Istorie, modele și semnificații ale tatuajelor de șarpe

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

tatuaje-și-semnificații-șarpe

Tipul acela care's Going Places prin Flickr

Tatuaje Șarpe

De-a lungul timpului și în întreaga lume, șarpele a jucat roluri vii în imaginația omenirii și, ca simbol, șarpele este la fel de puternic ca otrava. Ca și în cazul tuturor simbolurilor animale, tatuajul șarpelui reprezintă toate trăsăturile și atributele șarpelui: sinuos, secret, elegant, ascuns și seducător. Șerpii reprezintă multe lucruri puternice din punct de vedere psihologic și simbolic și, ca simbol al vieții sau spirit animal, sunt puternic evocatori. După cum a spus Nietzsche, "Șarpele care nu își poate arunca pielea trebuie să moară. La fel și mințile cărora li se împiedică să-și schimbe opiniile; încetează să mai fie minți."

În acest articol, vom revizui multe modele de tatuaje de șarpe. De asemenea, vom discuta despre șerpi din istorie și despre diferitele semnificații culturale ale șerpilor. Folosiți aceste informații pentru a vă ajuta în următoarea aventură de tatuaje.

tatuaje-și-semnificații-șarpe

Ricardo Almeida prin Flickr Commons

Așa cum un șarpe își pierde pielea, trebuie să ne vărsăm trecutul din nou și din nou.

– Gautama Buddha

Șerpi în știință, religie, istorie și folclor

Șerpii s-au bucurat istoric de o gamă largă de semnificații simbolice, care sunt atât pozitive, cât și negative în natură. Șerpii dețin valoare simbolică într-o serie de culturi antice și joacă adesea roluri în povești antice, legende, mitologie și texte religioase. De-a lungul istoriei, șarpele a fost descris ca un simbol al răului, dar a fost privit și într-o lumină pozitivă, virtuoasă și bună. Rău sau bun, șarpele este universal puternic.

Șerpii sunt unele dintre cele mai neînțelese animale din lume. Deși unele sunt periculoase, majoritatea sunt inofensive pentru oameni. De obicei se feresc de contactul uman. Când oamenii sunt loviți de un șarpe, este întotdeauna în autoapărare. Un șarpe este inteligent și știe că răbdarea va da roade atunci când vânează. Locuiesc în întuneric și ies la vânătoare înainte de amurg. Majoritatea mușcăturilor de șarpe apar chiar înainte de întuneric.

Cu toate acestea, există o varietate de șerpi care pot provoca moartea oamenilor într-o singură lovitură letală. Unele, cum ar fi cobra sau șarpele cu clopoței, pot provoca moartea în câteva minute. Acești șerpi periculoși pot fi găsiți din Africa până în America. Drept urmare, șarpele a fost un simbol de lungă durată al pericolului.

Șerpii sunt capabili să-și arunce pielea. Acest act poate fi văzut ca reprezentând renaștere, transformare și schimbare. Ca tatuaj, șarpele poate reprezenta în mod similar un început nou în viață.

Una dintre cele mai faimoase povești despre un șarpe provine din Biblie. Când Dumnezeu i-a creat pe Adam și Eva, i-a așezat în Grădina Edenului și le-a spus că pot avea orice din grădină, cu excepția fructelor interzise. Un șarpe, denumit "şarpe," a venit și a ispitit-o pe Eva cu rodul. În cele din urmă a mâncat-o, iar păcatele au început ca urmare. Din această cauză, șarpele poate reprezenta ispita, păcatul și răul.

The ouroboros (simbolul antic al unui șarpe care își mușcă coada) reprezintă cercul etern, reîncarnarea, ciclul nesfârșit al vieții și al morții și reînnoirea continuă. Ouroboros își mănâncă propria coadă, pentru totdeauna. Acest simbol își are originea în Egipt și reprezintă cercul vieții și ciclurile universului. Simbolizează anotimpurile în schimbare ale vieții și natura ciclică a universului.

Din punct de vedere istoric și între culturi, șerpii reprezintă fertilitatea și forța de viață creativă. Din moment ce și-au vărsat pielea, sunt simboluri potrivite ale transformării, renașterii, vindecării și nemuririi.

