Designuri, idei și semnificații ale tatuajelor de frunze

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Frunzele ca simboluri ale vieții, morții și cercului vieții

Se spune că o singură frunză este un simbol heraldic antic care reprezintă fericirea. Cu toate acestea, poate reprezenta mult mai mult decât fericirea. De fapt, frunza poate reprezenta o varietate de aspecte ale uneia'Viața este un simbol al vieții. Poate reprezenta și moartea. Primăvara se nasc frunzele. Vara, continuă să crească cu nuanțe de verde. Dar apoi, toamna, dezvăluie schimbarea în culori frumoase de portocaliu, galben, visiniu și roșu. Privind la început, frunzele trec apoi la o culoare maro, pentru a cădea la pământ în moarte.

De obicei reprezintă ciclul vieții. Pentru că, deși frunza moare, viața continuă. Deși murim și noi, viața va continua. Cu toții trecem prin cicluri în viață. Mulți bărbați și femei consideră că acest design le poate reprezenta viața și modul în care trecem cu toții prin diferite etape. Dar, așa cum reprezintă moartea, poate reprezenta și renaștere, deoarece vor crește din nou în primăvară.

Câți dintre noi avem urcușurile și coborâșurile, încercările și necazurile noastre? La un moment dat, noi'mergeți pe drumuri înalte și curate. Chiar și așa, călătorim doar pentru a vedea obstacole în calea noastră, oprindu-ne mișcarea înainte. Designul frunzelor poate fi asociat în mod similar cu schimbările constante din viața noastră, amintindu-ne că călătoria noastră vine cu o muncă grea.

Sensuri

Simbolurile pot varia de la bune și rele. Deoarece fiecare frunză specifică are o semnificație atașată, semnificațiile pot fi foarte diferite între tipuri specifice. Cu toate acestea, în general, poate reprezenta oricare dintre semnificațiile enumerate mai jos.

 • Viaţă
 • Moarte
 • Viaţă'ciclul s
 • Schimbare
 • Renaştere
 • Noi începuturi
 • Final
 • Fericire
 • Lupte
 • Proces

Amintiți-vă, în cele din urmă, reprezintă ceea ce doriți.

Proiecte

Tatuajele cu frunze pot fi proiectate în mai multe moduri diferite ca tatuaj. Poate descrie frunza cu o varietate de elemente și simboluri diferite.

 • Poate fi portretizat cu orice este asociat, cum ar fi copacii sau ramurile.
 • Unii le au așa cum sunt în timpul verii, în timp ce altora le plac în diferite culori ale sezonului de toamnă.
 • Proiectul poate conține, de asemenea, frunza care cade sau suflă în vânt sau este atașată la un copac sau ramură.
 • Poate fi doar o singură frunză sau un grup de frunze.
 • Poate fi proiectat în mai multe dimensiuni diferite. Datorită acestui fapt, ele pot fi aproape așezate oriunde pe corp.
 • Cineva care adoră sezonul de toamnă ar putea dori mai ales să ia în considerare un astfel de tatuaj. Sezonul de toamnă, când frunzele își schimbă culorile, are o senzație magică. Frunzele de toamnă sunt un simbol al frumuseții și al schimbării.
 • Proiectarea poate fi realizată în arta celtică sau artă tribală.
 • Unul dintre cele mai populare tipuri este frunza de arțar. Frunza de arțar este simbolul național al Canadei. Oricine din Canada ar putea dori să ia în considerare acest lucru. Acest lucru poate fi conceput pentru a arăta realist sau ca simbol canadian. Vă poate reprezenta mândria și moștenirea pentru cei dintre voi care sunt din Canada sau sunt afiliați țării.

Variații și semnificații

Frunzele specifice își pot menține propriul sens simbolic. Mai jos, puteți găsi semnificațiile frunzei de stejar, frunze de măslin și multe altele.

 • Măslin: pace, securitate, victorie
 • Stejar: putere, înțelepciune, credință, rezistență
 • Lotus: puritate, frumusețe
 • Aspen: respect, curaj
 • Dafin: vindecare, îngrijire
 • Iederă: prietenie, încredere
 • Urzica: intepatura mortii
 • Dogwood: credință, speranță, renaștere

Există mai multe moduri diferite prin care bărbații și femeile își fac tatuajul de frunze propriu. Mulți încorporează simboluri și elemente care își reprezintă propria personalitate. De exemplu, dacă te uiți la desenele din acest articol, vei observa că acestea prezintă o varietate de lucruri diferite. Acestea sunt proiectate cu fluturi, buburuze, cruci, flori sau chiar zane.

