Cum să vă acoperiți vechiul tatuaj cu un nou design de tatuaj

În calitate de comentator și scriitor de tatuaje, mă bazez pe experiența mea personală și pe timpul meu de lucru într-un studio de tatuaje.

Cum să acoperiți un tatuaj vechi cu unul nou: tot ce trebuie să știți.

Cum să acoperiți un tatuaj vechi cu unul nou: tot ce trebuie să știți.

benjamin lehman prin Unsplash; Canva

Dacă aveți câteva tatuaje, acolo'E o șansă bună să aveți una sau două pe care nu le aveți'nu-mi place. Fie că a fost un zgâriat în curte care oferă tatuaje ieftine, o achiziție impulsivă pentru a declara o dragoste (care are acum o nouă prietenă) sau'Sunt doar tatuaje urâte și rele.

Cu toții avem regrete (regrete?) Și ar trebui să avem momente. Având în vedere că tatuajele sunt pentru totdeauna, un tatuaj rău îți va aminti tragedia de pe pielea ta de fiecare dată când îți schimbi hainele. Indiferent de ce tu'V-am răzgândit în legătură cu designul – voi'Am crescut un deceniu sau doi, sau, eventual, dragostea vieții tale, Candy sau Gavin, a evoluat acum într-un stalker psihopatic de care stai foarte, foarte departe – având un tatuaj oribil de rahat.

Probabil ați crezut că un tatuaj este o oportunitate unică – și din punct de vedere tehnic, este cazul – dar, din fericire, există artiști cu adevărat talentați care lucrează în prezent în industrie în întreaga lume, care știu cum să acopere bine un tatuaj vechi. Există chiar artiști și studiouri specializate în lucrări de acoperire.

Nu este neobișnuit să dorești să scapi sau să deghizezi un tatuaj de rangul doi. Există limitări privind acoperirea unui tatuaj vechi, dar există și multe povești de succes ale oamenilor care acum își iubesc pielea. daca tu'te gândești să faci o acoperire, citește mai departe!

Acoperire tatuaj

Acoperire tatuaj

Lastsparrowtattoo

Cum să acoperiți un tatuaj cu un alt tatuaj

Când ați făcut tatuajul pentru prima dată, cerneala a fost depusă la aproximativ un milimetru sub piele în derm, care este stratul de sub epidermă (pielea pe care o vedeți).

Acoperirea culorii cu culoare: Ce să știți

Pe măsură ce acoperirea dvs. este tatuată, noua cerneală este, de asemenea, depusă în derm, împreună cu cerneala veche colorată. Pigmentul din cernelurile noi nu depășește vârful tatuajului vechi's pigment; mai degrabă, cele două culori se combină pentru a crea o nouă culoare, deși cerneala mai puternică sau mai închisă devine dominantă în amestec. De exemplu, cerneala roșie și albastră amestecată se face violet, sub piele sau în altă parte.

Culoarea acoperirii cu cerneală neagră

Negrul este cea mai eficientă culoare pentru a acoperi un tatuaj vechi. Desigur, un tatuaj cu cerneală neagră s-ar putea să nu fie prima alegere, așa că trebuie să decideți care este cel mai rău: cerneală complet negru sau un tatuaj vechi, oribil. (Dar există și alte opțiuni de culoare … vezi mai jos.)

Când un artist proiectează o acoperire, ia în considerare culoarea din tatuajul vechi și modul în care se va amesteca cu noua cerneală'culoarea s. Artiștii talentați elaborează o strategie pentru plasarea noului design și a culorilor peste cel vechi.

Tatuaj de caracatiță acoperire de păianjen

Tatuaj de caracatiță acoperire de păianjen

Tatuaj Powerline

Culori pentru tatuaje acoperite

 1. Negrul era culoarea principală folosită pentru acoperirea tatuajelor, dar artiștii folosesc acum și maro, portocale, verde, albastru și magenta atunci când fac o acoperire.
 2. Cernelurile noi colorate, combinate cu cerneala veche de sub piele, pot crea o culoare complet nouă.
 3. Versiunile mai întunecate ale aceleiași culori pot acoperi culorile mai deschise.

Tatuaj copac refăcut

Tatuaj copac refăcut

Ce culori de cerneală pot fi utilizate în acoperirea tatuajelor?

În mod tradițional, negrul a fost culoarea principală utilizată în acoperirea tatuajelor. Dar, pe măsură ce comunitatea tatuajelor devine mai pricepută, artiștii folosesc mai multe culori și o plasare inteligentă pentru a ascunde tatuaje vechi, nedorite.

