Idei de tatuaje: opere de artă celebre

Am treisprezece tatuaje, precum și câteva piercing-uri, și cred că ele'sunteți destul de mișto.

Tatuaj inspirat de Dalí

Tatuaj inspirat de Dalí

Aceasta'Nu este niciun secret faptul că majoritatea artiștilor sunt nebuni sau că strălucirea se învecinează adesea cu nebunia. Unii dintre cei mai ingenioși oameni I'Ne-am întâlnit au fost complet în afara rockerului lor și, de cele mai multe ori, tinde să fie acești oameni care produc cele mai uimitoare opere de artă și volume inspirate de ficțiune. Aceste impulsuri creative sunt prezente doar la un număr mic de oameni.

Virginia Woolf, care a creat opere literare precum doamna Dalloway, și Sylvia Plath, care au creat cu pricepere poezie după poezie, ambii au suferit de o depresie debilitantă care ar duce în cele din urmă la sinuciderile lor premature. Woolf puse pietre grele în buzunarele șorțului și se înecă nu departe de casă. Sylvia Plath își băgă capul în cuptor și aprinse gazul.

Ernest Hemingway, autorul cărții „Bătrânul și marea și A Farewell to Arms” s-a împușcat în cap cu o pușcă cu dublă țeavă după o serie de tratamente eșuate cu terapie de șoc electroconvulsiv. Pictorii au un palmares care nu se descurcă mult mai bine decât scriitorii. Vincent Van Gogh, care a pictat incredibil de faimoasa Noapte înstelată, și-a tăiat propria ureche în timpul lui "albastru" perioadă și a murit din cauza unei răni auto-provocate de foc la piept.

Ce este creatorii care îi face atât de predispuși la tristețe? M-am gândit de mult că mintea artiștilor trebuie să fie larg răspândită pentru a absorbi și a recrea astfel mediul înconjurător. Autorilor li se spune adesea "scrie despre ceea ce știi," fii conștient de setările tale, ia în considerare fiecare detaliu, studiază fiecare nuanță și apoi înregistrează, înregistrează, înregistrează. Dar tu poti'deschide-te la frumusețea din lume fără a te deschide și la tristețe inerentă, crimă, degradare și brutalitate – și dacă'nu fiți atenți, vă va pătrunde în suflet.

În schimbul sensibilității și disperării extreme a acestor artiști, am primit picturi, sculpturi și cărți de o valoare fără egal. Dar cu ce costă creatorii lor? Mulți s-au înecat în alcool, droguri sau promiscuitate, iar în anii 1800 și 1900, nu era disponibil niciun ajutor medical sau psihiatric, așa cum există astăzi. Ne-au rămas, în schimb, rămășițele lor artistice, rămășițe ale picturilor realizate în secolul al XIX-lea, imagini frumoase și bântuitoare care rezonează și astăzi.

Sunt întotdeauna încântat dincolo de explicații când văd o celebră operă de artă reprodusă sub formă de tatuaj pe corpul unui adolescent, pentru că știu că dacă integritatea picturii a fost păstrată atât de mult și dacă un tânăr sau o femeie din secolul 21 secolul se poate uita la Van Gogh's Night Starry sau Dali'Se topesc ceasuri și încă se uită îngrozite, atunci arta pe care au lăsat-o în urmă va lăsa un efect de durată asupra lumii cu sute de ani de acum încolo.

Galerie foto de artă tatuaj

Salvador Dali

Salvador Dali

De la Dali & apos; s

De la Dali's "Vis provocat de zborul unei albine în jurul unei rodii cu o secundă înainte de trezire"

De la Rene Magritte

De la Rene Magritte's "Familia numeroasă"

Porumbelul de pace al lui Pablo Picasso

Pablo Picasso's pacea porumbelului

"Vechiul chitarist" de Pablo Picasso

Pablo Picasso

Pablo Picasso

Pablo Picasso

Pablo Picasso

Din tabloul lui Michelangelo de pe tavanul Capelei Sixtine

De la Michelangelo'pictură pe tavanul Capelei Sixtine

"Noapte înstelată" de Vincent Van Gogh

Vincent VanGogh

Vincent VanGogh

Vasili Kandinsky

Vasili Kandinsky

© 2007 becauseilive

Comentarii

carmen pe 07 octombrie 2014:

care a făcut tatuajul capelei sistine?

doina pe 16 iulie 2013:

aezaa ttato vă rog numărul de telefon

Rusty Dubberly pe 26 noiembrie 2012:

Picassoo My Tat

https://plus.google.com/u/0/photos/115311971673349…

marcă pe 13 mai 2012:

Uau multe tatuaje de rahat!

josh pe 22 august 2011:

Eu'Sunt pe cale să-l iau pe Hieronymus Bosch's "Iad" ca o piesă din spate

yesenia pe 03 martie 2011:

voi băieți JURAȚI că sunteți atât de adânci.

anne pe 06 ianuarie 2011:

piesa de topire a ceasurilor se numește de fapt persistența memoriei.

