Cum să alegi tatuajul potrivit

Îmi place tatuajul și sper să ajungi și tu să-l iubești pe al tău! Vă rugăm să luați timp pentru a afla despre tatuaje înainte de a ieși și de a lua unul.

Cum să-ți faci un tatuaj pe care nu l-ai regretat.

Cum să-ți faci un tatuaj pe care l-ai câștigat'nu regret.

John Tuesday prin Flickr

Cum să alegi un tatuaj pe tine'Voi iubi pentru totdeauna

Alegerea unui tatuaj poate fi stresantă pentru că'Este atât de permanent și luarea unei decizii greșite poate fi dureros, costisitor și incomod. Există mulți factori de luat în considerare înainte de a lua decizia finală, inclusiv dimensiunea, culoarea, designul, semnificația, stilul și amplasamentul, precum și ce artist să aleagă pentru a obține exact tatuajul pe care îl doriți.

Concluzia este să vă luați timp și să faceți toate cercetările înainte de a alege.

Aici tu'Voi găsi o listă de pași de urmat atunci când alegeți designul tatuajului și sfaturi utile pentru luarea deciziei. Aici's tot ce eu'Am învățat din propria mea experiență în alegerea tatuajelor și din ceea ce eu'Am auzit și de la alte persoane.

Îmi place tatuajul și sper să ajungi și tu să-l iubești pe al tău!

10 sfaturi pentru a-ți face un tatuaj pe care îl iubești

 1. După ce găsiți o idee care vă place, puteți schimba sau modifica orice design pe care îl găsiți pentru a se potrivi gustului dvs. personal. De exemplu, s-ar putea să găsiți o imagine a unui tatuaj care vă place cu adevărat, doar că s-ar putea să doriți doar o parte din acesta sau s-ar putea să doriți să schimbați culorile.
 2. Dacă vrei ceva complet original, un bun tatuator este disponibil să-ți proiecteze unul dacă vrei … nu'Nu vă fie frică să cereți ajutor pentru a vă crea designul unic.
 3. Imaginația ta este limita! Petreceți ceva timp brainstorming creativ. Don'Nu te așeza pe primul tău impuls.
 4. Luați în considerare modul în care tatuajul dvs. ar putea fi perceput între culturi. Va jigni pe cineva? Simbolismul său înseamnă ceva negativ pentru oricine?
 5. Desigur, dacă doriți ceva scris cu caractere asiatice (în hanzi, kanji sau hanja, de exemplu), alegeți foarte atent și verificați din nou designul. Nu numai că ideea ta despre ceea ce înseamnă acel personaj ar putea fi complet greșită, ar putea exista și un dublu sens sau un alt aspect pe care nu îl ai'nu am luat în considerare. Faceți-vă mai întâi cercetarea; don'Nu aveți încredere în interpretările de pe peretii magazinelor.
 6. Gândește-te la tipul de tatuaj sau design pe care l-ai fi obținut acum 10 ani și întreabă-te dacă ești tu'Îmi place acum. Dacă nu, luați în considerare acest fapt. Puteți evita mai târziu să vă răzgândiți cu privire la designul dvs.? Cum îți poți anticipa gusturile viitoare? S-ar putea dovedi că tu'ești prea schimbător sau plictisitor pentru a-ți alege un design'Îmi va plăcea pentru totdeauna.
 7. În afară de tatuaje de casă, tipul de tatuaj numărul unu pe care oamenii doresc de obicei să îl elimine sau să îl acopere sunt nume. Cu excepția cazului în care numele aparține copilului dvs. sau unei persoane dragi moarte, evitați să vă tatuați orice nume pe piele!
 8. S-ar putea să doriți să vă faceți un tatuaj cu un alt membru al familiei (prietenii ar putea fi prea temporari pentru întâmplare) care se potrivește sau merg împreună. S-ar putea să doriți, de asemenea, un tatuaj al unui simbol al familiei, cum ar fi o creastă sau un nume de familie.
 9. Tatuajul tău nu'Nu trebuie să aibă un sens profund. Don'Nu vă fie frică să obțineți un personaj de desene animate dacă chiar îl iubiți!
 10. Rețineți că costă mai mult să-ți faci tatuaje la picior, mână și față, deoarece au nevoie de mai multe retușuri și necesită mai mult timp și atenție pentru a se vindeca. Unii artiști pot refuza, de asemenea, să facă aceste tipuri de tatuaje, mai ales dacă nu'Nu aveți deja tatuaje în zone mai vizibile.

