Idei de design pentru tatuaje sirene

Kitty nu este expertă în tatuaje, dar are câteva ale sale. Îi place să împărtășească idei despre tatuaje inspirate de diverse subiecte.

Aceasta este o idee pentru un design de tatuaj sirena ... cât de inventiv și oarecum stil victorian.

Aceasta este o idee pentru un design de tatuaj sirena … cât de inventiv și oarecum stil victorian.

Garann's flickr prin cc

Căutați modele de tatuaje sirene minunate și unice? Nu sunteți mulțumit de ceea ce ați găsit până acum? Poate tu'Voi găsi o inspirație aici. Eu'Am colectat câteva idei care vă vor stimula cu siguranță interesul și creativitatea – doar țineți-vă de aripioare.

Sirenele au făcut parte din mitologia mondială de secole, marinarii spunând povești despre femei-pești seducătoare care conduc navele pe stânci sau femei-pești care încearcă să salveze marinarii înecați. Legende pozitive și negative despre sirene continuă să fie povestite până în prezent. Deși cei mai mulți oameni recunosc astăzi că sirenele nu'Nu există, mulți sunt atrași de ideea lor. Unii atât de mult încât decid că le-ar plăcea ca imaginea unei sirene să fie tatuată pe corp … poate ca o reamintire că fantezia există încă în realitate.

Stilul retro

Design de tatuaj retro nostalgic

Design de tatuaj retro nostalgic

Există multe modele diferite de a alege – unele brânzeturi, dar altele unice și superbe. Cât de retro și de veche este acest vechi tatuaj de tip sirena Sailor Jerry de mai sus? Cu toate acestea, are calitatea și opera de artă a unui tatuator modern. Poate că acesta este stilul tău de design datorită aspectului nostalgic și a calităților de retragere; poate tu'ești marinar sau vrăjitor.

Design spiritual Yin-Yang

Design sirena Yin-yang-infinit

Design sirena Yin-yang-infinit

Poate tu'este un semn de apă sau un păgân care se conectează cu elementul apă. Dacă da, s-ar putea să doriți să vă gândiți să obțineți un design de tatuaj care are semnificație spirituală. În imaginea frumoasă, magică de mai sus, două sirene formează un cerc de viață, dacă vreți, cu semnul infinitului fiind învăluit în mijloc. Este ca și cum ar fi yin și yang, întrucât o sirenă este alb-negru, iar cealaltă sirenă este într-o culoare. Fii creativ și fii fidel spiritualității tale atunci când îți gândești propriile idei de tatuaje cu sirene. Adăugați propriul semn astrologic la proiectare.

Mica Sirenă Feminină

Sirenă feminină

Sirenă feminină

Ce zici de modele simple de sirenă pentru femei extra-feminine? Nici o problemă! Multe femei s-au îndrăgostit de filmul Mica Sirenă când erau tinere. Dacă a fi o sirenă are o anumită semnificație pentru copilăria ta, de ce să nu-ți faci o amintire a copilăriei tale tatuată pe corp? Un design mic de sirenă ar fi doar lucrul pentru a păstra credința în trecutul tău. Mergeți la Disney, sau mai bine, la povestea de idei a lui Hans Christian Andersen.

Mural de grădină de flori

Design de tatuaj de sirenă murală

Design de tatuaj de sirenă murală

daca tu'sunteți dispus să vă faceți un tatuaj complet pe mâneci sau pe spate, gândiți-vă să obțineți o scenă de sirenă. Ideile pentru un tatuaj mural pot include o sirenă într-o grădină subacvatică (așa cum se arată mai sus) sau o sirenă într-o scenă de castel subacvatic. Ce zici de o sirenă sau sirene care stau pe pietre, pieptănându-și părul? Gândiți-vă la imaginea sirenelor care apelează la nave. Ce imagine sau scenă îți apare în minte când te gândești la sirenele? Mergeți cu imaginea respectivă ca design autentic și maiestuos al tatuajelor de sirenă … mergeți cu intestinul.

Pinup Mermaid, Stil de pagină Betty

Culori foarte strălucitoare în acest tatuaj de sirenă ... și stilul pin-up

Culori foarte strălucitoare în acest tatuaj de sirenă … și stilul pin-up

surfer fantomă's flickr prin cc

Puteți afișa un obiect de dorință roz aprins, dacă este așa'Ce ai în minte.