În mitologiile antice, șarpele este adesea un simbol al cunoașterii, înțelepciunii, fertilității, cunoașterii și răbdării. Șerpii sunt considerați sacri într-o serie de culturi diferite, inclusiv nativii americani și africani. Indienii nativi americani au legat șarpele cu clopotei de ploaie și iluminat. Se credea că șerpii au jucat un rol în crearea planetelor. Șarpele are atât calități masculine, cât și feminine. Ca tatuaj, poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei.

tatuaje-și-semnificații-șarpe

Micael Faccio prin Flickr Commons

Șerpii sunt uneori percepuți ca răi, dar sunt percepuți și ca medicamente. Dacă te uiți la o ambulanță, acolo'cei doi șerpi de pe marginea ambulanței. Caduceul sau toiagul lui Hermes, acolo'Cei doi șerpi care urcă pe el, ceea ce înseamnă că veninul se poate vindeca și.

– Nicolas Cage

Șarpele în astrologia chineză

Zodiacul chinez are 12 semne care se schimbă anual. Dacă te-ai născut în 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 sau 2013, semnul tău este șarpele.

Chinezii nu asociază șarpele cu pericolul și răul. În schimb, se concentrează pe faptul că șarpele are un stil de viață secret. Ei asociază acest semn cu harul, înțelepciunea, organizarea, înțelepciunea, inteligența, misterul și ghicirea.

Semnificații și interpretări despre tatuaje de șarpe

Când vine vorba de semnificațiile din spatele tatuajului de șarpe, există multe, atât pozitive, cât și negative.

 • Rău
 • Diavol
 • Iad
 • Protecţie
 • Medicament
 • Schimbare
 • Cicluri de viață
 • Cunoştinţe
 • Înţelepciune
 • Întuneric
 • Putere
 • Autoritate
 • Inteligența
 • Ispită
 • Moarte
 • Renaştere
 • Conștientizare
 • Răbdare
 • Echilibru
 • Vindecarea
 • Graţie
 • Organizare

Oricare dintre aceste semnificații poate fi asociat tatuajelor de șarpe. Cu toate acestea, în cele din urmă, tatuajul tău reprezintă ceea ce îți dorești.

Cel mai bine este întotdeauna să-ți faci propriile cercetări atunci când vine vorba de alegerea unui simbol de tatuaj. Este foarte important să înțelegeți ce reprezintă tatuajul dvs. pentru dvs. și pentru ceilalți.

Purtați întotdeauna un flacon de whisky în caz de mușcătură de șarpe și, de asemenea, purtați întotdeauna un șarpe mic.

– Câmpuri W C

tatuaje-și-semnificații-șarpe

WedlockPictures prin Flickr Commons

Comentarii

Vin pe 30 mai 2020:

Cum pot să aflu despre semnificația șarpelui care direcționează ?

Sahar pe 20 ianuarie 2020:

Am tatuaje de șarpe și toți prietenii și familia mea cred asta'Este rău să ai un tatuaj de șarpe…

Ador șerpii

derae pe 14 decembrie 2015:

Am fost mușcat de un cap de aramă pe partea laterală a piciorului meu drept, dar nebunia este că, la 2 ani până în ziua în care am mușcat, fiul meu cel mic s-a mușcat și pe piciorul drept, dar al lui era pe degetul mare și al meu era pe partea piciorului meu drept. ok asta va fi prima mea tat și aș vrea să știu dacă cineva are idei despre ce fel ar trebui să obținem, da, a spus fiul meu " Ai o mamă și o să-ți vină … Orice sugestii despre ce ar trebui să primim … Derae din Alabama

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 15 iulie 2013:

Vipersgirl, mulțumesc pentru comentariu. Ohhhh! Mi-ar plăcea să văd asta! Cu toții o facem! Nimic ca a avea un tatuaj minunat la spectacol 24/7. Dacă veți obține vreodată timp, mi-ar plăcea să-l văd. Eu'Nu am văzut niciodată unul care să descrie dimensiunea reală!

Vipersgirl pe 23 iunie 2013:

Am un mocasin de apă neagră, în mărime naturală, cu capul sprijinit pe partea inferioară a încheieturii mâinii stângi, chiar deasupra palmei. Corpul lui se înfășoară în jurul brațului meu și peste umărul meu. Pe brațul drept am un constrictor de dimensiuni similare, care are capul sprijinit pe brațul meu, cu nasul sprijinit pe vârful încheieturii mâinii, abia trecând peste mâna mea. De asemenea, corpul ei se înfășoară în jurul brațului meu și peste umărul meu. Refugiu'Nu mi-am dat seama încă unde au ajuns'Voi pleca de acolo … Dar eu'Sunt sigur că îmi va veni … Trebuie să recunosc că mă bucur de atenția pe care o primesc atunci când "noi're afară și despre"… 🙂 Și da, au un sens foarte special pentru mine…