Sfaturi importante

 • Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vizualiza toate diferitele modele din acest articol. Nu numai că acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce este disponibil, dar este posibil să puteți lua câteva idei și inspirație pentru propriul tatuaj..
 • Faceți-vă timp pentru a vă face cercetările. Asigură-te că înțelegi complet ceea ce reprezintă și reprezintă tatuajul tău. Tu nu'Nu vreau să aflu mai târziu că simbolizează ceva diferit de ceea ce ai crezut prima dată.

Don'Nu te grăbi să te înnegrezi! Atât de mulți bărbați și femei se grăbesc să obțină unul impulsiv și, de obicei, regretă acest lucru mai târziu pe drum. Dacă nu sunteți complet sigur, așteptați-l. Amintiți-vă, veți purta acest lucru pentru tot restul vieții.

Vă mulțumim pentru vizită!

© 2012 Richard Ricky Hale

Comentarii

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 13 septembrie 2012:

Factură

Învață

Mhatter

Sincer

KJ

Rubin

Țigan

Tillsontitan

Hyp

Alocsin

Vă mulțumim din nou tuturor că v-ați luat timp să citiți, să comentați, să votați, să distribuiți, etc. Sunt întotdeauna recunoscător pentru feedback-ul dvs. KJ, nu ar fi'Nu fii tu dacă nu ai face-o't 🙂 Hyp, asta înseamnă foarte mult și mulțumesc foarte mult. Frank, Bill, Gyspy, Mhatter, mă bucur că ți-a plăcut. Venind de la voi toți, înseamnă foarte mult. Învață, punct bun. Mi-a plăcut să aflu asta despre câinele și asociația sa religioasă. Până acum, mulțumesc mult. Mă bucur că vă bucurați de serial, sunt cu adevărat binecuvântată. Ruby, nu am făcut-o'Nu mă deranjează când am câștigat bani. Acum, o fac gratuit 🙁 Alocsin, mulți ar veni din vest sau din sud-vest. Când locuiam în AZ, mi-a fost dor de culorile toamnei. Vă mulțumesc din nou tuturor. Ne vedem în curând.

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 03 septembrie 2012:

Nu mi-am dat seama niciodată cât de colorate ar putea deveni tatuajele cu frunze. Am presupus în mod firesc că ei'toate să fie verzi. Votând asta sus și frumos.

Brenda Barnes din America-Broken But Still Beautiful pe 01 septembrie 2012:

De fiecare dată când publicați un nou Hub pentru tatuaje, cred că este cel mai frumos. O fac din nou. Odată cu sosirea toamnei în curând, acest lucru este oportun și toamna este sezonul meu preferat. Mulțumesc că m-ai făcut să-l anticipez și mai mult.

Mary Craig din New York pe 01 septembrie 2012:

Știu întotdeauna când vin să citesc unul dintre hub-urile tale'O să mă bucur ȘI EU'Voi învăța. Am fost surprins să aflu despre SIGNIFICATURILE ȘI PROIECTELE TATUAJULUI LEAF și ca întotdeauna fotografiile sunt frumoase.

Votat, util și interesant.

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 01 septembrie 2012:

Tatuaje grozave!

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 31 august 2012:

Toate foarte colorate. În curând va fi timpul să greblăm frunzele..YUCK..Heers

kjforce din Florida pe 31 august 2012:

thelyricwriter … a iubit hub-ul .. ca de obicei te-ai întrecut..acuma răspunde-mi la asta..cade acest tatuaj toamna..numai să fie refăcut în fiecare primăvară? știi că pot'Nu rezista … știi, de asemenea, că am cele mai bune salutări pentru toate eforturile tale … să ai un sfârșit de săptămână grozav

Frank Atanacio de la Shelton pe 31 august 2012:

Îl cunoști pe scriitorul pe care nu l-am cunoscut'Nu cred că o singură frunză ar putea fi simbolică .. dar cred că m-am înșelat .. mulțumesc pentru această adunare creativă de tatuaje .. Îmi place acest stil datorită simplității sale votate distractiv ca întotdeauna 🙂

Martin Kloess din San Francisco pe 30 august 2012:

Interesant articol, mulțumesc.

Dianna Mendez pe 30 august 2012:

Când am văzut titlul frunzei, a trebuit să mă uit aici. Iubesc frunzele. Dacă aș avea unul dintre acestea, aș alege câinele din cauza a ceea ce înseamnă. Minunat. Toate minunate!

Bill Holland din Olympia, WA pe 30 august 2012:

Bine, și mie îmi plac; o treabă grozavă ca de obicei. Se pare că m-ai convertit în timpul acestei serii.