Acoperirile pentru tatuaje pot utiliza, de asemenea:

 • roșii
 • blues
 • verdeaţă

Alte culori care, dacă sunt utilizate corect, pot fi folosite și pentru a acoperi tatuaje vechi:

 • maronii
 • portocale
 • violet
 • magenta închisă

Alte culori mai deschise pot fi folosite într-o acoperire a tatuajelor. Acestea sunt folosite atunci când culoarea ascunsă este, de asemenea, deschisă și în noi adăugiri la designul tatuajelor care nu acoperă vechiul tatuaj.

O regulă bună: o nuanță mai închisă a unei culori se poate acoperi singură. Deci, verde lime poate fi acoperit cu verde smarald, iar albastru deschis cu albastru regal sau violet.

Acoperire tatuaj Koi

Acoperire tatuaj Koi

Modele de acoperire pentru tatuaje pentru bărbați

Cum este proiectat un tatuaj acoperit

Când artistul dvs. creează un design de acoperire, acesta va:

 1. Așezați hârtie de calc peste tatuajul dvs. vechi și urmăriți conturul și caracteristicile majore ale designului dumneavoastră. Acest lucru le oferă o referință pentru zonele tatuajului care necesită un design de acoperire mai greu.
 2. Puneți conturul pe o masă ușoară și așezați o altă bucată de hârtie de calc subțire deasupra.
 3. Începeți să vă proiectați acoperirea, lucrând în jurul conturului slab al tatuajului dvs. vechi pentru a camufla zonele care au nevoie de el.

Ce se poate face într-o acoperire?

Un artist talentat va încorpora vechiul design mai degrabă decât să-l anuleze: de exemplu, dezvoltând scenarii în tulpini curgătoare sau viță de vie. Prin crearea contrastului și a designului interesant înflorește în zonele mai întunecate, artistul atrage privirea de la părțile vechiului tatuaj pe care nu mai vrei să le vezi.

Adesea, tatuajele concepute ca acoperiri sunt cu aproximativ 30% mai mari decât cele pe care le acoperă. În acest fel, zonele mai întunecate ale designului pot camufla vechiul tatuaj și culorile mai deschise pot fi folosite pe pielea virgină, înșelând ochiul în a crede că acoperirea este singurul tatuaj care a fost vreodată acolo.

Tatuaj Water Lilly

Tatuaj Water Lilly

Tatuaj în afara hărții

Roata de culoare a tatuajului

Roata de culoare a tatuajului

Școala de pictură Roslyn

Trucuri pentru modele utilizate în acoperirea tatuajelor

 1. Incorporarea designului vechi în noul tatuaj.
 2. Re-lucrați un tatuaj vechi, întăriți liniile slabe sau adăugați caracteristici precum roșeața pe obraji sau iluzia părului.
 3. Corectarea ortografiei într-un tatuaj vechi sau acoperirea unui ex'Numele cu o idee nouă.
 4. Crearea de tatuaje pe bază de alb sau cu spate alb, luând câteva sesiuni preliminare pentru a pune cerneală albă peste cerneala veche. Fiecare sesiune ușurează vechiul tatuaj cu aproximativ 10%. Sesiunile repetate pot crește acest procent la 30%, deși cicatrizarea cauzată de supra-lucrul pielii este o preocupare validă.
 5. Decolorarea vechiului tatuaj cu îndepărtarea cu laser poate ajuta la o acoperire eficientă.

Pot doar să schimb culoarea tatuajului meu?

Uneori, o persoană își iubește designul, dar urăște culorile. Schimbarea doar a culorilor se poate face folosind cerneluri mai întunecate, deși există riscul, acest lucru poate face să pară și mai rău.

La schimbarea culorilor, tatuatorul tău trebuie să ia în considerare îmbinarea pigmenților din cerneală. Nu toate culorile pot fi schimbate într-o altă culoare. Desigur, culorile deschise pot fi întunecate, de exemplu:

 • o lavandă poate fi schimbată într-un violet,
 • roz până la magenta,
 • albastru până la violet,
 • roșu până la maro,
 • și galben până la verde.

NOTĂ: Un tatuaj în curs de vindecare va schimba ușor culorile. Nu vă panicați încă dacă tatuajul dvs. este încă destul de nou; dați culoarea ceva timp pentru a vă așeza.

Exemple de tatuaje acoperite

Cu toate acestea, ați intrat în proprietatea noului dvs. tatuaj, vă rugăm să completați sondajul de mai jos.

În cele din urmă, unele dintre acele tatuaje nenorocite și decolorate pe care le purtăm cu toții sunt poveștile vieții noastre. Având în vedere că viața noastră este plină de urcușuri și coborâșuri, poate ar trebui să fie și tatuajele noastre.

Luați-vă timp pentru a găsi acel tatuator minunat'E perfect pentru tine. Don'Nu pierdeți banii pentru tatuator și procedurile de îngrijire ulterioară pe care le urmați.

