Idei și modele de tatuaje sezoniere: Toamnă

Tatuajele mele dezvăluie lucruri despre personalitatea, credințele și copilăria mea pe care în mod normal nu le-aș dori'nu vorbi într-o conversație.

Culorile și imaginile de toamnă fac modele frumoase de tatuaje.

Culorile și imaginile de toamnă fac modele frumoase de tatuaje.

Multe inspirații pentru designul tatuajelor provin din frumusețea din jurul nostru. Cu o varietate atât de largă de plante, animale, elemente și imagini izbitoare din care să alegi, ea'Nu e de mirare că mama natură este o iubitoare de tatuaje'cea mai populară muză. Diferitele sale anotimpuri oferă o colecție minunată de imagini care inspiră arta.

Toamnă'Tonurile de culoare sunt calde și grele: roșii robuste, portocale îndrăznețe, galbene strălucitoare și nuanțe metalice bogate (cum ar fi aurul și bronzul) domină paleta de toamnă. Desigur, nicio pânză lună de recoltă nu este completă fără a arunca o scânteie de chartreuse aici și o orbire de smarald acolo. Această gamă de nuanțe vii vă va face cu siguranță pielea să apară cu fler de toamnă!

design-tatuaj-sezonier-idei-toamna

Schimbarea anotimpurilor

Toamna este natura'Amintesc că viața nu stagnează. Lucrurile se schimbă și, pentru a supraviețui, trebuie să înveți să te adaptezi.

Prin schimbările care apar în viața noastră, fie ele pozitive sau negative, învățăm să devenim mai buni la viață. Și acest proces este întotdeauna o experiență iluminatoare și revigorantă. Există multe modele diferite de toamnă care vă pot ajuta să reprezentați schimbări importante de viață prin cerneală.

Frunzele de arțar, copacii cu coamă de foc (și locuitorii lor) sunt alegeri excelente pentru imagini de toamnă. În timp ce flora poate simboliza o schimbare în mediu și / sau locuri memorabile, fauna poate reprezenta oameni și / sau schimbări într-unul'relațiile sale.

Scenele de pădure atinse de apus sunt, de asemenea, o opțiune minunată, precum cerul'Tonurile reci completează bine nuanțele de toamnă. Vizualul izbitor emană atât frumusețe, cât și mirare, deoarece nu se știe niciodată ce poate aduce căderea nopții.

Idei de Halloween

Această sărbătoare plină de costume și bomboane oferă modele precum schelete, felinare Jack, lilieci vampiri și monștri înfricoșători. Cu nuanțe de violet otrăvitor și verde toxic, tatuajele de Halloween oferă iubitorilor de octombrie șansa de a-și arăta mândria festivă.

Cauti ceva mai subtil? Luați în considerare un farmec de ghinion, cum ar fi numărul 13 sau un pisoi negru. Pentru mai mult "bling," proiectează un craniu de zahăr ornamentat.

daca tu'sunteți mai intrigați de morbid și macabru, liliecii, păianjenii și scorpionii fac modele de tatuaje grozave pentru a reprezenta toamna.

Animale de toamnă

Prietenii noștri zburători, mari și mici, sunt alegeri splendide pentru o scenă de toamnă. Păsările, bufnițele și liliecii simbolizează inteligența și încrederea în sine.

În timp ce diferite specii de păsări pot reprezenta diferite aspecte ale vieții (de la dragoste până la noroc), bufnițele sunt binecunoscute ca simboluri ale înțelepciunii și protecției. Liliecii, deși nu sunt la fel de venerați ca bufnițele, reprezintă intuiție și conștientizare.

Creaturile din pădure, cum ar fi veverițele și aricii, sunt, de asemenea, candidați minunați pentru un tatuaj cu temă de toamnă. Veveritele sunt cunoscute ca maeștri ingenioși ai pregătirii, în timp ce aricii simbolizează vitalitatea și percepția.

Vulpea roșie este, de asemenea, o alegere excelentă pentru un tatuaj de scenă de toamnă. Vulpile, cu paltoanele lor de blană portocaliu stacojiu, sunt adesea descrise ca niște șmecheri vicleni și înțelepți.

Teme despre abundență

Toamna este sezonul recoltei, un moment de mare abundență, apreciere și generozitate. Este un moment în care ne întâlnim cu cei dragi pentru a sărbători tot ce este bun în viața noastră. Prin urmare, obținerea unui tatuaj de toamnă este o modalitate excelentă de a-ți exprima recunoștința pe tot parcursul anului.

Cornucopia (un corn umplut cu fructe, flori și legume) este un simbol tradițional de Ziua Recunoștinței care reprezintă abundența. Tatuajele Cornucopia pot fi personalizate pentru a reprezenta alimente și flori care au semnificație în propria viață. De exemplu, din moment ce eu'm din Hawaii, aș alege fructe locale (adică lilikoi / fructul pasiunii) și flori (adică puakenikeni) pentru a le încorpora în designul meu de cornucopie.

Tatuajele Zeiței sunt, de asemenea, simboluri perfecte pentru a reprezenta abundența și generozitatea. Ca să nu mai vorbim, frumusețea toamnei poate fi încorporată într-un design al zeiței foarte ușor cu îmbrăcăminte și totemuri de animale.

design-tatuaj-sezonier-idei-toamna

Sper că acest articol v-a oferit câteva idei valoroase despre cum să vă arătați cu cerneală dragostea pentru sezonul de toamnă. Odată ce obțineți acele sucuri creative, curgeți'Voi putea găsi designul potrivit pentru dvs..

Amintiți-vă doar că fiecare tatuaj, indiferent de temă sau design, ar trebui să aibă o mare semnificație pentru purtător. Asigurați-vă că, înainte ca acul să vă atingă pânza prețioasă, sunteți absolut sigur că sunteți'Voi prețui designul pentru anii următori. Cele mai bune urări și cerneală fericită pentru toți!!

© 2012 TattooKitty

Comentarii

TattooKitty (autor) din Hawaii pe 20 octombrie 2012:

Mulțumesc, explorând mereu! Sezonul de toamnă este o muză atât de minunată pentru tatuaje!!

Ruby Jean Richert din sudul Illinois, pe 18 octombrie 2012:

Acestea sunt cu adevărat frumoase!

TattooKitty (autor) din Hawaii pe 17 octombrie 2012:

Bună billybuc! Eu'De fapt, lucrez la versiunea de iarnă a acestui hub acum (cu primăvara & vara curând să urmeze) … voi aștepta 'până când frigul se instalează înainte să îl public. Eu'Am mâncat să mă fac un tatuaj de toamnă de ceva vreme … s-ar putea să cedez și să-mi vizitez artistul de ziua mea. Atât de multe designuri pentru a alege … ahhhhh !!! LAUGH OUT LOUD! Mulțumesc că ai trecut pe aici & comentând!

Bill Holland din Olympia, WA pe 16 octombrie 2012:

Poze grozave și câteva tatuaje cu adevărat frumoase, mai ales ultima. O treabă frumoasă la asta; tu și scriitorul de text ar trebui să combinați pe centrele dvs. de tatuaje … amândoi vă descurcați destul de bine.