Povestea mea de îndepărtare a tatuajelor

Îmi plac tatuajele și nu pot minți. Și alți oameni pot'nu nega.

Vai! După un tratament cu laser pentru a-mi elimina tatuajul, toate sângeroase și acoperite cu unguent ...

Vai! După un tratament cu laser pentru a-mi elimina tatuajul, totul sângeros și acoperit cu unguent…

Bzzz … Tatuaj! Zap: Fără tatuaj

De ce am vrut să-mi scot tatuajul.

Jimmy Buffett nu ar fi putut spune asta mai bine: "Aceasta'este un memento permanent al unui sentiment temporar." Asistenta mea de îndepărtare a tatuajelor mi-a spus despre acest citat minunat ultima dată când am intrat într-o ședință pentru a-mi scoate tatuajul.

Această sesiune a fost cam prima dată când cineva mi-a văzut tatuajul și nu a întrebat ce spune. A fost răcoritor. M-am obișnuit ca străinii să-mi atingă umărul și să mă întrebe ce spune, și chiar nu mai doream asta. Chiar nu am făcut-o'Nu mai vreau acest memento permanent al sentimentelor trecătoare și temporare de la facultate.

De ce am ales eliminarea cu laser.

Am făcut la fel de multe cercetări ca următoarea persoană și am decis să nu încerc creme pentru îndepărtarea tatuajelor și am decis să nu folosesc magazinul de tatuaje cu laser din partea umbrită a orașului. Am optat pentru o sugestie de la un prieten. Avea o mânecă foarte colorată a unei pisici norocoase care a fost substanțial estompată prin îndepărtarea tatuajelor cu laser. Perfect! Am fost vândut.

Câte tratamente cu laser a fost nevoie pentru a-mi elimina tatuajul.

Am început prin achiziționarea a șase tratamente cu laser. Asistenta mea mi-a spus că nu ar trebui'Nu iau mai mult de nouă pentru a-mi scoate tatuajul. Ea chiar a spus că este mai bine să fie doar cerneală neagră. Singura problemă pe care aș fi putut să o experimentez a fost că, deoarece tatuajul meu era încă destul de nou (cu vârsta de 2 ani), ar fi putut fi mai greu de îndepărtat (adică să am nevoie de mai multe tratamente). Acest detaliu nu a fost suficient pentru a mă descuraja. Costul a durut puțin, dar nu la fel de mult ca tratamentele. Șase tratamente = 620 USD. Incarcă-l!

Acesta este tatuajul meu în gloria sa originală, negru închis și lăsat la soare înainte să cunoască puterea unui laser. Nu știa atunci că, în ciuda cât de mult îl iubeam, că într-o zi aș vrea să o omor. Suna ca unele dintre relațiile mele ...

Acesta este tatuajul meu în gloria sa originală, negru închis și lăsat la soare înainte să cunoască puterea unui laser. Nu știa atunci că, în ciuda cât de mult îl iubeam, că într-o zi aș vrea să o omor. Sună ca unele dintre relațiile mele…

Pașii procesului de îndepărtare a tatuajelor cu laser

  1. Gheaţă: A trebuit să mă pregătesc pentru durerea chinuitoare. Primul lucru pe care trebuia să-l fac a fost să înghesuie tatuajul cu un pachet de gheață simplu. A durat aproximativ 5 minute. Apoi am îmbrăcat bunicul tuturor pachetelor de gheață pentru că aparent, gheața devine mai rece. Acest pachet de gheață a făcut ca fluidul de sub pielea mea să pară că se cristalizează. Era ca niște bucăți de sticlă formate și aveau o petrecere sub pielea mea. Eu'Sunt sigur că, dacă acest pachet de gheață rămâne mai mult, asistenta ar putea să-mi scoată tatuajul împreună cu jumătate din umărul meu.
  2. Procesul de lasere: Asistenta mi-a dat apoi o pereche hibridă de ochelari de soare / ochelari de soare (ochelari de soare?) Cu adevărat minunată și a început să treacă cu laserul. Acum, înainte de a intra în ceea ce simțea, ar trebui să explic procesul (în forma cea mai de bază). Laserul vizează în mod specific și sparge particulele de cerneală de sub piele. După procedură, corpul îndepărtează acele bucăți prin sistemul limfatic (umm, sistemul fluid). Deci, teoretic, rămâneți cu o piele curată, neatinsă.
  3. Durerea: Acum, partea ta'am așteptat: Durerea. Oh, durerea. Când laserul s-a stins, am auzit fiecare pulsare, am văzut lumina strălucitoare pulsând, am simțit laserul străpungându-mă în piele și am simțit mirosul pielii arzând. Da. Mirosul de arsură a pielii. În unele părți, pielea era încă extrem de amorțită de super gheața. În alte părți, laserul se simțea ca un pumnal mic și subțire care picura cu acid străpuns în pielea mea de fiecare dată când pulsează. DAR! S-a terminat fulgerător! (Ba-dum-tsh!) După aceea, asistenta a pus unguent peste zonă și l-a acoperit cu tifon.
  4. După laser: Până am ajuns acasă, tatuajul picura în sânge (vă rugăm să vedeți imaginea din partea de sus a acestui articol) și palpitând de durere. Până la sfârșitul primei săptămâni, pielea mea a început deja să pară normală și tatuajul a început să dispară – nu pe deplin, ci puțin. După patru săptămâni, am fost la următoarea mea întâlnire. Nicio durere, niciun câștig!

