Idei de tatuaje stelare: constelații, grupuri de stele și multe altele

Am treisprezece tatuaje, precum și câteva piercing-uri, și cred că ele'sunteți destul de mișto.

Tatuajele cu stele sunt îndrăznețe și frumoase, dar pot fi totuși mici și delicate, în funcție de preferințele personale.

Tatuajele cu stele sunt îndrăznețe și frumoase, dar pot fi totuși mici și delicate, în funcție de preferințele personale.

Stelele sunt, de departe, una dintre cele mai populare tendințe în domeniul tatuajelor de astăzi. Sunt atât de populare, de fapt, probabil că vor deveni în curând prea populare și, prin urmare, vor ajunge să se demodeze. Ei bine, ele se balansează deocamdată și există atât de multe stiluri și culori diferite și moduri de a-ți îmbina imaginea pe piele.

Idei de tatuaje cu 8 stele

  1. Steaua de bază
  2. Stea completată
  3. Stele căzătoare
  4. Stele nautice
  5. Trasee stelare
  6. Constelații
  7. Clustere de stele
  8. Stele pe lateral

tattoo_ideas__stars

1. Steaua de bază

Steaua standard, de bază, este o alegere obișnuită pentru un prim tatuaj. Aceasta'Este ușor'Este simplu și îl puteți așeza aproape oriunde și va arăta bine. Deși aș putea fi părtinitor, deoarece primul meu tatuaj a fost o mică stea neagră pe partea inferioară a stomacului, cred'este o modalitate bună de a vă prezenta durerea unui ac mic care vă găsește în mod repetat pielea – un artist cu experiență poate cerneala o stea mică în mai puțin de cinci minute.

Imagini: bmezine.com

Un tatuaj mic, completat de stea neagră.

Un tatuaj mic, completat de stea neagră.

2. Stea completată

O variantă a conturului stelei standard este steaua standard completată.

Un tatuaj de stea căzătoare.

Un tatuaj de stea căzătoare.

3. Stelele Căzătoare

Stelele căzătoare arată bine de la sine, dar este, de asemenea, posibil să încorporezi un cuvânt sau o frază în praful de stele care se urmărește în spatele lor.

O stea nautică roșie și neagră.

O stea nautică roșie și neagră.

4. Stele nautice

Stelele nautice sunt destul de fierbinți chiar acum. Steaua nautică este un simbol al protecției și îndrumării, utilizat în primul rând de marinari sau soldați ca mod de a-și găsi drumul spre casă. Se caracterizează prin faptul că jumătate din toate cele cinci puncte sunt colorate în negru. O adevărată stea nautică este neagră și roșie, dar dacă nu'ești un marinar dur pentru care contează acuratețea, orice culoare va funcționa.

Puteți adăuga culoare traseelor ​​de stele pentru a reprezenta lucruri importante pentru dvs.

Puteți adăuga culoare traseelor ​​de stele pentru a reprezenta lucruri importante pentru dvs..

5. Trasee stelare

Traseele stelelor, sau liniile de stele, fac banderole grozave. Vă pot înfășura încheietura, glezna sau bicepul sau vă pot accentua oasele din spate sau de șold. Amintiți-vă, ei nu'Nu trebuie să fie în linie dreaptă – puțină curbură este bine.

Stelele colorate sunt o modalitate ușoară de a reprezenta oameni sau idei importante în viața ta: culori curcubeu pentru a simboliza mândria gay, culoarea ta preferată sau culoarea preferată a cuiva iubit.

Tatuajele constelației prezintă adesea semnul zodiacal al purtătorului.

Tatuajele constelației prezintă adesea purtătorul'semnul zodiacal.

6. Constelații

O idee eu'Am văzut recent constelații. Fiecare semn zodiacal are o constelație care o stăpânește, astfel încât să puteți obține un set de stele tatuate în zodia dvs.'formarea constelației. O altă opțiune este să obțineți formarea constelației celuilalt dvs. semnificativ'Semnează fie singur, fie împletit cu al tău.

Un tatuaj delicat în grup de stele.

Un tatuaj delicat în grup de stele.

7. Clustere de stele

Similar constelațiilor sunt grupurile de stele, grupuri de stele care sunt legate gravitațional. Cele mai proeminente clustere sunt Pleiadele și Hiadele, caracterizate de stele albastre fierbinți înconjurate de o strălucire luminiscentă strălucitoare.