Dacă vă simțiți deloc ezitant din orice motiv, nu'nu treci cu el!

Cum să decideți ce tatuaj să obțineți

1. Întrebați-vă de ce doriți un tatuaj în primul rând.

O faci pentru altcineva? Urmăriți o tendință? Vă exercitați doar libertatea de a vă face în cele din urmă un tatuaj fără permisiunea părinților? Obțineți o reducere? Gândiți-vă la motivele dvs. înainte de a continua.

2. Luați în considerare tatuajul'Efectul la locul de muncă sau alte scenarii.

Un tatuaj nu merită să pierzi un loc de muncă. De asemenea, vedeți dacă există reguli împotriva tatuajelor în alte organizații la care participați, cum ar fi sportul sau voluntariatul.

3. Alegeți cu atenție designul.

 • Asigurați-vă că designul are semnificație personală și că este o reflectare a sinelui vostru. Designul ar trebui să reprezinte ceva de care îți place, te bucuri sau de care ești atașat. Poate fi în cinstea altuia. Întrebați-vă de ce sunt aceste lucruri semnificative pentru dvs.?
 • Abordați tatuajele cu scrierea și mai atent. Asigurați-vă că cunoașteți și înțelegeți semnificațiile cuvintelor, originile lor și toate interpretările posibile. daca tu'alegeți o ofertă, asigurați-vă că vă reprezintă complet. Și don'Nu uitați să alegeți fontul perfect (sau să vă creați propriul) … tipurile de caractere creează stări și sentimente.
 • Uită-te la alte tatuaje și modele care există deja, dar nu'Nu te limita la ce'Sunt deja acolo. Verificați cărțile, afișele, staționarele, autocolantele și orice altceva, nu doar desenele de pe pereții studioului de tatuaje.

4. Gândește-te unde vrei.

 • Așezarea tatuajului pe corp este foarte importantă. Vrei să apară în fiecare zi sau vrei să fie acoperit de cele mai multe ori? Gândiți-vă la hainele pe care le purtați, la modul în care vă aranjați părul și la activitățile la care participați.
 • Încercați să imprimați designul pe care îl luați în considerare pentru a vedea cum va arăta. Majoritatea artiștilor de tatuaje vor imprima, de asemenea, designul și îl vor pune temporar pe pielea ta pentru a verifica plasarea și a le folosi ca ghid.
 • Încercați să faceți un tatuaj cu henna al designului dvs.'te gândești din nou înainte de a obține adevăratul lucru; henna este temporară (durează cel puțin o săptămână și până la o lună) și, deși ați câștigat'nu puteți obține culorile și detaliile exacte ale ceea ce doriți, vă puteți face o idee despre cum se simte într-un anumit loc la o anumită dimensiune.

5. Alege-ți tatuajul'culoarea (culorile) cu înțelepciune.

Vrei tatuajul tău în negru sau gri? Vrei un tatuaj color? Alb? Culoarea se va estompa mai repede în anumite locuri ale corpului tău? Luați în considerare pigmentul pielii dvs. și cât de bine merge culoarea cu ea. Luați în considerare modul în care culorile se vor estompa inevitabil.

6. Creați-vă propriul design.

 • Fii creativ. Uneori este nevoie de puțină practică pentru a-ți desena propriul design.
 • Tu nu'Nu trebuie să creați singur designul; îi puteți cere artistului tatuator să o facă. Majoritatea sunt artiști care pot interpreta orice idee sau imagine pe care o alegeți. De asemenea, ei pot reproiecta orice desen pe care îl faceți și îl pot reproduce temporar pe pielea dvs..
 • Luați în considerare dimensiunea. Gândește-te unde'Merge și dacă vrei să se arate.
 • Luați în considerare costul. Cât de scump va fi? Manșoanele pot costa până la 300 USD!

