Idei de tatuaje Harry Potter

Am treisprezece tatuaje. cred că ei'sunteți destul de cool (și cu siguranță nu'nu te califici ca "Calitate rea").

Harry Potter

Harry Potter

În timpul călătoriilor mele cu mulți ani în urmă, am văzut o mulțime de panouri publicitare care prevesteau în mod nefast, "Harry Potter 7, partea 2 – totul se încheie 7.15." Deși am văzut primele trei filme și m-am bucurat radical de al treilea, nu am intrat niciodată în serie așa cum au făcut majoritatea oamenilor din jurul meu. Cea mai bună prietenă a mea și soțul ei sunt fanatici ai lui Harry Potter. Ei și-au cumpărat biletele pentru spectacolul de la miezul nopții pentru Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 și au petrecut câteva zile obsesiv re-vizionând cele șapte filme anterioare în pregătirea serii de deschidere. Am fost la casa lor, în timp ce se aflau în mijlocul maratonului, și s-a întâmplat să prindă începutul lui Harry Potter și Pocalul de Foc. M-am agățat. Eu pot'Nu înțeleg de ce nu am făcut-o'Nu vă legați de acest fenomen mai devreme în viață. Am pregătit toate cele șapte filme în pregătirea pentru filmul final. Cărțile Harry Potter de J.K. Rowling și cele opt filme care au urmat sunt foarte populare, iar mulți fani au tatuaje pentru a demonstra acest lucru.

Tatuaje Marcă Întunecată

Marca Întunecată este un simbol care este tatuat pe brațul oricărui Devorator de Moarte. Din moment ce Manganii morții îl fac pe Lord Voldemort'La licitație, marca este un șarpe care iese din gura unui craniu. Șarpele este simbolic pentru casa lui Slytherin, una dintre cele patru case de la Școala de vrăjitorie și vrăjitorie din Hogwarts. Când Voldemort trebuie să apeleze la Devoratorii de Moarte, slujitorii lui îl simt în tatuaj, șarpele de pe brațele lor începe să se miște și știu că trebuie să ajungă la el imediat. Același simbol poate fi evocat în aer folosind vraja Morsmordre.

Tatuaje cu sfințe ale morții

Religiile Morții sunt o legendă la fel de cunoscută de personajele din lumea lui Harry Potter precum Mother Goose și Aesop'Fabulele sunt cunoscute în viața reală. Fiecare copil crește și i se spune povestea. Religiile Morții se referă la trei obiecte magice deosebit de puternice create de Moarte: Bagheta Vârstnică, Piatra Învierii și Mantia Invizibilității. După cum spune legenda, oricine posedă toate cele trei obiecte va deveni Stăpânul Morții și, în esență, va deveni invincibil. Nimeni nu a deținut vreodată toate cele trei Hallows în același timp. Deși Harry Potter le-a posedat pe toate, nu a avut niciodată mai mult de două odată. Sfintele Moarte sunt simbolizate foarte simplu printr-un cerc și o linie dreaptă într-un triunghi. Linia verticală reprezintă Bagheta Vârstnică, cercul este Piatra Învierii, iar triunghiul este Mantia Invizibilității.

Harry Potter Citate Tatuaje

Multe dintre cele mai bune citate ale lui Harry Potter, atât din filme, cât și din cărți, sunt puțin lungi și au loc într-o conversație între două sau mai multe personaje. Citate precum acestea sunt probabil prea mari pentru un tatuaj de dimensiuni medii, cu excepția cazului în care tu'sunteți suficient de dedicat seriei pentru a vă permite să vă acopere întregul spate sau coapsa. Iată doar o mică probă de citate excelente ale lui Harry Potter, care ar face idei excelente de tatuaje:

  • "Acordați prea multă importanță … așa-numitei purități a sângelui! Nu reușești să recunoști că nu contează ceea ce se naște cineva, ci ceea ce devine!" –Albus Dumbledore, Harry Potter și Pocalul de foc
  • "Timpul ne face din nou prosti." –Albus Dumbledore, Harry Potter și Prințul jumătate de sânge
  • "Trebuie să încercăm să nu ne scufundăm sub angoasa noastră, Harry, ci să luptăm mai departe." –Albus Dumbledore, Harry Potter și Prințul jumătate de sânge
  • "Desigur, se întâmplă în interiorul capului tău, Harry, dar de ce ar trebui să însemne asta că nu este real?" –Albus Dumbledore, Harry Potter and the Deathly Hallows
  • "Alegerile noastre sunt cele care arată ceea ce suntem cu adevărat, mult mai mult decât abilitățile noastre." –Albus Dumbledore, Harry Potter și Camera Secretelor
  • "Fericirea poate fi găsită, chiar și în cele mai întunecate vremuri, dacă ne amintim doar să aprindem lumina." –Steven Kloves (scenariu), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Harry Potter vraji tatuaje

Cea mai populară și cunoscută vraja din Harry Potter pare a fi expecto patronum, care este latină clasică pentru "Aștept un protector". Închisoarea Azkhaban este păzită de Dementori, creaturi malefice care există doar pentru a suge fericirea din tine. Expecto patronum este o vraja dificil de lansat, dar atunci când este invocat corect, emite un câmp de forță care te înconjoară și te protejează de dementori. Vraja implică evocarea celei mai fericite amintiri din mintea ta, apoi împingerea ei în spațiul protector din jurul tău. Reprezintă amintiri bune, protecție, iar prietenii și familia vă păstrează în siguranță.

