Modele și semnificații ale tatuajelor de cărți de tarot: cărțile de curte sau simbolurile drepturilor de autor

Sunt un cal de foc în astrologia chineză, iar simbolul meu de viață este iubitorii conform tarotului.

carte-de-tarot-tatuaj-idei-de-proiectare-și-semnificații-simboluri-regalitate-sau-cărți-de-curte

Anna Fonte (Colaj din domeniul public și Canva)

Semnificațiile fiecărui tatuaj de cărți de tarot

daca tu'în tarot, știi că există 16 cărți de curte (regi, regine, prinți și prințese) într-o punte, câte patru din fiecare costum (săbii, cupe, baghete și pentacole).

În general, aceste cărți de față reprezintă două lucruri: oamenii importanți din viața ta și abilitățile pe care speri să le deții. Cu alte cuvinte, ele reprezintă atât profesorii tăi din lumea reală, cât și instrumentele care te vor ajuta în călătoria ta în viață.

Nu sunt expert în tarot. Eu'Sunt mai degrabă un fan sau o bătaie pe tot parcursul vieții. Eram la școala elementară când mama mea cu părul lung – o hippie la acea vreme, o artistă care își proiecta propria punte de tarot – a făcut tarot cu mine. Am făcut-o împreună cu prietenii mei ca în adolescență și adolescență. În anii 1980 am folosit Tarot: Oglinda sufletului, un manual conceput de Gerd Zeigler pentru a însoți pachetul Aleister Crowley Thoth, iar în anii 1990 era vorba despre Angeles Arrien's Manual de Tarot: Aplicații practice ale simbolurilor vizuale antice, o carte care se afla pe raftul fiecărui copil mișto pe care îl cunoșteam la facultate.

Cărți de redevențe într-un cuvânt scurt:

  • The rege și Regină se referă de obicei la persoane mai în vârstă, de lungă durată sau cu autoritate în viața ta sau abilități și perspective de lungă durată.
  • The Prinţ și Prinţesă dezvăluie noi abilități și perspective sau oameni mai tineri și mai noi în viața ta.
  • The Femeie cards (Queen and Princess) = aprofundarea conștiinței despre subiecte legate de anima sau fațetele feminine sau feminine ale personalității tale.
  • The masculin cards (King and Prince) = extinderea conștiinței despre subiecte legate de animus, fețele tale masculine sau masculine.

Carti de Tarot Feminin și Masculin: Anima și Animus

Nu este nevoie să luăm prea în serios genul unei cărți de tarot. Se crede că aceste cărți reprezintă energii, nu genuri literale. Astfel, pentru dvs., desenarea unei cărți rege ar putea reprezenta o figură autoritară puternică în viața dvs. sau un instrument magistral pe care îl aveți în cutia de instrumente, iar desenarea unei regine ar putea reprezenta orice abilitate maternă, autosuficientă sau generativă, introspectivă pe care o dețineți. Prinții și prințesele ar putea fi înlocuitori pentru fii și fiice sau ar putea reprezenta noi abilități pe care sperați să le dobândiți.

Ce nume numiți cardurile dvs. de curte?

Diferite punți de tarot folosesc cuvinte diferite pentru a descrie aceste patru cărți nobile. Observați că în diferite punți, "Cavaler" se referă atât la cartea de tip rege, cât și de tip prinț.

 KingQueenPrincePrincess

Alte nume pentru acest card:

Cavaler, mentor, tată, vorbitor, mamă, preoteasă

Mama, Artist, Fiică, Șaman, Cadou

Cavaler, Fiu, Amazon, Cunoscător, Ucenic

Pagină, Fiică, Copil, Loc, Căutător

Ce înseamnă costumele

  • Sabii (mentale sau cerebrale)
  • Cupe (Emoționale sau Întoarse)
  • Baghete (spirituale sau întoarse în sus) (aka bastoane, tije sau doage)
  • Discuri (fizice sau materiale) (cunoscute și sub numele de pentacole sau monede)

daca tu'Sunteți interesat de Arcana majoră, citiți Idei și semnificații pentru designul tatuajelor de cărți de tarot: Arcana majoră.

daca tu'sunteți în căutarea cărților de costum de la As la Zece, citiți Idei și semnificații pentru designul tatuajelor de tarot: Arcana minoră (cărți de costum: săbii, cupe, baghete și discuri).

Tatuaj Queen of Swords de Quinn DeRuiter @femmefatale_quinn la Omega Point Tattoo din Omaha, NE; Proiectat de @micah_ulrich.

Tatuaj Queen of Swords de Quinn DeRuiter @femmefatale_quinn la Omega Point Tattoo din Omaha, NE; Proiectat de @micah_ulrich.

De Michael Mafrici Tattoo @mafriciinc, un artist din Midlands.

De Michael Mafrici Tattoo @mafriciinc, un artist din Midlands.

@mafriciinc

Swords King, Queen, Prince și Princess

Aceste cărți reprezintă patru tipuri diferite de înțelegere mentală. Toate aceste figuri dețin lame și sunt de obicei ilustrate în acțiune, împărțind modele și credințe vechi.

