Designuri, idei și semnificații ale tatuajelor farului

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

tatuaje-și-semnificații-far

flickr

Tatuajul Farului

Un design interesant pe care poate doriți să îl luați în considerare pentru următorul tatuaj este farul. În timp ce'Nu este atât de popular, atât bărbații, cât și femeile încă îi caută. Poate reprezenta, de asemenea, o varietate de semnificații diferite – ele sunt de obicei foarte colorate și foarte semnificative pentru cei care le au. Deși pot fi proiectate în diferite dimensiuni, datorită detaliilor și nuanțelor, arată mult mai bine mare.

În acest articol, vom discuta despre designurile de tatuaje ale farurilor. De asemenea, le vom analiza semnificațiile și veți avea ocazia să vedeți multe variante diferite. În cele din urmă, sperăm că vei putea găsi idei și inspirație pentru următorul tău tatuaj!

tatuaje-și-semnificații-far

tatuaj

Variații

Tatuajele farului vin într-o varietate de modele creative diferite și sunt adesea portretizate cu alte simboluri maritime. ei'sunt purtate atât de bărbați, cât și de femei și sunt un design popular, în special în zonele de coastă.

Ele sunt simbolice și reprezintă o varietate de lucruri diferite. Farul a fost creat cu ani în urmă și a servit unui scop general: a avertiza navele care treceau că coasta era aproape. Lumina din far poate fi văzută de la câțiva kilometri distanță și le-ar informa marinarilor că coasta era aproape. Aceeași interpretare poate fi spusă pentru tatuaje prin faptul că reprezintă "o lumină călăuzitoare" in viata noastra. Poate simboliza calea corectă de urmat în viață. Pentru unii, valoarea simbolică a acestui tatuaj poate profunda în sens.

 • Rareori vezi vreodată un far înfățișat singur în tatuaje. ei'Voi descrie adesea simboluri maritime sau caractere adecvate în design. Există o serie de simboluri care pot fi încorporate cu acesta. Acestea pot include ancore, stele, apa și valurile oceanului, luna, rândunelele, porumbeii și multe altele. Acest lucru vă oferă un avantaj de a crea unul unic, unul care nu a mai fost văzut până acum. Flori, pești și fulgere sunt, de asemenea, descrise în desenele de tatuaje ale farurilor.
 • Tatuajele farului descriu adesea peisajul de coastă, care poate include nisip și margini stâncoase zimțate. Acesta este unul dintre cele mai colorate modele de tatuaje de acolo.
 • De obicei se fac în dimensiuni medii până la mari. Datorită dimensiunii lor, acestea se găsesc cel mai popular pe brațe, picioare și spate. Acest lucru nu înseamnă că nu'Nu sunt de dimensiuni mai mici și pot fi tatuate oriunde în corp, deoarece pot fi. Asigurați-vă că vă luați timp și vizualizați o varietate de modele diferite, astfel încât să puteți găsi o dimensiune potrivită.
 • O versiune populară a acestui design de tatuaj descrie farul ca și cum ar fi fost într-o fotografie. Aceste modele includ o margine exterioară în jurul marginii exterioare a proiectului. Acest lucru oferă imaginea că tatuajul este în interiorul unei imagini.
 • Unele modele pot folosi, de asemenea, frânghie sau panglică pe marginea acestuia. Panglicile sunt o alegere populară, deoarece poate fi adăugată o frază cu script.
 • Farurile sunt, de asemenea, o modalitate populară de a simboliza marinarii, pescarii și cei dragi care au trăit viața maritimă sau pe cei care au trecut pe mare. Aceasta poate include numele lor, datele importante sau panglicile care citesc "credinţă" sau "speranţă." De exemplu, dacă un copil și-a pierdut tatăl, ar putea primi unul "Tata" în partea de jos pe o panglică.
 • Din motive evidente, acest design este popular printre marinari și pescari. Poate fi folosit pentru a simboliza pe cei care curajează zilnic apele deschise pentru a-și câștiga existența pentru familia lor. Când luați în considerare toate acestea, acest lucru este la fel de semnificativ ca orice alt simbol de tatuaj din lume.

Sensuri

Există o varietate de semnificații diferite care sunt asociate cu acest design. După cum ați citit mai devreme, acestea sunt populare printre marinari și pescari. Aceștia sunt oamenii care pot purta o semnificație simbolică profundă cu tatuajul. Aceasta include:

 • Indrumare
 • Protecţie
 • Avertizare
 • Siguranță
 • Inspirație
 • Speranţă
 • Direcţie
 • Credinţă
 • Acasă
 • Destin
 • Calea corectă

Deși este simbolic, mulți oameni aleg și acest design pentru frumusețea sa. Este foarte colorat și există multe lucruri care pot fi asociate cu acestea. Acest lucru vă oferă multe opțiuni. De exemplu, îl puteți proiecta pentru a face să pară foarte realist sau pentru a-i oferi un aspect mai desenat. Poate avea un peisaj în spate, în timp ce alții pot apărea ca și cum ar fi în nori.

Sfaturi importante

Există câteva lucruri foarte importante de care trebuie să vă amintiți înainte de a alege un tatuaj final.

 • Fă-ți propriile cercetări și alocați-vă timp pentru a privi o varietate de modele diferite. Vrei să te asiguri că ești complet sigur de alegerea ta finală.
 • Nu vă grăbiți și don'Nu te grăbi să te înnegrezi. Tu nu'Nu vreau să obțin unul bazat doar pe impuls. Ia-ți timp și asigură-te că înțelegi pe deplin ce înseamnă și reprezintă tatuajul tău. Cei care se grăbesc să obțină unul fără cercetări și știind ce reprezintă tatuajul lor sunt mai susceptibili să-l regrete mai târziu pe drum.

