Modele și semnificații ale tatuajelor Spider-Web și Spider-Web

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Tatuajele de păianjen și pânză de păianjen sunt "vechea scoala" și destul de popular printre bărbați și unele femei. Deoarece tatuajul păianjen poate fi proiectat în mai multe dimensiuni diferite, poate fi tatuat aproape oriunde pe corp.

Ca și în cazul tuturor tatuajelor de animale, tatuajul de păianjen reprezintă toate calitățile pozitive și negative pe care societatea le atribuie acelui animal.

Vom arunca o privire la diferite modele și vom discuta despre semnificațiile lor variate și, sperăm, dvs.'Voi găsi idei și inspirație pentru următorul tău tatuaj.

Ce pot însemna tatuajele Spider-Web și Spider-Web?

Deși păianjenii au multe asociații și semnificații negative, ei au și ele pozitive. Având în vedere această gamă vastă de semnificații posibile, doar persoana care poartă designul ar putea să vă spună ce reprezintă pentru ei, dar oamenii care văd designul pot aduce oricare dintre aceste semnificații. Unele posibilități sunt enumerate mai jos.

 • Frică
 • Moarte
 • Pericol
 • Echilibru, armonie
 • Creativitate, art
 • Înţelepciune
 • Ură
 • Perseverenţă
 • Șiretenie, pricepere
 • Soarta
 • Noroc
 • Prindere
 • Viaţă's Lupte
 • Fertilitate
 • Viaţă
 • Încarcerare
 • Disperare
 • Puterea feminină
 • Dragoste's Mister

Care specie de păianjen este cea mai populară?

Cea mai populară specie de păianjen pentru desenele de tatuaj trebuie să fie păianjenul negru văduv, un păianjen negru lucios, cu o marcă roșie de clepsidră pe spate. Desigur, femeia văduvă neagră este cunoscută pentru că și-a mâncat partenerul odată ce a terminat împerecherea. Astfel, văduva neagră reprezintă puterea feminină și simbolizează și aspectele misterioase și înspăimântătoare ale iubirii.

Păianjeni în mituri, legende și cultură

Tatuajele cu păianjen și tatuajele cu pânză de păianjen vin într-o varietate de modele, culori și stiluri diferite și pot fi asociate cu diferite elemente și decorațiuni. Păianjenul apare în tatuaje tribale din întreaga lume. Nenumărate mituri și legende despre păianjeni apar în toate culturile.

Poate cel mai frecvent, tatuajul se referă la luptele noastre din rețeaua vieții. Orice lucru care intră în pânză de păianjen se va lupta să iasă dacă poate. Ne luptăm cu situațiile de viață, la fel cum prada se luptă într-o pânză de păianjen. Cineva poate alege aceste modele de tatuaje pentru a-și reprezenta luptele din trecut și modul în care le-au depășit.

Femeia păianjen în cultura americană nativă

Pânza de păianjen are asociații cu nativii americani și cu capturatorul de vise. Poporul Anishinaabe a crezut asta "femeia paianjen" ar vizita toți copiii nou-născuți din trib pentru a țese o pânză magică pentru a proteja copiii de orice rău. Când tribul a crescut în număr, ea nu a reușit să țese capturile de vis pentru toți nou-născuții din trib, așa că femeile au început să-și țesă propriile lor captură de vis și să le așeze la leagănul nou-născuților..

Astăzi, se consideră că capturătorii de vise aduc vise bune și țin cont de vise rele. Astfel, un tatuaj cu pânză de păianjen, ca un captator de vise, poate simboliza protecția.

Păianjenul Anansi în cultura Africii de Vest

În Africa de Vest, păianjenul Anansi este subiectul povestirilor și legendelor, povești care s-au răspândit în Caraibe și sudul american. De fapt, el este zeul poveștilor. Este inteligent și subversiv, capabil să lupte cu creaturi mult mai mari. La fel ca păianjenul Charlotte din cartea pentru copii Charlotte’s Web, Anansi observă ce fac marile creaturi și știe exact ce fac.

Arachne în mitologia greacă

Multe legende afirmă că păianjenul i-a arătat omului cum să țeasă. În mitologia greacă, o femeie pe nume Arachne era cunoscută ca o mare țesătoare. Atena era foarte geloasă pe Arachne'talentele sale, așa că a ales să facă Arachne'Viața e un iad viu. Odată ce Arachne a murit, Atena s-a simțit îngrozitor. Se simțea atât de rău, încât l-a transformat pe Arachne într-un păianjen, astfel încât să poată încă o dată să țese.