Marea Britanie Dave pe 20 decembrie 2010:

O pictură I'Mi-a plăcut de ani de zile (deși a fost amânat pe scurt de filmul cu același nume de la Hollywood cu câțiva ani în urmă! – Am trecut peste asta 😉 a fost inspirația pentru asta; primul meu tatuaj!

marcă pe 16 octombrie 2010:

da, van gogh și-a tăiat urechea, nu picasso, și s-a împușcat în piept, dar mai târziu a murit în pat. deși pușca cu dublă țeavă sună mai epic. Îl iubesc pe Dali's elefanți. Le-am descoperit acum câteva zile în timp ce căutam o parte din lucrările sale (pe care, din anumite motive, nu le aveam.)'făcut până de curând). Îmi plac foarte mult cei doi elefanți de pe picioare. mă face să-mi doresc să mă fi gândit să le pun acolo! haha, dar vreau să mă tatuez pe unul

visător. pe 27 iulie 2010:

cine a scris acest lucru nu știe nimic despre artă. Picasso nu și-a tăiat urechea, asta a fost vangogh. și Vangogh a murit de o supradoză de droguri, i-a plăcut absintul. faceți-vă cercetările înainte de a scrie un articol.

tu pe 05 aprilie 2010:

cel salvador dali cu ceasurile se numește persistența timpului.

Paulie pe 28 martie 2010:

am warhol's "campbell'supa de rosii" pe mâna mea stângă interioară. Tocmai am schimbat semnul de roșii în supă de pește, deoarece am în mâna stângă sus un pește koi. cred asta'E minunat să faci tatuaje pop-art, deoarece sunt simple, dar foarte frumoase.

Orez pe 22 martie 2010:

Bună durere. Marea artă este o bucurie în contextul ei. Dar întinzându-l peste om'Cel mai mare organ îl face grotesc. Și pentru cine'aprecierea lui? O altă încercare greșită de atenție mascată ca auto-exprimare.

Darkin pe 2 martie 2010:

Eu nu'Nu-mi place Tatuajul. Cred că bodyart este mai bun)

doogie pe 19 ianuarie 2010:

Cred că, dacă cineva simte o legătură cu arta sau artistul, atunci desigur să o facă. Am dali'Rose van goh fumează schelet și dalis explodând ceasul pe umărul meu și plănuiesc o mânecă a artei mele clasice preferate. A fi pretențios înseamnă a pune pe cineva un nume sau un fluture sau ceva de pe perete la magazin.

sel pe 16 iulie 2009:

Corecție asupra lui Van Gogh'Urechea: Mulți istorici de artă cred acum că Gauguin a fost cel care l-a tăiat pe Van Gogh'urechea după o ceartă aprinsă. Gauguin era priceput în scrimă. Se spune că Van Gogh și-a înfășurat urechea în ziar și a dus-o la bordel la o prostituată pe nume Rachel. Alții spun că a fost rezultatul unei crize. Există diferite relatări despre ceea ce s-a întâmplat exact. Schizofrenia pare a fi cauza principală a bolii sale mentale, dar bipolara nu este în urmă. Există diagnostice numeroase acolo. Cu toate acestea, este corect că Van Gogh s-a împușcat în cec cu un revolver. A murit două zile mai târziu în pat.

ed pe 09 iulie 2009:

Am compoziție în roșu albastru gri și galben de Piet Mondrian. Următorul tatuaj va fi Frank Lloyd Wright'Vitraliile de la Clooney House.

Usa de pivnita din sud-estul Marii Britanii pe 11 mai 2009:

Căutam inspirație pentru piesa mea pe care am planificat-o, am găsit-o, mulțumesc omule!

Picasso modernist, în principal albastru, este unul dintre preferatele mele, cred

CD

Grace Roselynn pe 8 aprilie 2009:

Uau, acestea sunt cu adevărat uimitoare!

Julie pe 27 martie 2009:

Știi cât de mult al doilea "Elefantii" tatuaj costat?

Rebecca Goldfinch pe 06 martie 2009:

eu'M-am tatuat pe spatele porumbelului de pace Pablo Picaso marți și asta'Pentru că am văzut acest tatuaj pe care am crezut că-l înșurubez,

deci mulțumesc

jEssica pe 20 decembrie 2008:

a fost un articol grozav …. și am crezut că l-ai scris foarte bine …. și eu'Am căutat un tatuaj de pace, nu știu ce se potrivește cu adevărat. Îmi place arta veche și această imagine a lui Picasso'porumbelul păcii arată ca potrivirea perfectă =]

DePonay pe 19 noiembrie 2008:

Doar o corecție … Picasso nu a făcut-o'nu și-a tăiat propria ureche. a fost van gogh, un schizofrenic paranoic .. și-a tăiat auzul pentru a încerca să oprească vocile din cap.