Așadar, amintiți-vă: luați-vă timp și cercetați-vă tatuajul! Dacă farul nu este pentru dvs., există un număr nesfârșit de alte opțiuni acolo.

Mulțumesc pentru lectură!

© 2012 Richard Ricky Hale

Comentarii

Wayne Etheredge pe 09 septembrie 2018:

Am farul Biloxi, Mississippi, pe bicepul meu superior. Am văzut furtuni, în special uraganul Katrina, încercând-o. Dar a supraviețuit. Avariat, dar încă acolo. Odată ce a fost reparat, a fost mai puternic ca niciodată. La fel ca furtunile vieții. Fiecare te face mai puternic

Kerstin pe 27 noiembrie 2017:

Mulțumim pentru acest articol minunat! Eu'Am un far destul de neobișnuit pe spate:'Este construit pe spatele unei broaște țestoase care aduce o anumită dinamică în poziția adesea stabilă și constantă a unui far. Am vrut să o am așa, pentru că eu personal nu'Nu mă simt înrădăcinată într-o anumită locație geografică, ci mai degrabă în farurile mele umane, adică prieteni. Broasca țestoasă are mai multe semnificații în mitologie. În credința hindusă, lumea se sprijină pe spatele unei broaște țestoase („Țestoasa Mondială”). În cultura hawaiană, se mai spune că vechiul Hawai'ianii erau îndrumați spre insule de broaște țestoase. Fapt distractiv (și coincidență): la aproximativ 1,5 ani după ce am făcut acest tatuaj, mi-am întâlnit iubitul și viitorul soț în Hawai'eu. Este un marinar pasionat și nebun după mare.

Richie pe 02 noiembrie 2012:

Super articol, eu'M-am rezervat pentru un tatuaj la far luna viitoare și citirea acestui lucru a confirmat ceea ce este'e pentru mine. Ca călător, va fi o lumină care să mă ghideze acasă în siguranță și pentru mine, imaginea farului mă face să visez aventuri. Mare hub!

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 03 iulie 2012:

Max, mă bucur că ți-a plăcut. Creezi un caz bun Max. Aceasta este o perspectivă interesantă despre far. De asemenea, cred că pot fi inspiraționale în această formă. Nu l-am privit niciodată așa, dar a putut. Ești un geniu Max!

Dincolo de Max din Sydney, Australia pe 25 iunie 2012:

Atât de minunat, cum mi-a fost dor de asta! =) Am un atașament special față de faruri, mai ales după ce am consumat în 4 sezoane seriale TV australiene 'Învârtiți răsucirea' (aventuri magice hilare ale familiei care a trăit în far) LOL Nu am mai privit niciodată farurile în același mod. Întotdeauna a reprezentat o ușă pentru necunoscut, pentru aventura supranaturală pentru mine (dar, din nou, ce ne putem aștepta de la mine? LOL) Cred că cel mai mult – se încadrează în categoria inspirațională pentru mine.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 25 aprilie 2012:

Vă mulțumim tuturor pentru că ați avut timp să vizitați și să comentați. Foarte apreciat. Cele mai bune urări tuturor și mulțumiri 🙂

Faith Reaper din sudul SUA pe 19 aprilie 2012:

Ce opere de artă uimitor de frumoase. Ador farul. Acesta este numele bisericii căreia îi aparțin. Ador simbolismul. Fiul meu este unul pentru tatuaje, dar ale sale nu sunt nicăieri frumoase ca acestea. Și mi-aș dori să-și fi luat timpul (așa cum sugerați aici) în a nu se grăbi să obțină unul și să cerceteze semnificația din spatele celor pe care le-a făcut. În dragostea Sa, secerător de credință

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 19 aprilie 2012:

Uau, acestea sunt destul de elaborate – unele sunt scene complete. Votând asta sus și frumos.

Gail Sobotkin din Carolina de Sud pe 18 aprilie 2012:

Eu'Nu am văzut niciodată un far încorporat într-un tatuaj și m-am bucurat să văd că acest hub, la fel ca ceilalți tu'Am făcut despre tatuaje, am multe fotografii și multe informații despre semnificațiile din spatele imaginilor.

Am fost uimit de complexitatea și coloritatea acestor modele.

Am votat peste tot, cu excepția amuzantului.

Rosemary Sadler din Hawkes Bay – Noua Zeelandă pe 16 aprilie 2012:

Acestea sunt uimitoare. Nu am mai văzut și nici nu am auzit de tatuajele farurilor.

Îmi place cel cu seahors dedesubt.

Din nou, ați pus multă muncă în acest sens și ați făcut-o foarte interesantă pentru citire.

Mulțumesc Ricky

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 16 aprilie 2012:

Acestea sunt frumoase. Ador farurile. Am un set de tapiserii de far care îmi plac. Iti multumesc din nou…

prasetio30 din malang-indonezia pe 16 aprilie 2012:

Uau … a fost un hub frumos, prietene. Nu știam niciodată că farul va deveni frumos ca un obiect de tatuaje. Ați făcut o treabă excelentă împărtășind acest hub cu noi. Evaluat și minunat.

Prasetio

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 16 aprilie 2012:

Un hub grozav ca întotdeauna prietenul meu, dar de ce și-ar dori cineva un far pe ele. Totuși, sunt colorate.

Brenda Barnes din America-Broken But Still Beautiful pe 16 aprilie 2012:

Acestea sunt frumoase. Nu am văzut niciodată un tatuaj far în viață. Mulțumesc pentru textul de text. Îmi place foarte mult aceste hub-uri.