Modele, idei și semnificații pentru tatuaje cu apă

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

tatuaje-și-semnificații cu apă

eyeliam prin Flickr

Apă's Importanța și simbolismele

Când vine vorba de viață, nimic nu poate supraviețui fără apă. Fiecare animal viu, om și plantă are nevoie de el pentru a trăi. Ca oameni, corpurile noastre sunt formate din apă. În lumea tatuajelor, poate fi foarte simbolic. În acest articol, veți afla ce simboluri sunt asociate cu apa și ce pot reprezenta acestea.

 • Multe culturi, antice și prezente, cred că apa este asociată și legată de suflet. Ei cred că are capacitatea de a curăța corpul, sufletul și mintea.
 • A fost întotdeauna unul dintre cele mai importante elemente și elemente de bază ale vieții pentru fiecare om, plantă și animal. Fără ea, viața nu este posibilă.
 • Este, de asemenea, unul dintre cele patru elemente de bază ale lumii, împreună cu focul, aerul și pământul.
 • Culturile antice au cunoscut din timp importanța apei. Știau că este crucial pentru fiecare lucru viu. De asemenea, credeau că are capacitatea de a spăla răul și orice lucru negativ. Nici o altă cultură nu ar fi putut arăta acest lucru mai mult decât vechii celți.
 • Poate fi văzut și ca un simbol creștin care reprezintă purificarea sau puritatea. În creștinism, apa sfințită este folosită pentru a curăța trupul și sufletul. De asemenea, este folosit în timpul botezurilor, pentru rugăciuni, pentru vindecare și pentru a alunga spiritele rele. Din aceste motive, tatuajele cu apă pot reprezenta, de asemenea, protecție, vindecare și puritate.
 • De asemenea, poate simboliza renașterea și regenerarea. Acest lucru poate fi legat de o varietate de motive diferite. În creștinism, așa cum am menționat, deoarece apa sfințită este folosită în timpul botezului pentru a curăța trupul și sufletul și a fi iertat pentru păcatele tale, în cele din urmă te-ai născut din nou în numele lui Isus Hristos. Deoarece aduce și viață tuturor ființelor vii, poate însemna creație pentru alții. Apa are capacitatea de a readuce lucrurile vii și în pragul morții.
 • După cum ați citit mai devreme, este unul dintre cele patru elemente generale ale lumii. În plus, poate fi asociat și lunii și feminității. Luna controlează de fapt mișcările oceanelor. Deoarece puterea apei este incontestabilă, o versiune de tatuaj poate reprezenta puterea și puterea. S-ar putea să vedeți și câteva tatuaje lunare făcute în apă, de exemplu.
 • Deși are capacitatea de a crea viață, poate și să-i ia viața. Apa este puternică și poate fi distructivă, așa cum se vede în uragane, taifoane și valuri de maree.

Proiecte

Există o varietate de modele diferite de tatuaje cu apă pentru a alege.

 • Îl puteți avea astfel încât să pară să vă stropească pielea sau poate doriți să obțineți una care să descrie un val sau o undă.
 • Unii oameni pot alege să obțină un design complet al oceanului, în timp ce alții pot alege un iaz, un lac sau un alt tip de apă stând în picioare.

Există, de asemenea, o gamă largă de simboluri și animale care pot fi asociate cu acesta.

 • Rechinii, balenele, delfinii, broaștele țestoase, stelele de mare și koi se pot face cu modele de apă.
 • Simboluri maritime, nave și bărci sunt, de asemenea, portretizate cu acesta.
 • Floarea de lotus și alte flori pot fi văzute, de asemenea.
 • Unii artiști de tatuaje pot pune propria lor creație creativă pentru dvs., cum ar fi craniul și apa, sau o lună făcută din apă.

Semnificații și idei

Există o gamă largă de semnificații. În cazurile în care se adaugă un alt simbol, cum ar fi un rechin sau un delfin, semnificația se schimbă. Cu toate acestea, atunci când este descris ca o stropire, un val sau în picioare, poate fi asociat cu:

 • Spiritualitate
 • Curățare
 • Puritate
 • Liniștit
 • Seninătate
 • Putere
 • Putere
 • Suflet
 • Liniște
 • Puternic
 • Renaştere
 • Regenerare
 • Viaţă
 • Creare

Poate reprezenta și pace, seninătate și liniște. De la o baie fierbinte frumoasă la sunetul unei cascade liniștite, a purtat capacitatea de a relaxa corpul, sufletul și mintea.

