Idei de design pentru tatuaje de cai

Îmi plac tatuajele și scriu despre acest subiect de câțiva ani.

Tatuajul alergării grupului de cai sau

Tatuajul alergării grupului de cai sau "faraon's Cai"

Love Tattoo Tattoo

daca tu'ești pasionat de cai și îți place să călărești și să ai grijă de ei, știi cât de ușor este să te apropii de ei și ce parte mare din viața ta pot fi.

Mulți oameni nu numai că primesc tatuaje pe cal, dar uneori chiar o fac cu calul lor preferat; vorbeste despre angajament.

Caii sunt una dintre acele teme de tatuaj care se pretează atât marilor tatuaje independente, fie pot fi incluse cu un călăreț, ceea ce în multe cazuri se adaugă cu adevărat imaginii și designului.

Pentru mine, motocicliștii sunt deosebit de atrăgători, iar acei designeri și artiști de tatuaje, în majoritatea cazurilor, sunt cu adevărat talentați și fac o treabă excelentă cu ei.

Un alt design unic de tatuaj de cal pe care îl întâlnești ocazional este atunci când rulează împreună, cum ar fi tatuajul de mai sus. Ai senzația că ei'ne alergăm cu înverșunare și nu intenționăm să ne retragem.

Tatuaje de cap de cai

Următoarele câteva tatuaje de cai vor fi de cap de cal, iar ele'sunt foarte bine realizate și detaliate. Unele dintre acestea sunt dintre caii preferați ai oamenilor pe care i-am menționat mai devreme, în timp ce unii sunt doar tatuaje bune de cap de cal.

Al treilea din serie este preferatul meu, deoarece detaliile surprind puterea calului și puteți vedea venele și mușchii care se remarcă.

Tatuaje de cal complet

Următoarele două tatuaje de cai sunt ale întregului corp al calului, cu unul care arată ca acesta'aleargă în vânt. Tatuajul te face să crezi și tu!

Celălalt are calul care își dă picioarele în spate, fie într-o criză de furie, fie doar distrându-se jucându-se, așa cum se știe că unii cai fac.

Tatuaje de cal cu călăreți

Tatuajele de cai cu călăreți sunt printre preferatele mele, în special cele cu războinici fanteziști. Cele două incluse aici sunt extraordinare pentru mine.

De asemenea, cel cu cavalerul călare pe cal, deși nu este atât de calitativ în design este unic, și îmi place calul care stă pe picioarele din spate cu el în șa.

Marele tatuaj de cai al lui Pegas

Acest ultim tatuaj de cal al lui Pegasus este printre cele mai bune, dacă nu din alt motiv decât este Pegasus. Chiar și așa, aș fi făcut culorile în mod diferit, dar tu surprinzi simțul maiestosului în tatuaj și asta'Este mai important decât orice cu un cal de această importanță.

Tatuajul lui Pegas

Tatuajul lui Pegas

Tatuaje unice de cal

Probabil singurul lucru pe care l-am apreciat la toate aceste tatuaje de cal a fost că fiecare avea într-adevăr un aspect distinct și chiar și tatuajele calului'Capetele arătau cu adevărat diferite în ceea ce privește designul și simțul.

O galerie generală bună de tatuaje de cai de către designerii de tatuaje.

Comentarii

ruben pe 19 octombrie 2011:

tatuaje grozave