În memoria iubitoare: Memorial R.I.P. Tatuaje

La doi ani după ce a trecut bunica mea, am primit un citat din jurnalul ei tatuat pe antebraț, cu scrisul ei de mână.

Un citat din jurnalul bunicii mele, scris în timp ce purta o luptă pierdută cu cancerul de sân. Tatuajul este scris în mână.

Un citat de la bunica mea'Jurnalul, scris în timp ce purta o luptă pierdută cu cancerul de sân. Tatuajul este scris în mână.

Tatuaje de pomenire

Când am pierdut un prieten foarte drag la vârsta șocant de tânără de 26 de ani, am început să mă gândesc să-mi fac un tatuaj pentru a-i onora memoria. Chiar după înmormântarea ei, am dat peste o foaie de hârtie frunză îndesată în mod absent într-un caiet aleatoriu. Trebuie să fi fost din vară, când aveam 15 ani, în vacanță cu familia ei în Carolina de Nord. Era o pagină pe care a copiat-o din bestseller-ul din anii 1970 Jonathan Livingston Seagull și scria, în scrierea ei de mână, "Ai libertatea de a fi tu însuți – adevăratul tău sine – aici și acum și nimic nu îți poate sta în cale."

M-am gândit cât de grozav ar fi să reproduc asta sub formă de tatuaj, deși nu am ajuns niciodată să o fac. Apoi, după ce bunica mea a murit de cancer de sân, am găsit un jurnal pe care l-a început când a fost diagnosticată pentru prima dată. Există doar o mână de intrări: Ultima, datată cu aproximativ o lună înainte ca ficatul să înceapă să cedeze și a pierdut capacitatea de a scrie, spune: "Pământul nu are întristare că cerul nu se poate vindeca." La doi ani după ce a trecut, am primit citatul acela tatuat pe antebrațul meu, în scrisul ei de mână. A avea un tatuaj în scrierea ei de mână poate să nu aibă sens sau să aibă sens pentru nimeni, cu excepția mea, dar îl țin extrem de aproape de inima mea.

Există o mulțime de moduri de a proiecta un tatuaj memorial. Mai jos, veți găsi multe idei, modele și stiluri pe care le-am întâlnit în cercetarea mea.

Derulați în jos pentru a găsi tatuaje memoriale…

 • care includ nume și date
 • care încorporează inimi
 • cu un portret
 • care sunt religioase
 • care spun "RIP"
 • să ne amintim de un animal de companie iubit
 • și alte idei de design unice

Tatuaje comemorative care includ nume & Datele

Cel mai simplu și mai direct mod de a onora o persoană dragă care a trecut este prin enumerarea numelui său și / sau a datelor de naștere și deces. Fie că este'o bunică mică, scrisă cu un script moale pe omopla sau o piesă din spate completă cu un prenume, prenume, prenume, data nașterii, data morții și un citat însoțitor și o imagine semnificativă, acest tip de tatuaj memorial va fi întotdeauna fii popular.

Moartea lasă o durere de inimă pe care nimeni nu o poate vindeca. Iubirea lasă o amintire pe care nimeni nu o poate fura.

"În memoria iubitoare" Tatuaj Cu Inimi

Când pierzi pe cineva pe care-l iubești, simți că inima ta se frânge. Chiar și după ce timpul a trecut și rana începe să se vindece, tot simți că îți lipsește o bucată din inimă, ca acolo'e o gaură care nu poate fi umplută niciodată. Poate de aceea atât de mulți oameni optează pentru un tatuaj de inimă simplu sau elaborat ca memorial – pentru a imprima pe piele ceea ce pot'Nu mă simt în carne.

A trăi în inimile celor pe care îi iubim nu înseamnă a muri.

Tatuaje cu inimă înaripată

O variantă a tatuajului standard pentru inimă este inima cu aripi. Combină, presupun, elementele iubirii și ale îngerilor (sau ale cerului). În funcție de convingerile religioase personale, un tatuaj de acest tip poate reprezenta ideea că persoana iubită și-a câștigat acum aripile și este alături de ceilalți îngeri, veghind asupra ta din cealaltă parte. Ar putea însemna, de asemenea, că dragostea este singurul lucru care îți dă aripi sau că dragostea te ridică acolo unde îți aparține.

Când te întristezi, privește din nou în inima ta și vei vedea că în adevăr plângi pentru ceea ce a fost plăcerea ta.

– Khalil Gibran

Portrete de tatuaje Memorial

După cum am menționat în articolul meu despre Idei de tatuaje: portrete, realizarea unui tatuaj de portret este adesea o experiență foarte emoționantă și emoțională, care este amplificată și mai mult atunci când tatuajul de portret este destinat să cinstească o persoană dragă care a murit. Tatuajele de portret sunt destul de complexe și necesită răbdarea și dedicarea unui tatuator experimentat, care acordă atenție detaliilor și, sperăm, are o experiență bună cu acest tip de artă specializată.

Când cineva pe care îl iubești devine o amintire, memoria devine o comoară.

Tatuaje Memorial religioase

Aceste modele vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Una dintre cele mai frecvente imagini este cea a unei cruci sau a unui crucifix, fie cu sau fără persoana iubită'Numele sau datele nașterii / decesului tipărite într-un banner înfășurat în jurul crucii. Mâini de rugăciune, în special mâini de rugăciune strângând un rozariu (dacă tu're ale credinței catolice), sunt, de asemenea, văzute frecvent. Îngerii sunt uneori descriși privind în jos din cer, zâmbind sau chiar îmbrățișând o piatră funerară.

Cei pe care îi iubim și îi pierdem sunt întotdeauna conectați prin corzi de inimă la infinit.

