat să aud de la tine. Eu simt acelasi lucru. Există doar ceva despre designul ăla care mi se pare minunat.

* Kash, este minunat să auzi de la tine. Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci și îți mulțumesc pentru comentariu și vot.

Thomas Silvia din Massachusetts pe 22 februarie 2012:

Poze foarte interesante și foarte mișto !

Votează !!!

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 21 februarie 2012:

Uau, cel cu cascada și multe fețe scheletice este interesant. Mulțumesc'pentru partajare…

bri36 pe 21 februarie 2012:

Continua cu munca buna")

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 21 februarie 2012:

* Bri36, întotdeauna minunat să aud de la tine. Am petrecut timp în Casa Grande și am avut șansa să prind câteva emisiuni din când în când. Apreciez timpul, comentariul și votul tău prieten. Ne vedem în curând.

* Seeker7, întotdeauna minunat să te ajute. Tocmai am citit un alt articol paranormal al tău, "Femeile fantomatice". Trebuie să spun o treabă minunată. La fel și aici, îl văd reprezentând viața, nu la fel de mult ca moartea. Cred că designul este cool, cred. Ai grijă și te prind mai târziu.

Helen Murphy Howell din Fife, Scoția pe 21 februarie 2012:

Wow! Nu numai informații fascinante, ci opera de artă este uimitoare!

Eu nu'Nu cred că eu'Îmi place să am Grim Reaper rânjind la mine toată ziua – și mai ales noaptea! Dar atracția pentru acest tip de tatuaje este evidentă. De asemenea, am fost interesat de diferitele semnificații, că'Sunt foarte nou pentru mine. Mereu tocmai asociasem secerătorul cu ciclul obișnuit viață-moarte-viață.

Hub excelent + votat minunat!

bri36 pe 21 februarie 2012:

chestii grozave aici, cititorului îi plac pozele. Chiar zilele trecute, aici, în Phoenix, a avut loc un spectacol de tatuaje și mi-am amintit că tu ești tatuatorul, așa că mulțumesc pentru un hub cool") Da am votat ^

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 21 februarie 2012:

* Țigan, întotdeauna minunat să aud de la tine papusa. Te face să te întrebi don'nu-l. Imi plac. Am fost mereu interesat de design, mai degrabă decât de sens. Nu aș vrea'Nu vă deranjează să aveți unul dintre aceste tatuaje cu siguranță.

* Frank, ei bine, aș presupune că acesta a fost sensul din spatele tatuajului. Eu nu'Nu știu ce ar face Grim Reaper acolo personal. Probabil petrece mai mult timp cu fața în jos decât orice 🙂 S-ar putea greși, desigur. Unii oameni ies din toate. Ar fi surprins acolo unde unii oameni aleg să se tatueze.

Frank Atanacio de la Shelton pe 21 februarie 2012:

nenorocit de scriitor de teatru .. știi că eram la un club de striptease lângă NYC și am văzut o dansatoare cu un tatuaj de grimp-reaper pe obrazul stâng al fundului .. cam m-a făcut să mă întreb .. să lovesc asta și să mor … nu? LOL sunt destul de înfricoșători .. dar numai tu poți explica rupe și tachinează tatuaje mulțumesc pentru partajare 🙂 Frank

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 21 februarie 2012:

Fiind un fan al filmelor horror, am votat. Sunt acești oameni cu numele de familie Dracula sau Frankenstein ??? lol Tatuaje sălbatice și o treabă grozavă ca de obicei.