După tratamentul nr. 4: toate s-au vindecat, corpul îndepărtând cerneala

Există o mică hiperpigmentare (pielea închisă la culoare) din cauza laserului. DAR acest lucru a dispărut după timp. Lucrul acela de deasupra cuvântului

Există o mică hiperpigmentare (pielea închisă la culoare) din cauza laserului. DAR asta a dispărut după timp. Lucrul acela de deasupra cuvântului "tu" este alunița mea funky. Aceasta'Am fost acolo pentru totdeauna'Întotdeauna am arătat așa. * phew *

După tratament # 5: Un tatuaj cu cea mai mare scabie

Hiperpigmentarea este vizibilă, dar tatuajul se estompează încet. De data aceasta, tehnicianul meu (care, de asemenea, se întâmplă să fie asistent medical pediatric) a folosit două lasere diferite - unul pentru a viza cerneala neagră și unul pentru a viza cerneala maro (nu te doare atât de mult!).

Hiperpigmentarea este vizibilă, dar tatuajul se estompează încet. De data aceasta, tehnicianul meu (care se întâmplă să fie și asistent medical pediatric) a folosit două lasere diferite – unul pentru a viza cerneala neagră și unul pentru a viza cerneala maro (nu'nu te doare atât de mult, da!).

După tratament # 6: Vindecat și în așteptare

Hiperpigmentare și hipopigmentare vizibile. Asistenta mea mi-a spus că trebuie să așteptăm 2 - 3 luni pentru ca melanocitele mele să înceapă din nou să facă pigment. Dacă le-am laserat prea mult, atunci hipopigmentarea ar fi acolo pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Hiperpigmentare și hipopigmentare vizibile. Asistenta mea mi-a spus că trebuie să așteptăm 2 – 3 luni pentru ca melanocitele mele să înceapă din nou să facă pigment. Dacă le-am laserat prea mult, atunci hipopigmentarea ar fi acolo pentru o perioadă foarte lungă de timp.

După tratamentul nr. 7: mult timp în așteptare

La 8 luni de la ultimul tratament, am avut în continuare hipopigmentare și hiperpigmentare. Corpul meu a mâncat multă cerneală și a fost momentul să primesc un alt tratament.

La 8 luni de la ultimul tratament, am avut încă hipopigmentare și hiperpigmentare. Corpul meu a mâncat multă cerneală și a fost momentul să primesc un alt tratament.

După tratament # 8 & # 9

Aflăm două lucruri din această imagine: # 1 Tatuajul meu era aproape dispărut! & amp; # 2 Îmi place foarte mult cămașa mea galbenă în carouri.

Aflăm două lucruri din această imagine: # 1 Tatuajul meu era aproape dispărut! & # 2 Îmi place foarte mult cămașa mea galbenă în carouri.

Sondaj de eliminare a tatuajelor cu laser!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2011 Winnie *

Comentarii

divai pe 17 iunie 2020:

https://info.astanzalaser.com Sugera

James Drew pe 23 iunie 2018:

Bună … ai putea posta o fotografie actualizată a tatuajului tău …'Sunt îngrijorat de modul în care va arăta pielea după ce a trecut o perioadă bună de timp după finalizarea procesului de îndepărtare. Persoana cu care am vorbit și care a făcut eliminarea a spus că pielea mea nu va arăta la fel ca înainte de a-mi face tatuajul….

Christina pe 26 februarie 2017:

WOWW !!!! Arata grozav! Mi-am tatuat iubitul'Numele meu este peste inima mea, iar el a ajuns să mă înșele cu cel mai bun prieten al meu de 13 ani. Am vrut să mi se îndepărteze acest nume urât de tatuaj, dar eram foarte sceptic cu privire la eliminarea completă și mi-era teamă că nu va cicatrice. Sunt atât de încântat să văd că într-adevăr se elimină și nu'nu lasa cicatrici. Cât de dureros a fost? Pot bea un ceai lung cu gheață pe insulă (2) înainte de a merge la sesiunea mea?

