Mistica tatuajului celtic

Îmi plac tatuajele și scriu despre acest subiect de câțiva ani.

Frumusețea și semnificația tatuajelor celtice

Tatuajele celtice sunt unul dintre cele mai frumoase modele de tatuaje. Au o semnificație profundă pentru mulți dintre cei care decid să pună una pe corpul lor.

Există o provocare cu tatuajele celtice: ei'sunt atât de complicate și semnificative, încât se pot pierde dacă le puneți în mijlocul sau alături de alte tatuaje și își pot pierde aspectul și semnificația.

Deci, în majoritatea cazurilor, le doriți pentru un singur tatuaj pe corp, sau cel puțin în locul său, departe de alții. Uneori, combinarea tatuajelor celtice și tribale poate funcționa, dar, deși arată bine din punct de vedere estetic, simbolismul nu este'T la fel.

Acum dacă tu'Reia doar în aspectul tatuajului, uneori asta'Voi funcționa, dar chiar și așa, unele dintre cele mai complicate arte corporale ale tatuajelor sunt conectate la tatuajele celtice, și așa'Este foarte ușor chiar și în acest sens să pierzi din efectul a ceea ce este.

Frumoasă femeie celtică tatuată

celtictattoos

Înțelesul tatuajelor celtice

Tatuajele celtice se pot învecina cu mitologia și sensul celtic, până la crucea celtică foarte simbolică, ceea ce înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți.

Unele dintre marile tatuaje de tip celtic sunt, de asemenea, conectate la mitologia nordică, dar funcționează cumva în designul tatuajelor celtice.

Tatuajul Celtic Tree of Life este preferatul meu

Unul dintre tatuajele mele celtice preferate este arborele mistic al vieții, care în majoritatea cazurilor este realizat într-un mod în care îl recunoașteți întotdeauna, chiar dacă desenele se schimbă de la tatuaj la tatuaj.

Are unele dintre cele mai profunde semnificații și, de obicei, oamenii care o poartă o fac cu un anumit scop – și nu pur și simplu pentru că le place doar aspectul său – deși arată fantastic, în ciuda semnificației care i se atribuie..

Arborele celtic al vieții

celtictattoos

Inspirația tatuajelor celtice

În timp ce tatuajul celtic apelează la cele ale moștenirii celtice (care include nu doar irlandezii, ci și galezii și scoțienii), îi atrage și pe cei care iubesc doar designul și care, în multe cazuri, își atribuie propriile semnificații simbolurilor , la fel ca alții cu diferite teme de tatuaj.

O mulțime de modele de tatuaje celtice se inspiră dintr-un vechi manuscris numit Cartea lui Kells, care face parte dintr-un corp mai mare de lucrări numit Manuscrisele iluminate irlandeze..

Mai multe stiluri de tatuaje celtice

Există o serie de caracteristici unice ale tatuajului celtic, cea principală fiind numită tatuaje cu nod.

Ce înseamnă asta sunt ei'sunt făcute într-un mod în care nu există un început sau un sfârșit pentru ele, care este un simbol al nașterii continue, al morții și renașterii.

Multe dintre fotografiile de tatuaje celtice incluse aici le au ca parte a lucrărilor lor de artă.

Design de noduri celtice

celtictattoos

Excepții de la noduri nesfârșite

Un alt design de tatuaj poate intersecta designul nodurilor, ceea ce înseamnă că designul va include ceea ce se numește un design zoomorf, ceea ce înseamnă că nodul se va termina cu o piesă care include un cap de animal, picior sau coadă, ceea ce nu't reconectați-vă la banda originală, întrerupând ciclul.

Un design de tatuaj celtic zoomorfic pur va avea un aspect care seamănă mult cu nodul, dar, așa cum am menționat, va folosi doar membrele unui animal sau capul acestuia, în locul nodului..

Tatuaj cu braț de lup celtic

celtictattoos

Două modele de tatuaje celtice mai populare

Un alt design popular celtic este ceea ce se numește designul labirintului, care adaugă linii paralele care formează un labirint.

În cele din urmă, există designul în spirală, care include linii care se învârt în jurul și spiralează într-un mod care variază rar și, de obicei, curge împreună frumos.

Tatuaj celtic cu mâneci complete

celtictattoos

Cele mai multe imagini de tatuaje celtice

Nu poate exista nicio îndoială că crucea celtică este cernelită pe mai multe corpuri decât orice alt tatuaj celtic. Din nou, are semnificații diferite pentru oameni diferiți, iar cei care le poartă atribuie, în multe cazuri, propriul lor sens privat simbolului.

Mulți oameni păstrează semnificația tradițională a Crucii lui Hristos și aceasta rămâne o inspirație pentru mulți, chiar dacă semnificațiile s-au schimbat în rândul unor oameni în general.

Prințesa celtică

celtictattoos

Dark Warrior Celtic Tattoo

celtictattoos celtictattoos

Tatuaj celtic din spate complet

celtictattoos

Tatuaj de bufniță celtică

celtictattoos

Modele unice de tatuaje celtice

Unele dintre tatuajele mele celtice preferate sunt cele care arată eroii din trecut ai legendelor și legendelor, care, în multe cazuri, par a fi tatuaje unice, care nu se găsesc în mod obișnuit..

Eu'Am inclus câteva dintre acestea în fotografiile de tatuaje de mai sus, ca și ele'Ești prea bun pentru a renunța și, în multe cazuri, erau greu de găsit.

Privindu-i, poți vedea ce au ei'Este atât de dorit ca arta corporală și semnificația simbolică pentru mulți oameni.

Mai multe tatuaje

  • Tatuajele Dragonului Respirând Focul Ca Cel Mai Popular Tatuaj

    Majoritatea oamenilor sunt de acord și, în general, industria este de acord că tatuajele cu balauri sunt cele mai populare tatuaje din lume și atât bărbaților, cât și femeilor le place locul lor, în timp ce arată minunat pentru ambele. Ce'Este fascinant în ceea ce privește tatuajele dragonului…

  • Tatuaje Păianjen

    Tatuajele cu păianjen devin uimitor de realiste și sunt surprins de cât de mulți oameni le-au inscripționat, în special numărul femeilor. Eu'Am observat că o mulțime de femei inteligente le tatuează pe gât, astfel încât să le poată ascunde cu ale lor…

Comentarii

Mulysa Mayhem pe 14 martie 2012:

Ha ha … asta e amuzant …. Eu'Sunt artistul care a făcut al 3-lea tatuaj de jos în urmă cu aproximativ 6 ani! Ha, ha, ha!

kenneth baird pe 12 octombrie 2010:

site-ul util, dar unele dintre imagini sunt un pic prea fier de fier metalic pentru gustul meu personal și ocolesc intricansia frumuseții și sensul unei culturi păgâne înrădăcinate în lumea naturală

Tatuaje antebraț pe 15 ianuarie 2010:

Site interesant și imagini interesante, mulțumesc. Don'Nu uitați de celții Cornish din Marea Britanie (eu sunt unul!).

Lady Rogue din Cleveland Heights, Ohio pe 20 iunie 2009:

Al meu este de fapt o combinație de celtici și nativi americani. Eu și artistul l-am proiectat împreună. Combină sabia / crucea cu o bandă celtică și locul unde banda & sabia se întâlnește, arată ca fața unui lup. Imagini grozave! Mulțumiri!

backword_65 pe 18 iunie 2009:

Cu siguranță voi lua în considerare un tatuaj celtic pentru următorul meu. Eu'Am căutat ceva interesant. Vă mulțumim pentru informațiile utile.