King of Swords (The Mind Master)

Acest rege reprezintă o realizare de focalizare precisă, intenție și autocontrol. În majoritatea punților este descris pe un cal care zboară prin aer (elementul minții) deasupra apei (elementul emoției). Galopează înainte, ținând atât un pumnal (yin), cât și o sabie (yang) pentru a tăia aerul cu focalizare și putere de voință ascuțite. Această carte ar putea reprezenta un om mai în vârstă sau o figură de autoritate sau un adevărat maestru al unei abilități sau tradiții mai vechi. Regele Sabiilor înaintează fără teamă, în direcții noi.

Queen of Swords (The Master Cutter)

Această regină reprezintă o realizare atât a gândirii raționale, dezinteresate, cât și a conștiinței deschise. Ea poate vedea prin stratul superficial al lucrurilor în natura lor mai adevărată și mai profundă. Ea'Adesea sunt reprezentate stând pe sau printre nori, ținând adesea o sabie într-o mână și o mască în cealaltă. A tăiat masca care i-a acoperit ochii. La fel ca zeița Atena și, potrivit lui Arrien, "Ea are capacitatea de a-i sfătui și consulta pe ceilalți și are înțelepciunea de a solicita consiliere și consultare pentru ea însăși, atunci când este necesar."

Prince of Swords (Cutterul)

Acest prinț reprezintă o realizare a gândirii creative, a gândirii intuitive și a dorinței unei mentalități nelimitate și neîngrădite. Această carte reprezintă o nouă cunoaștere a unuia'Intuiția proprie și una'Abilitatea de a gândi gânduri neîngrădite, fără cutie. El este adesea descris ținând mai multe lame care reprezintă hotărârea sa de a tăia gânduri, atitudini și credințe vechi care l-ar putea împiedica.

Princess of Swords (The Mood Fighter)

Această prințesă reprezintă o realizare a gândirii practice și a gândurilor tangibile. Ea se numeste "Mood Fighter" deoarece ea taie emoția (simptomul) pentru a-i vedea inima (cauza). Ea nu'Nu lăsa emoțiile să-și controleze acțiunile. Ea acționează pe idei, mai degrabă decât doar să le mediteze. Ea'Sunt adesea afișate stând în nori sau luptându-se cu o furtună de praf de dispoziții. Pentru ea, cuvintele și faptele sunt aliniate.

Cavalerul Cupelor de @omimoloko

Cavalerul Cupelor de @omimoloko

@omimoloko

Cupe Regele, Regina, Prințul și Prințesa

Aceste cărți reprezintă patru tipuri diferite de înțelegere emoțională. Aceste cifre conțin toate cupe, graaluri sau vase de un fel. Apa este emoție, iar cupele o țin.

King of Cups (Maestrul iubirii necondiționate)

Acest rege reprezintă loialitate emoțională și angajament și iubire necondiționată. El'e singurul rege din punte care nu poartă cască sau coroană pentru a semnifica ideea că el'Este deschis la minte, încrezător, nepăzit, vulnerabil și dispus să fie văzut. De multe ori călărește pe un cal înaripat (Pegas) și oferă un graal sau o ceașcă iubitoare până la cer într-un gest generos, etern.

Queen of Cups (Adevăratul)

Această regină reprezintă o realizare a integrității emoționale și a auto-reflectării. Ea poate reprezenta și figurile materne sau materne. Ea dă naștere la noi forme, talente, euri, identități și vieți. Ea își exprimă sentimentele elocvent, deschis, liber, fără scuze. Ea deține sentimentele sale și le exprimă liber, fără represiune, vina sau judecată. Ea'Este adesea descrisă pe un tron ​​cu vedere la un bazin de apă, privind în adâncurile și reflexia ei: Ea alege realitatea în locul iluziei.

Prince of Cups (The Lover)

Acest prinț reprezintă realizarea dorinței emoționale. El'De multe ori sunt reprezentate călare peste apă (emoție), ținând o cană în mâini. El este motivat de dorințele și emoțiile sale cele mai interioare. Se uită în ceașcă pentru a-și găsi drumul, privind în interiorul său pentru a-și lăsa emoțiile și dorințele să-l ghideze. Bău profund din ceașca sa iubitoare, simțind și exprimând pasiunea emoțională profund și total.

Princess of Cups (The Mood Master)

Acest card reprezintă o realizare a deschiderii emoționale, a obiectivității și a detașării. În loc să fie atașată de orice obiect al iubirii, ea este pur și simplu îndrăgostită. Ea nu'Jucați jocuri emoționale: este dincolo de posesivitate, gelozie și manipulare. Este stabilă din punct de vedere emoțional și este capabilă să-și comunice clar sentimentele și dorințele. Este gata să iubească sau să găsească noi modalități de a iubi. Ține o ceașcă în fața ei, oferind iubire gratuită universului.