Stelele care curbează o parte sunt un design popular.

Stele curbând una'Latura este un design popular.

8. Stele pe lateral

Eu'Am observat recent un aflux brusc de stele pe lateral, începând de la șolduri și înfășurându-și drumul până în cutia toracică. Daca'S-a făcut corect și amplasarea fiecărei stele este exactă, aceasta poate fi o frumoasă accentuare a unei femei'curbele naturale. Dacă este făcut incorect, se pare că cerul a explodat pe pielea ta.

Comentarii

adult pe 04 noiembrie 2013:

brutal

Shavanna pe 01 decembrie 2011:

Urât

Kim pe 07 iulie 2011:

Voi primi stele ca un tatuaj memorial. la mo it'Voi avea patru ani, dar trebuie să am locul unde să le fac publicitate soo, nu știu încă unde. fie în jurul încheieturii mâinii, fie între omoplați. ce crezi?

Idei de tatuaje de stea pe 20 ianuarie 2011:

Idei cu tatuaje stelare: Puneți partea luminoasă pe piele

country_honey_09 pe 09 martie 2010:

Am 7 stele care urcă în partea dreaptă, toate au imprimare zebră, toate imprimate manual, așa că știu că nu pot fi copiate niciodată. Îi iubesc și abia aștept să le arăt vara. Stelele sunt foarte populare, dar mă îndoiesc de ele'Mă voi demoda vreodată pentru că există atât de multe moduri diferite de a avea stele. S-ar putea să se estompeze ca atâtea alte tatuaje, dar nu vor deveni nepopulare doar pentru că atât de mulți oameni le au.

cindy pe 5 ianuarie 2010:

imi place foarte mult ca stelele sa coboare pe fetele din spate imi planific sa imi fac un tatuaj cu stele in jurul soldului meu, dar imi este teama ca nu ma rau

voci pe 03 ianuarie 2010:

i, dragoste shum nejs i, dragoste d stele, se arată cine u r stea jan mir

TERRY pe 06 iulie 2009:

TOATE TATURILE STELARE SUNT INCREDIBILE

tani pe 30 aprilie 2009:

dragoste d stele. arată cine u r

Șoarece pe 29 aprilie 2009:

Iubesc vedetele !!! Primul meu tat a fost o stea nautică cu o panglică rotundă spunând numele meu de familie în da ribbon … Sunt doar 15 și sunt pregătit pentru următorul meu tat !!!! O să fie pe spatele meu ca la primul. Dintr-un fel de idea de stea încă…

erin pe 09 martie 2009:

am un tatuaj de 4 stele conturate și o stea nautică care îmi urlă urechea stângă ca o cățea, dar a meritat

tigerbonn pe 04 martie 2009:

acestea sunt un tatuaj grozav de stele .. Arăt ca unul care devine foarte curând .. Mă duc să iau un grup de stele în spatele piciorului meu. eu'Postez o poză când primesc

starr pe 17 septembrie 2008:

sunt kool

starrkissed din Arizona pe 27 iulie 2008:

îmi plac tatuajele cu stele.

Ellis pe 17 iulie 2008:

De curând am decis că vreau un tatuaj de stea și am rătăcit dacă mi-a fost rănit să-l fac??

X

Sheila pe 24 februarie 2008:

Tatuajul alea de stele'Sunt minunate … Tocmai am luat una pe gât cu numele fiilor mei în mijloc și este minunat!!!!!!!

Nabila pe 14 octombrie 2007:

Am avut o prietenă care și-a tatuat o grămadă de stele pe partea laterală, iar fiecare le-a umplut cu piei de animale diferite, adică: leopard, zebră, tigru etc. și toate erau de culori diferite – roz, violet, verde albastru…

GreatTattoosNow din San Jose pe 12 august 2007:

Îmi plac stelele întregi din lateral. Imagine grozavă pe care ați adăugat-o pentru tatuaje de stea. Cel mai bun lucru este că tatuajele de stea sunt adesea mici și pot fi adăugate mai târziu.

icarusalsoflew pe 19 iulie 2007:

Primul meu tatuaj a fost o stea nautică. Îmi aduce aminte că tot ce trebuie să mă ghideze este deja în mine.