Wens pe 10 ianuarie 2017:

Această postare este bine scrisă Îmi place umorul. Eu'Am eliminarea cicatricilor cu laser pentru o cicatrice hiperpigmentată. Am făcut două sesiuni și am văzut puține îmbunătățiri. Văzând timpul de așteptare și îmbunătățirea ulterioară îmi dă speranță

MP pe 30 septembrie 2013:

cum merge hipo-pigmentarea? faci ceva pentru a-l ajuta să revină la tonul normal?

alergător129 pe 15 aprilie 2013:

Mulțumesc că am postat acea imagine, am fost atât de curios să văd & acum eu'Sunt uimit! Acea'e cu adevărat incredibil.

De ce spuneți că s-ar putea să mai aveți nevoie de 2 sau chiar 3 tratamente? Cred că se pare că odată ce hipopigmentarea se răcește, va dispărea complet! Doar opinia mea..

Winnie * (autor) din Austin, Texas pe 13 aprilie 2013:

Mulțumiri! Tocmai am postat altul! Cred că mai am 2 sau trei tratamente. Dar ei'Voi fi distanțată !! Trebuie să fac ca hipopigmentarea să se relaxeze mai întâi 🙂

alergător129 pe 13 aprilie 2013:

Ar trebui să postezi o fotografie mai recentă! Se pare'Vine fantastic! felicitări!!

Davis pe 10 ianuarie 2013:

Mulțumesc Winnie! Acea'E cam ceea ce am făcut … asta'Doar ziua 1. Așadar, aștept cu nerăbdare să văd rezultatele reale … Răbdare, OHMMMMM.

Winnie * (autor) din Austin, Texas pe 10 ianuarie 2013:

Eu'Voi posta o altă imagine în curând! Am nevoie de cineva care să-l ia pentru mine, de vreme ce'sunt pe spatele meu 🙂

Pentru procesul de vindecare, pe lângă faptul că fac ceea ce ți-a spus asistenta, încerc doar să îl las în pace! haha! De obicei îmi scot bandajul seara înainte să mă culc și apoi las doar să se vindece singur după aceea. Mult succes, Davis! Se pare că te afli în aceeași situație în care am fost.

Davis pe 09 ianuarie 2013:

te-ai vindecat frumos! tocmai am primit primul meu tratament … Aveți ceva de recomandat pentru procesul de vindecare? Trebuie să am inscripții cu cerneală neagră de numai 2 ani.

FreeMe257 pe 04 ianuarie 2013:

Postează o poză mai recentă! Chiar curios să văd cum se întâmplă'merge (:

Jess pe 20 noiembrie 2012:

Wow!! Acea'E foarte grozav că a ajuns să fie atât de ieftin. Mă temeam că un singur tratament va ajunge să fie de 600 $! Bine de știut că există locuri acolo la un preț rezonabil! Tatuajul meu pe care vreau să-l elimin este și scriptul, & acoperă o zonă mare, dar realist'Nu e foarte multă cerneală'S-a întins subțire. Să sperăm că eu'Voi avea noroc ca al tău, cu prețul & rezultatele uimitoare!

Winnie * (autor) din Austin, Texas pe 20 noiembrie 2012:

A fost cu puțin timp în urmă când am semnat prima dată afacerea, dar îmi amintesc că am mers când a avut loc o întâmplare specială … doamna a fost chiar drăguță – de vreme ce era scenariul, ea a cam cam micșorat "zonă" că încărca din cauza tuturor spațiilor goale din mijloc. Ea'e super tare.

Jess pe 20 noiembrie 2012:

Cum v-a costat doar 600 $ !? Acea'e atât de ieftin! Cât costă încărcătorul pe inch pătrat?

Winnie * (autor) din Austin, Texas pe 04 septembrie 2012:

Si eu sper la fel! Noroc!!

glynis22 pe 04 septembrie 2012:

Se pare'Chiar funcționează bine. Sperăm că experiența mea cu laserul va fi similară! o:

glynis22 pe 04 septembrie 2012:

Minunat!

Winnie * (autor) din Austin, Texas pe 30 august 2012:

Mulțumesc! Eu'Încă primesc tratamente la clinica laser Medermis (http://www.medermislaserclinic.com/) – doamna care îmi face tratamentele este minunată!

glynis22 pe 29 august 2012:

Îmi place această postare! Unde te-ai dus să-ți fie îndepărtat tatuajul?