– Terri Guillemets

RIP. Tatuaje

În cele din urmă, ultimul tip este sentimentul cel mai vechi din carte: R.I.P., care înseamnă requiescat in pace (în latină) sau odihnește-te în pace. Aceasta este, la urma urmei, cea mai mare speranță a noastră. Ne rugăm ca cei dragi care au suferit de boli, dureri de inimă sau depresie să fie acum într-un loc în care nu mai pot face rău. Sperăm că au găsit pacea în timp ce veghează asupra celor pe care i-au lăsat pe pământ. Sperăm că nu vor fi morți, odihnindu-se doar înainte de a găsi un alt pântec în care să crească și să se întoarcă la noi pentru a ne putea întâlni din nou – dacă nu în această viață, atunci cu siguranță în următoarea.

Dacă dragostea te-ar fi putut salva, ai fi trăit pentru totdeauna.

Amintirea unui animal de companie cu un tatuaj

Uneori, persoana iubită care moare nu este deloc un om, iar moartea unui animal de companie iubit poate fi extrem de dureroasă. Un tatuaj este o modalitate minunată de a-ți ține prietenul lângă tine pentru totdeauna.

în-iubire-de-memorie-memorial-rip-tatuaje

Timothy Tolle prin Flickr Commons

în-iubire-de-memorie-memorial-rip-tatuaje

Alice Carrier prin Flickr Commons

Alte modalități de a proiecta un tatuaj memorial unic

 • Dacă puteți găsi ceva ce au scris – chiar și semnătura lor – puteți încorpora scrisul lor.
 • Dacă a existat ceva pe care persoana îl iubea în mod special – cum ar fi coacerea cupcakes-urilor sau surfingul, sau poate că avea o floare preferată – utilizarea acestui lucru în design poate adăuga sens.
 • Dacă a existat o glumă personală între dvs. sau un cuvânt sau o melodie care a fost deosebit de semnificativă în relația dvs., considerați-o ca parte a designului.
 • Utilizați numele lor ca design. Gândiți-vă la moduri interesante prin care puteți îndoi, întinde sau modela numele într-un simbol semnificativ.

Amintiți-vă, designul nu'Nu trebuie să aibă sens sau să aibă sens pentru oricine în afară de tine.

Ce crezi?

Comentarii

Sabrina Delaune pe 16 mai 2020:

Am avut 4 avorturi și bunică-mea unchiul meu și vărul meu au murit acum 10 ani 3 luni consecutive și acum mama a murit pe 20 aprilie există un tatuaj memorial pentru a onora pe toată lumea

precioud pe 09 ianuarie 2020:

Mi-am pierdut fiul în vârstă de 7 luni, acum o lună. Am nevoie de idei de tatuaj memorial

sarah pe 21 decembrie 2019:

Cel mai bun partener al meu de 13 ani a murit. Am fost foarte apropiați ne-am spus totul fără niciun fel de judecată. Vreau idei pentru un tatuaj. Cărușul se gândește la ceva chiar acum, doar că tocmai s-a întâmplat și eu căruțul gândesc bine. Mulțumesc

Arica pe 02 iulie 2019:

Mi-am pierdut fiul de 18 ani acum 7 luni. Ai nevoie de câteva idei bune pentru un tatuaj memorialistic pentru el.

Trace McG din Canada pe 21 mai 2019:

Mi-am pierdut iubitul soț acum puțin peste un an. am fost căsătoriți aproape 43 de ani. mi-am făcut primul tatuaj "al nostru" cântec pe antebrațul meu interior stâng. Shania Twain'Tu ești're Încă Cel. a descris foarte mult începuturile noastre. foarte simplu, în scrisul meu de mână. dacă doar m-am simțit bine și întotdeauna o va face.

Anna pe 17 mai 2019:

Mama mea a murit pe 20 februarie 2019. Mi-e dor și mă gândesc la ea în fiecare zi. Am un trandafir pe mâna dreaptă. Tulpina este ecg-ul și ttf-ul ei de-a lungul ei astăzi, mâine pentru totdeauna. A fost ceva ce am spus întotdeauna. Este atât de greu ca inima mea să moară odată cu ea. Nepoata mea arată că tat îmi spune inima gigis.

Nefertiri pe 06 mai 2019:

Mi-am pierdut mama acum 11 luni, pe 16 din nicăieri .. Am 2 tatts cu numele ei unul pe care l-am avut pentru o vreme & cealaltă după ce a trecut. Doar căutând ceva nou

Michael pe 22 aprilie 2019:

L-am pierdut pe prietenul meu Paul herzog și încercam să găsesc câteva modele bune de tatuaje

lisa cook rudd pe 23 martie 2019:

joe brannon,

acea'e cea mai bună veste vreodată că a fost salvată!

Bijuterie Tracey pe 13 iulie 2018:

Mi-am pierdut fiul în vârstă de 17 ani într-un incendiu, nici nu știu de ce sau cum a început focul, mi-e dor de el atât de mult încât el era lumea mea. Am nevoie de o tată minunată bună în memoria lui, era un fiu grozav. Numele său de etichetare era criză. Am nevoie de idei plz

Donna Tome pe 19 mai 2018:

Eu'Caut un tatuaj pentru mine, tatăl meu a încetat din viață pe 6 mai și vreau să-i fac o sugestie

Deanna Griggs pe 19 decembrie 2017:

Fiul meu a fost ucis în data de 28.10.2017 Îmi este atât de dor de el. Eu'Încerc să găsesc o cale de a. Exprimă-mi pierderea cu o cutie de tatuaj'Nu găsesc orice îmi place încă idei

David Barrett pe 28 iulie 2017:

Mi-am pierdut mami acum 2 săptămâni. Vrei un înger care să arate un diavol mic. Cu cuvintele. Mami veghează mereu asupra micului ei diavol.