Am auzit o serie de oameni spunând că simt că sunt tatuaje de artă "pretenţios" și nu sunt foarte sigur de ce este asta. Da, presupun că luați pe altcineva'Lucrează și pune-l pe corpul tău fără permisiunea lor. Dar artiștii se împrumută reciproc'Idei tot timpul. Mulți artiști obișnuiau să urască când Picasso venea prin studiourile lor, pentru că amintirea lui era atât de fotografică, încât putea să meargă acasă și să creeze lucrarea exactă … dacă nu o perfecționează.

Dacă aveți o profundă apreciere pentru artă și artistul pe care îl dau'Nu cred că ar putea fi pretențios. Dacă nu altceva, cred că arată respect pentru acel artist'Munca și talentul. Sunt artist și profesor de artă, Arta este viața mea .. ar avea sens ca tatuajele mele să reflecte pasiunea mea pentru artă.

Mă descurc de pe cutia mea de săpun acum.

Salem pe 16 noiembrie 2008:

Eu nu'Nu cred că există "tatuaj de arta" este deloc lipicios – atâta timp cât persoana care o poartă apreciază arta – "pentru ca'e misto" mă enervează, dar se întâmplă să am câteva piese de Picasso și Dali pe mine și pe ea'Pentru că am o mare dragoste pentru opere și artiști. În acest moment îl am doar pe Picasso'Interpretarea lui Don Quijote și a unuia dintre caii din Dali's ispita Sfântului Antonie. Dar eu'Voi termina celelalte părți cu lucrări colorate – probabil o parte din Dali's Visul provocat de zborul unei albine în jurul unei pomengranate o secundă înainte de trezire și Picasso's Girl Before a Mirror…

Autorului acestui post – mulțumesc pentru distribuire, mi-a plăcut foarte mult citirea, precum și pozele prezentate!

CaroWe pe 13 octombrie 2008:

Am vrut Copilul Geopolitic care urmărește nașterea omului (de dali – verifică-l'este minunat), dar apoi m-am gândit că poate nu, deoarece tatuajele de artă sunt cam lipicioase. Cele Picasso mai mult, dar orice lucrare celebră a oricărui artist renumit ar fi lipicioasă și clișeu pe piele…

A pe 24 august 2008:

Justin Bolonski a realizat manșonul Starry Night / vitraliu. http://www.justinbtattoos.com http://www.myspace.com/integritytat2

Christine pe 02 august 2008:

Ce artist a atras steaua de noapte?

Sadie_H pe 02 iunie 2008:

Am un Georgia O'Planul lui Keefe a fost planificat, iar eu'Mă gândesc să-mi iau o mânecă Kahlo în viitor. Vă mulțumim pentru un alt set de imagini grozav!

syaiful majid din Jogjakarta pe 21 martie 2008:

Bună creație de tatuaj, dar, din păcate, religia mea nu permite să-l fac .., deoarece rezistă apei pentru a intra prin pielea ta în timp ce iau o apă înainte de a te ruga.

Sarah Knapp pe 12 martie 2008:

Pentru a fi mai specific … este schița mică pe care a făcut-o despre perechea neagră de pantofi. Are micul SP unde și-a semnat numele. Aceasta'e pe glezna mea. Eu'Sunt destul de fericit de asta. 🙂

Are cineva să vadă '07 carte "Rime oculare"? Aceasta'este plin de lucrările ei de artă. Am ajuns să văd doar o singură poză din ea și a fost o piesă minunată cubistă colorată de Sylvia.

Știe cineva cum să cumpere cărțile în ediție limitată?

Sarah Knapp pe 12 martie 2008:

Sarah Knapp pe 12 martie 2008:

Mi-am făcut un tatuaj Sylvia Plath aseară!

Sam pe 30 ianuarie 2008:

IUBESC mult noaptea înstelată și cea din Picasso. Articol interesant, de asemenea. Vă mulțumim pentru postarea asta!

abigail pe 09 noiembrie 2007:

Am vrut să vă mulțumesc că ați publicat toate aceste postări minunate și interesante despre diferite forme de decorare a corpului 🙂 au fost o încântare să le citiți și să le priviți!

Shallapope pe 21 octombrie 2007:

Marea artă face tatuaje grozave. Iubit Kandinsky

GreatTattoosNow din San Jose pe 09 octombrie 2007:

Un alt hub grozav. Picturile lui Salvidor Dali fac subiecte atât de grozave pentru tatuaje. Surrealismul său este perfect pentru un tatuaj. Tatuajul Stary Night este de asemenea minunat.