Conotații negative ale păianjenilor și ale web-urilor

În tradiția europeană, păianjenii au multe conotații negative. Multe sunt otrăvitoare, iar dacă le invadezi locurile ascunse, ele mușcă fără avertisment. Păianjenii par străini și cu cât sunt mai mari, cu atât sunt mai necunoscuți. Picioarele, ochii, părul și viteza lor de curățare sunt respingătoare și îi fac monștri de alegere pentru filmele de science fiction. Păianjenii au fost chiar blamați pentru ciuma neagră.

Tatuaje de închisoare și simboluri supremaciste albe

Tatuajele cu pânză de păianjen sunt de obicei purtate de deținuți în sistemele penitenciare. Unii spun că internetul reprezintă gratiile închisorii. Deținuții pot avea pânze de păianjen tatuate pe coate pentru a reprezenta cât timp au petrecut așteptând în închisoare; cu cât rețeaua este mai mare, cu atât propoziția este mai lungă. Se spune că păianjenii și pânzele de păianjen sunt un simbol folosit de grupurile supremaciste albe, inclusiv KKK.

Conotații pozitive ale păianjenilor și ale web-urilor

În ciuda tuturor asociațiilor lor negative, păianjenii și pânzele lor au, de asemenea, multe semnificații pozitive.

 • Un tatuaj de păianjen poate reprezenta înțelepciune, fertilitate, armonie și echilibru.
 • Păianjenii din natură creează o varietate de pânze unice și frumoase pentru a-și captura mâncarea.
 • Rareori sunt agresivi față de oameni.
 • Mănâncă o varietate de insecte și insecte diferite, menținând dăunătorii în limite, contribuind astfel la echilibrul vieții.
 • Păianjenii sunt, de asemenea, foarte fertili (precum Charlotte), iar o femelă va da naștere la mii de păianjeni în timpul vieții sale.

Comentarii

Holly Jones pe 21 octombrie 2019:

Ce zici de un păianjen masculin făcut de familia ta

zombiekitty pe 25 august 2015:

Apoi nu poți uita păianjenul killjoy, acesta provine dintr-o bandă de rock alternativă. (Povestea mea chimică). Acum, cei mai mulți punk și emo childern încă îl cunosc. În special, face parte dintr-o poveste uriașă și este un

simbol folosit pentru a reprezenta un grup de rebeli. (Killjoys)

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 13 septembrie 2013:

Da, sună ca o poză grozavă. Scrierea a 120 de pagini despre păianjeni sau orice altceva ar fi greu. Ai o temă și o idee minunate. Uit studiile, dar îmi amintesc un studiu care a fost făcut acum un an sau cam așa, explicând ce procent de bărbați și femei se tem de păianjeni. A fost destul de mare pentru ambii, peste 50%, astfel încât peste jumătate dintre bărbați și femei se sperie de păianjeni. Dar la punctul meu, peste 50% erau interesați de păianjeni. În schimb, cred că acolo'Este un nivel imens de interes pentru păianjeni. Prietenul meu deține un magazin de tatuaje local și face multe afaceri. În perioada 5-13, tatuajele de păianjen au crescut cu 21%. Se pare că este scăzut, dar tatuajele de păianjen scad de ani de zile, probabil, deoarece mai multe opțiuni sunt acum disponibile. Oricum, cred că oamenii găsesc interes pentru păianjeni, în ciuda faptului că se sperie de ei. În plus, acolo'este o piață și pentru păianjeni.

Andrea Norwood pe 10 septembrie 2013:

Mulțumesc, voi încerca să o pun pe Kindle single. Am lucrat atât de mult și de mult la asta și pun piesele în locurile potrivite. Sper că va funcționa prea bine. Termin cele 120 de pagini și asta'Este doar lungimea pe care o acceptă single-ul Kindle. Trebuie să fac o copertă și am o idee grozavă pentru asta. Vreau o femeie pe partea din față, pentru că femeia văduvă neagră este peste lucrurile masculine. Deci, voi lăsa femeia să conducă pe coperta frontală. Cred că o voi face să se întoarcă, așa că ea'Voi arăta semnul păianjenului.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 09 septembrie 2013:

