Cum să căutați tatuajul perfect: o introducere în stiluri

Eu'Sunt obsedat de tatuaje de mult timp și am câteva tatuaje proprii, cu mai multe pe drum.

Ce fel de tatuaj vrei?

Ești nou la tatuat?

Ești intimidat de această lume cu totul nouă?

Fără a intra chiar în cum să rezervați întâlniri, cum să lucrați cu artistul dvs. și diferitele așteptări care vin cu tatuajele și procesul în sine, trebuie mai întâi să vă faceți griji cu privire la ce fel de tatuaj doriți.

Poate tu'sunteți obișnuit să googlați "tatuaje" sau privind în sus "idei de tatuaje" pe Pinterest. Acolo'E ceva în neregulă cu asta, dar tinde să existe o lipsă de identificare a stilului de tatuaj în acele imagini.

În acest articol, îmi propun să descompun stâlpii stilurilor de tatuaj și apoi să le descompun în stiluri mai specifice, apoi încearcă din răsputeri să dau câțiva mari artiști din fiecare stil.

Vă rog să țineți cont de asta pentru că eu'Sunt în New York, voi recomanda o mulțime de artiști de pe Coasta de Est.

Tatuaje americane

Exemplu manșon de tatuaj american, cu pini și stele și pânze de păianjen; Tatuajele tradiționale americane tind să necesite umpluturi între tatuajele reale

Exemplu manșon de tatuaj american, cu pini și stele și pânze de păianjen; Tatuajele tradiționale americane tind să necesite umpluturi între tatuajele reale

Pinterest

American tradițional

Ce mai bun pentru început decât poate cel mai recunoscut stil: American Traditional.

American Traditional a fost inițial încrustat pe marinari și a fost împins în evidență în timpul celui de-al doilea război mondial de legenda tatuajelor Sailor Jerry, care era Ed Hardy'primul mentor.

American Traditional se caracterizează prin linii puternice îndrăznețe, o paletă de culori limitată și o senzație bidimensională și capacitatea de a arăta ca un "autocolant", ca și în el poate fi identificat în mod clar ca un tatuaj și ce este el'e un tatuaj de peste drum.

Mânecile în sens tradițional american nu sunt neapărat asemănătoare celor din alte stiluri, unde întregul braț este acoperit de tatuaje, din cauza modului în care stau tatuajele în sine, mânecile tradiționale americane trebuie să fie "completat" cu pini și stele sau pânze de păianjen, sau deloc.

Personal, toate tatuajele mele actuale pot fi clasificate ca tradiționale americane.

Câțiva artiști și magazine de tatuaje tradiționale americane sunt:

 • Benjamin Thomas
 • Brad Fink și majoritatea Daredevil Tattoo
 • Tatuaj Smith Street

Proaspăt din tatuajul coastei mele

Proaspăt din tatuajul coastei mele

Pe mine

Irezumi / japoneză tradițională

Tatuajele tradiționale japoneze, numite tebori sau irezumi, au apărut în Japonia în jurul anului 10.000 î.Hr., în perioada Jomon. În acest timp, tatuajele erau în cea mai mare parte tribale.

Irezumi, așa cum o știm, a provenit din anii 1600, deși erau încă folosite ca pedepse în acel moment. Un roman chinezesc numit Suikoden a prezentat ilustrații ale protagoniștilor, care demonstrează masculinitatea lor, decorate cu lotus, dragoni și tigri (unul dintre protagoniști este un bărbat cunoscut sub numele de Shi-Jin al celor nouă dragoni, având în mod renumit nouă dragoni înscriși pe el .)

Cererea pentru acest stil de artă pus pe piele a fost instantanee, iar artistul care a sculptat blocurile de lemn a folosit aceleași instrumente pe pielea umană, motiv pentru care toți artiștii tatuatori japonezi iau numele de hori sau "a sculpta" în japoneză. De asemenea, au folosit faimoasa cerneală care devine albastru-verde sub piele, numită cerneală Nara. Este realizat cu cernelurile tradiționale folosite pentru caligrafie. Motivul pentru care'Albastru-verzui se datorează faptului că nu aveau cerneală neagră adevărată, ci doar verde închis.

Caracteristicile unui tatuaj japonez sunt simbolismul foarte greu și o cantitate mare de spațiu ocupat. Irezumi tradițional a creat body-uri complete pentru oameni. Tatuajele japoneze tind să aibă multe din aceleași motive, dragoni, măști tengu, cranii, șerpi, bujor, sakura, zeii Vântului și Tunetului, Oni, Kirin, Baku și așa mai departe și așa mai departe.

Tatuajele japoneze sunt stricte în ceea ce poate fi afișat împreună, iar plasarea tatuajului, de exemplu, valurile ar trebui să fie tehnic doar sub talie, cu excepția cazului în care există un koi sau pește implicat sau anumite flori nu ar trebui să fie cu anumite motive, de exemplu, șerpii nu pot fi descriși cu flori de iarnă, deoarece șerpii ar trebui să fie în hibernare și multe altele. Anumite zeități nu pot fi cu anumite onis și devin doar mai complexe.

Tatuaje japoneze aplicate în mod tradițional manual, tebori, ceea ce înseamnă "sculptat de mână" deși artiștii moderni au adoptat de atunci mașini.