Mai multe modele de tatuaje sirene

Mai multe idei de design

Dacă niciunul dintre aceste tatuaje cu sirene nu plutește barca ta, atunci găsește ceva care să fie unic pentru tine. Tu nu'Nu trebuie să mergeți cu tatuajul exact pe care îl poartă altcineva, așa că găsiți ceva diferit și totuși atractiv.

Iată câteva alte idei pentru modele de tatuaje:

  • O sirena din mitologia greaca
  • A selkie sau silkie (o încrucișare între o focă și o femeie frumoasă în tradiția scoțiană)
  • A veselie (Versiunea irlandeză a unei sirene)
  • Doamna lacului
  • Creatura (sau femeia) din Laguna Neagră (dacă tu're în vechile filme de groază)
  • Un merman (hei, toată lumea primește sirenele fierbinți … de ce nu un merman fierbinte?)
  • Sirenele dintr-o lume sau oraș subacvatic, precum Atlantida
  • Un delfin care face parte din om
  • Sirenele în stil victorian sau eduardian

Fă-ți tatuajul de sirenă pe picioare! :)

Fă-ți tatuajul de sirenă pe picioare! 🙂

ganesha.isis' flickr prin cc

Comentarii

Kitty Fields (autor) din Summerland pe 23 iulie 2012:

Este un frumos tatuaj de sirenă, nu'nu-i asa? De asemenea, se simte atât de pașnic. Mulțumiri!

Catherine Taylor din Canada pe 23 iulie 2012:

Modele superbe. Cel mai de sus este unul dintre tatuajele mele preferate de sirena din toate timpurile. Hub minunat!

Kitty Fields (autor) din Summerland pe 23 septembrie 2011:

Minunat! Să sperăm că ea'Voi câștiga puțină inspirație!

felicitylovespari pe 23 septembrie 2011:

Sunt câteva fotografii fantastice. Poveste adevarata. Prietenul meu mi-a spus astăzi că vrea să-și ia o sirenă. O să le arăt acestea.

Kitty Fields (autor) din Summerland pe 22 septembrie 2011:

Lady_E – Sunt de acord, iubesc tatuajele de sirenă.

TattooKitty – OMG! De ce nu't Observ stinkin' hot dog în mâinile ei? Haha … wow. Eu nu'Nu știu cine și-ar dori sirenele care să țină un hot dog, dar eu'O să ghicesc'e un tip. Mulțumesc că ai trecut pe aici!

TattooKitty din Hawaii pe 21 septembrie 2011:

Iubesc hub-ul! Sirenele simbolizează frumusețea misterului, iar compilarea desenelor pe care le oferiți aici sunt fantastice. Îmi place designul sirenei gotice … dar mie'Probabil că ar fi hot dog-ul ei'Ține- LOL! A votat!

Elena din Londra, Marea Britanie pe 21 septembrie 2011:

Sunt modele minunate și creative.

Mulțumiri 🙂

Kitty Fields (autor) din Summerland pe 21 septembrie 2011:

beth – Mulțumesc, am crezut că aceste modele de tatuaje cu sirene sunt destul de superbe … și magice într-un fel. Sună o idee bună pentru un tatuaj cu sirenă! Ce's numele serialului?

Beth Perry din Tennesee pe 21 septembrie 2011:

pisicuță, acestea sunt atât de frumoase. Am un prieten care a scris o serie de sirene; Eu'Mi-ar plăcea să văd una dintre coperțile cărții ei ca pe un tatuaj! Mulțumesc pentru postare; hub foarte încântător!

Kitty Fields (autor) din Summerland pe 21 septembrie 2011:

delmer – Asta'e minunat. Este cu siguranță o formă de exprimare de sine și una minunată. Mulțumesc că ai citit / comentat!

delmer47 din Nebraska pe 21 septembrie 2011:

Îmi plac tatuajele …. cea mai bună prietenă a mea și fiica ei au multe dintre ele și le apreciez frumusețea și forma de exprimare. Vă mulțumim pentru postare!