Andrea, tu'Va trebui să mă anunțați când'e acolo. Îmi plac culorile, roșu și negru. Eu'De fapt, m-am gândit la un tatuaj de văduvă neagră. Eu'În prezent, încerc să proiectez o mânecă completă, de la întuneric la lumină, de exemplu. Acest tatuaj simbolizează trecutul meu întunecat și viitorul luminos, greșelile din trecut, învățând din aceste greșeli care m-au transformat în bărbatul eu'm azi. Eu'Sper să încep să creez videoclipuri care să explice cum să faci tatuaje, cum ar fi văduva neagră și alte modele de tatuaje de păianjen. Timpul mă consumă cu adevărat chiar acum, totuși, mai puțin timp pentru scris și lucruri pe care le iubesc. Mi-e dor să scriu pentru o viață, dar trebuie să lucrez pentru a câștiga bani. Afacerea mea SEO este foarte lentă în acest moment, în timp ce continuu să încerc să pun site-ul nostru în funcțiune. Din păcate, eu nu'Nu scriu suficient pentru a-mi susține toți copiii, familia și cheltuielile. Sperăm că cartea ta păianjen este un mare succes, o șansă pentru tine de a avea succes și cunoscut. Atâta timp cât te face fericit, asta'Tot ce contează.

Andrea Norwood pe 07 septembrie 2013:

Da, aia'Este atât de adevărat și fac primele 120 de pagini și le pun pe foc imediat ce editarea este terminată. Oamenilor le va plăcea cu adevărat să citească acest lucru și a doua parte. Îi pun pe amândoi pe foc pentru moment. Mai târziu, se poate rezerva și ambele părți vor fi incluse, făcând cartea lungă de 240 de pagini. Mă duc să-mi fac tatuajul cu marca păianjenului. Cred că voi fi cel care se va îndrepta și voi primi clepsidra. Deși sicariidae este cel mai bogat și cel mai mortal din carte, îmi place gustul de la walckenaer din cauza culorii, cred. Alăturați-vă mie pentru a obține unul singur.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 5 septembrie 2013:

Hei Andrea 🙂 Sper că da. Lucrul grozav, cu internetul, aveți capacitatea de a vă vinde cartea în lume. Îmi fac propriul marketing pe platforme sociale, bloguri și site-uri web 2.0. Da, tatuajul Walckenaer, văduvă neagră. Îmi amintesc că am citit despre asta când cercetam tatuajele de păianjen. De departe, designul tatuajului văduvei negre este cel mai bun tatuaj păianjen. Nu am'Totuși, nu știu partea stângă / partea dreaptă, interesant.

Mulți oameni nu'Știu că păianjenii buni o fac pentru viața generală. De exemplu, dacă nu a fost'pentru păianjeni, noi'Aș fi depășit de insecte, ceea ce este rău pentru agricultură și pentru multe plante. Mereu mi se pare uimitor cât de delicată este oricum ecosistemul. Acest echilibru perfect este cauza vieții de zi cu zi așa cum o cunoaștem noi.

Andrea Norwood pe 5 septembrie 2013:

Da, și sperăm că această carte va schimba toate acestea și le va adăuga'e și o carte foarte interesantă. Am de gând să-mi fac în curând tatuajul genului păianjen despre care îți spuneam. Cred că vreau să fiu Walckenaer și Walckenaer's sunt latrodectus, păianjeni negri văduvă, așa că tatuează'sunt clepsidra roșu aprins. Femelele le poartă pe ale lor pe partea stângă a urechii la un centimetru sub urechea stângă, iar masculii le poartă pe partea dreaptă a spatelui la un centimetru sub umăr. Celelalte tatuaje ar fi aceleași pentru bărbați și femei doar pentru tatuaje diferite. Sunt mai bine cunoscute sub numele de semne, semne de păianjen, cum ar fi semne de naștere sau similare.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 30 august 2013:

Dreapta. Ai o idee grozavă și știi exact cum vrei să fie portretizată. Când m-am interesat pentru prima dată de tatuajele de păianjen și de tatuaje în general, m-am gândit întotdeauna să scriu o carte despre toate tatuajele. Mi-aș dori să am timp să fac asta, dar am știut întotdeauna felul în care am vrut să fie prezentat. Păianjenii au multe beneficii, multe pe care oamenii le dau'nu știu. Păianjenii sunt foarte importanți pentru ecosistem. Dreptul tău, de secole, păianjenii au fost neînțeles.

