Ce reprezintă tatuajele Dreamcatcher?

Richard Hale este un entuziast al tatuajelor care studiază și cercetează simbolistica, semnificațiile și istoria tatuajelor.

Dreamcatchers (cercuri de salcie lucrate manual cu sfori țesute în plase sau pânze care încorporează alte obiecte sacre precum pene sau mărgele) sunt un simbol de tatuaj foarte popular. Unele culturi native americane folosesc captivatorii de vise ca farmece de protecție împotriva spiritelor negative. Le atârnă deasupra locurilor de dormit (în special a copiilor's) să prindă spiritele negative înainte de a-l deranja pe cel care doarme.

Capturatorul de vise se crede că provine din Anishinabe, care erau numiți și Chippewa și Ojibwa. Locuiau în America și Canada și credeau că apucătorul de vise avea puteri mistice. Tribul credea că Femeia Păianjen va călători și va vizita leagănele tuturor nou-născuților. Ea avea puterea de a-și țese pânza magică care să le ofere copiilor protecție de tot ce era rău. Când tribul s-a extins în cele din urmă, iar Femeia Păianjen a început să aibă probleme să ajungă la toți copiii, femeile tribului au început să țese capturi de vis pentru sugari..

În anumite triburi, pânza captivatorului de vise are opt puncte. Aceste triburi asociază cele opt puncte cu cele opt picioare ale Spider Woman. Anișinabele au creat captivatoare de vise colorate care să atragă privirea sugarului și să-i ajute să doarmă. De asemenea, s-a crezut că va proteja bebelușii de vise rele, care este cea mai cunoscută semnificație a captivatorului de vise astăzi.

Ce reprezintă astăzi tatuajele Dreamcatcher?

  • Dreamcatchers reprezintă protecție și siguranță. Unii oameni care aleg acest design simt că tatuajul îi va proteja de orice este rău, deoarece au fost întotdeauna asociați cu protecția împotriva viselor rele și a spiritelor negative, a viselor rele și a prezențelor rele.
  • Ar putea reprezenta, de asemenea Cultura nativ americană și moștenire. Cunosc câțiva oameni care au ales-o pentru a arăta respect pentru cultura nativ americană; Știu pe alții care l-au ales din cauza dragostei lor față de animalele asociate cu nativii americani, cum ar fi lupul, bizonul, șoimul și calul.
  • Deși mulți oameni aleg acest tatuaj în scopuri simbolice, alții îl aleg doar pentru al său design și culori frumoase.

Variante de proiectare pentru tatuaje Dreamcatcher

  • Există multe modalități de a vă juca cu designul, dar majoritatea au un web centrat în interiorul unui cerc. Pene, mărgele, vârfuri de săgeți, pietre, cristale și bijuterii sunt, de asemenea, încorporate, țesute în pânză sau adăugate pe marginea care atârnă în jos de ea.
  • Ar putea fi incluse și animale spirituale importante, cum ar fi caii, șoimii, bizonii, urșii și huskii.
  • S-ar putea să aveți desene împletite în rețea, cum ar fi o față, o inimă, un peisaj sau o amprentă a labei de urs în centrul buclei. Puteți să o redați numai cu cerneală neagră sau să utilizați orice combinație de culori.
  • În loc să aleagă un cerc tradițional, cercul cu palmă în sine ar putea avea orice formă – yin yang, inimă sau orice ai alege.
  • Ai putea să-l faci pe artist să descrie spiritele negative împotriva cărora lupți acolo, astfel încât tatuajul tău să reflecte propria ta dorință de protecție.

Înainte să-ți faci tatuaje

Înainte de a alege un tatuaj, trebuie să vă asigurați că știți ce înseamnă. Tu nu'Nu vreau să-ți faci un tatuaj și să afli mai târziu că înseamnă ceva extrem de diferit de ceea ce ai vrut să reprezinte. Asigurați-vă că faceți cercetările. Deși unele tatuaje pot fi îndepărtate, altele pot't.