7. Alegeți un artist.

 • Dupa tine'Am decis ce stil de tatuaj îți place cel mai mult, apoi găsești un tatuator specializat în acest stil. Chiar dacă majoritatea artiștilor pot obține o gamă largă de look-uri, de obicei au specialități. Există stiluri naturale, asiatice, alb-negru, comice și alte tipuri de stiluri de luat în considerare.
 • Recomandările vă pot ajuta cu adevărat! Asigurați-vă că artistul la care mergeți primește recuzită bună de la foști și / sau clienți actuali; don'Mergi la cel mai apropiat salon. Uită-te la tatuaje pe care le-au primit oamenii din locul în care te-ai găsit'te gândești să mergi la și să vezi dacă au genul de aspect de tine'plec pentru.
 • Luați în considerare prețurile. Obțineți o ofertă înainte de a începe.
 • Luați în considerare experiența pe care o are artistul. Nu'Nu m-a durut să întreb.

8. Don'Nu-ți fie frică să-ți iei timp.

Cel mai important lucru este că sunteți mulțumit de produsul finit. Luați cât mai mult timp posibil! Este ceva ce subliniez.

Eu'Mi-am dorit un tatuaj de când aveam 10 ani, dar știam că trebuie să aștept. Mereu am crezut că îmi doresc numele cu caractere coreene, dar pe măsură ce se apropia timpul pentru a merge să-l iau, am început să mă răzgândesc. Am vorbit cu alții și m-am uitat la multe alte tatuaje înainte de a găsi un design nou, mai bun. Până la 19 ani și în salon, mă răzgândisem complet. Mi-a luat mai mult de opt ani să mă hotărăsc, dar eu'Mă bucur că mi-am luat timp.

Acesta este tatuajul pe care l-am ales. Aceasta este o fotografie a propriei mele experiențe de tatuaj.

Acesta este tatuajul pe care l-am ales. Aceasta este o fotografie a propriei mele experiențe de tatuaj.

Riscuri generale pentru tatuaje

 • Asigurați-vă că alegeți un design care vă place, astfel încât să nu faceți acest lucru'Nu trebuie să recurgeți la îndepărtarea tatuajului. Îndepărtarea tatuajelor cu laser este foarte costisitoare, dureroasă și consumă mult timp … și s-ar putea chiar să nu funcționeze complet. Nu uitați: don'Nu-ți fie frică să-ți iei timp în alegerea unui design de tatuaj, astfel încât să câștigi'Nu regret asta mai târziu!
 • O acoperire a tatuajelor este mai ieftină decât îndepărtarea, dar asigurați-vă că găsiți un artist specializat în ea.
 • Deoarece tatuajele se pot infecta, asigurați-vă că aveți grijă deosebită și ascultați ce spune artistul tatuator cu privire la îngrijire. Adesea, ei pot oferi o pagină cu instrucțiuni pentru referință.
 • Pe măsură ce îmbătrânești, tatuajele își pot pierde culoarea sau calitatea și pot necesita retușuri, adesea după 10-30 de ani, deși depinde de zonă. Anumite părți ale corpului prezintă uzura tatuajului mai rapidă decât altele. Utilizarea de creme de protecție solară sau hidratante pentru piele vă poate ajuta să vă păstrați tatuajul în stare proaspătă.

© 2007 glassvisage

Comentarii

glassvisage (autor) din California de Nord pe 01 noiembrie 2019:

Mare sfat Edward! Mulțumesc pentru comentarii!

Edward J. Palumbo pe 31 octombrie 2019:

Am un tatuaj simplu pe antebrațul drept, "Corpul Marinei SUA", în august 1965, chiar înainte de desfășurarea mea în Vietnamul de Sud. Eu'Nu l-am regretat niciodată, dar timpul a pătruns acel tatuaj, astfel încât să-l facă'Abia lizibil acum. Aș avertiza pe alții să ia în considerare un tatuaj pentru a evita desenele animate sau siglele produselor. Don'Nu alege orice nu ai vrea'Nu mori pentru sau cu care ai fi identificat în mod durabil (de exemplu, aripi în aer, însemne militare, semne religioase etc.). Sunt de acord cu tine, alege cu grijă pentru că'Voi fi acolo mult, mult timp. Pe scurt, ce vrei să le spui altora despre tine?

