Modele, idei și semnificații ale tatuajelor de tigru

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuaje Tigru

La fel ca toate tatuajele de animale, tigrul este profund simbolic. Acolo'este o mare varietate de modele pentru a alege, cum ar fi un Bengal sau un tigru alb, un tigru feroce sau un tigru drăguț.

În acest articol, Voi discuta despre modelele de tatuaje de tigru și semnificațiile acestora. Tu'Voi avea ocazia să vizualizez mai multe modele din imaginea de mai jos. În cele din urmă, sper că vei putea găsi idei și inspirație pentru următorul tău design de tatuaj.

Ce înseamnă tatuajele de tigri

Când vine vorba de tatuaje de animale, tigrul se clasează acolo cu cei mai buni dintre ei. Tigrii fac parte de ani de zile în modă, acte magice și carnavaluri. Dungile lor frumoase le fac foarte atractive în modă, artă și tatuaje. Deși leul este considerat a fi regele junglei, este de fapt tigrul. Cel mai mare procent de tigri trăiește în jungla densă a Asiei. Datorită popularității hainelor de blană, ei'se află pe lista speciilor pe cale de dispariție. Frumusețea și simbolismul tigrului l-au făcut un tatuaj foarte căutat.

 • Tigrii bengalei și siberienii sunt animale absolut frumoase. Bengalul este portocaliu cu dungi negre, în timp ce siberianul este alb cu dungi negre.
 • Sunt prădători mortali de junglă. Oamenii care încă trăiesc în jungla în care călătoresc acești tigri trebuie să fie în alertă constantă pentru ei. Unul dintre tigri'Punctele forte sunt capacitatea sa de a vâna și de a-și ambuscada prada fără detectare.
 • Tigrul a jucat un rol foarte important în culturile asiatice, precum China și Japonia. În aceste culturi, tigrul se plasează chiar acolo sus cu balaurul. Este posibil să vedeți și tatuaje de tigru care au și un dragon.
 • Samuraii japonezi aveau tigri pe creasta lor.
 • După cum ați citit deja, tigrul este un animal pe cale de dispariție. Datorită acestui fapt, tatuajul de tigru a devenit foarte important pentru cei cărora le pasă de speciile de tigru și de conservare. Acești oameni poartă cu mândrie tatuajul tigrului ca o reamintire a muncii lor.
 • Începând de astăzi, au rămas doar câteva mii în întreaga lume. Specia a devenit pe cale de dispariție după ce oamenii îi vânaseră după blana lor.

Tigrul poate fi descris într-o varietate de moduri diferite. Unii o arată cu o expresie calmă, în timp ce alții o pot arăta feroce. Mulți arată tigrul în junglă. Unele tatuaje de tigru vor înfățișa doar capul tigrului, iar altele arată întregul corp.

Mai multe semnificații

Există o varietate de semnificații diferite care sunt asociate cu tatuajul de tigru. Aici sunt câteva:

 • Putere
 • Putere
 • Frumuseţe
 • Mândrie
 • Ferocitate
 • Răzbunare
 • Pericol
 • Curaj
 • Pasiune
 • Independenţă

Două dintre cele mai comune semnificații asociate cu tatuajul de tigru sunt puterea și puterea. În natură, tigrul este prădătorul de top din mediul său. Nu există niciun alt animal de care să se teamă. Frumosul tigru cutreieră de obicei singur. Prin urmare, un tatuaj poate reprezenta un spirit liber sau independență.

Alături de aceste conotații pozitive, tigrul poate simboliza, de asemenea, pericolul, răzbunarea sau pedeapsa. Poate reprezenta întunericul din interiorul unei persoane. Aceste semnificații sunt probabil asociate cu tigrul'Comportamentul agresiv.

Comentarii

Mercia pe 21 iunie 2019:

Bună ziua, poți să-mi spui ce înseamnă o pălărie de tigru pe fată? Nu sunt sigur dacă explicațiile tale sunt legate în mod specific de tatuajul meu și luptă pentru a obține explicații online .. mulțumesc

Pete pe 02 iulie 2017:

Eu'Îl primesc pe acesta.

jarnail singh pe 15 septembrie 2016:

singh

lark38 pe 17 decembrie 2015:

WOW i'Am căutat fiecare pentru unii asiatici & tigru siberian tatts. ce pot spune că această pagină are cei mai frumoși tigri i'Am văzut vreodată, preferatul meu este al 16-lea tatt urmat îndeaproape de cel de-al 25-lea & ultimul număr 27. aș plăti cu plăcere pentru 98% din tatuaje, cred că există pisici atât de mărețe.

iubitoctor926 pe 09 aprilie 2013:

Hub minunat! Aspect frumos și bine scris. Îmi plac tigrii în special pe cel siberian. Cred că un tatuaj de tigru ar fi o alegere excelentă pentru oricine, deoarece reprezintă îndrăzneală și curaj. a votat.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 09 aprilie 2013:

Tweatie, mulțumesc pentru comentariul minunat! Mă bucur că ai câștigat atât de mult din acest articol. Tocmai de aceea o fac! Cu siguranță ar face un tatuaj minunat, precum și să fie foarte semnificativ pentru tine. Alegerea perfecta. Apreciez toate feedback-ul și mulțumesc din nou!