Andrea Norwood pe 30 august 2013:

Cred că voi numi cartea mea "Lor" pentru că sunt diferite, dar similare cu cele umane, deși sunt păianjeni. Păianjenul vrea să se înțeleagă cu oamenii și să facă ce și cine sunt cunoscuți de ei, dar știu că oamenii vor deveni necazuri și nu că păianjenii nu ar putea'T apărați-vă împotriva oamenilor, dacă este necesar. Păianjenii nu'Nu vreau să fie gândit ca monștrii, târâtorii și ciudățenii care au fost judecați de-a lungul secolelor. Celelalte chestiuni legate de vampirii spiritului alb din sud sunt și alte chestiuni.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 30 august 2013:

@Andrea, oricând. Eu'Sunt interesat până la capăt 🙂 Absolut, asistența contează foarte mult. Vezi, ai idei grozave, o minte creativă. Sperăm că prinde și ajunge la acel nivel global 🙂

@Mimi, multumesc pentru comentariul tau Mimi !! Eu'Sunt curios, ce tip de păianjen ai ales și tatuajul tău simbolizează ceva?

mimi pe 30 august 2013:

Am o pânză de păianjen cu păianjenul la mijloc

Andrea Norwood pe 29 august 2013:

Vă mulțumesc mult că mi-ați sprijinit munca. Înseamnă atât de mult pentru mine. Mă gândesc chiar să fac pahare de vin păianjen. Cu cât mai mult sprijin pentru ideile mele, cu atât va circula mai bine în lume.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 27 august 2013:

Andrea, oricând. Întotdeauna susțin pe cineva'succesul lui. Pare o idee grozavă și vă doresc tot binele. Doar asigurați-vă că reveniți pentru a-mi lăsa un link pentru a ajunge la el 🙂 Eu'Sunt sigur că tu'O să fac minunat!

Andrea Norwood pe 27 august 2013:

Hei, mulțumesc că ai ascultat și mi-a plăcut ceea ce am avut de spus și mi-a plăcut la carte!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 26 august 2013:

Oh bine! Mișto, îți doresc tot binele cu cartea ta. Ei bine, poți'Nu greșiți cu o carte asemănătoare Amurgului. Personal, m-am bucurat de acea serie. Nu până la punctul echipei Jacob sau Edward, dar a fost o serie de filme grozave. Cele mai bune urări cu ea Andrea.

Andrea Norwood pe 26 august 2013:

Acolo'Mai mult decât atât. Scriu o carte pe ele, cu tonul amurgului. Va fi bine! Vreau să le arăt oamenilor că păianjenii nu'Trebuie să fie toate înfiorătoare și sigur că există ceva întuneric în ele, la fel și în fiecare personaj, dar păianjenii au și câteva vederi bune. Acești păianjeni sunt socialiți și creați de creatorul lor după imaginea și asemănarea oamenilor.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 25 august 2013:

Andrea, mulțumesc că ți-ai făcut timp să comentezi tatuajul păianjen. Interesantă Andrea, deci ia simbolurile pentru fiecare păianjen specific și plasează-le deasupra urechii stângi. Acest tatuaj de păianjen sau acest semn este purtat în diferite zone dintre bărbați și femei. Îmi place ideea și conceptul, fiind că fiecare păianjen are o marcă sau un simbol unic. Vă mulțumim că ați împărtășit această Andrea și vă mulțumim pentru vizită.

Andrea Norwood pe 24 august 2013:

Salut din nou fanii păianjenilor!

Scriu o carte despre păianjeni umani și am o idee pe care îmi place să o împărtășesc despre un semn de păianjen. Ceea ce vreau să spun prin aceasta este ca un semn de naștere, care arată atât de real pentru bărbatul sau femela umană. Femelele poartă semnul păianjenului (semne diferite pentru diferitele tipuri de păianjen) pe partea stângă a urechii la un centimetru sub ureche, de exemplu, dacă sunt walckenaer, vor purta o clepsidră roșie aprins etc., masculii își poartă semnul în dreapta partea din spate a lor cu un centimetru sub umăr și dacă sunt vânturi, ei poartă și ei clepsidra, o recluză maronie a celor trei gheare de furcă etc. Cred că'Este o idee grozavă și o folosesc și în cartea mea. Toate pentru utilizarea acestui tatuaj, chiar vă mulțumesc.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 23 august 2013:

Hei Tom! Vă mulțumim că v-ați acordat timp pentru vizită și lăsați un comentariu. Minunat! Tom, lucrezi cu o temă sau doar cu păianjeni? Dacă nu'minte, îți poți împărtăși experiența cu tatuajele la gât? Resurse doar pentru alții Tom. Eu'Nu am fost niciodată cernelit pe gât, dar eu'Am de gând să primesc o nouă tat în curând. Dacă intenționați să faceți o fotografie, trimiteți-mi un link, mi-ar plăcea să o văd! Aveți grijă și mulțumesc din nou.