Elizabeth pe 25 mai 2017:

Fiul meu tocmai a trecut după o luptă de 6 luni cu luekemia. Vreau să încorporez numele, data cu ceva de genul "a luptat puternic până la moarte și cu aripi bineînțeles că a zburat" poate cu aripi și sabie .. poate prea mult și am nevoie de ajutor pentru asta

[email protected]

Locuiesc în L.I., NY. Mulțumesc

Sharon Beauchmei din Seattle, WA pe 29 aprilie 2017:

Colega mea de cameră a primit recent un tatuaj RIP cu cerneală făcută din cenușa fiicelor sale. Compania era https://engraveink.com/rip-tattoos/ A făcut-o cu doar câteva săptămâni în urmă, nu știu cum să includ o fotografie sau altfel aș face-o. Design foarte cool și foarte semnificativ.

Amos Evans (Butch) pe 27 aprilie 2017:

Mama mea a murit acum 2 ani, pe 4 iulie, într-un incendiu, orice sugestii de genul altceva decât cele pe care le are toată lumea

Joe Brannon Jr. pe 07 aprilie 2017:

Fiica mea a fost ucisă într-un accident teribil 1-21-2017 și nu voi uita niciodată pe tati'fetiță, chiar dacă avea doar 29 de ani. Îmi este teribil de dor de ea, dar îi cer acum 2 ani să se alăture cu noi la biserică și să mă privească botezându-se. în aceeași zi, așa că știu că a plecat să se alăture lordului acum. Am căutat tatuajul perfect în care să-i amintesc viața. Am găsit una, dar va trebui să fie făcute unele modificări la aceasta. M-am îngrijorat în legătură cu ea în fiecare seară înainte să plece să fie cu lordul. Eu'Le-am spus întotdeauna copiilor mei că îi iubesc de mai multe ori pe zi și înainte de culcare. Nu ni se promite mâine, așa că îmbrățișează-ți și sărută copiii cu toate șansele pe care le poți, indiferent de vârsta lor. Există o mulțime de tatuaje frumoase aici, dar refugiu'Nu am găsit unul care să-l învingă pe cel pe care eu'am găsit deja. Îmi place și îmi este dor de tine Ashley și când ai plecat ai luat parte din inima mea cu tine.

Alexandra pe 14 septembrie 2015:

Cea mai bună prietenă a mea a fost ucisă de logodnicul ei în iulie, am fost cei mai buni prieteni de 8 ani !

Nu pot să vin cu un tatuaj memorial adecvat pentru ea, o dezamăgesc, pentru că știu că dacă mi s-ar întâmpla asta, ar fi obținut ceva în aceeași zi în care a aflat:'(.

Mi-e dor de tine Samantha Higgins ♥

Frumoasa mea cea mai bună prietenă, nu te voi uita niciodată !

jeff pe 13 august 2015:

Tatăl meu a murit când eram copil, a fost înjunghiat și ucis într-o luptă, dar acum am 18 ani și am vrut să-mi fac un tatuaj pe brațul meu, nu pot să aștept. R.I.P Tata 1977-1998

monique pe 01 iunie 2015:

soțul meu a murit pe 22 decembrie 2012, din cauza unui infarct masiv. a fost foarte brusc și șocant încă până în ziua de azi. Am căutat tatuajul perfect care îl reprezintă pe el și dragostea lui pentru muzică. Am găsit câteva, dar toate par prea mari sau voluminoase, sau pur și simplu nu sunt ceea ce mă așteptam. Ce crezi că ar trebui să fac sau ce recomandăm

Vehyn din Sydney pe 21 decembrie 2014:

Aceasta'E atât de umilitor să văd pe toată lumea reacționând într-un mod atât de frumos, în ciuda oricărei tragedii care s-au abătut asupra lor sau a celor dragi. Vă mulțumim că ați postat ceva atât de uimitor de emoționant.

Cameron pe 03 martie 2014:

Bună, numele meu este Cameron I'Am 13 ani și tatăl meu a murit acum câteva luni și când împlinesc 16 ani vreau să-mi fac un tatuaj pentru a-l aminti de el Ik it'E devreme să mă gândesc la asta, dar chiar vreau să mă gândesc la ceea ce eu'O să primesc și am nevoie de ceva special vreo idee? Ps, am vrut să adaug câteva lucruri care îl fac foarte personal tatăl meu a murit din cauza unui infarct și tocmai a împlinit 43 de ani, a murit în 12/8/13, a trecut în pat lângă mine și când m-am trezit acolo a început să ningă și de fiecare dată când ninge sunt cântece "stau" Sper că aceste lucruri personale vă vor ajuta să vă mulțumesc!

Cartof pe 2 martie 2014:

L-am pierdut pe tata în 2005

în 2007 mi-am pierdut vărul

2009 mătușa mea

2011 bunica mea

Și anul trecut bunicul meu

A dispărut, dar nu a fost uitat niciodată

noneya pe 26 februarie 2014:

mama mea decedează anul acesta și am doar 15 ani și aștept până îmi fac 18 ani să-i fac un tatuaj #mămici #loveu

supmci123 pe 27 noiembrie 2013:

Tatăl meu a murit în urmă cu zece ani, la ziua mea 1130, de atunci spuneam că îmi vine să-mi amintesc de el în timp ce îmi trebuiau 8 ani'Să fac din motive necunoscute acum că am eu'În ultimele două zile de naștere, tats-urile sunt semnificative pentru ei, sunt un Săgetător de când mi-a trecut ziua de naștere și i-a plăcut să pescuiască. i-a plăcut să pescuiască, iar anul trecut a primit un pește de bas zodiacul, este pe brațul meu și basul pe de altă parte, cu cuvintele de am plecat la pescuit …. anul acesta a avut un timp greu cu ce să obțin și lipsindu-l ca tocmai ieri era aici ,, xv RIP POPS, așa cum îmi spun copiii mei pops, te iubesc tati….

Salina pe 19 noiembrie 2013:

Nepoata mea s-a lipit în mai, mama ei era însărcinată la doar 6 luni când a lipit copilul era foarte bolnav și era o luptătoare, dar Dumnezeu avea alte planuri pentru ea.'Nu mă gândesc la nimic

acorda pe 13 octombrie 2013:

hei, unchiul meu a murit, îmi voi face un tatuaj în amintirea lui, ceea ce ar arăta bine?