Desigur, înainte de a alege un tatuaj, doriți întotdeauna să vă asigurați că înțelegeți pe deplin ceea ce sunteți'alegi. Pentru nativii americani, captivatorul de vise poate fi un simbol al culturii și moștenirii lor. Ei poartă acest simbol ca un tatuaj cu tradiție bogată și mândrie. Dacă nu'Împărtășește această tradiție și cultură, ia în considerare ceea ce spui atunci când alegi designul lor tradițional.

Comentarii

Tooraloo pe 21 martie 2019:

ele reprezintă originalitatea și lipsa gândirii independente.

Jakommo pe 16 aprilie 2018:

Sincer îmi place capturatorul de vise ca un obiect real.

Dar urăsc cum fiecare al doilea pui are un tatuaj uriaș pe corp..

Isn'Scopul captivatorului de vise "suge-ți visele rele de la tine" ???

Ceea ce înseamnă, ca tatuaj, păstrează oricum toată acea energie negativă în interiorul tău?…

Jon Egan pe 31 iulie 2017:

Eu'Am unul pe brațul meu pentru dragostea indienilor nativi americani

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 06 mai 2013:

Loulou, mulțumesc pentru comentariu și mă bucur că ți-a plăcut acest articol. Mă bucur că ai găsit în sfârșit acel tatuaj semnificativ prietenul meu. MINUNAT!!

Loulou pe 16 martie 2013:

Bună, tocmai mi s-a tatuat un captator de vise pe spate, artistul a făcut o treabă grozavă și a surprins tot ce mi-am dorit și tot ce are pe el are sens pentru mine …. Sunt pe deplin de acord că ar trebui să cercetezi totul despre tatuajul tău și asigură-te că are o semnificație specială pentru tine, așa cum este cu tine pe viață. Întotdeauna mi-am dorit una, dar mi-au trebuit 20 de ani până să găsesc ceva care să fie special pentru mine, să îmi iubesc tatuajul și să îmi iubesc pagina web.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 13 martie 2012:

Donna, mulțumesc că ți-ai făcut timp pentru a pune o întrebare. Absolut nu. Deși este un simbol nativ american, este și un simbol al protecției, securității și multe alte lucruri. Da, este un mod minunat de a arăta cuiva's Mândria și moștenirea nativilor americani, este, de asemenea, un tatuaj excelent și pentru celelalte semnificații. Dacă este ceea ce doriți, obțineți-l prin toate mijloacele.

Donna pe 8 martie 2012:

Nu ar fi insultant pentru cultura nativă pentru mine să am tatuat pe corp un captator de vise?

Mi-ar plăcea să jignesc pe oricine

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 17 ianuarie 2012:

Landscapeartist, mulțumesc că ai venit și ai verificat acest articol. Apreciez cuvintele tale amabile. Sunt un tatuaj detaliat minunat, care arată bine atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Roberta McIlroy din Ontario, Canada pe 16 ianuarie 2012:

Îmi plac captivatorii de vise care sunt simple, dar frumos detaliate. hub minunat.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

Frank, mulțumesc că ai venit peste amic și ai verificat un alt articol despre tatuaje. HA HA HA, lol. Ei bine, acum chiar mă faci să mă gândesc. Va trebui să citesc în continuare despre tine și să văd ce fel de informații pot obține despre tine, cred. Dar în timp util, un astfel de articol poate apărea 🙂

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

Țigan, mulțumesc că ai venit din nou și pentru tot timpul petrecut pe articolele mele. Vreau doar să știi că apreciez prietenia ta foarte mult. Ne vedem în curând.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

AE, apreciez că v-ați făcut timp să citiți acest articol și vă mulțumesc. Trandafirii sunt unul dintre acele modele care fac multe tatuaje diferite. Apreciază vizita și vorbesc cu tine în curând.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

Acaetnna, mulțumesc că ai vizitat și ai citit articolul. Îți văd ideea, tatuajele nu sunt pentru toată lumea. Apreciez timpul și grija ta. Sper că aveți o zi minunată și cele mai bune urări.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