Unii artiști notabili din Irezumi includ:

 • Horiyoshi al III-lea
 • Shige Iwasaki: Yellow Blaze
 • Horikitsune

Școală nouă

Tatuajele New School au apărut pe coasta de vest a Statelor Unite și s-au bucurat de popularitate cu mulțimea mai tânără, în special cu cei care doresc să comemoreze acele desene animate pe care le iubesc.

Tatuajele New School se caracterizează prin unele dintre aceleași lucruri care au redeterminat tatuajele old school, linii îndrăznețe, culori grele saturate și altele. New School preia concepte de tatuaje vechi și le întoarce pe cap.

Tatuajele New School au subseturi, neo-tradiționale, de exemplu, este un subset de tatuaje New School care revigorează arta tradițională americană.

Artiștii din New School și-au întors pe cap vechile concepte ale secretului tatuajului, erau mult mai deschiși, ceea ce la rândul său se adăuga la inovația în tatuare.

Unii artiști notabili ai New School sunt:

 • Kelly Doty
 • Marcus Pacheco
 • Jime Litwalk

Negru și gri

În mod tradițional, tatuajele negre și gri sunt realizate cu cerneală neagră și numai cu cerneală neagră. Toate celelalte nuanțe se obțin din diluarea cernelii negre cu apă. Acest stil de tatuare folosește, de asemenea, o mulțime de ac unic.

Se crede că acest stil de tatuare a fost început în închisori unde cerneala și culorile sunt sever limitate și a trebuit să folosească corzi de chitară ca ace.

Negru și gri este greu de clasificat într-adevăr ca unul "stil" deoarece tatuajele negre și gri pot fi folosite pe tradițional american, japonez, pentru fotorealism.

Unii artiști notabili din Negru și Gri sunt:

 • Anil Gupta
 • Carlos Torres
 • Silvano Fiato

Acuarelă

Tatuajele în acuarelă au atins recent o mare popularitate, totuși ele rămân un stil controversat de tatuare din cauza întrebărilor cu privire la cât de bine durează.

Mulți tatuatori judecă un tatuaj în funcție de cât de bine țin, iar tatuajul în acuarelă, pentru a imita stilurile artistice ale unei pensule, tind să fie mai puțin saturați în ceea ce privește colorarea și, prin urmare, este mai ușor să-și piardă culoarea și să se estompeze..

Deși cerneala, mașinile și tehnica sunt mult mai avansate în zilele noastre decât atunci când a apărut pentru prima dată tatuajul în acuarelă, se poate argumenta că va rezista la fel de bine ca orice alt tatuaj, cu condiția să fie luate măsuri de protecție standard, totuși, dacă luați în considerare un tatuaj acuarelă, vă rugăm să aveți grijă și să țineți cont de faptul că poate fi predispus la decolorare mult mai ușor decât tatuajul standard.

Tatuajele în acuarelă sunt cunoscute pentru utilizarea culorilor moi, pentru a fi abstracte și pentru a sări din contururile tatuajului. Tatuajele în acuarelă pot fi pur și simplu apăsate sau utilizate împreună cu alte stiluri de conturare.

Unii artiști notabili de tatuaje în acuarelă sunt:

 • Mikhail Anderson și restul First Class NYC
 • Amy Zager
 • Steph Hanlon

Tatuaje acuarelă

Tribal

Tatuajele tribale sunt cel mai vechi stil de tatuare.

De la tatuajele japoneze Jomon până la tatuajele maori din Noua Zeelandă, tatuajele tribale au o istorie lungă de reprezentare a diferitelor lucruri, de la familie, din motive pur estetice de frumusețe.

Tatuajele tribale sunt cunoscute pentru multe linii repetate, folosind spațiu geometric negativ, simetrie și negri grei. Adevăratele tatuaje tribale tind să fie mai complicate decât acele linii groase și negre.

Nu există prea multe de spus despre triburi, cu excepția cazului în care doriți să vă faceți tatuaje tribale, vă rugăm să faceți un tatuaj tribal legitim, nu cele 90's "moft" tatuaje.

Unii artiști de tatuaje tribali notabili sunt:

 • Peter Madsen
 • Jean-Michel Manutea
 • Felipe Soares

Tribal

Script

Tatuajele cu scripturi sunt un alt tatuaj auto-explicativ, sunt tatuaje de cuvinte sau numere, fie stilizate, fie nu.

Tatuajele cu scripturi pot fi extrem de versatile, pot fi la fel de drăguțe și subtile ca o zi de naștere la încheietura mâinii, la fel de rău ca cea de pe inscripția pieptului sau la fel de lipsit de gust ca Jared Leto's Joker "Avariat" tatuaj.

Vă rugăm să exersați bunul simț, cercetarea și verificarea ortografică înainte de a vă face un tatuaj de scenariu. Și, vă rugăm să încercați să nu obțineți scripturi în limbile pe care nu le faceți'nu vorbesc.

Majoritatea artiștilor de tatuaje se pot ocupa de tatuaje cu scripturi, deci nu există recomandări adevărate în această secțiune.

Script

Și asta'Totul pentru azi!

Sunt mult mai multe stiluri de tatuaj pe care le am'Nu este acoperit, dar acest lucru ar trebui să acopere pilonii din lumea tatuajelor.

Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și să lăsați comentarii! Acesta este primul articol I'Am scris vreodată, așa că aștept cu nerăbdare feedbackul dvs..

© 2017 Ploaie