Meron pe 09 octombrie 2013:

Mama mea a trecut în urmă cu aproximativ 11 ani! Vreau să-mi fac un tatuaj de R.I.p, vă rog, puteți să-mi dați o idee mulțumesc! [email protected]

Joe pe 06 octombrie 2013:

Bunicul meu care m-a crescut de când aveam 18 luni a murit în urmă cu câteva zile și îmi doresc cu adevărat primul tatuaj în memoria lui. Orice idee oricine?

alicia pe 27 septembrie 2013:

L-am pierdut pe tatăl meu acum 7 ani & vreau să-mi fac un tatuaj mai bun tatăl meu a fost lovit de o mașină & am fugit de peste 3 ori Aveam 17 ani și jumătate acum am 25 de ani

Yolande pe 13 septembrie 2013:

Mama mea a murit acum o lună, vreau să-mi fac primul tatuaj care să-și amintească de ea. Ceva special. Orice idei?

Tyler R. pe 28 august 2013:

Tatăl meu a murit când aveam 12 ani, eu'm 16 acum și sper să-mi fac un tatuaj drăguț ca amintire a cine era și cum îmi amintesc de el

Jorge pe 20 august 2013:

Am pierdut amândoi părinții mei înainte de a absolvi liceul. Mi-aș dori cu adevărat câteva idei despre ce ar trebui să obțin pentru ei.

Steve A.. pe 07 august 2013:

Fiul meu în vârstă de 16 ani ucis de un șofer beat pe o bandă separată de o mediană de 20 de curți. Și bețivii cu metamfetamină trăiau. Mi-e dor de tine fiule. Tata te iubește atât de mult. ȘI VĂ VEDEM DIN NOU ÎN CÂTEVA ZI. FUȘE FOST ACCEPTAT LA ȘCOALA PRE MED. AAARRRGGG.

babinologie din New York pe 20 iulie 2013:

Îmi place noua dvs. temă hub! Aceasta'e foarte frumos. Și mult mai ușor de citit decât vechiul, de fapt.

Monzta pe 18 iulie 2013:

Mama mea s-a stins din viață în urmă cu doar 2 zile, pentru că nu am nimic fizic de care să mă țin minte, simt că un tatuaj ar servi scopului meu'm vizez. Plănuiam să obțin un fel de cruce cu detaliile pe brațul stâng undeva, dar încă nu'nu știu ce'Arăt ca și nici unde aș vrea. Deoarece acest lucru este pentru femeia pe care am iubit-o cel mai mult în viața mea, vreau să fie perfectă.

Kristian din Pennsylvania pe 10 iulie 2013:

Am brațul stâng, cel mai aproape de inima mea, rezervat tatuajelor mele memorialistice. Am o brățară tatuată în jurul încheieturii mâinii stângi pe care scrie " În memoria lui Miriam " pentru bunica pe mama mea'latura s; un trandafir galben tribal pe antebrațul meu exterior, care are inițialele bunicilor mele de la tatăl meu'partea lui (pentru că iubea trandafirii galbeni); și unul pe umărul stâng al unei cruci care se năruie pentru fratele meu mai mic care a murit la 16 ani din Duchene's Distrofie musculară. (Ar fi iubit crucea prăbușită). Eu îl numesc brațul meu memorial. Este o idee atât de simplă să tatuez memorialele, dar sincer mă ​​face să simt că sunt mereu alături de mine, în inima mea.

stu pe 8 iunie 2013:

Îmi pare foarte rău să aud de toată lumea'pierderile aici. Sora mea a fost ucisă în 2010 și am decis în cele din urmă că vreau să iau ceva în memoria ei, i-au plăcut tatuajele și cred că mi-ar spune să o fac, lol, și eu le iubesc. Suntem nativi, așa că am vrut să obțin ceva care să reprezinte cultura noastră și doar dragostea soră, dar vreau să mă asigur că este perfectă

Samantha pe 28 aprilie 2013:

Soțul și tatăl copiilor mei au murit de apnee în somn în urmă cu aproximativ 2 săptămâni … cred că voi face un clovn plâns cu datele 8/7 / 83-4 / 10/13…

Christina pe 17 aprilie 2013:

Mama vitregă și bunicul meu au murit în luna martie trecută. doar 2 săptămâni aproximativ. Speram să obțin ceva care să poată fi pentru amândoi. dar nu sunt sigur ce vreau să fac. orice sugestii?

Ronda pe 12 aprilie 2013:

Fratele meu a murit în mod neașteptat 09.12.12. Încă nu suport durerea pierderii lui. Îmi iau medicamente pentru a mă ajuta să fac față. Durerea cât de profundă ar trebui să lase o cicatrice mai profundă. Vreau un tatuaj, astfel încât să-mi pot exprima durerea fizic. Vreau să doară, astfel încât să-mi pot concentra durerea pe ceva tangibil. Mi-aș dori un portret, dar dacă nu ar fi o adevărată asemănare sau, mai rău, rău făcut, aș simți vinovăția pentru că am avut un memorial slab pentru el.

Sunt pierdut. Iubea atât de multe lucruri. Eu pot'Se pare că vin cu o singură imagine sau chiar cu un colaj care îl reprezintă sau care exprimă cât de important era el pentru mine. Vă rog să mă ajutați să-mi exprim durerea, astfel încât să încep să-l amintesc cu fericire.

doar roșu pe 26 februarie 2013:

Fiica mea a fost ucisă în fața copiilor ei în urmă cu aproape un an. Aș vrea să-mi fac un tatuaj care să arate tipul de persoană care a fost și cât de mult o iubesc și mi-e dor de ea. Orice sugestii? Mă gândesc să-l pun pe spate sau pe umăr. Ar fi avut 30 de ani.