B Malin, mulțumesc că ți-ai făcut timp să treci și să vezi acest articol. Mă bucur că ți-a plăcut istoria. Vă mulțumim că ați observat munca grea. Ai grijă.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

Salut, vă mulțumim că v-ați făcut timp să vă opriți și să citiți acest articol. Sunt de acord cu alegerea dvs., îmi place foarte mult designul pe acela. Mă bucur că ți-a plăcut. Cele mai bune urări și te prind puțin.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

Austinstar, vă mulțumim că v-ați petrecut timpul și ați adăugat comentariul dvs. Sfaturi foarte bune și vă mulțumesc foarte mult pentru adăugarea acestor informații. Bine pus. Vă mulțumesc că ați vizitat acest articol și vă voi întoarce favoarea. Cele mai bune gânduri.

Richard Ricky Hale (autor) din Virginia de Vest pe 12 ianuarie 2012:

MM, vă mulțumim că v-ați făcut timp să vizitați și să citiți acest articol și multe altele. Chiar îți apreciez tot timpul. Acesta este unul dintre desenele mele preferate. Chiar imi place de ei. Atât de multă culoare pentru a lucra, bună atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Frank Atanacio de la Shelton pe 12 ianuarie 2012:

M-ai prins în mișcarea ta de tatuaj .. și dacă mă gândesc să-l iau'Voi fi din cauza ta .. așa că voi citi și aștept eu'Îl voi aștepta pe cel potrivit … la naiba, sper că nu'nu vin .. Mulțumesc pentru aceste acțiuni minunate 🙂 Frank

Gypsy Rose Lee din Daytona Beach, Florida pe 12 ianuarie 2012:

O lectură fascinantă. Aceste tatuaje sunt doar minunate. Informații grozave.

Ruby Jean Richert din sudul Illinois pe 11 ianuarie 2012:

Tatuajele sunt frumoase. Mi-a plăcut mai ales cel cu trandafiri..Multumesc..

acaetnna din Guildford pe 11 ianuarie 2012:

Urăsc să fiu un nebun, dar pur și simplu nu sunt unul pentru tatuaje. Unele sunt cu adevărat frumoase, dar prefer să le văd încadrate și agățate de un perete !! Totuși, un centru excelent și am apreciat cercetările dvs..

b. Malin pe 11 ianuarie 2012:

Un hub atât de interesant pentru tatuajele Dream Catcher "LyricWriter". Pozele sunt într-adevăr opere de artă uluitoare și istoria atât de interesantă. Hub bine cercetat!

Brenda Barnes din America-Broken But Still Beautiful pe 11 ianuarie 2012:

Îmi place mult al treilea și, de asemenea, cel cu trandafiri roz. Chiar ai făcut cercetările tale. Am învățat multe despre capturile de vise și despre tatuaje. Foarte interesant!

Lela din Undeva lângă inima Texasului pe 11 ianuarie 2012:

Ca creator de captori de vise, am găsit aceste modele destul de interesante. Aș oferi ca tatuajele de captare a viselor să fie aplicate numai în timpul lunii în creștere și nu în luna diminuată. Când luna crește în dimensiune, pânza absoarbe mai mult din lună'Puterea visată.

Este adevărat că tradiționalele capturatoare de vise ar trebui să aibă 8 ancore pentru a reprezenta păianjenul, dar pânzele lor conțin de fapt orice număr de puncte de ancorare, deci nu este o cerință strictă. Pânza în sine este un memento al spiritului păianjen.

Fotografii de tatuaje grozave!

Maestrul filmului din Regatul Unit pe 11 ianuarie 2012:

Bună Ricky, istoria captivatorului de vise este fascinantă.

Aceste modele sunt atât de colorate, încât detaliile din pene sunt destul de rafinate!

Îți mulțumim că ne-ai împărtășit un alt hub fantastic, ai pus atât de multă muncă în articolele tale! vot în sus și minunat.