Cum să acoperiți cu ușurință tatuajele cu produse cosmetice ieftine: un tutorial ilustrat

Cynthia este un pasionat al grădinăritului. Are un deget verde și plantează întotdeauna o varietate de articole pentru recoltare în timpul sezonului de grădinărit.

Acoperirea tatuajului dvs. folosind machiajul

Acoperirea tatuajelor nu trebuie să fie deloc costisitoare sau intensivă în muncă. Este posibil să acoperiți cu ușurință tatuajele în puțin timp și fără eforturi mari. Am mai multe tatuaje vizibile și, deși nu sunt deloc jignitoare, mi-au costat promoții în trecut. Cei dintre noi cu tatuaje ar trebui să înțeleagă chiar și cel mai dulce tatuaj care ar putea împiedica cariera noastră. S-ar putea să existe multe alte motive pentru care ar trebui să vă acoperiți tatuajele. Oricare ar fi motivele, vă voi arăta cum să le acoperiți cu ușurință. Durează doar aproximativ 5 minute pentru a acoperi cu succes un tatuaj. Folosind produse cosmetice cu buget redus, va costa aproximativ 15 USD sau mai puțin pentru a face treaba.

În timp ce tatuajele sunt mult mai puțin tabu astăzi decât acum 20 sau 30 de ani, ele pot fi încă privite de mulți. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, atunci probabil știți exact despre ce vorbesc. Pentru cei care, probabil, au rămas în aceeași poziție de mult timp, în ciuda evaluărilor strălucitoare, tatuajele vizibile ar putea să vă limiteze șansa de promovare. Așadar, luarea în considerare a acoperirii oricăror tatuaje vizibile în timp ce vă aflați la locul de muncă poate ajuta un angajator să vă ia în serios 'profesional' candidat la o promovare.

Instrucțiuni rapide

 1. Spălați tatuajul și lăsați să se usuce complet. Opțional, puteți alege să folosiți o loțiune și înainte de a începe.
 2. Aplicați grund la tatuajul pe care doriți să îl acoperiți. Asigurați-vă că treceți puțin peste conturul tatuajului.
 3. Aplicați fond de ten pe tatuaj și în afara zonei conturului tatuajului.
 4. Lăsați fondul de ten să se usuce și apoi aplicați corectorul. Asigurați-vă că acoperiți uniform tatuajul și ieșiți în afara zonei conturului tatuajului pentru a vă asigura că este complet acoperit.

Consumabile necesare

 • Grund
 • fundație
 • Corector

grund, fundație și corector

grund, fundație și corector

Pasul 2

Spălați-vă tatuajul și lăsați-l să se usuce complet înainte de a trece la pasul următor.

tatuaj de flori pe mâna cuiva

tatuaj de flori pe cineva'mâna lui

Pasul 3

Odată ce tatuajul este uscat, aplicați și un grund pentru față pe tatuaj și zona din jurul acestuia.

aplicați grund pentru față pe tatuaj

aplicați grund pentru față pe tatuaj

Pasul # 4

Odată ce ați aplicat grundul, puteți trece la fondul de ten. Aplicați fondul de ten pe tatuaj și în jurul exteriorului acestuia. Acest lucru vă va asigura că acoperiți întregul tatuaj și niciunul nu va fi afișat în jurul marginii când ați terminat.

Aplicați fond de ten pe tatuaj.

Aplicați fond de ten pe tatuaj.

Pasul 5

După aplicarea fondului de ten, ar trebui să vedeți că tatuajul dvs. este mult mai ușor ca aspect. Acum veți începe să puneți corectorul peste zonă pentru a vă acoperi complet tatuajul.

Tatuajul tău ar trebui să fie mult mai ușor după aplicarea fondului de ten.

Tatuajul tău ar trebui să fie mult mai ușor după aplicarea fondului de ten.

Pasul 6

După ce ați terminat aplicarea corectorului, tatuajul dvs. ar trebui să fie complet acoperit.

Mi-am acoperit tatuajul folosind grund, fond de ten și corector.

Mi-am acoperit tatuajul folosind grund, fond de ten și corector.

Alegerea produselor cosmetice pentru acoperirea unui tatuaj

Dacă găsiți nevoia de a acoperi un tatuaj vizibil apare, nu este nevoie să cumpărați produse cosmetice scumpe. Multe dintre produsele orientate spre acoperirea tatuajelor sunt în jur de 35 USD, pentru un singur produs. Întreaga mea rutină nici măcar nu a costat aproape suma respectivă. Am folosit produse e.l.f, sunt produse cosmetice ieftine și de calitate profesională.