Easton Memmott pe 26 noiembrie 2018:

Îmi place sfatul pe care l-ai dat pentru a alege o culoare de tatuaj care să funcționeze cu pigmentarea pielii tale. Eu și soția mea vrem să facem tatuaje potrivite pentru aniversarea noastră în acest weekend și este important pentru noi să obținem o culoare care să funcționeze pentru culoarea pielii noastre. Voi fi sigur că voi căuta o culoare care să apară bine odată cu pigmentarea pielii mele, astfel încât să poată arăta cât mai bine. http://dermtattoo.com/

Jasper Whiteside pe 12 octombrie 2016:

Îmi place sfatul dvs. să vă adresați la locul de muncă înainte de a vă face un tatuaj. Deși ar putea fi afacerea dvs. ce tatuaj obțineți și unde, vă reprezentați organizația. Dacă angajatorul crede că tatuajul tău nu funcționează cu imaginea pe care dorește să o aibă, el poate găsi motive să te lase să pleci. Acest lucru este perfect legal în unele state. Soluția simplă este să vă adresați angajatorului înainte de ao obține. Șansele sunt că te vor respecta mai mult pentru că ai întrebat.

http://www.gallerytattoo.org/tattoos-walden-ny.htm…

Gloriane pe 10 ianuarie 2015:

Această piesă a fost o căutare a lui care m-a salvat de la înec.

Terrence pe 01 ianuarie 2015:

Îmi place foarte mult. Am înțărcat serios acest tatuaj atât de rău. Diviziunea brutală, dar accentuarea subtilă a formei umane este pur și simplu uluitoare. Noi'Voi vedea dacă voi avea vreodată curajul să mă cernelesc permanent … xx, Claire

Catherine Taylor din Canada pe 17 septembrie 2012:

Acesta este un hub foarte detaliat și bine scris. O lectură bună pentru oricine se gândește să-și facă un tatuaj.

aanarosey pe 09 iulie 2012:

Orice tip de accesorii exprimă personalitatea unei persoane, iar tatuajul este unul dintre cele mai bune accesorii, astfel încât, în timp ce facem un tatuaj, trebuie să ne gândim mult, astfel încât să ne poată explora gândurile de-a lungul frumuseții. Vă mulțumim că ne-ați împărtășit părerea. http://www.getyourtattoos.com/choosing-the-best-ta…

petealex pe 14 aprilie 2012:

Am avut un tatuaj când aveam 20 de ani. Artistul a încercat să-mi delege alegerile de culoare. Eu'Mă bucur că cel mai bun prieten al meu a fost alături de mine pentru a mă ajuta să-mi amintesc că am avut un plan înainte să ajung acolo, așa că ai dreptate când alegi un tatoo artist. De asemenea, am schimbat locația în care îmi doream inițial tatuajul, pentru că părea că avea mai mult sens să fiu pe umărul meu în interiorul șoldului. Nu am'Nu vreau ochi unde nu ar trebui'să nu fiu.

Dillan pe 07 februarie 2012:

Hei, mulțumesc mult pentru informații! Eu'De doi ani mă gândesc la un tatuaj, dar nu sunt sigur doar pentru că îl vreau pe cel potrivit. Acest lucru a ajutat cu siguranță la calmarea nervilor și m-a făcut să gândesc mai clar. Foarte apreciat.

glassvisage (autor) din California de Nord pe 5 septembrie 2011:

Vă mulțumim că ați distribuit linkul și felicitări pentru alegerea unui design!

Linda Oxford pe 5 septembrie 2011:

Foarte util!! Vă mulțumim pentru un hub atât de util !! În cele din urmă am decis să-mi fac tatuajele. Am ales designul de la tatuaj acum. A fost dificil de ales, deoarece au mai mult de 4 500 de modele de tatuaje! dar am primit-o pe a mea !! 🙂 Iată linkul designului meu de tatuaje

http://a8111.18356.hop.clickbank.net

dacă există mai multe site-uri web cu multe modele de tatuaje, trimiteți cu amabilitate.

Cele mai bune gânduri!

Nick pe 02 iulie 2011:

Băieți, doar căutați să obțineți o jumătate de mânecă koi. Am căutat peste net și am obținut o mulțime de inspirații în designuri / culori și nuanțe. Am auzit o mulțime de recenzii bune de la un anumit magazin de tatuaje și am văzut o parte din munca lor în care am fost impresionat. M-am uitat prin galeriile lor, dar refugiu'Nu am fost un fan al modelelor lor de koi. Întrebarea mea este … Mă duc cu un artist despre care știu că produce o muncă bună sau un artist în care îmi plac mai mult desenele lor koi. Orice feedback ar fi apreciat

rayy de la tattoosiastic.com pe 05 aprilie 2011:

Foarte informativ și util hub.

iriegirl din Jamaica pe 6 ianuarie 2011:

Cât de ușor este să îndepărtați un tatuaj, în special pe cei cu multe culori.