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 15 august 2012:

Klingonkorra, mulțumesc că ai trecut pe aici. Mă bucur că ți-a plăcut. Șarpele este înțeles greșit în multe aspecte. Trebuie să recunosc, nici eu nu sunt fawn de ei 🙂

Klingonkorra pe 12 august 2012:

Am un tatuaj cobra care îmi protejează inima și l-am făcut pentru protecție. Îmi plac șerpii și cred că e de rahat cât de neînțeleși sunt, dar și eu sunt! 🙂 multumesc pentru asta!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 13 martie 2012:

Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. Promit să mă întorc la voi în timp util.

Alastar Packer din Carolina de Nord pe 8 martie 2012:

Sunt o interpretare greșită, la mare distanță. Bună istorie aici și niște șerpi minunați îl tată pe prietenul meu.

lhchan pe 07 martie 2012:

Vă mulțumim pentru informații minunate, spuneți-mi mai multe despre semnificația tatuajelor de șarpe, cum ar fi imaginile foarte mult.

b. Malin pe 07 martie 2012:

Bună Lyric, nu încetezi niciodată să uimi … Aceste tatuaje de șarpe sunt incredibile! Astfel de opere de artă, și așa viață ca … Wow. Fiul meu mai mic, când locuia acasă, iubește să adune șerpi și ne-am permis … și m-a învățat să nu-mi fie frică până în ziua în care a pierdut unul în CASĂ … Nicio problemă … ne mutam! Oricum … îți vine un alt VOT UP!

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 07 martie 2012:

Eu pot'Nu spun că îmi plac șerpii, dar arta este frumoasă … Noroc

Thomas Silvia din Massachusetts pe 07 martie 2012:

Vă mulțumim pentru aceste informații minunate, mi-a plăcut foarte bine imaginile.

Helen Murphy Howell din Fife, Scoția pe 07 martie 2012:

Un alt centru fascinant și despre unul dintre cele mai fascinante animale de pe planetă!

De multe ori mă întreb dacă punctul nostru de vedere negativ asupra șerpilor vine din faptul că suntem cam spălați pe creier când citim 'Grădina Edenului' poveste? Știu că avem instincte care ne protejează de șerpi – sau ar trebui să le facem – dar frica noastră și, odată cu unii oameni, ură, se adâncesc un pic mai adânc. Diferența de pe planetă este uimitoare în raport cu aceste animale. Cred asta'Unele dintre templele budiste, în special cobrelor, li se permite să domnească liber, deoarece acestea sunt considerate sacre – acum aceasta este încă într-o țară în care mușcăturile de șarpe sunt mari și pot fi letale, dar totuși părerea lor despre aceste reptile este pozitivă. Ce perspectivă total diferită față de cea din Occident!

Acesta a fost un hub minunat, frumos și minunat, iar opera de artă uimitoare! A votat!

Eiddwen din Țara Galilor pe 07 martie 2012:

Un hub grozav și m-am bucurat cu adevărat și am decis

O zi bună.

Eddy.

Donna Cosmato din SUA pe 07 martie 2012:

Salutări, Ricky! Ești singura persoană pe care o știu care m-ar putea ajuta să văd șerpii mai degrabă ca artă decât ca îngrozitoare și periculoase. Nu am știut niciodată că sunt considerate sacre în unele culturi, dar acest lucru este motivant pentru a afla. A votat și a distribuit.

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 07 martie 2012:

Eu nu'Nu știu unde găsești astfel de tatuaje colorate. Majoritatea tatuajelor de șarpe I'Am văzut au fost o singură culoare și nu una spectaculoasă ca acestea. Al doilea verde este preferatul meu. Votând asta sus și frumos.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 07 martie 2012:

A votat și minunat! Iubiți-i pe acești șerpi…

WD Curry 111 din Space Coast pe 06 martie 2012:

Oh! Mi-aș dori să am o poză cu acest băiat local. Are un șarpe cu zgomot, un șarpe de corali și un mocasin cu apă. Don'Nu mă înțeleg greșit. Nu pledez pentru tatuaje. Arta bună este o artă bună pentru mine, dar nu sunt autoritatea finală.

Frank Atanacio de la Shelton pe 06 martie 2012:

Thelyricwriter ești proprietarul acestui tip de hub-uri .. am văzut câteva aici, dar se estompează în comparație cu frățuitorul tău și minunat … 🙂