Amanda pe 07 februarie 2013:

Tatăl meu a decedat cu 3 luni înainte de a absolvi. Ne așteptam să plece de câțiva ani, dar el se ținea. A spus mereu că nu va merge până nu mă va vedea absolvent. M-am străduit să fac ceva pentru el tatuat undeva, dar nu am idei. cumva nu-mi place nimic altceva.

Linda pe 30 ianuarie 2013:

Logodnicul meu a murit luni seara, 28.01.13. Tocmai împlinise 38 de ani pe 19. Vreau un mic tatuaj memorialistic. Eu nu'nu știu ce. Îmi este atât de rău de el. Nu am știut niciodată că cineva mă poate iubi așa cum o făcea el. Orice idee ar fi grozavă [email protected]

philip pe 22 ianuarie 2013:

Bună tuturor, văd pierderi aici, e atât de rău. Im 28 și mi-am pierdut soția a doua zi după Crăciun. Am o fiică mică și vreau să mă tatuez cu un portret sau cu lucruri care i-au plăcut. dacă cineva poate ajuta cu idei de genul asta. Sunt atât de atent la ceea ce vreau să obțin și unde vreau să-l pun. mă poate contacta la [email protected] orice ajutor este binevenit

Jennifer pe 13 decembrie 2012:

hei tuturor, tocmai mi-am pierdut fratele mic 10 noiembrie anul acesta. A fost ucis într-un accident de mașină pe care tocmai l-a împlinit pe 20 septembrie 12. Am căutat pretutindeni un tatuaj memorial pentru el. Am fost foarte apropiați, vă rog să mă trimiteți un e-mail la [email protected] dacă cineva are idei sau ceva.'M-am uitat peste tot și refugiu'Nu am putut găsi nimic până acum care să spună asta'e cea. dacă cineva poate ajuta vă rog să mă trimiteți un e-mail

katlymn pe 28 noiembrie 2012:

Bunicul meu a murit în septembrie și era un bărbat care iubea caii, vreau să-mi fac un tatuaj cu pantofi, dar vreau să-i pun numele cu el poate într-un sul? Vreau să fie special deoarece el a fost o parte specială din viața mea.

joanne pe 17 octombrie 2012:

mi-am pierdut fratele când avea 11 ani, mama lui nick l-a numit ochi strălucitori pentru că avea ochi mari și albaștri, i-a plăcut și clubul de fotbal celtic. Caut un citat care să-i aducă pe toți trei pe oricine mă poate ajuta cineva

becauseilive (autor) din N.J. pe 16 august 2012:

@gundy – "Iubiți-i astăzi, uitați de ceea ce aduce mâine." Citat minunat, nu se putea'Nu am spus-o mai bine eu 🙂

gundy pe 15 august 2012:

Ce gaură mi-a lăsat în inimă, toate cuvintele sunt mai mari, dar sentimentul este greu de atins, el a fost partenerul și fratele meu, ne-am botezat împreună și am crescut de la mașini de cutii de chibrituri până la picioare la fete la soții până la privirea pe drum copii și toate lucrurile care te fac să fii cine ești. Mereu am crezut că va fi acolo, dar nu trebuie să fie acel telefon care încă îmi trăiește în amintiri. înapoi am avut niște momente bune rockhampton b&Mingea a fost dezactivată robiți-i pe ei să se oprească despre ceea ce aduce mâine

Juan pe 27 iulie 2012:

Mama mea a fost împușcată și ucisă într-o sinucidere de crimă la vârsta de zece ani. Acum eu'm 17 și chiar vreau să-mi fac un tatuaj pentru a-mi aminti de ea. Această experiență mi-a afectat foarte mult viața și vreau să o amintesc pe ea așa cum nu am făcut-o'Nu am mult timp cu ea și, din păcate, am fost un copil și l-am luat de la sine. Acum îmi dau seama că a fost mama mea și vreau să-mi amintesc de ea și să reprezint faptul că am trecut prin ea și eu'Sunt încă aici prin toată durerea, o voi iubi mereu pe mama mea.

max pe 11 iulie 2012:

Cel mai bun prieten al meu a murit pe 18 iulie va avea 3 ani și vreau să obțin ceva pentru el, dar chiar nu'nu știu ce. Dacă aveți sugestii, trimiteți-mi un e-mail [email protected] mulțumesc

chris pe 06 iulie 2012:

mi-am pierdut sora în urmă cu 8 ani, care a murit brusc de un atac de cord, am vrut întotdeauna să-mi fac un tatuaj în memoria ei, dar nu'Nu vreau să spună în memoria lui ect

cele 2 citate la care mă gândeam erau

"lumina nu dispare niciodată, ci se mută într-un alt loc"

sau

"ceea ce inima a cunoscut odată, nu va uita niciodată"

sharrelle steeke pe 21 iunie 2012:

mama mea s-a stins din viață când aveam 2 ani, acum am 23 de ani

jen pe 31 mai 2012:

iubitul meu a murit acum trei săptămâni în apartamentul nostru de la o supradoză de heroină, am fost împreună timp de trei ani și am trăit împreună din prima zi. Vreau să-mi fac un tatuaj de pomenire pentru că și el mi-a salvat viața când ne-am luptat împreună cu dependența, aș vrea doar să-l fi putut salva din nou. Chiar vreau să obțin ceva uimitor pentru el!

carlene jackson pe 28 mai 2012:

Sunt 30 de ani în iulie de când sora mea a murit și sunt ca un tatuaj și nu știu ce să aveți dne, dar știu că îl vreau pe gât, așa că orice idei, vă rog, plus că am și alte 5 tatuaje, numele fiilor mei și data nașterea la încheietura mâinii, un trandafir pe umăr, însumează flori pe picior, un delfin și o gleznă și o ciudățenie scriind pe fundul spatelui

d pe 23 mai 2012:

Tatăl fiilor mei / iubitul meu au murit pe 18 iulie 2011 Vreau să-mi fac un tatuaj pe inimă cu numele lui'Nu știu ce culori să fac'Nu vreau totul negru, vreau ceva culoare în el.

kels pe 12 mai 2012:

Tatăl meu a încetat din viață o lună după ce am împlinit 18 ani. Am așteptat 5 ani pentru a-i lua tatoo memorial, deoarece am vrut să găsesc artistul potrivit, tat-ul meu este pe glezna mea, este simplu, scrie TATĂ, atunci semnul său de horoscop a fost cancer, apoi anul el s-a născut și anul în care a murit, am adăugat valuri albastre și turcoaz, deoarece cancerul este un semn de apă în jurul numelui său, la jumătatea vițelului meu și a făcut valurile să se învârtească pe piciorul meu, este foarte simplu și până la punctul pe care îl voi adăuga " Acolo'găurile din podeaua cerului" înfășurându-mă în jurul piciorului și planificând să-mi iau una potrivită pe cealaltă gleznă când trece mama, am și eu un memorial pe umăr pentru unchiul meu, este un pseudonim pe care îl folosea pentru a mă numi. Este ok să-ți iei timp cu un memorial pe care ți-l dorești'Nu vreau să regret ceva atât de important. Când vedeți imaginea potrivită, veți ști că asta'Ce vrei nu face'Nu contează dacă oamenii îți iau tatuajul, este pentru tine și vindecarea ta săptămâna viitoare va fi de 9 ani de când tatăl meu a trecut și intenționează să-mi termine tat. Rețineți-vă cu orice tatoo la care trebuie să vă gândiți când aveți 80 de ani, îl veți mai iubi? Noroc băieți și îmi pare rău pentru pierderile voastre. Pot spune că știu cu adevărat cum se simte

Bianca pe 09 mai 2012:

Salut. Mă gândesc să-mi fac un tatuaj de ceva vreme. Am probleme cu asta. Vreau să-mi iau un fluture pe omoplatul drept. Mama mea a murit când aveam 13 ani, acum aproape 5 ani. Amintirea ei este mică și dispare; și mă spulberă în interior să știu că ea nu mă va vedea niciodată nici pe mine, nici pe fratele meu crescând. Vreau să fac acest tatuaj pentru ea, să spun că va fi mereu lângă mine și să-mi reamintească că nu sunt niciodată singură. Am citit un lucru pe fluturi " Ei sunt spiritele morților și aduc claritate vremurilor grele" Mă înconjur de fluturi. Viața mea a fost foarte grea când eram tânără. Mama mea a avut atâtea probleme să fie aici și nu am înțeles niciodată de ce. În tatuajul meu cu fluture vreau niște modele sau cuvinte care să descrie viețile noastre. Și vreau ca fluturele să fie diferit de oricare altul. Mă gândeam chiar să-i pun fața în linii de fluture. Mi-e dor de ea atât de mult.

Vreo idee?

Decan pe 07 mai 2012:

de ce nu vă amintiți cu toții ceva și persoana care, din nefericire, a iubit / a plăcut / a făcut și a desenat propriul design în ajun dacă nu puteți desena, doar o copie brută mergeți la tatuator și cereți-i să o ia și să facă ceva cu asta vor desenează-l pentru tine haw vrei !! asta este ceea ce aș face probabil .. în loc de cele obișnuite din imaginile de mai sus .. nu va însemna mai mult pentru tine și pentru cealaltă persoană … doar încercând să te ajut și îmi pare rău pentru pierderile tale!!

Dean xx

d021411 pe 06 mai 2012:

Iubitul meu / tatăl fiilor mei s-a stins din viață pe 18 iulie 2011 vreau să-mi fac un tatuaj pe inimă la încheietura mâinii cu numele și datele.

sfios pe 13 aprilie 2012:

vreau un tatuaj al unei inimi cu aripi și un banner pe ea pe care scrie numele tatălui meu și ceva în jurul ei care spune tati'Fata de pe el poate un alt steag sub inimă cu aripi, nu știu ce ar arăta bine pentru mine, pentru că sunt mic, așa că nu există mult spațiu pentru a pune cerneală pe

savi pe 12 aprilie 2012:

vreau să-mi fac un tatuaj cu amintirea bunicii mele care a murit la 3 luni după ce m-am mutat într-o altă țară și în memoria mătușii mele care a murit după 3 ani luptându-se de cancer vreau să fac ceva mic și simplu, dar idk au fost și ce a obține

sarah pe 29 martie 2012:

Gramp-urile mele au murit în ajunul Crăciunului în 2002. Vreau să-mi fac un tatuaj din piatra lui de mormânt, cu drumul de mers și amprentele de picioare care urcă spre cer

zach pe 25 martie 2012:

Tatăl meu s-a sinucis în urmă cu câțiva ani. Sper ca un tatuaj frumos să-l amintesc și să fiu deschis la orice modele

brendan pe 21 martie 2012:

Im 17 vreau să iau un tatuaj pentru fratele meu care a murit după câteva guri după ce s-a născut nu știu ce să obțin pentru el

Britney H pe 20 martie 2012:

Mama mea a murit acum o lună din cauza a două tipuri de cancer diferite. Am doar 18 ani și încerc cu greu să-mi imaginez toate lucrurile importante din viață fără mama mea. Mi-am făcut primul tatuaj acum doar câteva săptămâni și are o inimă, așa că încerc să găsesc idei noi și originale care să mă ajute să-mi amintesc mereu viața noastră împreună. tatuajul meu memorial mă va ajuta să găsesc închidere, așa că vreau să fie special.