În Zodiacul de Vest, semnele Scorpionului, Racului și Peștilor sunt toate asociate cu apa, astfel încât aceste semne pot intra în joc și într-un design de tatuaj. Posibilitățile sunt nelimitate.

În funcție de ce simbol este asociat cu apa, semnificația tatuajului dvs. poate diferi de cea a apei. Cele mai frecvente semnificații sunt puritatea și curățarea. Este folosit pentru a reprezenta multe lucruri din viață, așa că, în cele din urmă, tatuajul tău reprezintă ceea ce îți dorești.

Sfat important

Ar trebui să vă luați întotdeauna timpul și să cercetați mai multe simboluri, modele și semnificații ale tatuajelor. Doriți să vă acordați timp pentru a înțelege ceea ce reprezintă și reprezintă designul dvs. Amintiți-vă, luați-vă timp și nu'Nu te grăbi să-ți faci un tatuaj.

Dacă simțiți că designul apei nu este pentru dvs., există nenumărate alte opțiuni acolo.

Multumesc pentru vizita!

Comentarii

marwoodsloan pe 27 octombrie 2014:

acea'De asemenea, unii

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 06 mai 2012:

Emeraldgreen21, vă mulțumim că v-ați făcut timp să vă prezentați. Da, acesta este un tatuaj mișto. Poți face multe cu tatuajele cu apă. Excelent exemplu. Mulțumesc pentru timpul acordat.

Atell Rohlandt din Africa de Sud pe 30 aprilie 2012:

Aceste tatuaje sunt incredibile! Îmi place mai ales cel cu scena subacvatică (cred că ar putea fi Atlantida) și rechinii ciocan. Votat frumos.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 23 martie 2012:

Rosemay, mulțumesc foarte mult pentru că ai trecut pe aici. Știu sentimentul, sunt rareori la computer în zilele noastre. Apreciez timpul și prietenia ta dragă, întotdeauna. Vă mulțumesc din nou și aveți grijă.

Rosemary Sadler din Hawkes Bay – Noua Zeelandă pe 23 martie 2012:

A trecut ceva timp de când am făcut o vizită. Am fost plecat timp de aproximativ o săptămână și încă mă străduiam să ajung din urmă.

Încă o dată ați făcut o treabă aprofundată în cercetare și informații.

Cele mai multe dintre acestea sunt tatuaje destul de îndrăznețe, unele sunt foarte drăguțe. Mulți dintre ei nu i-aș fi asociat cu apa. Acea'De ce am intrat aici, m-a intrigat cum sunt tatuajele cu apă

O treabă grozavă Ricky

Votul sus

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 10 martie 2012:

Vă mulțumesc tuturor pentru că ați luat timp să vizitați, să votați și pentru tot sprijinul dvs. continuu. Toți sunteți dragi inimii mele și vă mulțumesc pentru că tot timpul este momentul nevoii.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 10 martie 2012:

Adorați acele tatuaje colorate! Bravo ca întotdeauna!

Maestrul filmului din Regatul Unit pe 10 martie 2012:

Bună Ricky, tatuajul colorat de pește'Sunt preferatele mele, văd de ce tatuajul cu apă'Reprezintă pacea, apa curgătoare, în special cascadele, sunt atât de liniștite și relaxante.

Votul și cele mai bune urări Lesley

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 09 martie 2012:

Acestea sunt cu adevărat frumoase..I esp' mi-a plăcut peștele din apă…

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 09 martie 2012:

Eu'L-am mai văzut pe al doilea, dar nu am văzut-o'Nu-l recunosc ca un tatuaj cu apă. De fapt, multe dintre acestea mi-ar scăpa ca fiind pe bază de apă. Votând asta sus și frumos.

Frank Atanacio de la Shelton pe 8 martie 2012:

thelyricwriter acest hub a fost de sete..LOL a iubit omul

Audrey Howitt din California pe 8 martie 2012:

A fost atât de interesant! Și mi-a plăcut să văd toate pozele—