Ben Jenkins pe 20 noiembrie 2010:

Da, îmi place să văd pe cineva care își ia mâneca completă la 300 USD. eu'Aș avea mâneci pe ambele brațe dacă acest lucru ar fi adevărat

FRICĂ pe 26 septembrie 2010:

În cele din urmă am decis ce tatuaj să fac … și eu'O să-l primesc în aproximativ două săptămâni … în cele din urmă am nervii să fac programarea … Eu'Sunt sigur de toate … doar urăsc acele … Voi primi un păun pe gleznă … orice sfaturi pentru a trece peste frica de ace?

călătorie pe 23 septembrie 2010:

Sunt nesigur și încă mă gândesc să-mi fac un tatuaj. Nu știu unde să încep să caut, sunt o persoană pretențioasă și nu vreau să iau o decizie greșită. ESTE FOARTE STRES,

tatuaj fluture din Dallas Texas pe 22 septembrie 2010:

Recomandăm cu siguranță acest articol oricui are în vedere să se tatueze. Chiar și cu Laser supărat nu există nicio garanție că pielea va reveni la aspect normal.

a apreciat acest articol Minunat și voi citi restul articolelor dvs. în curând.

Drood pe 15 septembrie 2010:

după ce ți-ai citit hub-ul, al meu părea puțin, y'știu, superficial. așa că am reorganizat și am pus unul nou: tatuaj: piele sacră. ai putea să-l privești și să-mi spui ce crezi, poate? De asemenea, am încercat să mă conectez la hub-ul dvs., dar pot'nu îmi dau seama cum.

Drood pe 13 septembrie 2010:

acesta este un hub minunat! eu'Sunt cam nou și sunt impresionat de acest conținut. tu'voi fi modelul meu. Mulțumiri.

bătrâni de 8 ani muti pe 19 august 2010:

Chiar mă întrebi despre ce tatuaj vrei la 8 ani, dacă aș cere chiar 1 la acea vârstă aș face-o'Am primit o bătaie de la mama tată partener.

glassvisage (autor) din California de Nord pe 02 mai 2010:

Unul tribal sună foarte frumos! Îmi amintesc că am planificat-o pe a mea când aveam 10 ani și, până la 20 de ani, m-am răzgândit 🙂

Nu ai nevoie de ton pe 30 aprilie 2010:

Eu'm 8, ar trebui să-mi iau o brățară tribală pe mușchiul drept sau să aleg ceva mai mic. Eu'Sunt destul de sigur că eu'Îmi va plăcea când eu'Sunt mai mare pentru că fratele meu încă îi place lui și lui's 17.

blabak pe 16 decembrie 2009:

acest lucru este așa .. adevărat .. mi-a făcut piesa din spate cu 9 ani în urmă .. am avut o problemă cu ea în ziua în care s-a vindecat .. cerneala nu'Nu stau în interiorul pielii (design bun, artist bun, mașină proastă și cerneală) .. acum am avut această cruce mare sprijinită pe spate, cu o pată goală a lui Iisus pe ea .. Frenele mele au spus că'm diavolul'fiule .. lol .. hub frumos totuși .. gândește-te mai mult de 2 ori înainte să faci unul .. lol..

glassvisage (autor) din nordul Californiei pe 23 iulie 2009:

Multumesc tuturor! Winston, citat grozav 🙂

winston churchil pe 21 iulie 2009:

"Dacă corpul tău este un templu, de ce nu'vrei să decorezi pereții?"

Steve W pe 29 mai 2009:

Iubiți acest HUB. O mulțime de informații valoroase și sfaturi!

qual7868 din Canada pe 8 mai 2009:

O treabă grozavă pe HUB … o mulțime de sfaturi bune … Am unul similar, dar nu atât de detaliat cu videoclipurile!

Dale G. Holmes din Brentwood, CA pe 06 martie 2008:

Oamenii care doresc un tatuaj ar trebui să citească acest lucru de două ori și să ia sfatul – așa fac ei'sunteți sigur de a decide cu privire la ceva ce ei'Voi fi fericit cu!

Whitney din Georgia pe 28 noiembrie 2007:

Informații grozave! Acest lucru este obligat să îi ajute pe cei care nu știu cum să se tatueze.