Sper că totul merge bine.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2013 Anne

Comentarii

Roy Vandal pe 20 septembrie 2019:

Am tatuaje proaste pe tot corpul și am nevoie să devin artă trăită cu acest rahat de peste 12 ani, Dumnezeu să mă ajute să găsesc un tatuator care să mă poată ajuta.

Henry Joute pe 23 august 2018:

Cât mă va costa o mână dreaptă?

Lau chi han pe 23 august 2018:

Îmi poți proiecta pentru a-mi acoperi vechiul tatuaj din spate

Funnygaming pe 30 decembrie 2017:

Cerneala tatuajului meu s-a estompat (în ea 4 luni mai târziu), cea mai mare parte negru arăta ca un gri deschis și ar trebui să aibă multe culori diferite, dar sfârșește să pară același albastru noroios peste tot, fără verde sau violet pentru fluture și literele mele erau să presupunem că are o culoare roz roz cu o linie foarte fină și el decide să pună un liliac cenușiu și o umbră la un loc aleatoriu ..; /

pandabrian pe 10 decembrie 2017:

Am o greșeală stupidă pe ceafă sub forma unei embleme rasiale ignorante … copiii mei și rușinea de acolo se confruntă când ești la fiicele tale la conferința de părinți din clasa a II-a…

prasamma pe 23 septembrie 2017:

vreau să-mi acoper vechiul tatuaj .. te rog ajută-mă

Sailesh Adhikari pe 13 septembrie 2017:

Vreau să-mi acoper vechiul tatuaj.

Ma poti ajuta….

Theresa M. Gargano pe 02 august 2017:

Vă mulțumim că ați furnizat informații valoroase cu privire la iluminarea, acoperirea sau îndepărtarea unui tatuaj nedorit.

Terry Jones pe 13 iunie 2017:

arată bine acoperirea ta

GRAMMARPIG: D pe 01 iunie 2017:

Bun articol despre acoperiri. Totuși, am o problemă cu apostrofele deplasate. Când citesc ceva care le-a adăugat incorect, îmi abate atenția asupra mesajului și asupra greșelilor gramaticale!

PLEDEZE'SE U'SE APOSTROFE'S RE'SPONSABIL. 🙂

Sarah pe 21 septembrie 2016:

M-am uitat în sus pentru a găsi o modalitate de a repara niște aripi de prostie cu care artistul a plecat, după ce mi-au luat mașina ca plată, am refuzat să o dau înapoi, apoi a totalizat-o.

E.P. pe 02 ianuarie 2016:

Mi-am făcut un tatuaj la ziua de 18 ani. Știam ce doresc și cumva am fost intimidat într-un design pe care artistul (și mama mea's ex) mi-a spus "ar fi bine." Fiind naiv și prost, am mers cu ea și am urât-o. M-am dus apoi la un alt artist care a făcut o treabă oribilă încercând să o acopere și am ajuns cu o monstruozitate de cerneală neagră pe spatele meu. Este posibil să acoperiți cerneala neagră decolorată cu cerneală colorată? În ultimii șapte ani, am încercat să estompez cerneala.

Anne (autor) din Hobart, Tasmania ~ Australia. (Micul rupt fundul AUS) pe 12 noiembrie 2013:

Vă mulțumim pentru link-urile dvs. missl0ng123 – înțelegeți cum doriți să aveți unul acoperit! sper că o va obține în curând, doar face lucrurile …. mai bune în oglindă! 😉

Michele Kelsey din Edmond, Oklahoma pe 11 noiembrie 2013:

Bun hub. Îmi doresc ca bărbatul meu să-și acopere un tatuaj, deci aceasta este o informație excelentă. Am trimis linkul către prietenii mei de pe Facebook. Subiect bine tratat.

Anne (autor) din Hobart, Tasmania ~ Australia. (Un pic rupt fundul AUS) pe 09 noiembrie 2013:

Mulțumesc grămezi Manicpanic, te rog! Iubesc cu adevărat acele fotografii'S arată cât de minunat poate arăta un tatuaj în aceste zile!

L Brander din Canada pe 8 noiembrie 2013:

Cool hub, mi-au plăcut fotografiile pe care le-ai folosit. A votat, interesant & util.

Anne (autor) din Hobart, Tasmania ~ Australia. (Un pic rupt fundul AUS) pe 03 noiembrie 2013:

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră. Și da, și eu cu tatuajul acoperit!

lesliebyars pe 03 noiembrie 2013:

Frumos hub. Eu'Am avut unul dintre tatuajele mele acoperit cu altul. Foarte util articol prietenul meu. Votat, interesant și util.