Tom L pe 22 august 2013:

câteva opere de artă bune aici. Au câțiva păianjeni acum & luând câteva pe gât în ​​acest weekend – aștept cu nerăbdare acestea.

Andrea Norwood din Elberton, Georgia pe 26 martie 2013:

Salut,

Îi iubesc pe toți, iar cei de pe părțile superioare ale femelelor și masculilor sunt minunați! Scriu o carte despre păianjeni umani și văd doar ipostazele perfecte pentru o copertă de carte. Toți sunt atât de buni că nu'Nu știu care să aleg.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 8 aprilie 2012:

Jeff, mulțumesc că ai trecut pe aici. Sună ca un tatuaj rău. Dacă veți avea vreodată ocazia, mi-ar plăcea să văd o fotografie când ați terminat.

jeff pe 03 aprilie 2012:

Ei bine, am un craniu pe braț, vreau să se tatueze văduva neagră și am să-l iau, ar fi bine legat cu craniul sufletului meu țesător într-un fermoar și este gnna să aibă o pânză fină care vine la încheietura mâinii la un trandafir cu cuvântul mama dreapta sub uzură, sângele picură din fundul fermoarului gnna be dope

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 februarie 2012:

Tina, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci. Chiar nu'Nu-mi plac păianjenii. Totuși, au o alegere unică de tatuaj. Sunt de acord, opera de artă este grozavă. Sper că ai unul bun Tina.

Christina Lornemark din Suedia pe 11 februarie 2012:

Oh, chiar dacă eu nu-mi plac păianjenii, trebuie să spun că aceste imagini arată o mare lucrare de artă! Chiar și părul de pe piciorul păianjenilor este vizibil pe unii dintre ei! Pentru mine, păianjenii stau de frică și de moarte și nu aș vrea niciodată să fac un tatuaj de păianjen. Dar pot fi, de asemenea, de acord cu faptul că ei susțin înțelepciunea și fertilitatea. Tatuajul cu păianjeni târându-se pe gât este atât frumos, cât și îngrozitor :))

Mulțumesc pentru informațiile minunate despre tatuajele păianjenilor, pentru mine este ca și cum ai intra într-o lume nouă!

Tina

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 09 februarie 2012:

* Alocsin, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci. Sunt de acord, au ceva unic. Perspectivă interesantă.

* Frank, mă bucur că ți-a plăcut. Cele mai bune urări Frank.

* Țigan, mulțumesc pentru comentariul tău dragoste. Foarte bine spus. Cei mai mulți dintre noi aleargă, bărbați sau revânzare, poate doar eu.

* Căutător, mulțumesc că ți-ai luat timp să treci. Sunt mai atras de web și de semnificația lui. Doar nu'Nu obține cele realiste.

* AE, mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Adevărat. Norocul meu, dacă aș avea onr, aș uita de asta și mi-ar speria ****.

Ruby Jean Richert din sudul Illinois, pe 7 februarie 2012:

Uau, frumos, dar nu pentru mine. Eu'sunt îngrozit de păianjeni. Cei care urcă pe gâtul ei sunt minunați. Vă mulțumesc din nou..

Helen Murphy Howell din Fife, Scoția pe 7 februarie 2012:

Sunt de acord cu ceilalți colaboratori că, deși păianjenii sunt înfiorători, lucrarea de artă a fost fenomenală! Îmi plac pânzele de păianjeni și aș putea face față acestui lucru, dar cred că a vedea un tatuaj asemănător cu viața pe cineva de păianjen m-ar abține să mă apropii de ei! laugh out Loud!!

Îmi plac captatoarele de vise – cele autentice și nu cele din linia de producție de milioane de plastic – sunt atât de frumoase și o minunată piesă de artă.

Mi-a plăcut acest hub, în ​​special opera de artă și legendele din jurul acestor animale fascinante. A votat + minunat!

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 07 februarie 2012:

Votat și o treabă grozavă ca întotdeauna. Păianjenii nu au fost niciodată unul dintre preferatele mele, dar eu nu'Fugi țipând de la ei. Oricât de mort, de viu sau de imaginativ aș vrea'Nu vreau să se târască pe mine. Totuși, îmi plac tatuajele din pânză de păianjen. Aștept cu nerăbdare mai multe.

Frank Atanacio de la Shelton pe 06 februarie 2012:

unii dintre aceștia sunt atât de cool Iubesc-o!!!!

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 6 februarie 2012:

Oricât de înfiorătoare sunt acestea, sunt atras de ele pentru că indică o înfrigurare. Votând asta sus și frumos.