Designuri și idei de tatuaje cu flori Dogwood

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

tatuaje-și-desene-cu-flori-de-curcubeu-semnificații-și-idei-tatuaje-cu-flori-de-curcubeu

Domeniu public

O floare frumoasă pe care o puteți considera ca un tatuaj este superba floare de câine. Arborele de câine este un simbol de mai multe secole. În acest articol, vom examina diferitele sale semnificații și opțiuni de proiectare.

Simbolismul Dogwood în creștinism

Câinele este adesea considerat un simbol creștin, deoarece acest copac a fost ales pentru răstignirea lui Isus. Întrucât are scoarță puternică, romanii au crezut că ar crea o cruce durabilă.

Unele povești antice spun că câinele se simțea nefericit fiind folosit într-o astfel de manieră. Se spune că Isus ar putea înțelege cum se simțea arborele de câine. După ce a fost cuie pe cruce, se spune că Isus a vorbit cu cornul și a spus,

"Din cauza regretului și a compătimirii tale pentru suferința mea, niciodată nu va mai crește copacul de câine suficient de mare pentru a fi folosit ca cruce. De acum înainte, va fi subțire, îndoit și răsucit, iar florile sale vor avea forma unei cruci, două petale lungi și două scurte. În centrul marginii exterioare a fiecărei petale vor exista amprente de unghii, maro cu rugină și colorate cu roșu, iar în mijlocul florii o coroană de spini, iar toți cei care o văd își vor aminti că era pe un copac de câine Am fost răstignit și acest copac nu va fi mutilat sau distrus, ci prețuit ca o reamintire a morții mele pe cruce.

Într-o varietate de mituri și legende antice, se spune că arborele de câine a crescut la fel de mare ca stejarul. Astăzi, crește doar câțiva metri înălțime.

Fapte despre arborele Dogwood

 • Florile de câinele vin într-o varietate de culori diferite: roz, roșu, alb și violet. Puteți alege oricare dintre acestea, o combinație a acestora sau orice altă culoare.
 • Există în jur de 40 de tipuri diferite de copaci din toată lumea.
 • Un fapt interesant despre câinele este modul în care și-a primit numele. Coaja sa a fost folosită în mod obișnuit pentru a vindeca râia câinilor. Datorită acestui fapt, ulterior a fost numit "dogwood" copac.
 • Scoarța de dogwood a fost, de asemenea, utilizată pentru a trata febra și simptomele de răceală la om.
 • Astăzi, câinele este utilizat în diferite scopuri: mobilier, mânere pentru scule, cluburi de golf și blocuri de navetă. Este folosit pentru aceste lucruri, deoarece lemnul este atât de durabil.

Semnificațiile tatuajului Dogwood

În general, semnificațiile tatuajului dogwood sunt pozitive:

 • Credinţă
 • Renaştere
 • Durabilitate
 • Rezistență
 • Stabilitate
 • creştinism
 • Iisus
 • Longevitate
 • Răstignire
 • Arc
 • Justiţie
 • Amintire
 • Iubire durabilă

Dar amintiți-vă, în cele din urmă, tatuajul dvs. de flori de câine simbolizează ceea ce doriți.

Opțiuni de proiectare a tatuajului Dogwood

 • Întrucât floarea câinelui este asociată creștinismului, ar putea fi proiectată cu o varietate de simboluri creștine și elemente precum crucea, Iisus, mâinile rugătoare, un rozariu, citate biblice, îngeri sau heruvimi..
 • O pereche excelentă de design este porumbelul, mai ales dacă încercați să rămâneți cu simbolurile creștinismului. Porumbelul poate reprezenta credință, iubire și speranță.
 • Florile de cornus pot fi, de asemenea, proiectate cu rândunici, fluturi sau colibri.
 • Întrucât tatuajele cu flori de câine vin într-o varietate de variante și modele diferite, ele pot fi aproape tatuate oriunde pe corp.
 • Puteți alege să înfățișați doar o floare, o ramură mică cu flori sau chiar întregul copac.