Queen of Cups de Rhea Blais la Sacred Body Tattoo din Enfield CT @sacredbodygallery (de pe puntea Linestrider).

Queen of Cups de Rhea Blais la Sacred Body Tattoo din Enfield CT @sacredbodygallery (de pe puntea Linestrider).

Baghete Rege, Regină, Prinț și Prințesă

Aceste cărți reprezintă patru tipuri de conexiuni spirituale sau supranaturale. Fiecare dintre aceste personaje deține o baghetă (baston, tijă sau baston) care le permite să comunice cu alte valuri și să se conecteze la puteri superioare.

Regele baghetelor (The Vision Quester)

Acest rege reprezintă o realizare a perspicacității și intuiției. El este un lider vizionar sau un fel de guru spiritual. Adesea descris călărind pe un unicorn, el stă ferm călărit pe o legătură supranaturală. Ține o torță (asul baghetelor) în mână pentru a arde prin orice blocuri sau obstacole care îi împiedică vederea. El înaintează, căutând în mod activ și afirmativ adevărul și dinamic, făcându-l astfel.

Queen of Wands (The Self-Seer)

Această regină reprezintă o realizare de autocunoaștere, introspecție și transformare personală. Ea stă pe un tron ​​și este adesea văzută reflectând sau reflectând. Ea a realizat cunoașterea de sine și actualizarea de sine. Ea cunoaște fiecare față din ea însăși și manifestă cine este ea în lume, dând naștere fiecărei forme și fațete a ei. Coroana ei strălucitoare reprezintă "splendoarea trezirii la cea mai profundă esență a ceea ce suntem" (Arrien).

Prince of Wands (The Self-Maker)

Această carte reprezintă o realizare a creativității. El este adesea descris pe un car sau pe un cal. El ține frâiele dezinvolt, nonșalant, complet sigur de sine în sensul său de direcție. El este complet prins de fluxul procesului său creativ, deplasându-se în direcții noi. lăsându-i creativitatea interioară să-l ghideze. El este pe deplin angajat și implicat în procesul de extindere și transformare prin procesul său creativ.

Princess of Wands (Tiger-Tamer)

Această prințesă și-a înfruntat demonii, s-a luptat cu fiarele ei interioare și a câștigat. În pachetul Thoth este descrisă ca având un tigru literal de coadă, deoarece această carte semnifică o realizare a eliberării de sine, eliberarea temerilor și limitărilor interioare și un triumf asupra blocurilor și limitelor interne.

Crystal Kinsley @ CrystalMouse1

Crystal Kinsley's @ CrystalMouse1 "Tatăl Pentacolelor" tatuaj de la Kim Kran's Necunoscut punte Wild.

Crystal Kinsley, cu permisiunea

Pentacolele (sau discurile) Rege, Regină, Prinț și Prințesă

Aceste cifre reprezintă patru manifestări diferite ale puterilor externe sau ale câștigurilor materiale. Indiferent dacă îl numiți pentagramă (un simbol al elementului pământului) sau un disc sau o monedă (simboluri ale bogăției sau câștigurilor materiale), toate aceste patru personaje exprimă capacități și dexterități în lumea fizică.

King of Pentacles (The Harvester)

Acesta este regele prosperității și al abundenței. El își manifestă abilitățile în lumea exterioară în moduri practice. El stă cu vedere la câmpuri abundente; și-a plantat semințele, a cultivat cu grijă și a culegut ceea ce a semănat. Această abilitate nu este abstractă sau metafizică sau emoțională: reprezintă fizica, lumea reală, linia de jos, abundența tangibilă în sănătate, carieră, finanțe și lumea fizică.

Regina Pentacolelor (Nurturer)

Această regină – precum Demeter sau Mama Pământului – este hrănitoarea, dătătoarea nutriției și "constructor de lumi rodnice" (Arrien). Ea construiește noi realități, hrănește noi forme, hrănește vieți noi și îndeplinește noi destine. Ea este mama de fapt și de pământ care are grijă de familia ei, investește în comunitatea ei și insistă ca toată lumea să rămână la cină.

Prince of Pentacles (Constructorul)

Această carte reprezintă o realizare a formelor și fundamentelor și a aptitudinii fizice, a exercițiilor fizice și a corpului. El este un culturist, un arhitect al aparențelor, un designer de look-uri noi. El creează în mod activ orice structuri noi sunt necesare.

Princess of Pentacles (The Maker)

Această prințesă se află în procesul de a se naște pe sine și pe propria creativitate. Ea fertilă și roditoare, de obicei descrisă însărcinată. Ea s-a confruntat cu dificultăți și predomină, "o femeie care a fost deasupra vulcanului și prin peticul de rasă" (Arrien). Ea poartă o viață nouă – gestează în interiorul ei – se află în procesul de formare a unei noi vieți, sinelui, identității și fațetei sale.

Regina Pentacolelor de Micah Ulrich în Michigan, SUA (micahulrichart.com)

Regina Pentacolelor de Micah Ulrich în Michigan, SUA (micahulrichart.com)

Micah Ulrich