twEATie pe 14 ianuarie 2013:

Iubesc asta! A votat. Eu'm jumătate chinez și jumătate vietnamez și născut în anul dacă tigru. Îmi doresc un tatuaj de tigru de peste 10 ani și, în cele din urmă, am decis să-l iau la 27 de ani în luna aprilie a acestui an. Adorați-vă postarea pe această temă. M-a ajutat cu adevărat să vreau să-mi fac tatuajul mai devreme lol. Aud o mulțime de lucruri negative despre tatuajele cu tuburi și recunoscător că am găsit postarea dvs. despre asta. A fost foarte interesant. Vă mulțumim că v-ați acordat timp pentru a face acest lucru. Chiar a făcut o diferență pentru mine.

Richard Ricky Hale (autor) din West Virginia pe 31 octombrie 2012:

Thomas

Apreciază comentariul. Acesta este un punct bun. Eu nu'Subliniază faptul că, în calitate de artist și de cineva care caută, vrei ceva unic. Mi-ar plăcea să văd o parte din munca ta. Vă mulțumim că ați acordat timp pentru a vizita și a comenta Thomas.

Thomas Wendling pe 30 octombrie 2012:

Ca articolul tău despre tigri. Am făcut atât de mulți tigri de peste 35 de ani. Fiind un tatuator, tigrii sunt o cerere obișnuită. Încerc să stau departe de tipare și să-mi proiectez propriile pentru client, deoarece vreau ca toată lumea să fie unică. Tigrii sunt cu siguranță un semn de forță. Când voi primi câteva minute în plus, mă voi întoarce și voi trimite câteva poze cu câteva pe care le-am făcut.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 21 august 2012:

Nitin, mulțumesc că ți-ai făcut timp să comentezi. Mă bucur că ți-a plăcut. Sper că ai găsit inspirația de care ai nevoie pentru tatuajul tău de tigru. Ai grijă.

Nitină pe 20 august 2012:

Tatuaj grozav de design Îmi place foarte mult tigrul Admir imaginea pe care o duc și eu am un tatuaj de tigru îmi place

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 13 august 2012:

Klingonkorra, mulțumesc că ai venit! Este trist până aici. Într-o zi, toți vor regreta acest lucru, dar va fi prea târziu. Mă bucur să știu că există oameni ca tine acolo pe care îi cunoști 🙂 Mulțumesc din nou.

Klingonkorra pe 12 august 2012:

M-am născut în anul Tigrului și sunt atât de tristă că anul acesta construiesc 18 noi căi ferate prin jungla-tigru din India. Când vor înceta să distrugă habitatul Tigrului? Toată lumea își face un tatuaj de tigru și îl reprezintă pe Regele junglei!!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 28 ianuarie 2012:

Seeker7, mulțumesc că ai venit și pentru timpul tău, ai votat și ai comentat. Absolut. Sunt atât de frumoși. Perfect pentru picturi și tatuaje 🙂

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 28 ianuarie 2012:

Alocsin, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci. Da, nu am'Am văzut pe mulți în SUA, aș fi de acord, cu atât mai mult în Asia și Europa.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 28 ianuarie 2012:

Țigan, mulțumesc că ai trecut pe aici. Apreciază-ți timpul. Sunt un design de tatuaj minunat.

Helen Murphy Howell din Fife, Scoția pe 27 ianuarie 2012:

Bună LW!

Acesta este un hub frumos, iar impresiile artistice ale tatuajelor de tigru sunt uimitoare. Tigrul este unul dintre acele animale care, deși poate reprezenta un pericol pentru oameni, este atât de frumos și minunat încât le iubești și le respecți oricum, oricât de periculoase ar fi ele. La urma urmei, ei fac doar ceea ce natura a intenționat să facă. Lumea ar fi un loc foarte trist dacă am pierde aceste creaturi frumoase și magnifice.

Minunat hub + a votat minunat!!!

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 27 ianuarie 2012:

Cred că acestea sunt mai populare în Asia pentru că eu'Nu am văzut niciodată unul în SUA, ceea ce este prea rău pentru că ei'e destul de uimitor. Votând asta sus și frumos.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 27 ianuarie 2012:

Bobbi, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci. Dreptul tău, un animal atât de frumos. Este foarte bine descris ca un tatuaj. Mă bucur că ți-a plăcut. Au unul bun 🙂

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 27 ianuarie 2012:

A votat! Iubiți pisicile acelea pisici. laugh out Loud

Barbara Purvis Hunter din Florida pe 26 ianuarie 2012:

scriitor de texte,

Mi-a plăcut acest hub, am votat, frumos și minunat, din mai multe motive. În primul rând, iubesc tigrii, sunt deosebit de frumoși și este uimitor cum artistul tatuator poate face o lucrare atât de frumoasă cu cerneală pe piele. Și mi-a plăcut mult felul în care ai prezentat informațiile pentru ca cititorul să le poată bucura. Foarte bine.

Prietenul tău Hub,

Bobbi