Există câteva lucruri foarte importante pe care trebuie să le amintiți înainte de a vă face un tatuaj. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a face cercetări. Vrei să te asiguri că înțelegi complet ceea ce reprezintă și reprezintă – nu'Nu vreau să-ți faci un tatuaj fără să știi semnificațiile și simbolismul din spatele acestuia. Don'Nu te grăbi să te încuiești! Încerc să subliniez acest punct, deoarece este atât de important. Cei care o fac din impuls vor regreta de obicei. Don'nu face această greșeală.

© 2012 Richard Ricky Hale

Comentarii

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 8 octombrie 2012:

Max, mulțumesc pentru comentariu. Înțeleg cu adevărat. Abia am timp să scriu un articol. Încerc să rămân în contact, dar după cum vedeți am întârziat peste o lună. Îmi pare rău. Ne vedem curând amice.

Dincolo de Max din Sydney, Australia pe 23 august 2012:

Ce tatuaj puternic, atâtea semnificații! O treabă atât de grozavă, Ricky, aș vrea să o am într-o carte mică, astfel încât să mă pot bucura din mers (timpul și realitatea sunt un duo atât de oribil, consumă viața ca și cum nu ar exista mâine =))

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 20 august 2012:

Factură

Alastar

KJ

Credinţă

Țigan

Rubin

Alocsin

Lesley

Vă sunt atât de recunoscător pentru voi toți. Încă o dată, mulțumesc tuturor pentru timpul acordat, comentarii, voturi și tot ceea ce este între ele. Alocsin, un punct minunat. Acestea două se pot asemăna. Diferența este că câinele are în principal 4 părți pe floare spre deosebire de floarea de cireș. Se înșeală foarte mult. Alastar, dreptul tău. Aceasta ar fi presupunerea mea. Dogwoodul este un simbol al multor state. KJ, apreciez cu adevărat că ai observat munca grea. A fost o sarcină grea, mai ales alături de viața de zi cu zi. Întotdeauna merită să fie mulțumit. Ruby, Credință, toți ai noroc. Mi-aș dori să am unul. Poate intr-o zi. Bill, îmi place ca mine, citește-l și ia-l 🙂 Multe mulțumiri. Lesley, țigan, mulțumesc doamnelor. Aveți grijă de toți.

Maestrul filmului din Regatul Unit pe 15 august 2012:

Tatuajul dogwood este absolut frumos!

Aurelio Locsin din Orange County, CA pe 14 august 2012:

Astfel încât'ce sunt acestea. Eu'Am văzut câteva dintre acestea, dar am crezut că sunt flori de cireș. Merg doar să arăt cât de multe știu despre flori. Votând asta sus și frumos.

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 14 august 2012:

Tatuajele Dogwood sunt frumoase. Am avut un copac frumos Dogwood la vechea mea casă .. Mi-e dor. Era alb..Multumesc..

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 14 august 2012:

Fantastic și colorat.

Faith Reaper din sudul SUA pe 13 august 2012:

Iubesc, iubesc, iubesc câinele !!! Crescând în curtea mea, aveam o curte întreagă plină de câini care erau acolo pentru totdeauna, cred, pentru că erau doar uriași și mi-ar plăcea Paștele, cel mai bun dintre cei mai buni, deoarece a fost întotdeauna atât de special pentru mine. Mare hub. În dragostea Sa, secerător de credință

kjforce din Florida pe 13 august 2012:

thelyricwriter … fotografiile din toate hub-urile tale sunt uluitoare … cercetarea arată o pasiune pentru detalii și pentru tine'L-am scris în termeni laici, făcându-l educativ … asta ar face o carte frumoasă pentru oricine care studiază ARTA designului tatuajelor … spun că mergi pentru asta … excelent lucru prietenul meu ….. KUDOS !!!! a votat…

Alastar Packer din Carolina de Nord pe 13 august 2012:

Foarte interesant cu declarația lui Isus, Ricky; nu am mai auzit de asta până acum. Informații bune despre simbolism și mituri, de asemenea. Persoana din fotografie cu Cardinalul și Dogwood trebuie să fie din North Caro ca și ei're pasăre de stat și copac. Un copac foarte unic și niște tatuaje frumoase.

Bill Holland din Olympia, WA pe 13 august 2012:

Educația mea într-o țară străină continuă. Buna treaba!