Cora McDuffy pe 20 martie 2012:

Pe 26 februarie, dragostea vieții mele a fost împușcată și ucisă în fața mea. Mă simt de parcă lipsește ceva din mine și mă rog doar ca Dumnezeu să-l țină aproape și pe mine aproape. Te voi iubi mereu Marcus D. Henton

Kassie pe 13 martie 2012:

Vreau un tatuaj în memoria marii mele dădace și grozavă, dar n-am idee ce să obțin, pentru că vreau un tatuaj în amintirea amândurora …'Nu știu ce să obțin … Vă rugăm să ajutați … (:

Sierra pe 8 martie 2012:

R.I.P către toți oamenii minunați și liniștiți, care sunt cerul, ești și un loc mai bun pentru a fi

R.I.P ceyonia tanae austin

Născut în 2000, din 2011

Ashley Lowe pe 07 martie 2012:

Vreau să obțin o tată memorială pentru mama și tatăl meu. Mama mea a murit în 2010 de cancer la creier și apoi l-am pierdut pe tata în 2011 într-o epavă cacr … orice idee despre cum le pot încorpora pe amândouă într-o singură tat și nu arata prea aglomerat??

Aleena Devi pe 06 martie 2012:

L-am pierdut pe fiul meu Krishneel Gounder, în vârstă de 16 ani, pe 13 noiembrie 2011. Voi face un tatuaj pe numele lui, pentru că l-am iubit și mi-e dor de el atât de mult.

nibo pe 05 martie 2012:

Salut, caut un tatuaj 2 pentru bunicul meu care din nefericire a murit la 30 de ani, care a fost sâmbătă, sper că unii mă pot ajuta

Chanel pe 03 martie 2012:

cel mai bun prieten al meu a murit luna trecută, a fost greu, m-am gândit să-mi fac un tatuaj ca una dintre modalitățile de a o onora pentru totdeauna. RIP Leyla

Willie pe 02 martie 2012:

Mama mea a murit la vârsta de șapte ani și mi-am dorit întotdeauna să mă tatuez și acum eu'Sunt la facultate tot ce trebuie să fac acum este să economisesc destui bani ca să-i obțin.

sarah pe 28 februarie 2012:

Ruben Gomez Jr 1974-2011 RIP bebeluș, iubiți-vă și dor de voi

tabitha pe 25 februarie 2012:

acum o lună tocmai îmi pierd tatăl meu de 36 de ani, îmi sunt 18 și îmi voi face un tatuaj peste inimă care spune că nu te poartă în inima mea pentru totdeauna! a murit de mai multe insuficiențe de organ 🙁

emma pe 15 februarie 2012:

mi-am pierdut fetița născută la 19 săptămâni, joi trecut, merg să o îngrop weekendul viitor, dar am câteva idei, vreau, vreau aripi de înger cu picături de lacrimă cu numele ei în stele, orice idei pentru ce altceva îmi lipsește u baby mia în fiecare zi

dylan pe 15 februarie 2012:

mătușa mea a murit ieri dimineață (Ziua Îndrăgostiților) de cancer. Caut un tatuaj care să-i aducă un omagiu. im 17, dar mama mea a spus că mă iau să iau o mână înainte să știu ce vreau să primesc

Iordania pe 06 februarie 2012:

l-am pierdut pe tatăl meu acum un an și jumătate în urma unui infarct când aveam 15 ani. El avea 46 de ani. Acum vreau să-mi fac un tatuaj pentru memoria lui, dar mama a câștigat'Nu-mi permite și mie. încercând să o conving de ziua mea de 17 ani

1829. Heather Rae din Desert Hot Springs, California pe 06 februarie 2012:

Vreau să-mi fac un tatuaj pentru verișoara mea Amanda, ea s-a născut la 15 iulie 1989 și a murit o zi după ziua mea de naștere 31 iulie 1995!!!

Și bunica mea a aflat că a avut cancer în stadiul 4 în mai 2011 și a murit la ziua de naștere a verișoarei mele Amanda, 15 iulie 2011!!!

Vreau să obțin ceva pentru amândoi, dar nu sunt sigur dacă ar trebui să iau două tatuaje sau doar unul pentru amândouă!!!!

R.I.P BUNICA ȘI AMANDA ÎI VĂ RĂDU DE AMÂNDU ȘI ÎL IUBESC PE AMANDOU!!!

Chris Clark pe 27 ianuarie 2012:

Fiica mea a fost lovită și ucisă cu puțin peste o lună în urmă, când era pe punctul de a urca în autobuz pentru a merge la școală … tocmai împlinise 13 ani cu 5 zile înainte de a fi lovită și cu 10 zile înainte de Crăciun ….. orice sugestii despre ce să obții?

Chelise Coklin pe 25 ianuarie 2012:

Tatăl meu a murit acum 2 ani, 29 decembrie, după ziua a 14-a de ziua mea, și cu o zi înainte de mama și mătușile mele (sunt gemeni). un tatuaj cu o cruce celtică și inițialele tatălui meu în primele 3 puncte … Cea mai bună idee vreodată 🙂

Lisamarie Byrnes pe 25 ianuarie 2012:

Tata a murit pe 24 septembrie 2010 & Vreau să obțin ceva care să-mi amintească de el … el a fost o mare parte din viața mea.. & mi-e foarte dor de el … nu am făcut-o'Să nu-l văd înainte de a muri sau înainte de a se îmbolnăvi … Așa că am vrut să fac tatuajul care spune tata și inima cu aripi

sarah pe 19 ianuarie 2012:

L-am pierdut pe tatăl meu când aveam 11 ani orice sugestie cu privire la ce ar trebui să primesc cu ceva care spune tata fată !