Alte vrăji interesante și semnificative includ: colloportus (din cuvântul latin porta, care înseamnă "o poartă"), care închide o ușă și o leagă astfel încât să nu poată fi deschisă; fidelius (din sensul latin "loialitate"), o vraja foarte puternica care permite ascunderea unui secret in sufletul detinatorului secret; incendio, aprinderea unui foc; protego (cuvânt latin care înseamnă "pentru a proteja"), care protejează utilizatorul și trimite o vrăjeală înapoi unui adversar.

Tatuaje Anime Harry Potter

Fanii morți pot să nu aprecieze interpretarea creativă a iubitului personaj principal, dar eu'Sunt un fraier pentru orice simpatic, așa că nu aș putea'Nu rezista la prezentarea acestor tatuaje anime HP.

Tatuaje Hogwarts

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry este un internat britanic de magie situat în Scoția. Aici Harry Potter și cei mai buni prieteni ai săi, Hermione și Ron, printre alte mii de studenți, participă la cursuri pentru a fi instruiți în arta vrăjitoriei. Creasta Hogwarts, ca o stemă, o afișează's deviza "Draco dormiens nunquam titillandus", care înseamnă "Nu gâdila niciodată un dragon care doarme", împreună cu simbolul celor patru Case de la Hogwarts. (Studenții din Hogwarts sunt împărțiți în patru grupuri separate: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw și Slytherin.)

Comentarii

kalyn pe 13 iunie 2012:

Am tatuajul sfințelor morții pe încheietura mâinii stângi!

thedarklord666 pe 27 martie 2012:

Om cool 🙂 Dar ai ratat un punct crucial! Lordul Voldemort nu'nu ai un tatuaj. Aceasta'Este doar pentru cei care mănâncă moartea. De ce altceva crezi că i-a chemat pe cei care mănâncă moartea prin tatuaj cu vierme în cartea a patra? 😉

pearpanda de la Vancouver pe 23 martie 2012:

Citatele Harry Potter ar face și un tatuaj minunat!

http://www.glamquotes.com/celebrity/harry-potter-q…

„Osul tatălui, dat fără să vrea. Carne a slujitorului, sacrificată de bunăvoie. Sângele inamicului, luat cu forța. Domnul Întunecat va învia din nou. ”

~ Coada de vierme

„Crezi – crezi că dau un – NU MĂ INTERESEAZĂ CE TREBUIE SA SPUNI!” Urlă Harry. „Nu vreau să aud nimic din ce ai de spus!”

~ Harry Potter

„Acum repetă după mine …. fără baghete te rog … repetă după mine, Riddikulus!”

~ Profesorul Lupin

Rachel pe 10 februarie 2012:

Mulțumiri! Mi-au plăcut ideile de tatuaje și dedicația ta de a pune acest lucru împreună! Cu toate acestea, trebuie să spun că ați plasat incorect multe dintre aceste citate. Ca cititor febril al seriei HP, mi-aș dori să fi numit difuzorul din cartea reală, mai degrabă decât din film … ar fi fost o sursă mai precisă.

Stephanie Moulton pe 09 septembrie 2011:

Cele mai multe dintre acestea sunt cu adevărat grozave și mi-au dat câteva idei…

funmontrealgirl din Montreal pe 05 septembrie 2011:

Uau, unele dintre acestea sunt mult mai cool decât credeam că ar putea fi. Nu-i rău!

AlabamaGirl86 pe 18 august 2011:

Tats minunate, îmi place. Mă face să gândesc. Vă mulțumim pentru distribuire.

TattooGuy pe 29 iulie 2011:

Ești o doamnă minunată, care trebuie să fie cea mai bună piesă de tatuaj pe care am citit-o și, da, aceste tatuaje sunt minunate, ești fata Jacqueline, bucură-te de weekend !

ochelari de soare Oakley ieftini pe 26 iulie 2011:

Vă mulțumim că ați profitat de această ocazie pentru a discuta despre acest lucru, mă simt cu fervoare în legătură cu acest lucru și îmi place să aflu despre acest subiect

Danielle pe 22 iulie 2011:

Da, asta'Am piciorul acolo sus primul tatuaj anime HP!!!

Melissa pe 21 iulie 2011:

Îmi place ultimul ^^

angie ashbourne pe 13 iulie 2011:

Salut! pentru că viu WOW! Minunat Hub! Angie