Modele de tatuaje de vacă

Tom este scriitor online de peste șapte ani. Este îndrăgostit de tot ce ține de cowboy, rodeos și istoria occidentală.

cowtattoodesignsgallery

ratemyink.com

Tatuaje de vacă

Vacile (sau vitele) și cowboy-urile par să fi fost alăturate la șold atâta timp cât ne amintim, iar acest lucru s-a extins la cultura noastră în general, făcând vacile o alegere interesantă pentru desenele de tatuaje. ei'nu sunt considerate doar o sursă de hrană, ci au devenit și un animal de companie în ochii multor oameni care au cumpărat niște vite pentru a le crește pentru hrană.

Eu'Am văzut mai multe persoane făcând acest lucru, iar cheia pe care am găsit-o este să fiu sigur că nu numesc vacile pe care le dobândești în scopuri alimentare, așa cum'Te-ai asigurat că au câștigat'să nu fii în preajmă. La urma urmei, cine'O să mănânc Bessie, unul dintre cele mai populare nume pe care eu'Am auzit de vaci femele.

Având în vedere acest lucru, cele mai multe modele de tatuaje de vacă prezentate în această galerie de tatuaje sunt de natură distractivă, cu excepția unuia a unui taur care'pufnind foc prin nări.

Din punct de vedere tehnic, atunci când utilizați termenul de vacă, vă referiți la o femelă care a avut unul sau doi viței (în funcție de regiunea în care este vorba). Termenul junincă este folosit pentru o femeie care nu are'Nu am avut încă un vițel.

Modele de tatuaje de vacă

Un lucru interesant pe care l-am găsit în ceea ce privește tatuajele de vacă a fost că taurii sunt de obicei descriși într-o manieră acerbă, deoarece mulți oameni își amintesc că au urmărit comportamentul lor uneori imprevizibil, care este de obicei în partea sălbatică..

Pentru vaci sau juninci, acestea sunt aproape întotdeauna concepute într-o manieră mai plină de umor, făcând tauri și vaci, în majoritatea circumstanțelor, tatuaje complet diferite..

Acum lasa'Privim câteva modele de tatuaje.

Tatuaj de vacă plin de umor

Imaginea din partea de sus a acestui articol descrie unul dintre tatuajele mele preferate de vacă; este simbolul a ceea ce se consideră o vacă în mintea cuiva care o achiziționează pentru carne și apoi cum apare ea când îi privești pe aceia "încrezător" ochi.

De asemenea, distracția este modul în care urechile ies în evidență într-o parte, ceea ce se pare că se adaugă factorului de încredere.

În cele din urmă, decizia de a avea o vacă cu culori albe și negre oferă ideea a ceea ce majoritatea dintre noi credem ca o vacă tradițională, adică la ce ne gândim majoritatea dintre noi atunci când ne imaginăm cum arată cineva.

Îmi place, de asemenea, felul în care vaca este orientată direct spre exterior, sugerându-ți'stai chiar în fața lui și îi privești ochii.

cowtattoodesignsgallery

tatuaj

Tatuaj de taur minunat

Acesta este un tatuaj amuzant de taur / vacă, deoarece artistul – fie prin design, fie prin greșeală – a creat un tatuaj de taur'capul cu o femelă de vacă'corpul său, după cum reiese din pronunțări. Imaginea minunată a taurului'Capul pufnitor a deghizat rosturile la început, așa că nu am făcut-o'nu-i văd.

Asta nu'Nu îndepărtați calitatea înaltă a tatuajului, dar oferă o perspectivă puțin diferită asupra designului.

Ceea ce îmi place cu adevărat este detaliul acestui tatuaj, deoarece musculatura fiarei este realizată magnific, dezvăluind mușchiul ternic al puternicului animal. Modul în care se face umbra pentru a intensifica puterea este, de asemenea, fantastic.

În general, un tatuaj grozav de taur / vacă, dar care te lasă să te scarpini în cap dacă a fost sau nu făcut intenționat sau nu. Se pare că probabil a fost făcut intenționat.

cowtattoodesignsgallery

entertainment.webshots

Vaca înger pe nor

Din nou, aici avem un design de tatuaj de vacă care arată dragostea pe care o avea cineva pentru o vacă preferată. Pentru mine, asta'E amuzant să vezi pe cineva gândindu-se atât de mult la o vacă, în sensul desemnării 'înger' statutul lui, dar din nou, acesta'Este de înțeles din felul în care eu'Am văzut oameni care interacționează cu vacile lor de companie.

Oricum ar fi, asta'E un tatuaj drăguț, care arată un vițel zdrobitor, cu nimic din acest pământ care nu-l mai deranjează. Fața aceea zâmbitoare, ochii mari și urechile arătând, surprind esența modului în care cineva își imaginează prietenul plecat.

cowtattoodesignsgallery

whitetigertattoo

Design hilar de tatuaj de vacă nebună

Dacă urmăriți industria bovinelor sau, cel puțin, sunteți conștienți de boala vacii nebune, puteți aprecia umorul asociat acestui tatuaj, reprezentând o caricatură a bolii nefericite, care ocazional afectează vitele.

Deși este o boală gravă, îmi place felul în care artistul oferă un pic de umor în ceea ce privește această vacă. Aceasta'E hilar modul în care ochii înghițiți de sânge se înfundă, cu jacheta dreaptă făcută să pară că o ține în siguranță de ea însăși și de ceilalți, iar botul deasupra gurii, aparent la locul ei, pentru a o împiedica să facă rău altcuiva. Oricum ar fi, îmi place piesa de pe temă, iar tatuajul este la fel de amuzant.

Modele de tatuaje de vacă

Sper că ți-a plăcut această privire rapidă asupra varietății de modele de tatuaje de vacă din galerie. Acestea prezintă o serie de reacții umane și observații ale vacilor, în primul rând de la cei care au decis'nu o să-și mănânce vaca și, mai degrabă, o să-i crească ca parte a familiei.

De asemenea, arată latura plină de umor și serioasă a vacilor, oferind o varietate de opțiuni de proiectare a tatuajelor de vacă pentru cei care apreciază subiectul.