Trista pe 14 ianuarie 2012:

Fratele meu mai mare avea 17 ani când a murit de pneumonie bilaterală, a plecat de 8 ani în octombrie și dorea un tatuaj memorial care să simbolizeze puritatea și să aibă o cruce pentru că am mers mereu la biserică dacă ai putea veni cu ceva care ar fi uimitor e-mailul meu este [email protected], vă rog să-mi trimiteți câteva sugestii, vă mulțumesc

cameron pe 12 ianuarie 2012:

verișoara mea a murit când eram în clasa a V-a, acum sunt în a 9-a și se numea Claudia Rose Bogan și vreau să-mi iau numele cu un trandafir în jurul ei

Doamna Kim pe 11 ianuarie 2012:

Fiul meu în vârstă de 18 ani a fost ucis pe 15 iulie 2011 în timp ce se îndepărta de mama mea'Casa după ce a trecut pe la o vizită. Am încercat să vin cu o idee care să exprime cât de mult a însemnat pentru mine și cât de mult îmi este dor de el în fiecare zi. Sunt atât de nehotărât dacă un portret, o cruce sau ce și unde să plasez ar fi un mod de a-mi exprima sentimentele.

Cindy Jensen pe 10 ianuarie 2012:

Poate cineva să recomande unui artist să facă portrete

Cinjjensen’@aol.com

Ashley pe 10 ianuarie 2012:

24 iulie 2011, eram în pauza mea la serviciu și mama voia să o sun. Stăteam acolo cu iubitul meu, cu care începusem să mă întâlnesc cu doar 3 zile înainte, în timp ce ea îmi dădea vestea vărului meu de 22 de ani. El fusese la 10 minute de casa lui și a intrat într-o epavă de mașină, rănile accidentului l-au ucis. El a fost cel mai bun prieten al meu și m-am dus la el pentru orice. Au trecut 5, aproape 6 luni, fără el.

Eu'Am 19 ani acum și am un tatuaj pe picior, dar vreau să-mi fac un "in memoria" tatuaj pentru Branden. O să trec steaua nautică cu o panglică prin ea, în mijloc îi voi avea numele și apoi în partea stângă va avea anul în care s-a născut, iar apoi în dreapta va fi anul în care a murit. acest lucru înseamnă atât de mult pentru mine, așa că sper să îl pot obține în curând.

Reggie pe 5 ianuarie 2012:

Tatăl meu a murit acum 2 ani și vreau să-mi fac un tatuaj RIP cu o cruce religioasă. vreau câteva sugestii, vă rog.

E-mail: [email protected]

Taylor pe 02 ianuarie 2012:

Bună ziua, recent, bunicul meu a murit și mă gândesc să-mi fac un tatuaj în amintirea lui, dar vreau să-i încorporez și pe celălalt bunic și bunică în el. cu numele și datele lor. Orice sugestii / idei?

e-mailul meu … [email protected]

Jordin pe 02 ianuarie 2012:

Hei, așa că bunicul meu a murit înapoi '06 din cancer pe tot corpul. A avut-o de vreo 6 luni. Ei bine, 16 septembrie 2010, strămoșul meu a murit. A murit de bătrânețe și cu 1 zi înainte de ziua surorilor mele. Ei bine, fratele meu mai mare, sora și cu mine facem tatuaje pentru ei. ei'Îmi iau unul pentru străbunicul meu și pentru mine'Îmi iau unul pentru amândoi. Acesta va fi primul meu tatuaj, așa că eu'Încerc să găsesc idei pentru o în memorie / r.i.p. tatuaj. Vreo idee? e-mailul meu este [email protected] Mulțumesc.

Sadie pe 27 decembrie 2011:

Fratele meu a murit când aveam doar 9 ani, acum am 14 ani și aș vrea să-mi fac un tatuaj RIP & tatăl său care a murit în același an ca fratele meu. Dar pot'Se pare că nu găsesc nimic. Vreo idee?

Rachel pe 20 decembrie 2011:

mama mea a murit acum 3 luni. Vreau să-mi fac un tatuaj pe omoplat. Am văzut un tatuaj cu albastru, nu mă uită, dar nu-l mai găsesc aici. any1 are idei

graham pe 18 decembrie 2011:

mi-am iubit mama. A trecut în 1995 au o tachelă foarte neobișnuită pe braț. Soția 2 b a bătut această porcărie de cancer, așa cum a făcut și copilul nostru. Mulțumesc, stăpân. Ai propria mea dizabilitate acum. Mulțumesc pentru tot ce mă cunoaște.

Hannah pe 09 decembrie 2011:

Bunicul meu a murit acum 3 ani și nana mea este acum pe moarte de cancer pulmonar terminal. Vreau un tatuaj frumos de inimă pentru amândoi pe omoplat, vreo sugestie ?? X

Miyu Shimizu pe 8 decembrie 2011:

Buna tuturor! Condoleantele mele…

Astăzi fac șase luni când fostul meu iubit a murit. Douăzeci de zile mai târziu, doi prieteni de-ai mei au murit după ce dragostea mea m-a întrebat la întâlnire. Are cineva sugestii că îmi pot aminti două date care m-au marcat?

acesta este e-mailul meu: [email protected]

joe pe 07 decembrie 2011:

Bunicul meu a murit de cancer când aveam 13 ani, acum am 18 ani și vreau să-mi fac un tatuaj dedicat lui, îl vreau pe omoplat, avea un balaur pe braț dacă asta ajută

ideile ar fi apreciate

RIP Grandad

mariss pe 03 decembrie 2011:

Mi-am pierdut fiul TJ Morin Cu cancer cu o tumoare în cap avea doar un an 2,2011 mai și s-a născut 7 august 2010 a luptat 8 luni cu 2 intervenții chirurgicale's și Chemo și apoi Radiation nimic nu a funcționat deloc mai întâi tumora a crescut apoi data viitoare când a făcut a doua intervenție chirurgicală cu Radiation s-a răspândit în sinus, medicul nu ne-a dat mult mai mult, dar tot ce am făcut a fost să-l ținem fericit până la sfârșit când a părăsit lumea asta căutând serios o tatty minunată care să se raporteze la asta cu un semn de cancer pentru copii, așa că pleace m-a lovit înapoi RIP-ul meu Angel Angel TJ Morin