Iată produsele pe care le-am folosit și costul acestora:

 • e.l.f Primer pentru față cu infuzie minerală: 6,00 USD
 • e.l.f Fundația Flawless Finish din porțelan: 6,00 USD
 • e.l.f Corector de acoperire maximă: 3,00 USD

Pentru mai mult de jumătate din costul produselor cosmetice de ultimă generație, am reușit să-mi acoper tatuajele la fel de ușor. Când am comandat aceste articole, am comandat și altele și am folosit un cod de cupon pe care îl găsisem. Așadar, costul meu total pentru produsele cosmetice pe care le-am cumpărat în valoare de 80,00 USD a ajuns să fie în total 15,00 USD cu transport gratuit. Chiar dacă trebuie să mă aprovizionez din nou și nu am un cod de cupon, tot pot cumpăra e.lf. produse fără a scoate mult din bugetul meu.

Grundul pentru față vine, de asemenea, în mai multe nuanțe; Am un fel clar. În funcție de culorile tatuajului pe care doriți să îl acoperiți, puteți găsi lavandă sau grund verde care vă va ajuta să acoperiți tatuajul. Corectorul e.l.f împachetează o bandă mare pentru acel cost de 3,00 USD. Un pic merge mult și este un container de dimensiuni mai mari decât o mulțime de alți corectori pe care îi veți găsi pe piață astăzi. Din păcate, cel mai bun preț pentru corector este pe site-ul e.l.f. Alte piețe online vând corectorul pentru o marjă imensă chiar acum. În timp ce alte produse sunt mult mai ieftine prin intermediul retailerilor online decât pe e.l.f'site-ul oficial. Așadar, a fi un cumpărător priceput este o idee bună atunci când achiziționezi produse cosmetice.

S-ar putea să existe multe motive care vă vor determina să doriți să acoperiți un tatuaj. Atâtea lucruri influențează motivele pentru care alegem să ne tatuăm. Deși pot recunoaște că nu m-am gândit niciodată să le acoper, când m-am decis prima dată pe a mea. Câteva motive pentru a acoperi un tatuaj pot include:

 • Participarea la o nuntă
 • Pentru a urmări un loc de muncă sau o promovare
 • Portrete de familie
 • Pentru a evita să vă jigniți bunica
 • Pentru a te comercializa ca un individ mai profesionist

După ce am petrecut o mare parte din viața mea în managementul de afaceri la nivel superior, știu din prima mână că un tatuaj nu înseamnă că cineva este neprofesionist. Deși, din păcate, societatea nu acceptă întotdeauna tatuajele ca fiind în regulă la locul de muncă. Nici familiile noastre nu acceptă întotdeauna tatuajele. Dacă nu doriți ca bunica dvs. să vă vadă tatuajul, atunci acoperirea acestuia poate împiedica conversația din cină să se transforme într-un coșmar.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Întrebări & Răspunsuri

Întrebare: Aveți sugestii pentru acoperirea impermeabilă a tatuajelor?

Răspuns: Dacă aveți nevoie de acoperire impermeabilă pentru înot, atunci există mai multe produse pe piață pe care le puteți lua în considerare:

• Dublu uzură impermeabilă pentru toată ziua Extreme Wear Corrector Estée Lauder

• Fundația Kat Von D. Lock-It

• Smashbox Studio Skin Full Coverage 24 de ore Fundație

• Fundație rezistentă la apă Mac Pro Longer

• Cezanne Waterproof Liquid Foundation

Toate acestea sunt un bun punct de plecare pentru a vedea ce s-ar potrivi nevoilor dvs. specifice. Unele sunt un pic mai scumpe decât altele.

© 2016 Cynthia Hoover

Comentarii

Cynthia Hoover (autor) din Newton, Virginia de Vest pe 11 noiembrie 2016:

Mulțumesc Jodah! Aceasta'E trist că oportunitățile de muncă pot fi pierdute chiar și pentru cel mai mic tatuaj! Am 5 tatuaje, dar 3 sunt vizibile și necesită acoperire din când în când (chiar dacă nu sunt oricum jignitoare).

John Hansen din Gondwana Land pe 11 noiembrie 2016:

acesta a fost un hub foarte util, Cynthia. În prezent, am un singur tatuaj și este pe umărul meu, așa că este ușor de acoperit de cele mai multe ori, dacă este nevoie. Cu toate acestea, doi dintre fiii mei au pierdut slujbe din cauza tatuajelor pe care nu le-au putut'acoperă. Sfaturile tale le-ar fi de ajutor în viitor.