Designuri și semnificații pentru tatuaje fulgi de zăpadă

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

La fel ca fiecare fulg de zăpadă este unic, la fel și fiecare tatuaj cu fulgi de zăpadă. Acestea sunt foarte frumoase și, atunci când sunt făcute corect, pot fi destul de uimitoare.

În acest articol, voi discuta despre modelele de tatuaje cu fulgi de zăpadă, inclusiv diferitele lor semnificații. De asemenea, veți avea șansa de a vizualiza o varietate de modele diferite. În cele din urmă, sper că veți putea găsi inspirație și idei pentru propriul tatuaj.

Simbolism și design

Fulgii de zăpadă pot fi decorativi și pot aduce un plus excelent altor tatuaje. Cu atât de multe variante și modele, oamenii pot găsi de obicei un design care să se potrivească stilului și personalității lor.

 • Simbolul principal al fulgului de zăpadă este unicitatea. Când privești zăpada de la distanță, arată ca o pătură masivă. La o inspecție mai atentă, totuși, constatați că este'este alcătuit din mulți fulgi complet unici. Toate au modele și măsurători diferite. Astfel, fulgul de zăpadă poate fi un simbol al unuia'individualitatea lui.
 • Fulgii de zăpadă sunt delicate și de scurtă durată și, prin urmare, pot reprezenta fragilitatea și natura trecătoare a vieții.
 • Când vedem zăpada căzând din cer, ni se aduce aminte instantaneu de sărbătorile de iarnă. În vremurile moderne, fulgul de zăpadă este un simbol al Crăciunului și al lui Hristos'nașterea lui.
 • Există ceva special în felul în care un fulg de zăpadă coboară din ceruri, făcându-l un simbol al harului.
 • Spre deosebire de ploaie, zăpada este un exemplu perfect de liniște, deoarece nu face niciun zgomot care cade din cer.
 • Forma lor le face un prim exemplu de frumusețe divină în natură.
 • Fulgul de zăpadă poate fi un simbol al renașterii. Zăpada face ca pământul să pară curat și proaspăt. Acesta este motivul pentru care fulgii de zăpadă pot fi și un simbol al purității. Când se topește, ea's-a transformat în apă, făcându-l un simbol potrivit pentru transformare și noi începuturi.

Fulgii de zăpadă pot fi proiectați în culori, de obicei în nuanțe de albastru și violet sau cu cerneală neagră solidă. Se pot face și în stil tribal sau celtic. Fulgul de zăpadă celtic este un adevărat punct de atracție și poate simboliza cercul vieții sau al vieții în general.

Mai multe semnificații

În majoritatea cazurilor, fulgul de zăpadă este un simbol pozitiv. Deși aceste semnificații pot fi aplicate tatuajului fulg de zăpadă, amintiți-vă, tatuajul dvs. reprezintă în cele din urmă ceea ce doriți. Acestea fiind spuse, mai jos sunt câteva semnificații comune:

 • Dumnezeu
 • Unicitate
 • Individualitate
 • Puritate
 • Nevinovăţie
 • Cunoştinţe
 • Blândeţe
 • Seninătate
 • Linişte
 • Liniștit
 • Iarnă
 • Rece
 • Graţie
 • Frumuseţe

Deoarece fulgul de zăpadă poate fi desenat mic sau mare, poate fi plasat aproape oriunde doriți. Acestea sunt proiectate în mod obișnuit cu trail art, care conferă imaginii aspectul mișcării. Arta traseului face ca tatuajul să iasă în evidență. Deoarece sunt asociate cu iarna, cerul și frumusețea, pot fi împerecheate cu stele, copaci, păsări, zâne sau chiar fluturi. Ele pot aduce un plus excelent unui tatuaj deja existent. Doar asigurați-vă că vă faceți timp pentru a privi diferite modele și pentru a vă gândi cu atenție la alegere.

© 2012 Richard Ricky Hale

Comentarii

jamesnielsen0901 pe 30 mai 2018:

Am un set mare de fulgi de zăpadă peste abdomen și îmi amintesc fericit de iarnă, singurătate și natură când îi văd. Probabil se va adăuga la colecția mea de fulgi de zăpadă în viitor, odată ce voi decide asupra plasării.

Gramma pe 29 iulie 2017:

Îmi plac tatuajele cu fulgi de zăpadă și voi primi 3 fulgi învârtiți pentru a-mi simboliza nepoții. Toate cele 3 daruri unice, prețioase din cer și prețuite pentru eternitatea mea.

marcă pe 20 noiembrie 2016:

Boala Miasteniei Gravis, cunoscută sub numele de boala fulgului de zăpadă, simptomele și tratamentele sunt foarte individuale, astfel cunoscută sub numele de boala fulgului de zăpadă

Alex pe 30 octombrie 2014:

Fapt amuzant, tatuajele cu fulgi de zăpadă reprezintă și supremații albi. Gândiți-vă de două ori înainte de a obține un lol

Dincolo de Max din Sydney, Australia pe 8 august 2012:

Ce frumos! Îmi amintesc că prima mea înțelegere a mortalității a venit din a ține un fulg de zăpadă. Cred că aveam vreo trei ani și mă uitam la 'prins miracolul zăpezii' transformându-mă în picătură de apă în mâna mea mică, m-a lăsat într-o formă plângătoare pentru fulgul de zăpadă mort…

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 07 august 2012:

Acestea sunt interesante și provoacă frisoane gândindu-se la zăpadă.

b. Malin pe 06 august 2012:

Cât de îngrijite astea "Fulg de nea" Tatuajele sunt, Lyric. De la cele mari, la cele mici, sunt grozave. Personal îmi place "Fulg de zăpadă picior", precum și cea din spatele urechii, foarte subtilă.

Frank Atanacio de la Shelton pe 06 august 2012:

îl știi pe scriitorul de text, fulgii mai mici, îmi place foarte mult votat om minunat … 🙂

Viața în construcție din Neverland pe 06 august 2012:

uau .. ce idee grozavă. un fulg de zăpadă. uimitor nu? și atât de misterios și de frumos.

Carly Sullens din St. Louis, Missouri pe 05 august 2012:

Uau, nu m-am gândit niciodată la un tatuaj cu fulgi de zăpadă și nici nu am văzut unul. Ador simbolismul și sunt atât de frumoși și unici. Simbol minunat de luat în considerare pentru un tatuaj.

Gail Sobotkin din Carolina de Sud pe 05 august 2012:

Acesta este un alt centru minunat despre tatuaje și semnificațiile lor. Simbolismul pentru fulgii de zăpadă este atât de pozitiv și eu'Am fost întotdeauna fascinat de faptul că fiecare fulg de zăpadă este total unic, la fel ca și numeroasele tatuaje ale acestora.

Ca întotdeauna, îmi place faptul că tu'Am inclus atâtea fotografii.

Acum, când vine vremea caldă, iar oamenii de pe plajă sunt îmbrăcați în pantaloni scurți sau costume de baie, văd multe tatuaje diferite și le apreciez mai mult decât obișnuiam de când'Ți-am citit seria de hub-uri care explică simbolismul din spatele operei de artă.

Am votat peste tot, cu excepția amuzantului.

Hub Hugs,

Gail